MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143051 Re:

2018-12-03 17:15

#143049: -  

O tom není nejmenších pochybností. Když mu jednoho poradce dělá Nejedlý a druhého agent čínských zpravodajských služeb ze CEFC, které už vlastně Xi ping pong nechal zkrachovat. 

Hrad je dnes nepochybně pekelné místo a spolus se Strakovkou a anoštbáckou bandou ohrožují samu státnost této země. 


Nepřihlášený uživatel

#143052 A to to vypadalo, že je lichvář s obytným mostem politická mrtvola a hle kde vyplaval...

2018-12-03 17:21

.....anoštbácí prožívají opravdu šílenou agónii. 

Znovu se projevilo, že je Stuchlík blb, co by mělo být na úřednících státu "nebohulibého", kde bere tu drzist, úředníky státu takto hodnotit a myslet si, že je např. galerie věc bohulibější, než správa veřejného prostoru. 

Je to děsivé, anoštbáci, to je mazec. 


Nepřihlášený uživatel

#143053 Proč tedy anoštbačka Švindlerová, štbák Babiš, 120kg. maškara z MMR dopis nezveřejnili?

2018-12-03 17:34

Čekám na odpověď české vlády, vzkazuje komisař EU kvůli možnému střetu zájmů Babiše

Proč jej před občany utajují? Co je na něm tam nebezpečného, že musí být utajován? 


Nepřihlášený uživatel

#143054 Štbák čeká, že mu to Protopopov vytiskne na papír, no to je mazec.....

2018-12-03 17:35

Eurokomisař poslal vládě dopis kvůli Babišovi a střetu zájmů, chce rychlou odpověď

Evropský komisař pro rozpočet Günter Oettinger očekává, že Česko v příštích dnech či týdnech odpoví na dopis, který v pátek poslal české vládě v souvislosti s možným střetem zájmů premiéra Andreje Babiše. Ten Novinkám řekl, že žádný podobný dopis zatím neobdržel.


Nepřihlášený uživatel

#143055 Russáci, to je odporná pakáž a je potřeba myslet na to, že je to napsáno o roku 2016......

2018-12-03 17:46

.....a o stavu roku 2016, dnes je tu Protopopov a Protopopová, čínský zrpavodajec poradce KGBáka  Zemana hnije kdesi v Xi pingpong stánu. Vondráček se kámoší s russáckou pakáží na sankčním seznamu a vozí z russákova instrukce KGBákovi Klausov a komouši i Babiš junior jezdí na okupovaý Krym. 

Věci se od té doby opravdu ještě hodně změnily, teď je jistota, že jsme již hybridně okupování. 

2.3. Kontrarozvědná činnost
Ruskými prioritami pro rok 2016 byly vlivové a zpravodajské operace vedené v rámci či na podporu hybridní kampaně v kontextu ukrajinské a syrské krize. Oproti roku 2015 však v průběhu roku 2016 vzrostla role a intenzita aktivit ruských zpravodajských služeb na území ČR. V kontextu čínských aktivit se rok 2016 nesl ve znamení růstu intenzity a agresivity vlivových operací a nárůstu činnosti čínské špionáže na území ČR a proti českým zájmům a bezpečnosti.
BIS nezaznamenala žádné, z hlediska působnosti relevantní, aktivity zpravodajských služeb dalších států, s výjimkou zpravodajských služeb Íránu (viz kapitola 2.5. Terorismus).
Ruské zpravodajské služby nezměnily svůj extenzivní přístup k využívání nedeklarovaných zpravodajských důstojníků využívajících diplomatického krytí. Ruský diplomatický personál tak zůstává nejvýznamnějším zdrojem rizika nevědomého kontaktu se zpravodajským důstojníkem cizí moci, a dlouhodobě si tak stále drží tento negativní primát v diplomatickém sboru deklarovaném v ČR.
V oblasti vlivových operací ČR nebyla v roce 2016 (a ani před ním) primárním cílem ruské hybridní kampaně4. Byla ale zasažena vlivovými operacemi či aktivními opatřeními, které byly přímými či nepřímými komponenty ruské hybridní kampaně proti jiným cílům.5
V kontextu ruských vlivových a aktivních opatření v roce 2016 lze konstatovat, že Rusko, využívá ve svůj prospěch všech dostupných prostředků, ale (hlavně) také všech slabých i silných stránek protivníka. To znamená, že princip hybridního konfliktu spočívá:
1. ve využití všech dostupných sil a prostředků (za podmínky současné kombinace vojenských a nevojenských, resp. kinetických a ne-kinetických) proti protivníkovi;

