MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#184501 Re: Čína a Rusko jsou naši nepřátelé!

2022-10-16 10:16

#184498: - Re: Re: Re: Čína je náš přítel! Vítáme socialismus čínského střihu! 

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#184502 Re: Nancy je super

2022-10-16 10:17

Skvělá to dáma. Nezalekla se hnusácké pandy pingpong a jejího vyhrožování a řvaní. Podpořila demokratickou Čínu na Tchajwanu, tak jako se nebála v roce 1991 přímo v Pekingu podpořit demokratické hnutí čínského lidu a boj tibetského, ujgurského a mongolského lidu za svobodu a nezávislost. Zrůdná panda pingpong a maoistický gang zločinců řve a prská vzteky, bleje a sere na koberce a porcelánové mísy v rudém paláci čungnanchaj v Pekingu. Hovno platné. Kola vesmíru zatočí s tímto zločinným režimem stejně jako s putlerovskými skřety a další otravnou a nebezpečnou havětí. Možná se dočkáme vzestupu spravedlivého a moudrého indického slona, který konečně do světa přinese starou dobrou střední cestu. Skončí agresivní rusko-čínské kriplovské totality, muslimácké teokratické ohavnosti i namyšlená nadřazenost, rozežranost a hloupost Západu.


Nepřihlášený uživatel

#184503 Re: Nová Osa Zla BUDE ZNIČENA !!!

2022-10-16 10:18

#184499: Ruské tanky v Berlíně - Re: Re: Re: Čína je náš přítel! Vítáme socialismus čínského střihu! 

Rusko - ať dnešní putinovské nacistické či bývalé bolševické stalinistické, je největší okupant po skončení 2.světové války a anektovalo nejvíc zemí (Pobaltí, Halič, Podkarpatsko, Besarábie, Tuva, Kurily, později intervenovalo a udržovalo okupační vojska v satelitních zemích východního bloku (NDR, ČSSR, PLR, MLR, RLR, BLR, MOLR), na Kubě, v Afghanistánu, Jižním Jemenu a nejnověji v Gruzii, Moldávii a nyní na Ukrajině.

Hned za nimi je maoistická ČLR se svou hanebnou anexí a okupací Tibetu, Východního Turkestánu, Vnitřního Mongolska a se svými krutými intervencemi v korejské válce, invazemi a útoky na sousední státy a podporou strašlivého genocidního polpotovského režimu v Kambodži.

Rusko-čínská nacistická hydra je celému světu nebezpečná. A pak je tu podpora této hydře od menších, ale také nebezpečných totalitních režimů jako je KLDR, Myanmar, Bělorusko, Sýrie a podobné obskurní země. Potencionálně největší hrozbou z těchto podpůrných zemí je Írán a jeho teokratický fanatický režim, který podporuje teroristické milice na Blízkém Východě a export radikálních islamistických idejí.

Stará osa zla Berlín-Řím-Tokio (a její podpůrci) byla poražena a její členové si prošli transformací a dnes jsou to silné a prosperující demokracie.

Nová osa zla Moskva-Peking-Teherán se stále více rozpíná a je čím dál nebezpečnější pro celý svět.

Je třeba porazit nacifašistický režim smradlavého skřeta Adolfa Putlera, maoistický režim zrůdného netvora Xi Ping Ponga a islamistický teokratický režim plesnivého dědka Chameneího.


Nepřihlášený uživatel

#184504 Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-10-16 10:18

जय हिंद प्रिय भारत और सब से ऊपर

与中华帝国在中间

Podpořme demokratickou Indii proti zkurvené totalitní ČLR, která může za celosvětovou hrůzu netopýří čínské pandemie. Pryč se zkurvenými čínskými šunty, pryč s debilními, bezduchými a šovinistickými Chany, pryč s odporným myšlením maoismu a sinocentrismu. Indie si zaslouží naší podporu.

Před 71 lety napadla komunistická čínská armáda nezávislý a mírumilovný buddhistický Tibet a od té doby ho nezákonně okupuje. Čínský komunistický režim je veskrze prolhaný, zločinný a celému světu nebezpečný, zasluhuje si to nejhlubší opovržení !!!!

Tibetský ozbrojený odpor formou guerillové války trval od začátku čínské invaze v roce 1950 hlavně ve východních částech Tibetu, kde mezi lety 1956-59 přerůstal ve vleklou a ničivou válku. Vyvrcholením těchto bojů pak bylo povstání v samotném srdci Tibetu, ve Lhase v březnu 1959. Po definitivní porážce všech tibetských ozbrojených oddílů na konci roku 1961 se další odboj přesunul právě za indické a nepálské hranice. V Nepálu bylo hlavní strategickou oblastí tibetského partyzánského boje malé autonomní království Mustang na tibetských hranicích. Přes všechny úspěchy v boji proti čínským okupačním jednotkám byla nakonec tato základna po brutálním čínském nátlaku na Nepál v roce 1974 zlikvidována a další víceméně utajený odboj probíhá z indického území.


