MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#143351 V ČR občané v ulicích nemají potřebu policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho .....

2018-12-08 09:47

Protesty v Paříži: Žluté vesty se poprvé střetly s těžkooděnci

Hlavní město Francie čelí už třetí týden za sebou vlně demonstrací. Už od sobotního rána se scházely na slavném bulváru Champs Élysées v Paříži stoupenci hnutí takzvaných žlutých vest. Očekává se, že se mezi ně vmísí i tisíce radikálů z ultrapravice i ultralevice. Policie v Paříži ještě před začátkem protestu zadržela 278 lidí. Bezpečnostní složky jsou po násilnostech z minulého víkendu v plné pohotovosti.

 

.....štbácké bandě, chtějí to sděliž ruskému agentovi Milošovi Zemano, chtějí to sdělit velmi pravděpodobnému ruskému agentovi anoštbákovi Vondráčkovi předsedovi Sněmovny. Tedy ve Francie zjevně protesty z části ovládají radikálové. 

Je smutné, že obyvatelé Francie, kteří protestují vůbec netuší, ja děsivé je to v ČR. Že je zem pod vlivem rusských agentů, štbáků a podobných zločinců. Jak by asi vypadala Francie, kdyby byl prezidentem russácký trotl, premiérem donašeč nacistickému režimu doby II. světové války? 

Zrovna jsou záběry kde je zřejmé, že střet s policií je počtu pár desítek lidí, nic masového. Tedy jsou na prostestech proti Babišovi desítky tisíc lidí a jeho se to ani netkne. 


Nepřihlášený uživatel

#143352 Socani dosud nepochopili, že je Miloš Zeman agentem ruských tajných služeb? Co na tom nechápou?

2018-12-08 10:01

ČSSD opět zve Zemana na sjezd, i když ji popichuje

Sociální demokraté se rozhodují, zda na svůj březnový volební sjezd opět pozvou Miloše Zemana, i když riskují, že své odpůrce v řadách ČSSD zase popíchne. Prezident by ale jako velký zastánce vlády mohl podle informací Práva pomoci Janu Hamáčkovi obhájit pozici šéfa ČSSD. Podobná otázka čeká i hnutí ANO, které plánuje sněm na 16. února. Zemana ale hnutí dosud ani jednou nepozvalo.


Nepřihlášený uživatel

#143353 Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho ..

2018-12-08 10:02

#143351: - V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho ..... 

A to ty největší demonstrace v ČR tepve přijdou. Ti dva - Zeman a Babiš by měli , co možná nejrychleji odstoupit !!!! Určitě by to bylo to nejlepší, co mohou pro tuto zemi udělat !!!


Nepřihlášený uživatel

#143354

2018-12-08 10:06

Tedy se řeší jedna ulička, do které nechce policie pustit demonstranty, ti využívají přítomnosti police a útočí na ně, přitom je naprostá minorita ze všech demonstrantů. Proč to dělají? Jaký to má smysl? 

Policie nikomu nebrání se sejít, nebrání nikomu projít (obsadit) největší bulvár Paříže, ale asi je logické, že by bylo nemoudré demonstraci nemonitorovat, obzvláště za situace, kdy je zřejmé, že část lidí v ulicích jsou extrémisté. 

Střety s policíí jsou jistě bulvárně velmi zajímavé, ale podstané pro občany ostatních zemí EU je, co žluté vesty požadují, kdo demonstrace organizuje - tedy jaké má politické názory a čeho chtějí dosáhnout. Může to být zlevnění pohonných hmot stejně jako pád vlády Macrona či demise Macrona. 

Je dobré připomenout, že Macron ve své kampani občanům nelhal, nepodváděl, neporušuvoal Ústavu, nevymýšlel si o sobě.

Tady Zeman i Babiš lhali nejen o sobě ale také o politických oponentech. Hlavním oponentem navíc byla Macronovi neonacionalistka či neonastistka Le Pen, kterou financují russácí.  


Nepřihlášený uživatel

#143355 Re: Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeh

2018-12-08 10:14

#143353: - Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho .. 

Dnes je zřejmé, že vazby obou na russko a russké agenty jsou opravdu obrovské. Vliv russka přímo na Zeman s Babišem je tedy obrovský a z toho, co štbák Babiš s agentem russký zpravodajských služeb Zemanem páchají této zemi je bohužel velmi pravděpodobné, že se ČR dostala do velmi obtížné situace a je Zemanem s Babišem devastována, mimo jiné proto, že je naprosto absurdní, aby v době růstu HDP, mizivé nezaměstnanosti, masivním růstu platů a řízené inflaci byl rozpočet vlády v deficitu desítek miliard a osobní majetek štbáka Babiše o desítky miliard rostl. 