2. v lapení protivníka do pasti jeho vlastních definic a schémat (operačních, obranných, varovných atp.), tj. protivníka na konci strčíme do jámy, kterou si sám vykopal a postavil se na její okraj;
3. v cíleném působení pod i nad reakčním prahem protivníka, tj. v kombinaci akcí, které způsobí paralýzu protivníka (např. neschopnost správně vyhodnotit situaci či nejistota ohledně adekvátnosti reakce – jde o vojenský útok či ne?), či jeho neadekvátní reakci (např. mediální hysterie, unáhlené a chybné reakce, které se stanou vodítkem pro plánování dalšího vedení HW, resp. jeho dílčích složek).
V roce 2016 ruské vlivové a zpravodajské operace v ČR korespondovaly s popsanými teoretickými schématy. Tyto ruské vlivové a zpravodajské aktivity jsou v prvé řadě ruskou ingerencí do českých vnitřních záležitostí (ve škále vlivových opatření od bílé po černou). Ve strategické rovině jsou však vnímány jako součásti ruských hybridních kampaní proti Ukrajině, NATO a EU.
To, co BIS uvedla o ruských aktivních opatřeních a vlivových operacích vedených v kontextu dění na Ukrajině v roce 2015 (zejména aktivity na webu a činnost nevládních organizací atp.), platilo i v roce 2016. Ruská strana tento základ podržela a dále rozvinula, a to zejména ve smyslu vyšší angažovanosti ruských zpravodajských entit.
Pokračoval fenomén českých občanů nelegálně (z Ruska) cestujících na problematická území Ukrajiny (Donbas, Krym). Při těchto cestách čeští občané využívají, byť třeba nevědomě, skrytou asistenci ruských tajných služeb. Přítomnost ruských zpravodajců, a v některých případech i fotografie z těchto cest, zpochybňovaly údajně soukromý charakter těchto výletů.
Rusko a jeho zpravodajské služby, v rámci subverzních aktivit namířených proti zachování svrchovanosti a územní celistvosti Ukrajiny, koordinovaly a financovaly činnost tzv. nevládních organizací, které (pod pláštíkem obhajoby práva na národnostní sebeurčení a zlepšení situace menšin na Ukrajině) prováděly šedá a černá aktivní opatření proti územní celistvosti Ukrajiny. Představitelé „nevládních“ entit přímo či nepřímo řízených ruskou mocí a jejími zpravodajskými službami systematicky usilovali o získání podpory českých parlamentních a neparlamentních politických stran a představitelů vrcholných orgánů české státní správy. Někteří čeští občané tak vědomě či nevědomě participovali na zpravodajské agresi cizí moci proti integritě třetího státu. V souvislosti s těmito aktivitami bylo velmi zajímavé sledovat, jak se pod ruskou taktovkou „bratří“ entity z extrémní či ortodoxní pravice a levice, či skalní zastánci a smrtelní odpůrci Benešových dekretů.
Na poli klasického sběru zpravodajských informací dominovala ruským zájmům v ČR politická rozvědka. Ruské zpravodajské služby v ČR dlouhodobě disponují kvalitní sítí informačních, přístupových a vlivových kontaktů, kterou dále rozvíjely. Dotčení Češi nepředávají ruské straně utajované informace, ale ve velkém rozsahu jí vyzrazují citlivé interní informace. Byť Rusové získávali informace neutajované, jejich charakter a rozsah způsoboval ČR větší škody, než vyzrazení informace utajované (viz pozn. pod čarou č. 4, citát V. I. Trubnikova).


Nepřihlášený uživatel

#143056 Agónie štbáka je už opravdu dlouhá a trapná......

2018-12-03 17:50

Čekám na odpověď české vlády, vzkazuje komisař EU kvůli možnému střetu zájmů Babiše


Nepřihlášený uživatel

#143057 ŠtBák opět v akci.....

