MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143351 V ČR občané v ulicích nemají potřebu policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho .....

2018-12-08 09:47

Protesty v Paříži: Žluté vesty se poprvé střetly s těžkooděnci

Hlavní město Francie čelí už třetí týden za sebou vlně demonstrací. Už od sobotního rána se scházely na slavném bulváru Champs Élysées v Paříži stoupenci hnutí takzvaných žlutých vest. Očekává se, že se mezi ně vmísí i tisíce radikálů z ultrapravice i ultralevice. Policie v Paříži ještě před začátkem protestu zadržela 278 lidí. Bezpečnostní složky jsou po násilnostech z minulého víkendu v plné pohotovosti.

 

.....štbácké bandě, chtějí to sděliž ruskému agentovi Milošovi Zemano, chtějí to sdělit velmi pravděpodobnému ruskému agentovi anoštbákovi Vondráčkovi předsedovi Sněmovny. Tedy ve Francie zjevně protesty z části ovládají radikálové. 

Je smutné, že obyvatelé Francie, kteří protestují vůbec netuší, ja děsivé je to v ČR. Že je zem pod vlivem rusských agentů, štbáků a podobných zločinců. Jak by asi vypadala Francie, kdyby byl prezidentem russácký trotl, premiérem donašeč nacistickému režimu doby II. světové války? 

Zrovna jsou záběry kde je zřejmé, že střet s policií je počtu pár desítek lidí, nic masového. Tedy jsou na prostestech proti Babišovi desítky tisíc lidí a jeho se to ani netkne. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143353 Re: V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho ..

2018-12-08 10:02:14

#143351: - V ČR občané v ulicích nemají potřeba policistům něco sdělit, chtějí to sdělit Babišovi a jeho ..... 

A to ty největší demonstrace v ČR tepve přijdou. Ti dva - Zeman a Babiš by měli , co možná nejrychleji odstoupit !!!! Určitě by to bylo to nejlepší, co mohou pro tuto zemi udělat !!!