MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#145576 KGBák Klaus tedy touží nadbíhat lži a nenávisti? Tak to jsou mu naonacistická SPD.....

2019-03-15 07:43

Klaus: ODS míří k bezvýznamnosti, nadbíhá pravdě a lásce. Musí vzniknout nová strana

.....ultra komunistická KSČm i komunisticko - nacistická ANO ŠtB přímo k dispozici, stačí si jen vybrat kam vstoupí. 


Nepřihlášený uživatel

#145577 Je opravdu naprosto šílené, že se naprostí kreténi, kteří chtějí strávit život v kriminále....

2019-03-15 08:06

Teroristé útočili v novozélandských mešitách, zavraždili 40 lidí

Čtyřicet lidí si vyžádala páteční střelba ve dvou mešitách v novozélandském městě Christchurch. Potvrdila to novozélandská premiérka Jacinda Ardenová. Policie dopadla čtyři podezřelé – tři muže a jednu ženu. Při zásahu zjistila, že v několika autech byly namontované výbušniny. Pátrá po možných komplicích, ale už otevřela školy, což naznačuje, že skončila hrozba aktuálního útoku, uvedla BBC.

.....sami do kriminálu nepřihlásí a spáchají tak odporný čin.  Nic jim nebránilo, zaklepat na věznici a říci, naplánoval jsme masovou vraždu a rád bych tedy strávil zbytek života v kriminále. 


Nepřihlášený uživatel

#145578 Ať zhyne Rudá Říše po deset tisíc let !!!

2019-03-15 08:21

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!

Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše

O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.

1950 - začátek kruté okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace

1962 - vojenské napadení Indie

60.-70.léta  vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země

50.-60.léta  v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí stamiliony mrtvých

70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži

1978- vojenské napadení Vietnamu

1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů

90.léta - podpora maiostických guerill a teroristů ve světě

2018-2019 - začátek orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování


Nepřihlášený uživatel

#145579 Aneb russácký trotl Trump v akci?

2019-03-15 11:37

Americká základna v Polsku nebude: Fort Trump odzvonilo

Spojené státy nevybudují na území Polska stálou vojenskou základnu, o kterou mají od vstupu země do NATO v roce 1999 zájem všechny polské vlády bez ohledu na politickou orientaci.


Nepřihlášený uživatel

#145580 Je tedy dobré poslancům připomenout, že desítky tisíc lidí demonstrovaly......

2019-03-15 11:53

Poslanci vyslyšeli protestující studenty a budou řešit ochranu klimatu

Asi čtyři stovky studentů v pátek dopoledne demonstrovaly na Malostranském náměstí v Praze za důslednější celosvětovou ochranu klimatu a snižování emisí. Podle jedné z organizátorek Anny Lozsi je hlavním účelem na problém upozornit a donutit politiky, aby se jím zabývali. To se jim povedlo. Piráti vyzvali vládu, aby příští týden ve středu ve Sněmovně informovala o českém postoji ke klimatické změně.

.....proti pourušování Ústavy KGBákem Miloše Zemana a proti tomu, že země má v pozici premiére obviněnou osobu, bývalého ŠtBáckého donašeče a komunistu, který nedisponuje negativním lustračním osvědčením. 


Nepřihlášený uživatel

#145581 Velmi jistě dnes víme, že Miloše Zemana financují russácí....

2019-03-15 13:30

Inspirace Zemanem: Ve slovenských volbách se rozjel stroj na dezinformace. Spustili ho prokremelští kandidáti

......min. napojení na KGBáka Putlera. Co víme jístě, že Miloš Zeman ukradl russácký dluh v objemu více jak 200 mld. korun, v tom máme naprostou jistotu, neboť to byla jeho "vláda", která tento dluh "privatizovala" těsně před koncem mandátu. 

