MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Evropan

#145626 Re: Pan Václav Klaus mladší bude jednou skvělý prezident, stejně jako Miloš Zeman.

2019-03-16 21:46

#145622: - Pan Václav Klaus mladší bude jednou skvělý prezident, stejně jako Miloš Zeman. 

Za měsíc po něm neštěkne ani pes, ať už se přidá k fašistům nebo ke komunistům. Jemu je to jedno.

 


Nepřihlášený uživatel

#145627 Re: Re: Pan Václav Klaus mladší bude jednou skvělý prezident, stejně jako Miloš Zeman.

2019-03-17 08:58

#145626: Evropan - Re: Pan Václav Klaus mladší bude jednou skvělý prezident, stejně jako Miloš Zeman. 

KGBácký synek tvrdí, že bude přicházet "s kladnými vizemi" doposud přišel jen s pomlouváním, tedy lhaním o Evropské unii, kterou tvoří naše evropské státy a není pochyb, že lepší spolupráce států v Evropě doposud nikdy nebyla. 

Myslím, že vedle bobkoložky Malé a "podělané" Válkové se bude vyjímat jedna radost, všichni tři si mohou hrát  společně s celou ANO ŠtB na idioty. 

Že by se od KGBáka Miloše Zemana co si to "rozdělil" s ŠtBákem Babišem nelišil, tak v tom má bohužel pisatel naprostou pravdu, ale že za měsíc, tedy pokud mu russáci neposkytnou např. 300 mil. na rozjezd zločinecké bandy, po něm ani pes neštětkně je velmi pravděpodobné. Když je ale neposkytli KGBákovi otci, tak tyhle dva asi i russáci považují za odepsané. 

..................

Vlastně Klaus junior, když se člověk podívá do novinek na jeho texty, tak přicházel (zí) jen s lhaním, přičemž jeho lhaní má opravdu velmi blízko k totalitnímu komunistickému či dokonce komunisticko-nacistickému nazírání na veřejný prostor. 


Nepřihlášený uživatel

#145628 Máme tu KGBáka na Hradě a ŠtBáka ve Strakovce a pak také lidi opravdu krásné.....

2019-03-17 09:29

Novotný: V Dejvicích spí každej s každým, dvoukolově doma a venku, jako ve fotbale


Nepřihlášený uživatel

#145629 I v Etudách je velmi dobře vidět zrůdnost komunismu, to odporné "hraní na život" "na demokracii"...

2019-03-17 09:37

S Manželskými etudami jsem vyrůstala, říká režisérka nové řady

17. března 2019  0:49
Uplynulý rok byl pro Hanu Třeštíkovou pracovně velmi náročný. Jako režisérka dokončila cyklus Manželské etudy: Nová generace, s nímž navázala na úspěšný projekt své matky Heleny, a zároveň se jí rozjela i politická kariéra.
 
....a je vnich vidět onen propastný rozdíl mezi realitou a komunistickou fikcí, zrůdným "divadlem" totatlity. Úžasné jsou etudy právě ty přelomové, první porevoluční roky, kdy se začínají lidé "vzpamaovávat" k koncentráčnického syndromu komunistikého zadrátovaného lágru. 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#145630 Komouši také slibovali a důsledky byly fatální. Klaus junior je minimálně myšlením komouš.....

2019-03-17 09:41

Já bych profesora Fialu ze strany nevyloučil, reagoval Klaus mladší

Kdybych měl jako předseda ODS za řadového poslance nynějšího šéfa strany Petra Fialu, nikdy bych ho nevylučoval, uvedl Václav Klaus mladší. Reagoval tak na sobotní rozhodnutí špiček ODS o jeho vyloučení ze strany.

......jestli ne komouš střižený náckem, jak napovídá celá řada jeho textu v novinkách.  I dnes komouši tvrdí, že by nevraždili, nemučili, nazavírali a přitom jim předsedá donašeč StBáků a dlouho jim předsedal synáček dokonce zvrhlého StBáka. 


Nepřihlášený uživatel

#145631 S kým by se ale vlastně měla či mohla paní Čaputová potkat v ČR?

