MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143126

2018-12-05 12:54

Včera si dělal Hradní blbec z TV Barrandov rádoby legraci ze stanice ČT ART, kterou údajně nikdo nesleduje. Hlupáčku Soukupe, ano, voliči hnutí ANO a Zemana asi tyto a podobné stanice nesledují, ti se vyžívají na TV NOVA ( Ulice, Ordinace v růžové zahradě, apod. ) nebo TV PRIMA ( Prostřeno, atd. ) - jenže všichni nejsou hlupáčci, kteří sledují úžasné příběhy v rámci "talk show" Honzy Musila. Takže si klidně pokračujte v těch svých úžasných ústních sračkách s vaším jménem v názvech pořadů. Bahno společnosti je bezbřehé, své diváky pořád najdete, i když, zaplať Pán Bůh jich ubývá. Nevzdělaných primitivních voličů je však stále dost. Ta normální většina vámi pohrdá.

zemští patrioti

#143127 Ať žijí Země Koruny České !!!

2018-12-05 12:55

V těchto dnech si připomínejme i tisíciletou historii Českých zemí. Republika Československá trvala jen 68 let, ale monarchie v zemích Koruny České trvala skoro 1000 let. Vzpomínejme také na ty, kdož tu s námi v průběhu historie žili, na naše menšiny německé a židovské, které bohužel moderní historie brutálního fanatismu a totality zcela zničila. Vzpomínejme i na připojené země Slovensko a Podkarpatskou Rus, které věřily ve společný stát, ale ten projekt 1.Československé Republiky se prostě nezdařil. Nesmíme zapomenout na hrůzy nacistické okupace a posléze na příšernou bolševickou totalitu - obojí semlelo drsně zbylý národ český, který tu zůstal sám již bez svých bývalých spoluobčanů. Dnes sice máme opět svobodu a demokracii, ale opět se zvedá hydra nenávisti, fanatismu a xenofobie tentokrát živená moderními technologiemi z nichž mnozí dnešní lidé jsou již úplně zpitomělí a zdegenerovaní a nejsou s to udělat si nezávislý úsudek a naslouchat přirozeně svému instinktu. Z lidí se stávají roboti konzumu, bez srdce a emocí, s hlavou plnou čísel a kombinací nejvýhodnějších nákupů, slev a půjček či maximálně adrenalinových zábav znuděných již tím moderním stylem.Chce to více návratu k ryzímu lidství a citům. Ekonomika, peníze a chytré technologie nikdy nemůžou vyřešit odvěký lidský problém zlých a dobrých emocí, krutosti a barbarství, osamělosti a utrpení a hlavně neustálého honu za mamonem a mocí.


Ať žije tisíciletá monarchie Zemí Koruny České !!
Ať žije první republika Československá včetně krásné Podkarpatské Rusi !!
Ať žije svobodná Česká Republika a milovaný prezident Václav Havel !!
Ať žijí myšlenky svobody, lásky, respektu a úcty mezi lidmi naší země bez rozdílů !!!
Ať znovu získá nezávislost a svobodu i nám vzdálený, nepochopitelný a přeci blízký Tibet !!!
Ať se v naší krásné malé zemi bezhlavě neničí dědictví předků ve prospěch nenasytných developerů a adrenalinových znuděných zbohatlíků, nechť se udržují památky, tradice, naše skvělá hustá železniční síť včetně lokálek !!!
Nechť lidé více čtou knihy, chodí na filmy a poslouchají hudbu namísto úplné závislosti a hloupnutí z moderních technologií.

Toto vše přejme naší krásné malé zemi ve středu Evropy.


Nepřihlášený uživatel

#143128 odporní pseudočecháčkové !!!!

2018-12-05 12:57

Pryč s pekelnou čtveřicí Ovarem, Agronetvorem, Kikinou a Debilotiem !!!
Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovský prasata a prasnice !!!! Hlavně plnej pupek, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten praseckej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#143129 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-12-05 12:58

Havel Forever !!!

Love and Peace !!

Green Peace !!

Free Tibet !!

Free Cannabis !!

Rainbow Pride !!

Support Books !!

Support Movies !!

Support Music !!

Support Trains !!

Beatles Forever !!

ABBA Forever !!

 

Vote for Greens, Vote for Pirates, Vote for freedom


Nepřihlášený uživatel

#143130 Re:

2018-12-05 13:30

#143109: -  

Co chceš prosím tě na Protopopovi dokazovat, to mi tedy vysvětli? 

Co chceš dokazovat na sponzorování KGBáka Zemana russáky? 

Ty žiješ v představě, že slovenskému štbákovi "všichni ubližují"? Nehraj si na idiota. 