Víme také jistě, že ukradl Mosteckou uhelnou společnost a hotovost cca 14 mld. kterou měla na účtu, neboť v tomto případě máme dokonce veřejné rozhodnutí jeho ultra zlodějské bandy, kterou on nazývá jeho vládou. 


Nepřihlášený uživatel

#145582 V ANO ŠtB si už hrají na debily snad úplně všichni.....

2019-03-15 13:55

 

Děvkou nikoho v politice nebudu, napsala vytočená Šlechtová

„Politika je svinstvo“, „děvkou nikoho v politice nebudu“ a „těším se, až se vše jednou provalí“, napsala bývalá ministryně obrany Karla Šlechtová (za ANO) na Facebook. Podle informací Práva tím mohla reagovat na rozhodnutí vedení ANO, že nebude na kandidátní listině hnutí do evropských voleb. Šlechtová své výroky nekomentovala, byť se na ni na sociální síti snesla sprcha dotazů. Právu nezvedla telefon.

.....jako by nestačilo, že se na debily hrají ŠtBák Babiš s krmotrm Jarynem soudruhem Faltýnkem. 

ANO ŠtBačka šlechtová roky říka ano ŠtB, tedy odpornému svinstvu a najednou je "vytočená", nebude "děvkou"  a politiku označuje za svinstvo, když svinstvo nejodpornějšího charakteru zatáhla do politiky právě ANO ŠtBácká banda idot. 

Mimochome Válková si ČT 24 také zdatně hrála na debila, chvílemi to vypadalo, že chce v této disciplíně překonat i i kombinaci ŠtBáka BAbiše. Jaryna Faltýnka, Ochcáčka, KGbáka Zemana, StBáka Filipa, Okamuru i s Réznerem dohromady a to je opravdu co říci. 


Nepřihlášený uživatel

#145583 Tak KGBáckému synáčkovi už zbývají jen ultra komouši KSČm a neonacistická SPD......

2019-03-15 14:16

Klaus mladší přirovnal na akci v Domě armády Macronův plán k Mein Kampfu

15. března 2019  13:18, aktualizováno 14:41
Poslanec ODS Václav Klaus mladší přirovnal při pietní akci k osmdesátému výročí obsazení Čech a Moravy nacistickým Německem plán francouzského prezidenta Emmanuela Macrona na reformu Evropské unie ke knize Mein Kampf Adolfa Hitlera. Ministr obrany Lubomír Metnar se od akce, která se konala v pražském Domě armády, distancoval.

......neb ANO ŠtB v Babišl - Pleslově Blesku se vyjádřili tak, že dalšího debila by už ANO ŠtB fakt neuneslo. 


Nepřihlášený uživatel

#145584 ODS je stále do jisté post bolševická zlodějská banda mimo jiné i proto.....

2019-03-15 14:20

Klaus na vyloučení vyloženě čeká, chce být mučedníkem, řekl Kubera

Podle předsedy Senátu Jaroslava Kubery (ODS) by měl Václav Klaus ml. od občanských demokratů odejít dobrovolně. To podle něj Klaus ale neudělá, protože chce být vyloučeným mučedníkem a sbírat tím politické body. Výrok o židovských transportech na plénu Sněmovny považuje za nešťastný a zbytečný, i když Kubera sám ho bere jako žert. Přístup Václava Klause st. bere jako otcovskou pomoc, se kterou rodiče přispěchají i tehdy, když si ji děti nezaslouží.

 

.....že vskutku kreaturu Kuberu prosazovala a nakonec prosadila na předsedu Senátu. 

Tedy KGBácký synek Klaus junior myšlením komouš střižený náckem může být tak leda "komunistickým mučedníkem" což je protimluv. Kubera se opět převedl jako blb a mebylo to zdaleka poprvé. 


Nepřihlášený uživatel

#145585 ČSBS vyznamená komunistické mlátičku a ministerstvo teprve zvažuje, že s takovou ....

