MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Občané ČR

#143362 Tajných fízlů se nelekneme my, ani náš pan prezident!

2018-12-08 10:54

BIS=StB! Tady není policejní stát, Tajní fízlové mají makat a držet hubu, ne se srát do námi zvolených politiků! BIS je ohrožením demokracie!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143366 Re: Tajných fízlů se nelekneme my, ani náš pan prezident!

2018-12-08 11:07:14

#143362: Občané ČR - Tajných fízlů se nelekneme my, ani náš pan prezident!  

Je smutné, že neznáš rozsudek Nejvyššícho správníhou soudu, kde je jasně bez jakéhokoliv obalu řečeno, že Miloš Zeman a jeho tým porušovali volební zákon lhaním o sobě i o politickém oponentovi. Najdeš pod značkou vol. 39/2013

Financování Zemana russy je dnes naprosto jasný fakt, bez jakýchkoliv pochybností. 

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.
 
Napojení štbáka Babiš na russké agenty - viz. Protopopov a jeho povedená ženuška - psychiatrička je také neprosto jasný fakt. 
 
Tedy dnes po pěti letech od voleb v roce 2013 již můžeme být generály po bitvě, země je v ruskou lidí spolupracující s russkými zpravodajskými službami, o tom po cestě Vondráčka za russáky na sankčním seznamu a jeho velmi podivné následné schůzce ve Sněmovně s KGBákem Klausem není ani těch nejmenších pochybností. 
 
Víme tedy naprosto přesně, že země je dokonce ve smrtelném nebezpečí.