2018-12-03 17:55

Kdo je kdo ve svěřenských fondech, přes které podle expertů Babiš dál ovládá Agrofert. Důležité funkce mají premiérovi právníci i manželka


Nepřihlášený uživatel

#143058

2018-12-03 19:12

Pan prezident Orbán má sympatické názory.


Nepřihlášený uživatel

#143059 Re: JJ moc pěkně si notuje s KGBákem Zemane i štbákem Babišem.....

2018-12-03 19:34

#143058: -  

......Protopopov s Protpopopovou jim to koučují :-). 

Multikulturní obohacení

#143060

2018-12-03 20:04

Až 70 procent žadatelů o azyl falšuje své jméno, odhalil software v Německu


Nepřihlášený uživatel

#143061 Ve veřejné části zprávy BIS nezaznamenala protiústaní jednání KGBáka Zemana ani štbáka Babiše...

2018-12-03 20:04

2.4. Ochrana ústavnosti a demokratických základů státu
V roce 2016 nezaznamenala BIS žádné aktivity, které by z pohledu zpravodajské služby představovaly konkrétní hrozbu a bezprostřední ohrožení demokratických základů ČR.

.......asi to tam prostě jen nechěli napsat


Nepřihlášený uživatel

#143062 Re: Ty jsi na tom podobě "multikulturní obohacení" :-)

2018-12-03 20:06

#143060: Multikulturní obohacení -  

......proč si tam nenapíše KgBáckou hodnost. 


Nepřihlášený uživatel

#143063 S tím každý inteligentní člověk musí souhlasit.

2018-12-03 20:25

Na VŠE přednášel Jiří Ovčáček, jehož proděkan národohospodářské fakulty Miroslav Ševčík představil studentům jako nejvzdělanějšího tiskového mluvčího, kterého kdy jaký prezident měl!


Nepřihlášený uživatel

#143064 Re: Je to absurdní divadlo, prototyp komouše z padesátých anoštbák Vondráček, který z russákova

2018-12-03 20:40

#143046: - Je to absurdní divadlo, prototyp komouše z padesátých anoštbák Vondráček, který z russákova  

Ano, také jsem byl 17.11.1990 na Václaváku. Na tribuně pod koněm vystoupili pánové V. Havel a G. Bush starší. Byl to úžasný zážitek. Mezi lidmi stále panovala krásná pohodová atmosfera. Mělo to pouze malý rušivý element a tím byl M. Sládek dole na Můstku, stál na stánku PNS, v ústech hlásnou troubu a provolával nějaká hesla. Celou tuto velkolepou akci Sládek vlastně nikterak nanarušil. Chtěl se zřejmě jen nějak zviditelnit, jako ostatně vždy.

Kdo by tenkrát odhadl, co bude v r. 2018 za ostudnou vládu se zlodějským STBákem včele  a opileckým buranským prezidentem, jako třešničkou na dortu !!!


Nepřihlášený uživatel

#143065 Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporný Kalergi !!!

2018-12-03 22:57


Nepřihlášený uživatel

#143066 Re: S tím každý inteligentní člověk musí souhlasit.

2018-12-04 05:53

#143063: - S tím každý inteligentní člověk musí souhlasit. 

Ochcáček spisovatel v komunistickém bulváru? Člověk, který nemá ani tu nejmenší naději získat bezpečnostní prověrku státu na vyšší stupeň? 

Ševčíkovi už máčí? 

Mimochodem, Ochcáček snad není russácký trotl, když jinak všichni na Hradě jsou russáckými trotly? 

Ochcáček je na tom asi tak, jak ta "mluvčí" Trumpety s "alternativnimi zprávami", která ale pak okamžitě odstoupila :-)..... Rozdíl mezi Occháčkem a Buriánovou blahé paměti je nula. 

Evropan

#143067 Respekt : Zprávy z Russákova

2018-12-04 05:53

Náhle zemřel Igor Korobov, šéf russké rozvědky GRU, která se mimo jiné pokusila otrávit bývalého agenta Skripala či ovlivnit volby v několika demokratických státech, a to po třech letech služby. Korobov nahradil ve funkci Igora Serguna, který před třemi lety náhle zemřel.

 


Nepřihlášený uživatel

#143068 Jak by mohl ovšem eurokomisař a tedy EP, Evropská rada a Rada ministrů dostat rychlou odpověď....