2019-03-15 14:36

Fischer kritizuje pietní akci ČSBS. Zvažujeme ukončení spolupráce, reaguje obrana

....organizací nebude spolupracovat?  Na co si to ANO ŠtBáci hrají, opět na debily? 

Je naprosto evidnentní, že není žádného rozdílu mezi komunismem a nacismem, není rozdílu mezi donášením gestatu a StB, není rozdílu mezi členstvím v NSDAP a KSČ i KSČm.  Je potřeba jasně říci co je špatné obecně (v případě totaliních ideologií to dokonce v Evropě máme definováno v zákonach, díky děsivé zkušenosti s takovými ideologiie i způsobem, jakým se dostaly k moci) a co tedy není možné podporovat v žádném případě, neboť to zapovídá Ústava a návazně zákony ČR. 

Preambule Ústavy říká, že jsme součástí rodiny demokratických zemí, tedy není možné, aby podporovatelé totalit, byli podporování vládou. Neznamená to, že budou záměrně kriminalizováni, ale v žádném případě nesmí být podporováni. 

Pokud společnost takových kreatur jako je předseda ČSBS někdo sám o své vůli vyhledává, nelze mu v tom bránit, ale v žádném případě nesmí být taková kreatura vydávána za spolupracovníka či partnera vlády demokratické země. To opravdu možné není, mimo jiné proto, že se propagací komunistických ideologií pohybuje na hranici zákona a Ústavy. 


Nepřihlášený uživatel

#145586 Jistě lidé mohou prodělat vývoj a nikomu jej není dobré (možné) upírat......

2019-03-15 16:19

Poslanec Volný oznámil odchod z SPD. Složte mandát, vyzvalo ho hnutí

Bývalý předseda moravskoslezské SPD a poslanec Lubomír Volný vystupuje z hnutí Tomia Okamury, oznámil to na Facebooku. Ve straně údajně získávají moc neonacisté, rasisté a násilníci, se kterými nechce mít nic společného. Právu řekl, že zřejmě odejde i z poslaneckého klubu a stane se nezařazeným poslancem. Hnutí ho vyzvalo k odchodu ze Sněmovny.

.....ale když do neonacistické SPD vstupoval tak už nenacistickou byla. Je to stejné jako s ANO ŠtBáky, vtupovali již do zločinecké organizace, která říká ANO ŠtB, jejich vstupem se to nijak nezměnilo. 

Budou s KGbáckým synáčkem zakládat nové NSDAP?

Nedávno přitom oznámil, že bude kandidovat proti Okamurovi na předsedu SPD. Nyní však prý zváží, zda nevstoupí do jiné strany. Nevyloučil možnou spolupráci s poslancem Václavem Klausem ml., o jehož vyloučení bude v sobotu jednat ODS. „Václava Klause si velmi vážím,“ dodal.

Sláva čínským osvoboditelům od otrokářství!

#145587

2019-03-15 17:22

V Tibetu bylo zrušeno otrokářství v roce 1959 jako v posledním státě na světě. Byly zde koncentrační tabory na hromadné popravy! 95% Tibeťanů bylo negramotných. Průměrná délka života 35 let. Úmrtnost dětí byla 450 na 1000 novorozenců. Jen 2% dětí chodila do školy. 


Nepřihlášený uživatel

#145588 Re:

2019-03-15 17:36

#145587: Sláva čínským osvoboditelům od otrokářství! -  

To už jsi sem psal a je naprosto zřejmé, že je to debilita z čínské propagandy.  Zdroj ne věrohodný, jsou to učiněné bláboly. 


Nepřihlášený uživatel

#145589 Proč Putler? Protože to Hitler dělal naprosto stejně......

2019-03-15 18:51

Anektovali Krym před 5 lety. Teď chtějí Rusové po Ukrajině zaplatit náhrady za hospodaření

.....Putin je vlastně jen ubohý kýč, jen jaká-sí ubohá alterace Hitlera, ale je skvělé, že je to snadno k rozpoznání. 

