MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#140626 Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž.....

2018-11-02 06:07

#140616: -  

.....při návštěvě Xi ping ponga v Praze zásadně rozdílným chováním proti tomu jak se chovali ve Velké Británii. 

Na jejich agresivitě v Preze je naprosto jasné, jaký je rozdíl, když do Číny jeden prolhaný zlodějský zmrd Miloš Zeman a pan prezident Macron či paní Merkelová. 

 


Nepřihlášený uživatel

#140627 Teď je otázka, jestli to StBáka a kriminální imigrant Babiš neřeší tři roky potom, co to řešit měl..

2018-11-02 06:10

 

 

Babiš žádá Evropskou komisi o přezkoumání prodeje ostravské huti ArcelorMittal

.....tedy i z pozice ministra financí ČR. Zatím tomu vše nasvědčuje, je to takový "král po bitvě" co nadává na EU, ale když toho není schopen, tak pak prosíkuje, aby to administrativa EU za něj vyřešila. 

Prostě StBák, komouš, lhář, zloděj, co od něj čekat jiného. 

--------------------

On ten idiot snad zničil analytické oddělení na min. financí?  K čemu má ten idiot kobru? 


Nepřihlášený uživatel

#140628 Ne nadarmo jsem před týdnem předvídal, že Kubera je poloviční StBák - tedy ANO StBák :-).....

2018-11-02 06:12

Kuberovy šance stouply. Podpoří ho ANO

Šance senátora Jaroslava Kubery (ODS) na předsedu Senátu mírně stouply. Na druhou nejvyšší ústavní funkci ho zřejmě podpoří i šestičlenný senátní klub ANO. Právu to ve čtvrtek řekla jeho předsedkyně Zdeňka Hamousová. „V současné době jsem připravena podpořit kolegu Kuberu na předsedu Senátu,“ sdělila.

......abych toho blba snad neurazil. StBákům samozřejmě blb Kubera řešící v Senátu roky jediné dotace pro Teplice vyhovuje nejvíce, je to takový prototyp lichváře s obytným mostem. 


Nepřihlášený uživatel

#140629 Prolhaného zlodějského zmrda Miloše Zemana a prolhaného StBáka Babiše skutečně z drtivé většiny....

2018-11-02 06:19

"I vzdělání je součást obrany." Politici jednali o bezpečnosti i hrozbách pro Česko

.....volili lidé nevzdělaní bez znalosti Ústavy, volebního zákona, bez znalosti i jen preambule Ústavy, neboť pokud by si preambuli přečetli logicky by nikdy nemohli volit lháře a podvodníky Zemana s Babišem. 

Důsledky volby těchto dvou zločinců jsou děsivý propad bezpečnosti státu, spolupráce s russáckými i čínskými zpravodajskými službami přímo v jejich okolí či jimi samotnými. Je to opravdu velmi vážné, o tom není nejmenších pochybností. 


Nepřihlášený uživatel

#140630 Soudruzí Husák, Biľak, Štrougal byli také držiteli "vyznamenání".....

2018-11-02 06:24

Cenu za rozvoj česko-ruských vztahů dostali Remek a Alexandrovci. Opět ji zaštítil Zeman

.....russácká zločinecká pakáž se mezi sebou vyznamenávala vždy, je to jejich taková tradice a způsob "hraní si na demokracii". Jen s russákama je to tak, že vždy vyznamenávají amorální pakáž. 

Tedy je vše v naprostém pořádku, russácká zpravodajská pakáž v ČR vyznamenávající velmi pravděpodobného KGBáka i StBáka Remka a šílenou partu zpěváků ve vojenských uniformách, kterou musí nepřetržitě dotovat stát, neby se nikde na světě jejich vystoupení ani nezaplatilo je přesně to, co se od russácké zpravodajské pakáže na území ČR dá očekávat a stejně tak je v naprostém souladu i "záštita" russáckého trotla a zlodějského zmrda KGBáka Zemana, tedy vše je opět jak má být, zmrd je zmrdem, KGBák KGBákem, StBák StBákem a občanům je to končně jasné. 