2019-03-17 09:46

Čaputová také potvrdila, že v případě zvolení do čela státu by její první zahraniční cesta směřovala do České republiky.

Na Hradě sedí KGBák, ve Strakovce donašeč ŠtBákům oba komouši, Sněmovně předsedá prototyp komunisty z padesátých let co si jezdí do russákova pro instrukce a ani Kubera bohužel není žádná sláva. 

I z tohot výčtu je zřejmé, v jak děsivém stavu je ČR. 

...................

Toto je velmi zajímavé. 

Už první zveřejněné odhady po uzavření volebních místností Čaputovou favorizovaly - ten od agentury Focus i ten od agentury AKO jí předpovídaly zisk přes 40 procent, druhému Šefčovičovi 15 až 18 procent.


Nepřihlášený uživatel

#145632 Proto je Chalupa členem ANO ŠtBáků :-) a říká ANO ŠtB..... to je fakt maso.....

2019-03-17 09:49

Jde o mafii. Před hydrou v Brně jsem varoval, říká exposlanec Chalupa z ANO


Nepřihlášený uživatel

#145633 Komouši v armádě ještě dva roky po listopadu 1989......

2019-03-17 09:54

Elitní český ranger: S islamisty bojoval tam, kam se spojenci nedostali. Uznává Havlovu ideu o suverenitě zajištěné členstvím v NATO

"Dost dlouho trvalo, než se společenské změny promítly do života i nám, vojenským studentům. Ještě dva roky po revoluci někteří učitelé trvali na tom, abychom je oslovovali soudruhu," říká Řehka.

Nikoho z nás by nenapadlo, že by něco takového bylo dva roky po sametové revoluci možné, přesto to vypadá, že to byla realita. 


Nepřihlášený uživatel

#145634 Re: Komouši v armádě ještě dva roky po listopadu 1989......

2019-03-17 10:03

#145633: - Komouši v armádě ještě dva roky po listopadu 1989...... 

Njn.  Když nic neumíš, nikam se nedostaneš. Navenek to budí dojem konzervativity.


Nepřihlášený uživatel

#145635 Už konečně dochází i občanům a především vládě v ČR proč obnovitelné zdroje ....

2019-03-17 10:11

"Česká vláda naplánovala, že do roku 2023 vznikne síť 800 dobíjecích stanic, z nichž minimálně 500 bude připadat na rychlodobíjecí zařízení. Běžné stanice jsou především v místech, kde je možné déle stát a kde doba nabíjení řidiče neomezuje. U rychlodobíjení jde o to, doplnit energii v akumulátoru a co nejrychleji pokračovat v jízdě.

Národní plán čisté mobility původně počítal s tím, že v České republice bude páteřní síť dobíjecích stanic dostupná do roku 2020, a v Operačním programu Doprava k tomu byly vyčleněny dotace. Podle ministerstva dopravy se však nepodařilo zahájit program podle plánu, protože schvalování Evropské komise se protáhlo proti očekávání. EK posuzovala soulad dotačního programu s pravidly veřejné pomoci."

.....elektrické energie? V ČR se budou auta "nabíjet z Temelína", který ovšem reálně pracuje jen 3/4 z roku, pokud vůbec všechno funguje jak má, není výjimka 1/2 roční odstávka a byla i roční odstávka bloku. 

Co je naprostá jistota, že pokud se ráno nerozední a nebude foukat vítr nebude na této zemi aktuálně člověk, který by potřeboval elektrickou energii, to je naprostá jistota. 

Německo staví každoročně jen ve větrnících zdroje v objemu 2,8 GW a k tomu 800 MW v solárech - každoročně už min. pět let, jestli ne daleko déle.  Co je jasné, větrné ani solární elektrárny už nepotřebují žádné jaderné palivo, neprodukují žádné svinstvo odpadní nevyužívané teplo atd. Dokonce nepotřebují ani ultra psychicky náročnou a sofistikovanou obsluhu, odstávky celých obrovských zdrojů, dokonce nepotřebují prakticky ani údržbu a co více, není nejmenší problém, po vývoji nových technologií tyto okamžitě instalovat a tedy zvyšovat produktivitu zdrojů. 