Nepřihlášený uživatel

#143131 Re: Re: Babišův Blesk II tedy LN se předvádí?

2018-12-05 13:46

#143116: - Re: Babišův Blesk II tedy LN se předvádí?  

Je naprosto evidentní z dnešní preferencí anoštb, že Zeman s Babišem zavlekli zemi pod vliv russké propagandy spiklenecých teorií, vyvolávání nenávisti a zpochybňování základních demokratických principů. 

To je jednoznačné. 

Důsledky jsou ale fatální, neboť rozpočet ČR v době technicky nulové nezaměstnanosti, růstu HDP, řízené inflace a masivního růstu platů je desítky miliard v deficitu - tedy Babiš s jeho zlodějskou bandou musí rozpočet doslova tunelovat, jiná možnost neexistuje. 

Co je horší, v dluzích jsou nemocnice, pojišťovny a to už je naprosto absurdní. 

Babiš tento stát od roku 2013-2017 zadlužil o 166 mld. přitom štbákův majetek v karuselu Agrofert narostl o 40 mld., je to opravdu absurdní. 

Přitom to vzniklo porušení jedné základní dohody, kterou jsem po revoluci učinili, že nikdo bez negativního lustračního osvědčení nesmí být ministrem. Tak prosté to je. 

Dnes je zem penetrována zločineckými russáckými zpravodajci a skoro 50 000 russáckou diasporou přímo napojenou na russácké zpravodajské služby a v ČR páchající masivní kriminulní činnost a stačili na to 4 roky a země je doslova zničeni a ve smrtelném nebezpečí a to přesto, že jsem stále členy NATO a EU, neboť právě přes ČR unikají informace do russákova. 


Nepřihlášený uživatel

#143132 Skvělá zpráva, to se zase z toho ta pakáž z demobloku posere! :D

2018-12-05 14:00

Babišovo ANO posiluje, ukazuje další průzkum


Nepřihlášený uživatel

#143133 Re: Skvělá zpráva, to se zase z toho ta pakáž z demobloku posere! :D

2018-12-05 14:10

#143132: - Skvělá zpráva, to se zase z toho ta pakáž z demobloku posere! :D 

Pokud posilují preference slovenskému štbákovi a komoušovi, neb anoštb není nic jiného než štbák Babiš, tak to jednoznačně znamená, že ruská hybridní zpravodajská válka je na našem území úspěšná, o tom není nejmenších pochybností. 

Tedy je potřeba, aby to urychleně začala řešit vláda, Sněmovna, Senát, neboť je nepochybné, že v situaci, kdy je na Hradě agent KGB, dnes FSB i GRU Miloš Zeman, který si na inauguraci dokonce uvázal kravatu s russkou trikolorou, spolu Putinem kradl 140 mld. ruského dluhu v ČR, kradl Mosteckoku uhelnou společnost, je obklopen ruskými agenty kteří nemají ani tu nejmenší naději získat bezpečností prověrku státu, je stát v životním ohrožení. 

Miloš Zeman je absolutně beztrestný a tedy i absolutně mocný, já ani na vteřinu nepochybuji, že si dokáže objednávat politické vraždy. Věci jsou opravdu velmi vážné. 

Opravdu se není z čeho radovat. Pokud se z toho raduješ, je zřejmé, že jsi zločincem. 


Nepřihlášený uživatel

#143134 Je naprosto absurdní, aby štbák Bureš Babiš zadlužil zemi za čtyři roky o 166 mld. a přitom......

2018-12-05 14:15

O střetu zájmů českého premiéra má jednat i Evropský parlament

Kauza, kterou rozpoutalo zveřejnění interní zprávy právníků z Evropské komise o tom, že předseda vlády Andrej Babiš (ANO) je podle v srpnu aktualizovaného evropského nařízení ve střetu zájmů, se přenáší i na půdu Evropského parlamentu.

 

......jeho vlastní majetek v karuselu Agrofert narostl o 40 mdl.  To znamená jediné, že Andrej Babiš masivně vykrádá státní rozpočet a smutné na věci je, že je to naprosto jasná realita. Je zvláštní, že tomu voliči štbáka Babiše nevěří, přitom je to tak snadné, otevřít si výroční zprávy agrofertu a makroekonomická statistická data. 

Cha, chá

#143135 Vyližte si prdel, pražská kavárno!!! :DDD

2018-12-05 14:19

Hnutí ANO i navzdory aféře kolem Babišova syna posiluje, říká výzkum

Evropan

#143136 Re: Vyližte si prdel, zemandrtálci!!! :DDD

2018-12-05 14:46

#143135: Cha, chá - říká hyena!!! :DDD 

Pouze odsává volice Strany pro Debily ... co také čekat od debilů. Takže vlastně neposiluje. Posilují Piráti a ODS!