Evropan

#145590 Re:

2019-03-15 21:37

#145587: Slávu čínským vrahům provolávají jen čeští kolaboranti! -  

Provolávání slávy vrahům je trestný čin, soudruhu!

 


Nepřihlášený uživatel

#145591 Je asi "náhoda", že ono SMS sdělení neodmítl, když mu přišlo.....

2019-03-16 06:56

Kočner v SMS avizoval, že chystá vraždu Kuciaka, píší slovenská média

Kontroverzní podnikatel Marian Kočner, který byl obviněn z vraždy novináře Jána Kuciaka, údajně měsíc před činem avizoval svůj záměr ve vulgární SMS zaslané šéfovi finanční skupiny Penta Jaroslavu Haščákovi. Píší o tom slovenská média. Haščák okamžitě odmítl, že by s Kočnerem komunikoval o něčí likvidaci.

.....vzpomínáte, jak se občanům předváděl ŠtBák, komouš, kriminální imigrant a obviněný zloděj Andrej Babiš že karusel Agrofert "řídí pomocí sms" :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#145592 Konečně to došlo i manažerům Shell, správní radě a akcionářům.....

2019-03-16 07:00

Globální ropný gigant Shell chystá obrat ve svém byznysu. Chceme být největším poskytovatelem elektřiny na světě, říká firma


Nepřihlášený uživatel

#145593 Pokud existují známá rizika, je jednoznačné, že je obtížné je zvládnout......

2019-03-16 07:03

Kellnerův Cetin: Rizika u technologií Huawei tu jsou, ale jdou zvládnout. Odchod firmy by nebyl dobrý

......a to proto, že Čína není Čína ale ČLR. To je riziko 1,2 mld země komunistů a to se opravdu "zvládnout" nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#145594 Symptomaticky jezdí v autobusu v barvách, který používá v ČR vězeňská služba :-). ......

2019-03-16 07:08

Inspiroval se Zemanem. Do druhého kola může na Slovensku postoupit fanoušek Putina


Nepřihlášený uživatel

#145595 Oni si vždycky zažnou hrát na idioty - Babiš si hrál na idiota a děkoval agentovi Protopopovoi a...

2019-03-16 07:15

S Kočnerem jsem se o likvidaci jakékoliv osoby nebavil, tvrdí spolumajitel Penty

.....jeho Protopopovoně ze Sněmovny, hrál si na idiota když nevěděl a pak zase věděl o ptačím hnízdečku, hraje si na idota, když krade 30 mil. ročně díky finanční operaci mezi osobami spojenými, hraje si na idiota, když "volá Mayové a cosí jí doporučuje", hraje si na idiota, když má předložit "progam" o kterém mluvil s Trumpetou, hraje si na idiota, když nic StBákům nepodepsal, hraje si na idiot, když neřídí karusel, hraje si na idiota, když přísáhá na zdraví jeho duševně nemocných dětí,  vlastně si nepřetržitě hraje na idiota. Faltýnek si hrál na idiota, že si "mandát vzal sám" a pak přestal odpovídat, aby se nemusel vybrušovat, Malá si hrála na idiota, že bobky králíků zkoumala sama a nic neopsala a hlavně tak lichvě v té opravdu nepodnikala, Válková si hrála na idiota, když vysvětlovala jak to pěkně vysvětlil kmotr Jaryn soudruh ANO ŠtB Faltýnek a opravdu si na idiota v přímém přenosu nehrála poprvé, Okamura si hrál na idiota a psal Židovské obci, že "to tak nemyslel", Vondráček si hrál na idiota, že "sál byl v rekonstrukci", Filip si hrál na idiota, že prý donášet StBákům nebylo nic tak hrozného. Hašek si hrál na idiota, že u Zemana rozhodně nebyl a vesnická "univezita" uděluje fakt pěkné tituly, Kovář si hrál na idiota, že plagiáty netvořil a že opravdu není rusským trotlem stejně jako jeho kolega egyptolog Bárta předseda správní rady vlivové organizace ŠtBáka Babiše si na idiota opravdu nehrál, když russky trotloval na konferncích STANu ve Sněmovně.  Klaus junior si hraje na idiota stejně jako jeho KGBácký otec. Synáček zvrhlého StBáka soudruh Grebeníček si hraje na idiota ve Sněmovně nejen když kritizuje církevní restituce. 