Je smutné, že jeden pozměňovací návrh socanské poslankyně tuším symptomaticky "Šedivé" zničil pracně budovanou regulaci v zákoně o obnovitelných zdrojích, postavenou na etalonu ziskovosti státních dluhopisů a tím vlastně min. na deset let jestli ne na déle zničila rozvoj obnovitelných zdrojů v ČR.  Důsledky takového jednání socanů ve Sněmovně a ODS pod vedením Tupolánka v Senátu jsou pro tuto zemi vlastně zničující, jak se dnes ukazuje.

Tímto ani v nejmenších neříkám, že je ANO ŠtBácká banda něco lepšího než Klusova ODS či Zemanovi socani o to je to také děsivější. 

Kdo může za solární průšvih? My nic, my muzikanti, vzkazují ministři i poslanci

 
  • Poslanecká tvořivost, nečinnost úřadů, velké ambice zelených, tlak Bruselu: účet za 400 miliard korun. Za zbytečně vyhozené miliardy nikdo potrestán nebude. Ani poslanci, ani ministři, ani úředníci.

Nepřihlášený uživatel

#145636 Tisíce let je popsána víra ve zlaté tele, co na tom Karel Šlechtová nechápe?

2019-03-17 10:32

Říkat ano ŠtB, komouštví, zlodějinám, oplzlostem, ubohostem všeho druhu není opravdu nic jiného než "víra" ve zlaté tele ANO ŠtB. Čemu se tedy Šlechtová diví? 

 

„Buď jsem naprosto blbá, anebo všichni okolo mě jen lžou. Asi jsem věnovala 4 roky svého ministerského života něčemu, čemu jsem věřila a byla to jen přetvářka. V tomto neumím prostě fungovat. (…) Děvkou / ovcí nikoho v politice nebudu,“ napsala v pátek bez dalšího zdůvodnění poslankyně.

Šlechtová svoje vyjádření během pátku odmítla dál komentovat a novinářům nezvedala telefon. Z jednání Sněmovny byla ze zdravotních důvodů omluvena.


Nepřihlášený uživatel

#145637 ANO ŠtBáčtí poslanci v EU to nevěděli? Hmmm, zajímavé....

2019-03-17 10:35

Evropa chystá oddlužovací směrnici, osobní bankrot má být výhodnější. Česko proto bude muset znovu měnit insolvenční zákon

.....co tam tedy v EP dělají? On o tom nevěděl hlavní ANO ŠtBák  Babiš, když zasedá v Evropské radě? Oni o tom nevěděli ministři vlády komoušů, socanů a ANO ŠtBáků, když zasedají v Radách ministrů? 

A tahle pakáž si dovoluje kritizovat Evropskou unii. 


Nepřihlášený uživatel

#145638 A tady ŠtBák Babiš děkuje ze Sněmovny agentovi Protopopovovi a jeho Protopopovně....

2019-03-17 10:39

.......za vzornou starost o jeho psychicky nemocného syna, když několik měsíců předtím křivě přísahal i na jeho zdraví.  Vítejte v ANO ŠtBákově, který si rodělili komouši ŠtBácký donašeč Babiš s KGBáckým donašem Zemanem, jak nám to Zeman nadávno všem "vysvětlil". 

 

Andrej Babiš mladší, který má švýcarské občanství, svěřil loni na podzim reportérům Seznamu, že byl proti své vůli zavlečen na Ruskem anektovaný Krym. Teď chce s novináři mluvit tamní policie.

 
Článek

Čtyři měsíce poté, co redakce Seznamu zveřejnila třaskavou reportáž se synem českého premiéra, se případem začala zabývat švýcarská policie.

Dopisem se obrátila na autory Zvláštního vyšetřování, reportéry Sabinu Slonkovou a Jiřího Kubíka. Právě v jejich pořadu syn premiéra řekl, že byl kvůli vyšetřování dotační kauzy Čapí hnízdo nedobrovolně odvezen na Ruskem okupovaný Krym. Důvod? Aby jako jeden z obviněných v kauze zmizel z dosahu českých úřadů. Sdělil rovněž, že i když se obrátil na policii, jeho únos nikdo nevyšetřoval.