Nepřihlášený uživatel

#140631 Sankce nefungují, říkal to KGBák Miloš Zeman a to je nějaká hlava.....

2018-11-02 06:35

 

 

Rusko vyhlásilo sankce proti ukrajinským politikům a firmám

Rusko zavedlo sankce proti 322 ukrajinským politikům a podnikatelům a proti 68 ukrajinským společnostem. Zmrazí jim aktiva v Rusku. Příslušný dekret podepsal ve čtvrtek premiér Dmitrij Medvěděv, napsala agentura TASS.

.....................

Vzpomínáte TASS byl ještě nedávno ITAR - tedy mezinárodní sitková agentura Ruska, dnes je to opět tisková agentura sovětskovo sojůza. 


Nepřihlášený uživatel

#140632 Jen aby mu to neodhlasovali StBáci, komouši a pitomci (ČSSD) ve Sněmovně....

2018-11-02 06:38

 

 

Domů nikdo nepojede. Babiš vyloučil stažení vojáků z Afghánistánu

Česko bude pokračovat v boji proti terorismu a nezradí své spojence, řekl ve čtvrtek na konferenci „Naše bezpečnost není samozřejmost” premiér Andrej Babiš (ANO) a vyloučil tak stažení českých vojáků z Afghánistánu.

....ta totiž rozhoduje o tom, kdo pojede a kdo nepojede domů v případě zahraničních vojenských misí, ale to by už StBák Bureš po pěti letech vládě snad mohl tušit. 

Řekl bych, že Bureš prakticky nezná žádného ze ze svých 70 noname poslanců, tedy dokud se neproslaví jako soudružka Malá velká opisovačka, nebo jako soudruh Nacher, když chtěl StBačce Kleslové zajistit volný vstup do Sněmovny, včetně vstupů do kanceláří ANO StBáků. 


Nepřihlášený uživatel

#140633 Konečně se StBák Filip vyslovil :-) A co vůdčí úlohu KSČm do Ústavy to by také rád ?

2018-11-02 06:41

 

 

Máme ambici tuto republiku vést, řekl šéf komunistů Vojtěch Filip


31. října 2018  17:00,  aktualizováno  1. listopadu 13:18

Ani neúspěch v posledních volbách nezbavil čelní představitele Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) ambicí podílet se na vládě v České republice. Vyplynulo to alespoň z vystoupení lídra strany Vojtěcha Filipa v diskusním pořadu Rozstřel na iDNES.tv. „Máme nejdemokratičtější stanovy, respektujeme poučení z minulosti a všechno děláme zdola," prozradil.
 
.....tak to "demokratické stanovy" měla komunistická pakáž "vždy", jen to co potom předvedli, když získali moc, to byla odporná vražedná totalita a vzhledem k tomu, jak komouší propagují komunismus se jim v klidá dá věřit, že by to klidně zopakovali. 

Nepřihlášený uživatel

#140634 ANO StB zjevně naprosto vyčpělo a StBáci tedy hledají "nová témata" společně s KGBáky....

2018-11-02 06:42

 

 

Klaus po letech vkročí do sněmovny, pozval ho Vondráček. ‚Pojí je stejný pohled na řadu témat.‘

.......nemyslím si ovšem, že by na to prototyp komunisty z padesátých let Vondráček přišel sám, to se spíše pochlapili soudruzi v russákově a řádně jej zaúkolovali. Je zajímavé, že hlavní úmysl, proč to dělá, je opět jako kdysi před bolševickým převratem skryt ktesi v pozadí, byť dnes je to daleko lépe čitelné.  Vondráčkova cesta do russákova z něj zjevně udělala konfidenta FSB či GRU, jestlí jím nebyl již dávno. 