2018-12-04 05:59

Eurokomisař poslal vládě dopis kvůli Babišovi a střetu zájmů, chce rychlou odpověď

Evropský komisař pro rozpočet Günther Oettinger očekává, že Česko v příštích dnech či týdnech odpoví na dopis, který v pátek poslal české vládě v souvislosti s možným střetem zájmů premiéra Andreje Babiše. Ten Novinkám řekl, že žádný podobný dopis zatím neobdržel.

 

......když české vládě předsedá kriminální imigrant, štbák a slovenský nomenklaturní komunista, na jehož počínání se právě výše uvedené instituce dotazují. 

Situace je opravdu absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#143069 Re: Respekt : Zprávy z Russákova

2018-12-04 06:02

#143067: Evropan - Respekt : Zprávy z Russákova 

:-) jen ten Vladěna Iljič tedy vlastně obě Vladěny Iljičové jsou  stále náhle živí :-), Vladěna Iljiči žil žije a bude žít naždy ať je to Putler, Hitler nebo Lenin. 

Kchárl Švarcdement

#143070

2018-12-04 08:38

Dé dobof muj?


Nepřihlášený uživatel

#143071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: odporný Kalergi !!!

2018-12-04 09:58

#143032: - Re: Re: Re: Re: Re: odporný Kalergi !!! 

Tak. Teď jsi mi to potvrdil. Pořád jsem si myslel, že jsi výstavní vůl, ale tohle mě ani nenapadlo, že uděláš.

"Lidskoprávní" aktivisty v ČR nechceme! Stop Soros! Stop multikulti!

#143072 "Lidskoprávní" aktivisté jsou bezpečnostním rizikem pro ČR!

2018-12-04 09:59

„Výroční zpráva BIS za rok 2017, kterou civilní kontrarozvědka vydala dnes, znovu potvrzuje nebezpečí plynoucí z tzv. Kliniky.

 „Jedním z hlavních mobilizačních témat anarchoautonomních a trockistických skupin zůstala podpora squatterských aktivit. Kolektiv Autonomního sociálního centra Klinika (Klinika) ignoroval rozhodnutí soudu a majetek Správy železniční dopravní cesty nadále nelegálně obýval. Klinika tak byla stále místem působení a setkávání sympatizantů z širokého spektra krajní levice, ale také různých lidskoprávních aktivistů. Vedle toho představovala i významný prvek pro rozvíjení a posilování mezinárodních vztahů české krajně levicové scény.“
Owar Zleman

#143073 Re:

2018-12-04 10:44

#143070: Kchárl Švarcdement -  

Tem muj je za Uralem.

Evropan

#143074 Re: Russáčtí diplomaté jsou bezpečnostním rizikem pro ČR!

2018-12-04 10:49

#143072: "Lidskoprávní" aktivisty v ČR nechceme! - "Lidskoprávní" aktivisté jsou bezpečnostním rizikem pro ČR! 

Pokračoval ruský extenzivní přístup k využívání nedeklarovaných zpravodajských důstojníků využívajících diplomatického krytí. Ruský diplomatický sbor zůstává pro české občany nejvýznamnějším zdrojem rizika nevědomého kontaktu se zpravodajským důstojníkem cizí moci a nátlakovou pákou na Ministerstvo zahraničních věcí České republiky, resp. na disproporčně menší českou misi v Rusku

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy

Evropan

#143075 Sankce mají smysl. Neofašisti z Russka jsou pod tlakem!

2018-12-04 11:13

„Blokáda přístavů Berďansk a Mariupol byla částečně uvolněna. Lodě mohou proplouvat Kerčským průlivem do ukrajinských přístavů,“ řekl ministr.

„Lodě zastavené ruskou stranou se tak jako dřív kontrolují, ale plavba je částečně obnovena,“ upřesnil Omeljan, podle kterého čeká na vplutí do Azovského moře 17 lodí. Odplout do Černého moře podle něj chce jedna, dalších devět lodí se nachází v obou ukrajinských přístavech.

Omeljan zdůraznil, že uvolnění blokády bylo možné díky koordinovaným akcím ukrajinských úřadů, rychlé a tvrdé mezinárodní reakci a tlaku zahraničních masmédií.

https://www.novinky.cz/rusko-uvolnilo-blokadu