Česká policie se začala možným zavlečením do ciziny zabývat až po odvysílání reportáže. Okolnosti jejího vzniku teď zajímají i Švýcary. Šestatřicetiletý syn českého premiéra je švýcarským občanem a se svou matkou Beatrice Babišovou trvale žije v Ženevě.

 

Nepřihlášený uživatel

#145639 Re: Re: Komouši v armádě ještě dva roky po listopadu 1989......

2019-03-17 11:09

#145634: - Re: Komouši v armádě ještě dva roky po listopadu 1989...... 

Spíše překvapuje, že něco takového bylo ještě 2 roky po listopadové revoluci možné.  Je to absurdní. Na čem se všechny revoluce ve východním bloku okupavném russáky shodly, že komunismus je stejný zločin jako nacismus a proto je překvapivé, že to část armády nechápala ještě dva roky po revoluci, přestože to bylo součástí právního řádu Ćeskoslovenska a pokud opravdu sami vyžadovali oslovení "soudruh", sami se také ke zločinnosti komunistického režimu hlásili. 

To nás mimo armádu ani ve snu nenapadlo, že by něco takového vůbec bylo možné a myslitelné.  Mnohé to vysvětluje. Na vysoké škole se soudružství nepraktikovalo roky před listopadem 1989 alespoň tedy na technikách a  dokonce si studenti ani nedovolili kohokoliv oslovit soudruh, jediní kdo byli oslovování soudruzi byli zaměstnanci katedry marxismu leninismu někteří to vyžavali, ale zdaleka ne všichni. Logicky ovšem lampasáci na dnech "vojenské katedry", ti to vyžadovali vojensky striktně :-).  

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2019-03-17 11:14



Nepřihlášený uživatel

#145641 Úředník Rafaj žije v představě, že má suplovat policii, státní zástupce, soudce, zpravodajské ...

2019-03-17 11:19

Rafaj přiznal, že měl i jiné schůzky než tu s Faltýnkem. Musí prý vědět, co se děje

....služby? Tohle si dovolí vyslovit úředník po 30 letech od konce studené války a jasného pojmenování, že se komunismus od nacismus ničím nelišil a neliší?

Ten člověk si snad ani nepřečetl Ústavu a přitom chce být vysokým úředníkem státu. 

Je to až neuvěřitelné a je absurdní, že tento člově dosud na úřadě sedí. Vypadá to, že si jako kmotr Jaryn "vzal mandát" :-/ a vypadá to, že i jemu nevadí, že každý úředník úžadu vlády má negativní lustrační osvědčení, musí ho mít, ale ŠtBácký donašeč Babiš ničím takovým opravdu nedisponuje a nikdy nedisponoval. 

 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Preambule

My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku,
v čase obnovy samostatného českého státu,
věrni všem dobrým tradicím dávné státnosti zemí Koruny české i státnosti československé,
odhodláni budovat, chránit a rozvíjet Českou republiku
v duchu nedotknutelných hodnot lidské důstojnosti a svobody
jako vlast rovnoprávných, svobodných občanů,
kteří jsou si vědomi svých povinností vůči druhým a zodpovědnosti vůči celku,
jako svobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti,
jako součást rodiny evropských a světových demokracií,
odhodláni společně střežit a rozvíjet zděděné přírodní a kulturní, hmotné a duchovní bohatství,
odhodláni řídit se všemi osvědčenými principy právního státu,
prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky

Hlava první

Základní ustanovení

Článek 1

 

(1) Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.

 

(2) Česká republika dodržuje závazky, které pro ni vyplývají z mezinárodního práva.

 

Článek 2

 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.

 

(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.

 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

 

(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

 


Nepřihlášený uživatel

#145642 Je to opravdu radikálně něco jiného než zde - KGBák na Hradě, slovenský ŠtBák ve Strakovce ....