 


Nepřihlášený uživatel

#143137 Re:

2018-12-05 15:48

Havel do pekla zajel!

#143138

2018-12-05 15:49

Jako Bush dobrej, ale stále se čeká, až zaklepe bačkorama Schwarzenberg.


Nepřihlášený uživatel

#143139

2018-12-05 15:51

Odprejskněte, havlozmrdi! Nikdo na vás není zvědavý!


Nepřihlášený uživatel

#143140 Re:

2018-12-05 15:59

#143126: -  

 živnou půdou pro tyto neintelektuální monstra nejsou jen důchodci vychovaní Rudým právem a televizí, žel nachází pozornost i u mladších a žel i napříč vzdělanostní strukturou, je to děs, ten český "hňupismus"


Nepřihlášený uživatel

#143141 Re: Re:

2018-12-05 16:01

#143140: - Re:  

asi nehraje roli věk a vzdělání, ale pouze a jedině přirozená inteligence, kterou neovlivníme.


Nepřihlášený uživatel

#143142

2018-12-05 16:02

Andy v Maroku mezi svými. Všimli jste si, jak se paní Monika snaží být tak trochu Melanií? Jenže ta není trapná, stejně jako Donald není Bureš.

Hlavně mne překvapuje, jak nedávno div že ne na smrt nemocná, policejního vysetřování neschopná paní Monika náhle překypuje zdravím a srší energií. Toho by si měli všimnout policajti a soudci.


Nepřihlášený uživatel

#143143 Re:

2018-12-05 16:06

#143142: -  

 Ony jsou Moniky asi dvě. V tom spočívá rozdvojená osobnost trpící schizofrenií. Ta jedna je teď v Maroku, ta druhá je možná na Krymu v doprovodu nějakého pečovatele v péči psychiatrů.


Nepřihlášený uživatel

#143144 Re: Vyližte si prdel, pražská kavárno!!! :DDD

2018-12-05 16:18

#143135: Cha, chá - Vyližte si prdel, pražská kavárno!!! :DDD 

Ty se opravdu raduješ z toho, že je v ČR uspšená ruská propaganda spikleneckých steorii, vyvolávání nenávist a zpochybňování základních principů demokracie? Ty se raduješ z toho že agent rusských zpravodajských služeb Protopopov tu hlídá Babišova syna a Babiše? 

Ty jsi snad idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#143145 Re: Re:

2018-12-05 16:20

#143143: - Re:  

Ta třetí na smr nemovná posílá omluvenky policajtům jak na běžícím pásu :-/, je to kolem štbáka Bureše jeden psychicky nemocný člověk vedle druhého. 

To co včera předvedla podelaná Válková v aktuálně.cz, to byl opravdu masakr. Hrála si na chytrou a uzavřela to jako idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#143146 Re:

2018-12-05 16:21

#143138: Havel do pekla zajel! -  

Čekáme také na tebe a tvé soudruhy geronty z KSČ, až budete "prdět do hlíny".


Nepřihlášený uživatel

#143147 Re: Re: Vy***te si prdel, zemandrtálci!!! :DDD

2018-12-05 16:22

#143136: Evropan - Re: Vyližte si prdel, zemandrtálci!!! :DDD 

Přesně tak posiluji ODS a hlavně Piráti


Nepřihlášený uživatel

#143148 anoštbačka Švindlerová a štbák Bureš, v době masivní růstu platu, zaměstnanosti, HDP spotřebovávají.

2018-12-05 16:22

Stát by měl rezervy spíš tvořit než je dávat do rozpočtu, říkají ekonomové

Stát by se měl příjmy z privatizace spíše snažit zhodnotit a pošetřit jako polštář na horší časy než je rozpustit v rozpočtu, komentovali ekonomové rozhodnutí poslanců utratit 20 miliard z privatizačního fondu, které měly sloužit jako rezerva. Připomínají přitom, že většinu příjmů z privatizace stát „projedl” už dříve.

20 mld. rezervu státu a ještě k tomu vygenerují dalších 50 mld. deficit? A pak že Babiš není idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#143149 Re:

2018-12-05 16:26


Nepřihlášený uživatel

#143150

2018-12-05 16:27

 Schillerová, peníze, které byly na kontu Fondu národního majetku vůbec nebyly mrtvé, byla to potřebná rezerva pro horší roky. Copak Německo, které má desetinásobně více na podobném účtu a které je naším ekonomickým vzorem, je také hloupé, když myslí na budoucnost?