MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143001 Vzpomínáte, Miloš Zeman kradl Mosteckou uhelnou společnost, "prodal" 46 % za opravdu směšných....

2018-12-03 06:40

Deset let pod kobercem. Jeden z největších tunelů z dob opoziční smlouvy se konečně dostal před český soud

.....650 mil. Pro představu, štbák Babiš potřeboval dalších 350 mil. aby si postavil hotel se šedesáti lůžky u rybníka v polích, to jen aby bylo zřejmé co znamená "prodat" 46 % dolu za 650 mil. když i jen jediné rypadlo ve šrotu má cenu jedné miliardy korun minimálně. 

Člověk by si řekl, že to může udělat jen zloděj, který záměrně okrádá občany své vlastní země, nebo naprostý idiot. V případě Zemana se zjevně jedná o kombinaci obojího. 


Nepřihlášený uživatel

#143002 Re: Výkladní skříň kvičící pražské kavárny... :-)

2018-12-03 06:41

#142991: - Výkladní skříň kvičící pražské kavárny... :-) 

Ty se raduješ z toho, že se russákům daří jejich hybridní válka uprostřed EU? Co jsi to za člověka? https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy/

 

Štbákovi Babišovi se opravdu velmi dobře daří ze sebe dělat oběť......

 

......navíc se ukazuje, že russácké zpracovajské služby mají velmi dobře zmapované a především zpracované obyvatele ČR, když blízkost agentů Ruska vedle štbáka Babiše jsou pro část voličů dokonce důvodem k vyjádření důvěry. 

Znamená to jediné, že russká zločinecká propaganda - hybridní války proti demokraciií v češtině je úspěšná a to je velký problém BIS, vojenského zpravodajství, vlády, Sněmovny i Senátu. 

To, že je KGBák Zeman ve vysoké politické pozici může být příčina i důsledek.  Obtížně se to rozlišuje, podobné je to s štbákem Babišem.  BIS by tedy měla velmi rychle rozkrýt jejich vazby na russké zpravodajské služby a parlament by to měl urychleně vyřešit, dříve než to budou muset řešit občané v ulicich další revolucí. Není totiž možné, aby ČR člen EU a NATO byla pod vlivem zločinneckého státu, který nyní Rusko bez nejmenších pochybností je. 

 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.
 

Psychiatrička a řidič Agrofertu. Kdo jsou Protopopovi z kauzy Babišova syna?


Nepřihlášený uživatel

#143003 Proč je takovou jasnou věcí zaměstnáván ministr spravedlnosti, proč si jí objednává.....

2018-12-03 06:43

Svěřenecký fond nestačí, ukazuje legislativa EU: 

Obecná analýza nové legislativy EU týkající se evropských dotací podle ministra spravedlnosti Jana Kněžínka ukazuje, že svěřenský fond jako záruka nestrannosti premiéra stačí.

.....u anoštbáka anoštbačka stodvacetikilová maškara?  Co to tu anoštbáci zase hrají za divadlo. 


Nepřihlášený uživatel

#143004 Tak proč se anoštbáci ve vládě navzájem úkolují?

2018-12-03 06:47

Jourová: V kauze Andreje Babiše je třeba počkat na oficiální stanovisko Evropské komise

 


Nepřihlášený uživatel

#143005 Švindllerová je opravdu legrační, zpráva OLAF také nebyla "oficiální" :-).....

2018-12-03 08:41

Vracení dotací vyplacených Agrofertu nehrozí, ujišťuje Schillerová

Ministryně financí Alena Schillerová (za ANO) v pondělí ráno ujistila, že České republice nehrozí nebezpečí, že by musela vracet Evropské unii dotace vyplacené holdingu Agrofert. Analýza, kterou pro Brusel vypracovala právní služba Evropské komise a která tvrdí opak, podle ministryně není oficiální.

.....její vyjádření je tdy poněku přehnané. Snad kdyby 120 sádelnaté demence uvedlo, že nyní nezrozí vacení dotace, dokud zpráva nebude oficiálně doručena do ČR, to by snad dávalo daleko větší smysl. 


Nepřihlášený uživatel

#143006 lštbák Bureš je opravdu psychopat......

2018-12-03 08:43

Místo ministerstev hotely? To Praha nepotřebuje, říká radní k prodeji vládních budov

.....neexstuje jediné rozhodnutí Babiše, které by bylo přínosem k vyšší efektivitě státní správy či dokonce ekonomiky státy, ale pořád něco "zkouší", aby se opět ukázalo, že jeho představy jsou opravdu mimo realitu. 


Nepřihlášený uživatel

#143007 Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy! To je vlastizrada!!!

2018-12-03 08:45

Obecná analýza nové legislativy EU týkající se evropských dotací podle ministra spravedlnosti Jana Kněžínka ukazuje, že svěřenský fond jako záruka nestrannosti premiéra a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše dostačuje a předseda vlády postupoval podle českého práva. Ministryně Alena Schillerová po schůzce s Babišem, Kněžínkem a ministryní pro místní rozvoj Alenou Dostálovou uvedla, že vracení dotací Agrofertu nyní nehrozí. Text právní služby Evropské komise, o kterém o víkendu informoval tisk, není oficiální, zdůraznila.