2019-03-17 11:28

Můžeme Slovákům závidět, zní od českých politiků. Chválí volbu prozápadních kandidátů

......oba komouši, Sněmovně předsedá člověk, jako by vypadl z obrazu komunistického realismu z padesátých let co si navíc jezdí pro instrukce přímo do russákova k osobám na sankčním seznamu a v Senátu si bohužel stále dosti post-bolševická ODS prosadí Kuberu. 

Snad se tedy na Babišovi ta "homeopatika na křivdu" projeví konečně nějak rozumně, konečně mu to dojde a přeci jen "odstůpí", bohužel to ale není pravděpodobné, neb jeho karusel mocně připomíná Chorvatský Agrokor, jeho konec už je znám. To si asi Babiš vůči těm, pro které to jako luxusní bílý kůň spravuje asi nemůže dovolit, neb by mu prostě nejspíš russáci zakroutili krkem. 


Nepřihlášený uživatel

#145643 Toto je skutečně pozitivní vize......

2019-03-17 11:47

Místo kůže kokosová voda. Slovensko-indický pár vymyslel alternativní materiál

.....a není publikována v ANO ŠtBáckém blesku Idnes, Lidovkách nebo kmoušských novinkách, ale v aktualne.cz. 

 


Nepřihlášený uživatel

#145644 Podpora ANO ŠtBáků v ČR 30 % se zdá až absurdní.....

2019-03-17 11:51

Slovenský tisk: Slováci chtějí změnu

Vítězství právničky Zuzany Čaputové (45) v prvním kole prezidentských voleb na Slovensku hodnotí tamní tisk jako vyjádření touhy lidí po změně po loňské vraždě novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové. Tisk předpokládá, že Čaputová uspěje i ve druhém kole a stane se první slovenskou prezidentkou.


Nepřihlášený uživatel

#145645 Občané nevolí politické strany, ale volí "patrioty" ANOŠtBácká hnutí všeho druhu....

2019-03-17 12:01

Radní pro kulturu Michal Švarc (Patrioti pro Prahu 8) musel tento týden čelit dotazu opozice, jak se jeho sestra dostala k práci na úřadě. Do vysvětlování se však poněkud zamotal. Připustil, že tam sestra opravdu pracuje, ale jen proto, že rychle potřebovali náhradu za lidi, kteří odešli. "Já jsem sestru nezaměstnal, to by byl střet zájmů. Zaměstnal ji tajemník úřadu na moji žádost," řekl Švarc. Podle opozičního zastupitele Tomáše Němečka je zaměstnávání rodinných příslušníků nevkusné.

.....s tím jak to bude super, přitom politická hnutí ani nemají stanovy, neříkají jak se v principu budou chovat k financím města a už vůbec ne k základním demokratickým principům. Důsledky jsou zřejmé, podivné partičky, které si parcelují města na sféry vlivu a občan jen čeká, čeká, čeká....... čeká, čeká..... kdy budou konečně splněny ty sliby z volební kampaně a pak před volbami, zalepí díru v silnici, namalují chodník a ukáží obrázek tak populárního "budoucího" bazénu, která už ukazovali před osmi lety, jen se tehdy nejmenovali partioti, ale kokoti či nějak tak. 


Nepřihlášený uživatel

#145646 Komunistický ANO ŠtBák tanečník a kamarád agentů ze sankčního seznamu EU ....

2019-03-17 12:51

Vondráček ke Klausovi ml.: My lidi, kteří mají jiné názory, nevylučujeme

Sobotní vyloučení poslance Václava Klause mladšího z ODS rezonuje i mezi jeho kolegy z jiných stran. Zatímco někteří mají pro takový krok pochopení, pro jiné je krok terčem kritiky.

......se ještě předvádí, ten idiot opravdu nemá kousek soudnosti. 

Předseda Sněovny - ANO ŠtBák Vondráček dělá ze Sněmovny odpornou drbárnu - ono to bublá, vře, proslýchalo se, bylo "zámo", říká se. To je opravdu odporný blb. "domnívá se". Ví tedy prototyp kmouše houby, ale hraje si na idiota, který se "domnívá". 