Jen ten idiot Rozner si na idiota nehrál a po pravdě přiznal, že se do toho jako idiot přece nebude zabrušovat, aby se nemusel vybrušovat :-). 

A to nemluvíme vůbec o tom, jak si na idiota hraje KGBák Miloš Zeman když mluví o tom, jak "si to s ŠtBákem rozdělili" a jak si na idiota kdykoliv se objeví na veřejnosti hraje jeho Ochcáček, byť ten vlastně asi idiota vůbec nehraje. 

https://www.stream.cz/blanik/10006176-viroza-ovcacek

 


Nepřihlášený uživatel

#145596 Někteří z nás si bohužel vzpomenou na bolševické samoobsluhy ......

2019-03-16 07:50

Supermarkety plné kečupu. Venezuelský režim se snaží maskovat potravinovou krizi

.....a to byly ještě přeplněné, proti těm v russákově. 


Nepřihlášený uživatel

#145597 Oposmluvní zlodějská banda 1998-2002, následují socani, kteří taktéž zvýšili zadlužení země o 100 %.

2019-03-16 07:58

Vaše země není schopná dostát slibům ani obstát proti hrozbám. Výdaje na obranu má Česko nadále žalostné, říká bývalý generální tajemník NATO Robertson

....za 4 roky jako KGBák Miloš Zeman, jen jim přitom naštěstí už nestoupala nezaměstnanost a růst zároveň, díky v stupu do EU v polovině roku 2004 byl růst HDP dokonce masivní.  Pak přišel Tupolánek, co jeho velkým zájmem byly dotace EU a hlavně jak dostat KGBáka Klause znovu na Hrad.  Pak objektivní odbytová krize, která ovšem byla velmi dobře zvládnuta s nezaměstnaností o 3 procentní body menší, než měl idiot KgBák Miloš Zeman v době růstu HDP a nejspíše vůbec nejmenší v celé Evropě. 

2013 "zvolení" FSB a GRU na Hrad v podobě KGBáckého zmrda Miloš Zemana, který masivně lhal o svých zlodějinách nejen jím ukradené Mostecké uhelné spolenčnosti a russáckém dluhu více jak 200 mld. 

S FSB a GRU na Hradě si tu russáci rozjeli gigaakci s jejich karuselem agrofertem a bílým koněm komoušem, StBákem, kriminálním imigrantem Babišem. 

Tedy pan Robertson by vlastně ještě měl být rád, že russáci ČR neokupují a NATO není tedy  s Russáky ve válce když se člověk podívá co je dnes na Hradě a ve Strakovce. 


Nepřihlášený uživatel

#145598 A my tu máme ŠtBáckého slovenského donašeče v pozici premiéra a KGBáka na Hradě, přičemž ....

2019-03-16 08:04

Produkce čisté elektřiny. V Chile testují plovoucí solární elektrárnu

....oba jsou obklopeni russáckými agenty, jak předvedl Babiš nejen Protopopovem a jeho Protopopovnou, která je dodnes na min. zdravotnictví ČR a "radí". 


Nepřihlášený uživatel

#145599 ODS byla založena jako posta bolševická zlodějská banda.....

2019-03-16 08:15

Voliči důvěřují více Klausovi mladšímu než Fialovi, ukázal průzkum ODS

16. března 2019  8:03
Pokud výkonná rada ODS skutečně vyloučí ze strany Václava Klause mladšího, zbaví se svého zdaleka nejznámějšího a nejdůvěryhodnějšího politika. Alespoň to vyplývá z interního průzkumu, který si sami občanští demokraté nechali loni v listopadu udělat od agentury Ipsos Public Affairs k volbám do Evropského parlamentu.
 
