MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142536

2018-11-26 16:38

Psychiatr Höschl popírá slova prezidenta. ‚Nikdy jsem neřekl, že má Andrej Babiš mladší schizofrenii,‘ říká

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142537 Re:

2018-11-26 16:58:45

#142536: -  

To skutečně totiž Cyril opravdu neřekl, protože je doslova posraný tak, že to smrdí po celé republice. 

Cyril totiž při všech vyjádřeních mluvil "obecně" a striktně se toho držel až do otázky, "jestli jsou popisy Andrej Babiše juniora na dokumentech", které o něm vypracovával polorusska Protopopová. 

Tam se najednou velmi tvrdě ohradil, že každý dokument pacient podepisovat nemůsí, že stačí, když určí jedním podpisem, že bude zprávy někdo "za pacienta" přebírat a autorizovat, čím velmi jasně a zřetelně potvrdil, že Andrej Babiš junior Protopopové podepsal v podstatě bianko šek a ta o něm náslědně mohla napsat naprosto cokokoliv, přiřadit mu jakoukoliv diagnózu a Andrej Babiš žádné informace již nedostával. Udělali z něj tedy nesvéprávného. 

Je to masakr a toto musí Cyril říci na plné pecky a že to přijde je naprosto jasné, neb kvůli synáčkovi StBáka Babiše nenechá zničit, ale řekl bych, že je tak posraný, že přes ten smrad ani neví co je a co není dobře. 

...................

 Mimochodem, byl to také Cyril, kdo byl kdysi údajně Zemanem citován ve Sněmovně v jeho "slavném" projevu, že je polovina národa "kterénů". A není pochyb, že ani tehdy takovou debilitu Cyril nevyřkl, byť to bohužel z hlediska obecné slušnosti, kultury a morálky také není žádný genius, jak předvedl kolem uprchlické krize. 

Protopopová má sice impozantně plný životopis, ale velmi obávám, že reálného na její "praxi" mnoho není. Proto také své vzdělání rychle zahodila, když se mohla vytáhnout s StBákem do Sněmovny či alespoň do zastupitelstva. Výměna klinické praxe a za úředničinu na ministerstvu je opravdu vrchol zhovadilosti a samozřejmě je sakra divné, že si slovena vezme russáka a za celých dvacet let spolu nemohou jen na západ a to kamkoliv, neboť on prostě nemá viza. To je už naprostá absurdita. Kam jezdí na dovolenou? Na Krym? Vždyť ten člověk nejspíš nemůže ani na Slovensko.