"Podle šéfa Sněmovny Radka Vondráčka (ANO) byla reakce na Klausovo vyjádření ve Sněmovně jen záminka, protože názorové střety v klubu ODS bublaly již delší dobu. Domnívá se, že je to osobní věc mezi Klausem a předsedou strany Petrem Fialou."


Nepřihlášený uživatel

#145647 Asignace, módní slovo ODS 2019. Lidovci navrhovali financování rodičů důchodců z daní dětí roky.....

2019-03-17 13:05

Opoziční ODS se chce vrátit ke dvěma sazbám daně z přidané hodnoty místo nynějších tří - 21 procent, 15 procent a deset procent. Chce také umožnit lidem, aby posílali procentní bod ze sociálních odvodů na důchody svých rodičů nebo na zdravotní a sociální služby. Programové cíle představili občanští demokraté na sobotní konferenci v Praze.

.....a roky a roky a roky, po mnoha letech, se jim podařilo prosadit možná jedinou pravicovou podporu rodin s dětmi a to společné zdanění manželů, aby se následně objevil komunista ODSák Tlustý a přišel s idiotským nápaden nedobře realizovat rovnou daň. 

Místo aby alespoň byla realizována hned od počátku systém Estonska, tedy skutečně rovná daň, ale žádný strop sociálního a zdravotního pojištění a tedy správně.  Realizovala ODS, tehdy ještě čísta post - bolševická zlodějská Klaus-Tupolánkova banda paskvil, který musel následně napravovat pan Kalousek tím, že zrušil strop zdravotního pojištění (vlastně sakra nesystémově a vlastně dokoce levicově), byť to mělo být na omezenou dobu ,platí to logicky dodnes. Zrušit totiž strop sociálního pojištění,  to by byl průšvih, neb se pak lidé platicí vysoké sociální pojištění, mohli také domáhat vysokých důchodů. 

Jsme vlastně opravdu dosti smutná země, když se člověk podívá nejen na to, co dnes sedí ha Hradě, ve Strakovce a předsedá Sněmovně a Senátu, ale i při pohledu zpětně, jaké hrůzy se tu páchají v daňových zákonech, EET, kontrolní hlášení a podobné debility, které mají hodnotu asi jako lži Babiše o tom, že ŠtBákům nedonášel. 


Nepřihlášený uživatel

#145648 Hned se vyjasnilo proč Čunek přišel s tím jeho šíleným nápadem :-)....

2019-03-17 13:13

Ve zlínské nemocnici se 29 lidí nakazilo salmonelózou. Zdrojem nákazy mohlo být kuře

.....on to přímo tušil, že přijde "salmonelóza" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#145649 Zeman mlčí i proto, že jako KGBák velmi dobře ví, co tam teď russáci spustí za odporné.....

2019-03-17 13:21

Čeští politici Slovákům gratulují, Zeman mlčí, Okamura kritizuje

17. března 2019  13:20
Většina českých politiků gratuluje Zuzaně Čaputové k úspěchu a vyzdvihují, že oba postupující kandidáti jsou proevropští. Podle Okamury (SPD) naopak Čaputová podporuje likvidaci suverenity národních evropských států. Do druhého kola slovenských prezidentských voleb se dostali Maroš Šefčovič a favoritka voleb Čaputová, která získala v prvním kole přes 40 procent všech hlasů.

......prasárny, viz. jeho "pár bilboardů" po prvním kole.  Možná taky KGBák dostal o Putlera nějaké úkoly a ty nesplnil i proto je raději někde zalezlý a ožírá se jak mužik na Sibiři či bezdomovec v Moskvě. 


Nepřihlášený uživatel

#145650 Tak proč ten blb říká ANO ŠtBákovi a komoušovi? Jo on to ANO ŠtB "rozkládá" zevnitř :-)

2019-03-17 13:24

„Slováci mají euro a hlavu státu evropského střihu, my petici pro korunu a Miloše Zemana,“ glosoval slovenské volby europoslanec Petr Ježek (nestraník za ANO).