Vondráček dokonce žíje v tom že "dělá politiku" :-), idiot a přitom jednoznačně plní jen zadání, pro které si jel přímo do russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#140635 Zemana byl skutečně zvolen hlupáky, to je bez nejmenších pochybností.....

2018-11-02 07:02

Topol: Zemana zvolili hlupáci, chce nás znovu zavléct do Ruska, ale dlouho tu nebude

dnes | Zeman předvádí nekonečný veletoč špatných výkonů, to, jak se obořil na Romy, mi bylo odporné, říká spisovatel Jáchym Topol. Komunisté podle něj měli být po revoluci postaveni mimo zákon. Dnes vládnou s oligarchou, jako je Babiš, na lidi, kteří se mají špatně, úplně kašlou, lísají se k těm, kteří jsou u moci, míní. Budoucnost ale černě nevidí. Lidé dokážou otevírat ty špatné věci, které mají ve vnitřnostech, vrhat je mezi ostatní a tvrdit, že všechno dobré skončilo a že bude jen hrůza, ale to já si vůbec nemyslím, vysvětluje Topol.

..........i závěr rozhovoru byl úžasný, ale pro hlupáky to rozhovor asi opravdu není. 


Nepřihlášený uživatel

#140636 ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme.....

2018-11-02 07:18

Obrana chystá personální zemětřesení

Už čtyři roky od schválení zákona o státní službě nepatří mezi českými úředníky konec roku k nejoblíbenějším ročním obdobím. Ministři totiž odevzdávají vládě návrh tzv. systematizace pracovních míst, při které mohou rušit odbory a celé sekce a s nimi i místa ředitelů a náměstků. Stejně tomu bude i v letošním roce.

.....že všichni úředníci byli tak vystrašení, že budou StBáky kriminalizováni, že raději žádné nákupy vojenské techniky nezrealizovala a vymysleli tisíce a tisíce důvodů proč věc nejdou procesovat. 

Předčasné volby se staly naprostou nutností. 


Nepřihlášený uživatel

#140637 Re: Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž.....

2018-11-02 07:19

#140626: - Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž..... 

Chovají se jako on. Koneckonců proč by ne. Zachovávají tak místní zvyky.


Nepřihlášený uživatel

#140638 Russáci jsou opravdu legrační, jsou přímo závislí na prodeji ropy a plynu.....

2018-11-02 07:28

Cena ropy prudce klesá, nabídka převyšuje poptávku na trhu. Rusko denně dodává více než 11 milionů barelů

.....a snaží se prodat co to jde a tak hloupě, že se dostávají s cenou pod hodnotu, za kterou jsou schopni rentabilně těžit, což je pro komunisty typické, hlavně "prodat na západ za dolary", neboť za russácký bon rubl si logicky russácký komunista v Kremlu nemůže vlastně koupit už ani russáckého mužika, neb žádný jen trošičku větší obchod v russákově se neobejde bez US dolarů, ať už si mužik kupuje auto nebo byt či i jen kuchyň do bytu. Vždy mužík narazí na to, že cena je primárně v dolarech a až následně v russáckých bonech, kdy cenu určuje stále vlastně především černý trh s dolary a komoditami přímo na dolar navázanými. 

Není to nic, co bychom neznali z dob komunismu, proto se také dnes v russákově ITAR nazývá TASS, neboť je to opět tisková agentura sovětskovo sojůza :-). 

https://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Třeby se ale ještě do konce roku dočkáme nového russáckého "zlatého stanadardu" russáckého bonu :-), tedy třeba 75 russáckých bonů za jedinou dolarovou minci :-). 


Nepřihlášený uživatel

#140639 Re: Zemana byl skutečně zvolen hlupáky, to je bez nejmenších pochybností.....

2018-11-02 07:44


Nepřihlášený uživatel

#140640 Je to sice v bureš-pleslově Blesku I., ale .....

2018-11-02 07:47

Jak se žilo před sto lety? Někdo bez koupelny, někdo s milionem ročně

 


Nepřihlášený uživatel

#140641 A přitom to vypadalo, že je JUDr. z vesnické "univerzity" politickou mrtvolou a on chce .....