Nepřihlášený uživatel

#143356 Je legrační, že z demonstrací v Praze na kterých byly desítky tisíc lidí novinky žádný přímý přenos.

2018-12-08 10:18

Protesty v Paříži: Žluté vesty se poprvé střetly s těžkooděnci

Hlavní město Francie čelí už třetí týden za sebou vlně demonstrací. Už od sobotního rána se scházely na slavném bulváru Champs Élysées v Paříži stoupenci hnutí takzvaných žlutých vest. Očekává se, že se mezi ně vmísí i tisíce radikálů z ultrapravice i ultralevice. Policie v Paříži ještě před začátkem protestu zadržela 278 lidí. Bezpečnostní složky jsou po násilnostech z minulého víkendu v plné pohotovosti.

.....nepřenášely a z demonstrace z Francie, která měla být masová jsou tam sotva stovky lidí tu jede přímý přenos už hodiny. 

Je to podivné a novinky bohužel ač jinak přinášejí zprávy vcelku smysluplně prezentované opět prokázali, že v případě migrace a "levicových" protestů jim nelze důvěřovat. 

Vypadá to, že demonstrace vůbec nejsou tak masové a hlavně nenapojené na radikály, jak jsou žluté vesty v ČR prezentovány. 

Dnešní demonstrace vypadá spíše jakési bojové cvičení radikálů. Není nic sděleno, jen se někteří chtějí poprat v ulicích s policii. To je vše, tedy nedemonstruje se, neargumentuje se, nejsou pronášeny projevy a požadavky, jen se vyhledávají místa v Paříži, kde je policie, aby se část Francouzů mohla s policii poprat.  Jaký to má smysl?  

V Praze desítky tisíc lidí demonstrujících proti Babišovi a jeho štbáctví  (hlídalo) 20 policistů a jediné co řešili odklon aut z Václavského náměstí. 


Nepřihlášený uživatel

#143357 Re: Re:

2018-12-08 10:35

#143282: - Re:  

... Je truchlivou skutečností, že všechny státy v EU jsou  reálně... jen pokusy o demokracii.  Nějak jakž  takž fungují.

    Ale bídně. Jako kocourkovy.  Mezi demokracií a jimi je podobný rozdíl, jako mezi uměním, anebo kýčem. 

     A EU?  Ta se demokracii ani nepokouší předstírat. Rovnou diktuje. Je to jen... předlouhá bolestná cesta... z pekla do pekla.

 


Nepřihlášený uživatel

#143358 Jediný transparent říká, že nechtějí cosi platit.....

2018-12-08 10:40

.....a že "není vrchol bez základny". 

Je to zvláštní druh demonstrace, bez smyslu, jasně řečeného co požadují, bez smysluplného projevu, není ani zřejmé, co vlastně kritizují. 

Tady je naprosto jasné, že kritizovat KGBáctví Zemana štbáctví Babiše je základní mravní axiom. Neboť není možné, aby agent zločinecké russké organizace a přisluhovač zločinecké československé organizace ničili tuto zem. 

Tedy požavek na jejich abdikaci, podpořený navíc jasnými argumenty, že porušovali volební zákon, lhali jejich voličům i občanům této země, je naprosto jasný, validní a správný. Ústava předjímá, že lidé v ústavních pozicích budou lidé mravní a kultivovaní a ne zličinci spolupracujíc se zpravodajskými službami zločineckých států, kterým dnes russko nepochybně je. 


Nepřihlášený uživatel

#143359 Re: Re: Re:

2018-12-08 10:43

#143357: - Re: Re:  

Bídně? Ty znáš lepší, důstojnější správu veřejného prostoru kdekoliv na Světě? Kde to prosím tě je? 

Jestli má pocit, že něco funguje bídně, tak laskavě sděl, jak si představuješ ono "nebídně". 

EU a všechny státy EU jsou etalonem správy veřejného prostoru pro celý svět, není na světě místo, kde by občan měl větší zastání, než je EU. To je ti přece naprosto zřejm

Je smutné, že třicet let po revoluci neznáš ani základní uspořádání EU, tedy Evropskou radu, Rady ministrů, Evropský parlament a EK a ECB. Že ani nevíš, že EP je přímo voleným parlamentem. Že v Evropské radě zasedají naši premiéři a prezidenti, pokud mají výkonnou moc premiérů. Že administrativu schvalují a delegují národní vlády států EU. 