Nepřihlášený uživatel

#143008 Re: Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy!

2018-12-03 08:52

#143007: - Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy! 

Podstatné je slovo "obecná" v analýze anoštbáka a na tom si anoštbák bude v následujících televizních diskusích stritkně trvat. Obecně převod majetku do správy cizích osob je jistě opravdu v pohodě, to si asi obecně dovedeme představit všichni. :-) na to jsme snad obcenou analýzu anoštbáka Knežínka opravdu nepotřebovali. 

Co třeba konkrétní analýza konkrétního "převodu" štbáka Babiše do "zvereněnckých fondou" na Slovensku. Tu anoštbák Kněžínek nedělal? Proč jí nedělal, když jí dělá EU? K čemu je dobrá "obecná analýza", když nepostihuje konktrétní situaci? 

Tedy pokud by štbák Babiš nebyl osobou obmyšlenou v celé věci, bylo by to skutečně dostatečné :-), byť stále jen dostatečné :-). 

S štbákem je to opravdu velká legrace, byť poněkud drahá, jak se s velkou pravdpědpodoností ukáže.  10 mld. od roku 2013 je opravdu sakra hodně peněz a to dohlížím od toho, že tu štbák zadlužuje od roku 2013 nepřetržitě zemi, přestože je zde růst hdp, mizivá nezamčstnanost, prudké růsty platů a řízená inflace. 

Vypadá to opravdu špatný slovenský vtip, že nás štbák za výše uvedených okolností zadlužuje každoročně o 50 mld., alespoň tak si pokaždé plánuje. Nakonec se sice ukáže, že silnice stavět neumí, neumí je ani opravovat, neumí ani udržovat vládní budovy, neumí ani financovat vědu a výzkum, školství, sport, kulturu, ale přesto jsme jen na první čtyři roky jeho zlodějin na MF v minusu 80 mld. a jeho majetek karusel Agrofert přitom narostl o 40 mld., abychom se v budoucnu dozvěděli, že za něj ČR zaplatí 10 mld. dotací které pobral, přitom na dani za stejné období zaplatil sotva 3 mld. 

Tedy si tu platíme šaška, který platí zaměstnancům základní mzdu a ještě má tu drzost pobírat dotace. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143009 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-03 08:54

#142982: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

v každé solidní demokratické společnosti by premier dávno odešel z funkce i za daleko menší problém.


Nepřihlášený uživatel

#143010 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-03 08:56

#143009: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

štbák tu s Kgbákem z Hradu ale zavádějí druhý russákov, jejich působení v politice dnes jednoznačně vypadá, jako další fáze okupace russáky. 


Nepřihlášený uživatel

#143011 Nejedlý, Protopopov fakt skvělí agenti russáckých tajných služeb.....

2018-12-03 09:07

Výroční zpráva Vojenského zpravodajství: 

Cílem cizích tajných služeb v ČR bylo v roce 2017 posílení vlivu jejich země na politické a ekonomické struktury ČR, uvedlo Vojenské zpravodajství, jen už je to těd snad většine obyvatel jisté, že se jedná o agenty russáckých tajných služeb. 


Nepřihlášený uživatel

#143012 Re: Re: Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy!

2018-12-03 09:12

#143008: - Re: Bolševickofašistická extrémistická pražská kavárna šíří hoaxy! 

Babiš - pleslův blesk II. tedy LN dávají do titulku přání myšlenky, anoštbák Kněžínek jistě trne hrůzou.

Svěřenský fond je dostatečná záruka, Babiš ve střetu zájmů není, tvrdí ministr spravedlnosti

Obecně to jistě může platit a analýza je obecná, nikoliv konkrétní. Analýza EU je ovšem velmi konkrétní, zaměřila se na štbáka Babiš a stbáka ministra zemědělství. 

Už se těším, jak anoštbák Kněžínek bude velmi zdůrazňovat, že analýza byla obecná nikoliv konkrétní. :-)

Podobně jako kdy Cyril Hoschle velmi rychle zdůrazňoval, že na dokumentech nemusí být podpis pacienta, pokud ten dopředu dal v podstatatě bianko šek, že je za něj bude někdo podepisovat :-). 

Jj obecně je orpavdu možné ledacost, konkrétně z toho kouká vracení dotací v miliardách korun a řekl bych, že kdyby měl takovou věcu udělat karusel Agrofert, že by to bylo asi finále. 

 

Multikulturní obohacení

#143013

2018-12-03 10:01

Vražda dívky v Německu. Tělo pohřešované se našlo v ubytovně pro uprchlíky

 

 


Nepřihlášený uživatel

#143014 odporní pseudočecháčkové

2018-12-03 10:45

Pryč s pekelnou čtveřicí Ovarem, Agronetvorem, Kikinou a Debilotiem !!!
Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovský prasata a prasnice !!!! Hlavně plnej pupek, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten praseckej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#143015 Re:

2018-12-03 10:48

#143013: Multikulturní obohacení -  

Přesto je potřeba bohužel konstatovat, že počet vražd v Německu vztažený k počtu obyvatel je o 1/3 nižšší než v ČR a to má Německo hned několik milionových či dokonce mnoha milionových měst, kde je kriminalita díky anonymitě vyšší. 