2018-11-02 07:52

Hašek chce do širšího vedení ČSSD

Kritika vedení ČSSD se minula účinkem a platformě Zachraňme ČSSD prý pomohla, řekl Právu její člen a bývalý senátor Zdeněk Škromach. Hlásí se údajně tisícovky příznivců. Její zakladatel Michal Hašek kandiduje na člena ústředního výkonného výboru strany, který se bude volit na sjezdu v březnu.

.....chce přitom řešit prodej socanského majektu, aby socani mohli zaplatit dědicům pana Altnera, když s ním lhář a zloděj russácký zmrd Miloš Zeman uzavřel tu "výhodnou smlouvu" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#140642 Re: Re: Zemana byl skutečně zvolen hlupáky, to je bez nejmenších pochybností.....

2018-11-02 07:56

#140639: - Re: Zemana byl skutečně zvolen hlupáky, to je bez nejmenších pochybností..... 

Ale houby, nevytvářej fámy a spiklenecké teorie, Idnes je sice babiš-pleslův blesk I. jako noviny už to nemá hodnotu prakticky žádnou, ale žádné "zabezpečení" a nějaké "speciální" už vůbec ne tam není a řekl bych, že nic takového ani prokol http neumožňuje. 


Nepřihlášený uživatel

#140643 Re: Re: Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž.....

2018-11-02 08:01

#140637: - Re: Re: Seriózní analýzu předvedla čínská komunistická, svazácká a zpravodajská pakáž..... 

Tazatel se ptal po analýze. Tedy jednou z analýz je praktické chování Číňanů na území GB a na území ČR při stejné úrovni návštěvy.  Jednalo s o tutéž skupinu lidí čínských zpravodajců, komoušů, svazáků, byli jazykově velmi dobře vybaveni, čínská pěkná svazačka např. měl vskutku neuvěřitelnou slovní zásabu i v oblasti anglickýckých nadávek a vulgrarit, které by v čínštině pravděpodobně nikdy nevypustila z pusy, ačkoliv komunistické StBačky je kapitola sama pro sebe viz. Kleslová a nejen ona. 

Rozdíl byl naprosto zřejmý na ČR si zjevně čínská pakáž zkoušela, co si ještě může dovoliv v členském státu EU, co dokáže ustát jejich trotl v politické pozici daného státu, jaká zjevná trestná činnost jim projde a jak rychle bude šetřena, jestli budou pachatelé zadrženi atd. tedy čínské zpravodajské služby si těžce pohrály s tehdejší administrativou ČR. 

To si v GB samozřejmě čínská komunistická pakáž nedovolila, zjevně to ani nezkusili na žádné úrovni, bylo jim zřejmé, že by to mělo fatální okamžité důsledky.  

Tedy když do číny jede reálný západní politik, tedy např. pan Macron či pani Merkelová jsou logicky vnímání dramaticky jinak, než když tam přijede russko čínský či čínsko russácký trotl Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#140644 Prolhaný zlodějský zmrd Miloš Zeman už podepsal s čínskou komunistickou pakáží memorand....

2018-11-02 11:33

Počítá i s jednáním s českými podnikateli. „Prezident k nim promluví na úvod česko–čínského podnikatelského fóra v úterý 6. listopadu 2018, kde dojde také k podpisu několika smluv/memorand mezi ČR a Čínskou lidovou republikou,“ dodal Ovčáček.

 

......že je ani není možné spočítat. Výsledkem je, že tu byl velmi pravdědpodobný masivní zloděj se zlodějskou CEFC jeho poradcem a dnes je "kdo ví kde" přestože je tady stále jeho poradcem. A pak že Miloš Zeman není idiotem. 

................................