To je velmi špatné, že věříš lhaní zločinců russáckých trotlů Zemana a Babiše. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143360 Re: Zemanovy velcí přátelé

2018-12-08 10:52

#143327: - Zemanovy velcí přátelé 

Připomeňme, že v Číně oficiálně praktikovali politiku jednoho dítěte. Následkem bylo, že měli víc kluků , než holčiček. Ti kluci dospěli, a  chybí jim ženy.


Nepřihlášený uživatel

#143361 Re: Re: Re: Re:

2018-12-08 10:53

#143359: - Re: Re: Re:  

Víš co? Vyliž si prdel.

Občané ČR

#143362 Tajných fízlů se nelekneme my, ani náš pan prezident!

2018-12-08 10:54

BIS=StB! Tady není policejní stát, Tajní fízlové mají makat a držet hubu, ne se srát do námi zvolených politiků! BIS je ohrožením demokracie!


Nepřihlášený uživatel

#143363 Novinky nám pouští pár desítek radikálu cosi si vyřizující s policii.....

2018-12-08 10:55

.....a přitom na Champs-Elysées, probíhá protest, který klidně může být smysluplný, protože požaduje, aby se neprováděly změny radikální ale vláda se vrátila k evoluci, jak to vypadá na prvním transparentu.  RE - EVOLUTION. 

To je asi podstatné. Je možné, že se skutečně celé řadě lidí ve Francii zdá, že změny, které vláda činí jsou příliš revoluční - radikální. 

Co by ale řekli zde, kde máme na Hradě evidentního agenta rusských tajných služeb Miloše Zemana a ve Strakovce slovenského štbáka Babiš, který tak "miluje" ČR že se za dvacet let idiot nenaučil česky a co horší, nemá negativní lustrační osvědčení, je dnes prokazatleně soudně uznaným donašečem štb a co více i tak jedná. 

Přitom stačilo opravdu málo, dodržet pravidlo, že ministr a ani premiér nemohou být lidé bez nagativního lustračního osvědčení. To je počátek našich problémů s rodinkou štbáka Babiše jeho zlodějinami. 

Nejsou to občané, kdo by dělali revoluci v ulicích, udělali tu komunistickou kontrarevoluci KGBák Zeman s štbákem Babišem a to, že je Miloš Zeman KGBák tak o tom dnes nepochybují už ani jeho volič a co je ale zrůdné, že jim dokonce imponuje, podobné je to s štbáctvím a zlodějinami slovenského kriminálního imigranta Andreje Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#143364 Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-)

2018-12-08 11:04

Ve Francii mají dnes Majdan. Tak žádné násilí, francoužští fízlové! Sledujeme vaše dodržování lidských práv násilníků, jako na Majdanu! Policisté se musí nechat upalovat zápalnými lahvemi, to ví každý "lidskoprávní" aktivista!


Nepřihlášený uživatel

#143365 Re: Re: Chcete občanskou válku, menšino?

2018-12-08 11:06

#143353: - Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho .. 

Ty přijdou, ovšem proti vám pražská kavárno! Děláte vše pro to, aby byly násilné!


Nepřihlášený uživatel

#143366 Re: Tajných fízlů se nelekneme my, ani náš pan prezident!

2018-12-08 11:07

#143362: Občané ČR - Tajných fízlů se nelekneme my, ani náš pan prezident!  

Je smutné, že neznáš rozsudek Nejvyššícho správníhou soudu, kde je jasně bez jakéhokoliv obalu řečeno, že Miloš Zeman a jeho tým porušovali volební zákon lhaním o sobě i o politickém oponentovi. Najdeš pod značkou vol. 39/2013

Financování Zemana russy je dnes naprosto jasný fakt, bez jakýchkoliv pochybností. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.
 
Napojení štbáka Babiš na russké agenty - viz. Protopopov a jeho povedená ženuška - psychiatrička je také neprosto jasný fakt. 
 
Tedy dnes po pěti letech od voleb v roce 2013 již můžeme být generály po bitvě, země je v ruskou lidí spolupracující s russkými zpravodajskými službami, o tom po cestě Vondráčka za russáky na sankčním seznamu a jeho velmi podivné následné schůzce ve Sněmovně s KGBákem Klausem není ani těch nejmenších pochybností. 
 
Víme tedy naprosto přesně, že země je dokonce ve smrtelném nebezpečí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143367 Re: Re: Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a

2018-12-08 11:10

#143365: - Re: Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeh 

Tím, že demonstrace tisícíců i desetitísíců lidí v ulicích jsou naprosto pokojné? Že je doprovází desítky policistů volným krokem ve vycházkové uniformě a nikdo s jejich pokyny ani nediskutuje? 

