MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140743 Re: Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje....

2018-11-03 15:35

#140718: - Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje.... 

To je výsledek aktivit zelených. Potažmo Evropské unie. Plody jeich práce jsou zhoubné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140745 Re: Re: Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje....

2018-11-03 15:43:03

#140743: - Re: Jediné, co je potřeba urychleně a masově řešit, jsou záložní zdroje.... 

Ale houby, přestava, že budeme spalovat uhlí či "uran" jak před desítkami tisíc let je jistě poněkud absurdní, to bychom se opravdu nikam neposunuli. 

Dnes je více než zřejmé, že spalování fosilních paliv je věc vskutku již vlastně absudrní a je potřeba to vyřešit, neboť generovat výrobou elektrické energie doslova "bordel" na tisíciletí dopředu je již dnes se součanými technologiemi obnovitelných zdrojů opravdu jistý druh idiocie. 

EU, zelení, s tím nemají nic společného, je to prostě realita, kterou je potřeba začít řešit, jako řešíme spoustu jiných realit každý den. Demokracie a EU jsou úžasné v tom, že mají připravené platformy, jak se na řešení dané situace dohodnout, EU dokonce na úrovní členských států EU, což se čím dál více při pohledu na 1,2 mld. Čínu, 1,5 mld. Indidi,  330 mil. USA jeví jako věc naprosto skvělá, neboť si troufale musíme přiznat, že máme nejlepší vzdělání, nejlepší školy, nejlepší správu veřejného prostoru, nejlepší sociální a zravotní zabezpečení na Světě, jsme dokonce celosvětovým etalonem jak spravovat veřejné prostory, tedy je nutné, abychom se na řešení problémů, které přesahují hranice EU podíleli, nic jiného nám nezbývá. 

Už jen kombinace využívání "nespolehlivých" zdrojů v místech, kde to nijak neohrožuje existenci, tedy v domácnostech kde by bylo možné spotřebu pečlivě plánovat - dávkovat při omezené akumulace by byl obrovským skokem, neboť v autě také ubereme plyn, když nám dochází palivo a pumpa ještě daleko. Koláč upečeme až zítra, dnes není dostatek akumulované energie, nic dramatického se nestane, hlavně když vystačí na provoz lednice, případně provoz plynového kotle. V nejhoším připojím auto, když jsem si nabil v práci nebo během nákupu a ráno do práce ještě dojedu a nebo mi půjčí soused, přes soude, co jsou zrovna na dovolené, v divadle, za sportem, stačí poslat sms a je to vyřízené a nebo se to stane přímo automatem. Starší lidé s nižší spotřebou přeprodávají  energii mladším sousedům s dětmi, misto aby ti si pořizovali větší akumulátor. Celá ulice má navíc kogenerační záložní jednotku, kterou si pronajímají. To není žádné scifi, to je možné realizovat již dnes součanými technologemi. 

Za pět let budeme mít "každý" (každá rodina, která má dnes dvě auta) doma jedno auto na baterky a druhé velké na jiný druh paliva, ale s Marttou Semelovou Novákovou na ministerstvu průmyslu a abchodu se bohužrel žádná aktivita očekávat nedá, to  od tak hloupé ženy opravdu nelze ta jen plní příkazy StBáka Babiše a ten je jak známo polodement řídící karusel pomocí sms. 

------------------------

Mušíš být také velmi konkrétní a sdělit, co by na práci dekomkratické politické strany mělo být zhoubného.  Např. na komunistech, tedy politických sektářích je naprosto zjevné, co chtějí dělat, jaké zločiny chtějí páchat, mají to napsané v komunistickém manifestu, který stále propagují dnes již elekronicky na svých stránkách. Podobné je to s neonacistickou SPD účelového nacisty Tomia Okamury. 

U zelených to budeš muset dohledat a zveřejnit, kde by jejich stanovy a celkové směrování strany (ideje) mělo být nedemokratické či dokonce zhoubné pro společnost.