To je panečku sestavčka - PPP zlodějiny Ťok, polodementní Marta Semelová Nováková, komunistický podnikatel co za něj stát zaplatil dluhy 600 mil. korun soudruh Toman a celé to vede noname úředník Petříček. Je opravdu klika, že kriminálního imigranta Babiše nám tu nechali. 

 

ministr zahraničních věcí Tomáš Petříček (ČSSD), ministryně průmyslu a obchodu Marta Nováková (za ANO), ministr dopravy Dan Ťok (ANO) a ministr zemědělství Miroslav Toman (za ČSSD). Kromě jednání obou prezidentů, u kterého budou přítomní, mají vlastní program.

 


Nepřihlášený uživatel

#140645 Re: Tomu se bohužel dá věřit, StBačka Krnda totiž čtyři roky Prahu doslova vybydlovala......

2018-11-02 11:40


Nepřihlášený uživatel

#140646 Tedy ono reálně hrozí, že StBáci, komouši a blbouni (socani) odhlasují Babišovi navzdory....

2018-11-02 11:46

Zdržovací taktika vychází. Poslancům skokově vzrostou platy

Zdržovací taktika poslancům vychází. V pátek odmítli zařadit na program listopadové schůze vládní návrh, který by zbrzdil razantní růst platů ústavních činitelů. Do konce roku se předloha zjevně nestihne projednat a zákonodárcům vzrostou platy o 20 procent. Novela leží ve Sněmovně od května.

.....stažení misí, když tatáž pakáž tak pěkně odmítá hlasovat o svých platech :-). StBák tam má 72 StBáků, kteří mu předvádí "svojí moc" tedy do té doby, než se z toho slovy zmrda Zemana nepodělá. 

.....................

Tedy ne že by Michálek nebyl poněku zmatený a zjevně snadno prolobovatelný (ve špatném slova smyslu) poslanec, vypadá to, že je to trochu blb, co si opravdu nechce nechat poradit a když si nechá poradit, je to nějaká debilita. To už bohužel několikrát předvedl svými sóloakcemi předvedl. 


Nepřihlášený uživatel

#140647 Re: ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme.....

2018-11-02 12:09

#140636: - ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme..... 

Nikdo pořádně neví, co se děje, když mají noviny pod palcem. A pokud  kolem sebe prskají písek do očí, jako Zemana, nikdo nevidí, co vyvádějí. Tma, mlha a neviditelnost, v tom se vyznají.


Nepřihlášený uživatel

#140648 Z tohoto je naprosto zřejmé, že děsivě nebezpečným je KGBák v pozici prezidenta republiky....

2018-11-02 12:15

Přežití v moderní válce zaručí sedm bodů, radí izraelský generál

.....a proč si tam russáci zjevně společně s číňany Miloše Zemana opět dopravili. Zeman je z toho pohledu dokonce přímo primární riziko ČR. 

-zničil spolupráci se spojenci obecně 

-předávání zpravodajských informací je prakticky nemožné, neboť na Hradě mají přístup k utajovaným zkutečnost takové kreatury nebezpečné pro stát jako je Nejedlý, Mynář, Hlinovský či dnes nezvěstný čínský zpravodajec v roli poradce. 

-zpravodajství prakticky přestalo existovat. Návštěva Číňanů byla jednou z nejděsivějších hrozeb a otevření zpravodajského prostoru cizí moci, důsledky jsou s velkou pravděpodobností děsivé, zmapování administrativy státu čínskými komunisty. 

-Zeman si na počítačí tak leda umí sjíždět pornografii, jak bylo nedávno "řešeno" a vyřešeno tak, že za tím žádný cizí útok nebyl - tedy o kybernetické bezpečnosti ten idiot neví opravdu vůbec nic. 

-o dvou dalších bodech - jsme naštěstí součástí NATO, ale v bodu sedmém má Zeman nesmazatelnou stopu - vyznamenáváním StBáků a zločinců samozřejmě nepřispívá ochotě slušných  (tedy ne těch "brněsky" slušných, ale reálně slušných) lidí dělat kariéru v armádě a policii. 