Tvým příspěvkem jsi jasně potvrdil, jak odporné voliče, má KGBák MIloš Zeman a štbák Andrej Babiš, jakými odpornými milicionáři jste. Dokládáte, že jste se vy komunisté nijak nezměnili a že dnešní příznivci Babiše se Zemanem jsou skutečně již jen ultrakomunisté z KSČm, neonacisté SPD a hloupá část socanů. 


Nepřihlášený uživatel

#143368

2018-12-08 11:15

BIS vyvolává nenávist.


Nepřihlášený uživatel

#143369 Re: Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-)

2018-12-08 11:15

#143364: - Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-) 

Ale houby na Champs-Elysées lidé požadují návrat k evoluci tedy re-evolution, což je požavek smysluplný, neboť celá demokracie je evolucí, to je na ní to úžasné. Dělají to naprosto klidně, demostrují evoluci nohama, jdou, stejně v ČR desítky tisíc lidí přišli na Staroměstské náměstí, stejně jako tisíce či možná desítky tisíc lidí přišly na Václavské náměstí. 

Proč tedy my tu máme na Hradě agenta rusských tajných služeb MIloše Zemana a ve Strakovce štbáka Babiš, kteří spolu dělají komunisticko-russáckou kontrarevoluci je opravdová záhada. 

 


Nepřihlášený uživatel

#143370 Re: Ty snad nečteš výkladní skříň russácké hybridní války v češtině valento-russko listy?

2018-12-08 11:16

#143368: -  

Tím že chrání BIS ústavnost a občany ČR a EU před russáckou hybridní válkou by snad BIS měla vyvolávat nenávist?

  Ke komu? Ke zločinu rusských zpravodajských služeb v ČR, hybridní válce russka na našem území, k porušování Ústavy, ke lhaní, ubohostem, spikleneckým teoriím o EU a demokracii obecně? To by bylo dobré, kdyby občané konečně začali nenávidět lež (lži Miloše Zemana a štbáka Babiše) a začali milovat pravdu. Prostředků k tomu jak si zjistit, že jsou Zeman s Babišem lháři a podvodníci mají opravdu dostatek. 

Tedy nehraj si blbe na Ovčáčka, na to opravdu nemáš. 


Nepřihlášený uživatel

#143371

2018-12-08 11:42

Chcete být v balíku? Kajínek vám dá milion korun. Má to ale háček



Nepřihlášený uživatel

#143372 Re: Bulvár je poněkud perverzní zábava se lží....

2018-12-08 11:45

#143371: -  

....proč si takovými debilitami zasíráš mozek? To chceš dopadnou jak Ochcáček?


Nepřihlášený uživatel

#143373 Re: Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-)

2018-12-08 11:48

#143364: - Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-) 

 Rusko by mělo recipročně přispět pár set milionů EUR na svržení Macrona a fašistického režimu Francie.


Nepřihlášený uživatel

#143374 Re: Re: Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-)

2018-12-08 12:04

#143373: - Re: Macron pomáhal organizovat Majdan v Kyjevě, tak ho teď má doma. :-) 

Je vskutku velmi smutné, když si idiotem, to ti opravdu věřím. 

Viceprezident zkrachovalé První česko-ruské banky je ve vazbě. Podle Rusů z ní vyvedl miliardy

Banka, která proslula půjčkou francouzské političce Marine Le Penové na financování nacionalistické Národní fronty, loni v létě přišla o licenci. Kvůli špatným úvěrům jí došly peníze.


Nepřihlášený uživatel

#143375

2018-12-08 12:06

Nezvykle tvrdě se ohradil šéf rozvědky Michal Koudelka (53) proti útoku prezidenta Zemana. Ten o zpravodajské službě prohlásil, že jsou to „čučkaři“.

 

Prezident je ve sporu s Bezpečnostní informační službou (BIS) od té doby, co se neshodli v kauze otravy novičokem. Dokonce trvale odmítá jejího šéfa jmenovat do generálské hodnosti. Tentokrát ho ale BIS nadzvedla zprávou o nebezpečí ruských a čínských špionů, kteří působí v Česku na ambasádách. A využívají prý i naivní české politiky. Zprávu označil Zeman za „plácání“ a v TV Barrandov mluvil i o státním tajemství „o neschopnosti BIS“. Podle šéfa zpravodajců je však prezident dobře informován o tom, že rozvědka odhalila a vyřadila z provozu desítky ruských a čínských špionů u nás. „Podařilo se nám úspěšně rozbít síť jedné z ruských zpravodajských služeb působící na našem území,“ prozradil Koudelka akci z počátku roku