Je tedy to naše "monokulturní" prostředí nějaké podivné, snad kdyby tu vraždili převážně russáci, to by mnohé pak vysvětloval neb jimi jsem "kulturně obohocávní" po desítkách tisíc

Mimo to, že po přečetní originálního textu v něckých důvěryhodných zdrojích to zase bude trochu jinak. 

---------------------------

Ono je to dokonce i v Babiš - Pleslově Blesku poněkud jinak, než uvádá jejich bulvární titulek. 

Dívka, jejíž jméno média nezveřejnila, navštívila v ubytovněpřed svou smrtí 19letého mladíka. V ubytovně ve městěSankt Augustin žili kromě migrantů také bezdomovci, sdělil policejní mluvčí podle pondělního vydání listu Focus. 

Na stopu zadrženého, jehož totožnost úřady neuvedly, přivedly strážce zákona sociální sítě. Muž pochází z neupřesněné cizí země, má ale německé občanství, dodal mluvčí policie. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143016 TAk to fak sorry áko to je účlouka, kámpań....... :-)

2018-12-03 10:56

Babiš: Česká republika žádné peníze vracet nebude, není k tomu nejmenší důvod

Premiér Andrej Babiš (ANO) odmítl, že by Česko muselo vracet peníze Evropské unii kvůli čerpání dotací Agrofertem. Řekl to v souvislosti s uniklou zprávou právníků Evropské komise (EK), kteří podezírají českého premiéra z možného porušení unijních pravidel kvůli čerpání dotací a ze střetu zájmů.

Evropan

#143017 Re: V Německu se vraždí na ubytovnách, no a v Čechách na benzínkách ...

2018-12-03 11:05

#143013: Monokulturní ochuzení -  

Muž pochází z neupřesněné cizí země, má ale německé občanství.

 


Nepřihlášený uživatel

#143018 A to tu štbák Babiš při znalosti této zprávy děkuje agentovi Protopopovi za vzornou starost.....

2018-12-03 11:06

Politici jsou lehkovážní. BIS je varuje před Rusy z ambasády od velvyslance po řidiče

.....o schizofrenického syna v russákově a na Ukrajině fp steno záznamu ve Snměovně. V kombinaci s KGBákem na Hradě je naprosto jednozačné, že je celá země v ohrožení. 

Owar chcípák jelitový

#143019 Owar Owarowič Dement 1.kategorie

2018-12-03 11:08

Hnát svinskýkm krokem na smetiště do hnoje tuto otřesnou zrádnou russácko-čínskou svini a s ním i celou tu rudo-hnědou klaku kreténů vysávajících a ničících naší krásnou zemi.


Nepřihlášený uživatel

#143020 Re: Re: No a v Čechách se vraždí na benzínkách ...

2018-12-03 11:09

#143017: Evropan - Re: No a v Čechách se vraždí na benzínkách ... 

Ale už je to  v Babiš - Pleslově Blesku a blbečkové co si přečtou titulek jsou zhrozeni, pohoršeni, emočně se angažují, přitom se po vraždě v bezdomovecké komunitě v ČR jen ušklíbnou "žádná škoda". 

Je to hnus a je to o to horší, že ten hnus vlastní štbák Andrej Babiš co přísahal na zdraví jeho dětí, že to nebude ovlivňovat a dnes je z Idne je jakási mírnější verze Blesku a děti trpí vážnými dušeními nemocemi. 


Nepřihlášený uživatel

#143021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-12-03 11:13

#143010: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Bohužel to vidím stejně, jako Vy.  Nechápu Zemanisty ani Kobliháře

ocean of wisdom

#143022 Pravda a Láska zvítězí nad lží a nenávistí !!!!!!!

2018-12-03 11:19

Havel Forever !!!

Love and Peace !!

Green Peace !!

Free Tibet !!

Free Cannabis !!

Rainbow Pride !!

Support Books !!

Support Movies !!

Support Music !!

Support Trains !!

Beatles Forever !!

ABBA Forever !!

 

Vote for Greens, Vote for Pirates, Vote for freedom


Nepřihlášený uživatel

#143023 Re: facka tzv.slušňáčkům

2018-12-03 11:21

#139581: -  

Ubožáčku, pekelná stvůřičko, utři si pěnu u huby !!!


Nepřihlášený uživatel

#143024

2018-12-03 11:25

Kunda sem, kunda tam, havloidi jsou zmrdi.


Nepřihlášený uživatel

#143025 Re: Re: Re: Re: odporný Kalergi !!!

2018-12-03 11:30

#142985: - Re: Re: Re: odporný Kalergi !!! 

Pláčeš správně, ale na špatném hrobě.

Já takové hovadiny nečtu. Ale Evropská unie je provádí.