 


Nepřihlášený uživatel

#140649 Re: Re: ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme.....

2018-11-02 12:21

#140647: - Re: ANO StBáci opět v "akci" a dopadne to jako v Praze, za čtyři roky se dozvíme..... 

Čítelnost zločinecké bandy ANO StB je velmi dobrá. Je registru smluv v kterém se dá poměrně dobře hledat, má funkcionalitu exportu do xls základních údajů.  Magistrát sám na sebe celou řadu věcí musí napráskat díky povinnosti ze zákona. Státní pokladna měsíc po měsící zeveřejňuje plnění rozpočtu - byť to není žádná sláva a párování smluv na položky rozpočtu je poněkud komplikované, lze mít základní přehled. 

V takové situaci byla StBačka Krnda opravdu naprosto ztracena. Je ráda, že se z toho dostala "zatím" se zdravou kůží, ale řekl bych, že zdaleka není všem dnům konec. 

Co se týče obecné zločinnosti StBáků na státní úrovni, tam není vůbec žádných pochyb. V době bzprecednní zaměstnanosti, růstu HDP, řízené inflace vytvářet schodky desítek miliard korun může opravdu jen nekonečný idiot, zloděj, lhář a zmrd. Tedy není vůbec co řešit, tady jsou potřeba předčasné volby a to prakticky okamžitě. 

Je opravdu naprosto absurdní, aby kriminální imigrant Babiš navýšil majetek agrofertu o 40 mld. jen za dobu co byl ministrem a přitom zároveň zvýšil zadlužení států o min. 80 mld. za stejnou dobu, to zní opravdu naprosto absurdně, stejně tak zní naprosto absurdně, že jeho karusel pobere 2 mld dotací a zapltí cca 760 mil na daních z majektu 80 mld. To se jeví jako absurdní divadlo, obzvláště, když to ten diiot napíše i do výroční zprávy jeho karuselu za rok 2017. 

.....................

Mimochodem státní pokladnu neuvedl v život StBák Babiš, ale byl to pan Kalousek. To je pro představu, co tu vlastně idiot Babiš za ty roky "napáchal" za hovadiny, ale neudělal prakticky vůbec nic. Jeho idiotské systém nepřinesly žádnou zvýšenou efektivitu státní správy a co více náklady na jejich pořízení ani provoz se nejspíše ani nevracejí.

Snížená ochota začít podnikat je tak velká, že už ohrožuje samu podstatu státu a bude nutné zavést velké pobídky, neboť každý rok samozřejmě celá řada podnikatelů končí a na jejich místa nikdo nenastupuje. Sehnat podnikatele na práci - stavební firmy, instaletérství, elektrikář atd. je prakticky nemožné a takto je to napříč celými obory. 


Nepřihlášený uživatel

#140650 Bartoš to opravdu dělá skvěle, to je jednoznačné.....

2018-11-02 12:38

Bartoš se v popularitě dotahuje na Babiše

Premiér a lídr hnutí ANO Andrej Babiš je nadále nejoblíbenějším politikem. V průzkumu agentury STEM za říjen 2018, do nějž byli zařazeni členové vlády a také předsedové parlamentních stran, ho příznivě hodnotilo 50 procent dotázaných. Na druhém místě se umístil šéf Pirátů Ivan Bartoš s 41 procenty kladných hodnocení.

 

.....Bureš navíc vůbec neví jak na Piráty, tam je samozřejmě StBák ztracen podobně jako byli StBáci ztraceni co se týkalo undegraundu. Na to opravdu žádná "profesinalita" nestačí, Babiš má profesionály na marketing, ale není to nic platné, stejně jako měl Hitler profesionály i na vraždění, také mu to nebylo nic platné a je to velmi dobře.

Babiš už velmi správně chápe, že páchá vlastně sebevraždu v přímém přenosu, když nedávno hovořil o tom, jak "půjde do důchodu", už totiž dosnil.