....to dnes můžeme naprosto odpovědně říci. Její dloholetý předseda je velmi pravděpodobný KGBácký donašeč i to je dnes vcelku viditelné, mimo jiné proto, že se KGBáci začali scházet na russácké ambasádě od té doby, co Klaus vlezl na Hrad. 
 
ČSSR měla 2 mil. komoušů z toho ČR 1,2 mil. přičem penetrace Prahy touto odpornou pakáží byla nepochybně největší v celém Československu. Klaus této pakáži nabídl "rozhřešení" - budete opět "elitou" bude si opět moc klidně krást, jen mne musíte volit a 1,2 mil. potenciálních voličů je opravdu číslo astronomické. S tím se dají vyhrát volby absolutně. Poměrně dlouho tito voliči Klausovi vydrželi, jenže pak se to začalo zadrhávat, oposmluvní zlodějská banda už nebyla složena z pionýrů, svazáků a komoušů, ale z velké části jen z prostých kriminálníků (byť mezi komunistou a prostým kriminálníkem není velkého rozdílu). To se ovšem už pionýrům, svazákům a komoušům zas tolik nezamlouvalo a tedy Klaus vytvořil dokonce ultra zlodějskou bandu - ospomluvní Zeman - Klausovu či Klaus - Zemanovu oposmluvní zlodějskou bandu.  To už se bývalým komoušům nelíbilo vůbec a přestalo se líbit hlavně těm co "se považovali za oběť", ty dorazil KGBák Klaus Klaus-Zemanovou makroamnestií, neb se zloději spojování být rozhodně nechtěli. 
 
Dnes se ovšem ukazuje, že post bolševická zlodějská banda ODS a jejich voliči stále vlastně existují, když je "nejdůvěryhodnější" "politikem" ODS KGBácký synek a min. myšlením  a jednáním komunistický nácek Klaus junior. 

.................

Na druhou stranu, píše to Babiš - Pleslův blesk a tam je dnes možné opravu vše jak v Halo novinách či projeveš KGBáka Zemana a Štbáka Babiše. 


Nepřihlášený uživatel

#145600 Tedy socanský náměstek sděluje, že v této věci padlo "politické rozhodnutí"......

2019-03-16 08:41

Nové vrtulníky koupíme v USA, říká náměstek Landovský po návštěvě v Bílém domě

Náměstek ministra obrany Jakub Landovský (ČSSD) byl členem české delegace u prezidenta USA Donalda Trumpa. V rozhovoru pro Právo řekl, že se v Bílém domě dohodli na exkluzívním vyjednávání ministerstva obrany o koupi vrtulníků s americkými dodavateli. Česká armáda tak dostane stroje od firmy Sikorsky nebo Bell. Smůlu mají italští a němečtí výrobci.

......Čas ukáže, jestli nepřestřelil jak svého času "ministr" v kauze s krevní plazmou. Silácká vyjádření o dohodách se jeví vždy poněkud riskantní. 

Např. socnaský náměstek a "nesmrtelný" blb s russáckou milenkou soudruh Mládek v pozicie náměstka ministra finncí si zval do hospod management Nomury a vyhrožoval jim, že jim banku "na vaší straně", tedy IPB znárodní.

Výsledkem tohoto prokazatelného vyhrožování a pak i realizace, byla prohraná arbitráž s nomurou, která přeš všechny možné dohody stála ČR skoro 10 mld. korun (jestli ne s poplatky za arbitráž více), soudruh Tlustý přišel o kariéru "oblíbeného" politika (byť se asi na dohodě s Nomurou "zahojil") a Mládek po mnoho následujících let páchal jeden zločin za druhým, jak si kdo objednal či jak ho kdo vydíral.