MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

A tohle si tady necháme líbit ??

#183911 Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-23 14:35

#183900: A tohle si tady necháme líbit ?? - Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

Výhružné zprávy lidem chodily z facebookového profilu Světlany Ekateriny Tomaštik, kandidátky za SPD s podporou Trikolory v Pardubicích. Ta lidem vyhrožovala popravou. Hnutí ji nejdřív hájilo a zprávy vysvětlovalo jako „zneužití“ jména kandidátky. Nyní od ní ale zcela dává ruce pryč.

„Neboj ty děvko, celou tvou rodinu popravíme před tebou a pak tebe,“ stojí v jedné z mnoha zpráv, která přišla mnoha lidem z internetového účtu Světlany Ekateriny Tomaštik.

Šéf SPD Tomio Okamura zpočátku zvrdil, že její jméno zneužila politická konkurence. Žena ruského původu na Facebooku, kde si založila účet ve středu odpoledne, napsala, že věc řeší policie. Profil však po několika desítkách minut zase zmizel. A SPD změnila svůj postoj: „Dnes byla stažena z kandidátní listiny, protože SPD nechce být spojováno s ničím podobným,“ naprala redakci iDNES.cz mluvčí strany Barbara Zeťová.

Věc řeší policie.

Původní profil Světlany Ekateriny Tomaštik, který šířil prokremelské lži a ze kterého odcházely lidem výhružné zprávy, již není na sociální síti dostupný. Lidé, kteří z něj však zprávy dostali, na internetu nasdíleli jejich originální znění.

 

„Neboj ty děvko, celou tvou rodinu popravíme před tebou a pak tebe. Bude sranda ty stará kurvo tlustá. Jsi na seznamu a každý den se někdo vyřeší. Kopej si hrob. A tvá zemička, co nemá ani populaci Moskvy, není vidět ani na mapě, tak bude brzo vymazaná.... tentokrát vás vyřešíme pořádně. Jste jen pár nevzdělaných, retardovaných, zaostalých hoven,“,“ napsala 21. srpna ženě, která poslala 1968 korun do sbírky pro Ukrajinu.

Na sítích se objevily desítky zpráv, kde lidem vyhrožuje.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#183914 Re: Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !!

2022-09-23 19:38:25

#183911: A tohle si tady necháme líbit ?? - Re: Re: SPD+Trikolora odporný vlastizrádný odpad !! 

    Tovarišč Světlana Jekaterina Tomaštik, zdá se, ani trošku netrpí  obavami o svou bezpečnost.

     Narozdíl  od Vladimíra Vladimíroviče.

   Skoro to vypadá, jako když oficiálně se ti šmejdi bojí, zatímco ve skutečnosti je tomu přesně naopak.

    Tenhle kamuflážní chvat už všichni videli tolikrát...

     A přece ho každý vidíme každou chvíli. To znamená, že pořád funguje.