Nepřihlášený uživatel

#184505 Re: Chceme bojovat s Čínou. Speciální jednotka Tibeťanů střeží Himálaj

2022-10-16 10:19

Neustávající konflikty na indicko-čínské hranici v Himálaji přitáhly pozornost k málo známé speciální vojenské jednotce, kterou tvoří převážně tibetští uprchlíci. Příslušníci uskupení přiznávají, že do armády vstoupili, aby se mohli pomstít komunistické Číně za okupaci Tibetu.

Před pár dny se čínské a indické síly střetly na sporném území blízko jezera Pangong Tso v západním Himálaji. Konfrontace stála život jednoho člověka.

Není jasné, co se přesně stalo. Indická armáda tvrdí, že se jí podařilo zvrátit čínské agresivní záměry na změnu statutu quo na hranicích okupovaného Tibetu, Čína naopak obvinila indické vojáky z nedovoleného překročení dohodnuté linie kontroly. Indická armáda získala do svého područí strategické výšiny.

Důležitou roli ve vojenské operaci hrála málo známá speciální jednotka SFF (Special Frontier Force - Speciální pohraniční síla), která sestává převážně z tibetských uprchlíků.

O SFF je toho známo jen málo. Byla založena v roce 1962, po pro Indii ponižující prohře ve válce s Čínou. Participovala ve válce Indie s Pákistánem, stejně jako v ozbrojeném konfliktu Indie a Pákistánu v roce 1999 známým jako Kárgilský konflikt.

Podle expertů Indie využívá u Tibeťanů znalost terénu v Himálaji a schopnost operovat ve vysokých nadmořských výškách. „Dává smysl je zapojit ve vysokých nadmořských výškách. Jsou to skvělí horolezci,“ řekl agentuře Reuters Amitabh Mathur, poradce indické vlády pro tibetské záležitosti. Podle Tenzina Tseringama, tibetského uprchlíka, který sloužil v SFF sedmnáct let, se Indie zprvu zdráhala použít jednotku proti Číně z obavy, že by Tibeťané vyhnaní ze své domoviny čínskou okupací nedokázali udržet své emoce na uzdě.

„Většina Tibeťanů se přidala k jednotce, protože je to naše šance bojovat s Čínou,“ přiznává Tenzin Thardoe, jehož mladší bratr je členem SFF. Zprávy o statečném počínání jednotky v posledních střetech s Čínou mu způsobily husí kůži. „Všichni jsme cítili radostné vzrušení,“ říká o reakci ostatních Tibeťanů.


Nepřihlášený uživatel

#184506 obdivujeme mongolskou a tibetskou říši

2022-10-16 10:20

Veliký Chán Kublaj vládl přímo z obsazené Číny veliké a mocné mongolské říši. Jeho příbuzný Chán Batu vládl ze Zlaté Hordy celé rozlehlé bažinaté a zaostalé russácké zemi a russáčtí nevolníci a mužici odváděli chánovi daně, kdo řádně a včas nezaplatil, byl krutě mučen, odvlečen do otroctví nebo popraven. Mongolové už tehdy neměli pochopení pro nuzné russácké primitivní skřety. Zato ve vyspělé Číně využíval Veliký Chán veškeré politické a administrativní znalosti a pracovní návyky chanských obyvatel k zvelebení veliké mongolské říše a naopak ty neposlušné chanské poddané nechal utopit ve žlutém moři po desetitisících jako koťata.

Chlastoslovanské Russácko je prolezlé mongoloidními a tatarózními hordami dodnes. Zlatou Hordu nezrušila Čína, ale spolupráce krymských a nogajských tatarů. Poslední imperiální císařská vláda nad Čínou patřila tunguzským Mandžuům, kteří vládli porobenému chanskému nevolnickému obyvatelstvu a nařídili jim jako akt ponížení nosit copy. Barbarský a zločinný systém čínských dynastií ještě vylepšili k dokonalosti. Mandžuové vládli i Mongolsku, Tuvě, Turkestánu a Tibetu. Po pádu mandžuské dynastie Čching tyto země získali nezávislost, která byla posléze zničena nastupující maoistickou rudou diktaturou ČLR, takže dodnes jen část Mongolska si zachovala jakousi vratkou nezávislost a je tudíž ušetřena přímého chanského maoistického běsnění.

Zaostalé zemljankové russácko dobývali a ovládali nejen mongolové a tataři, ale kupodivu úspěch mělo i Polsko s Litvou, kdy se jim podařilo vypálit a zničit moskvu. Pak tam byl i Napoleon a wehrmacht stál 25km před moskvou, chanskou čínu dobyli mongolové i mandžuové, západní mocnosti vtrhli do pekingu a vydrancovali ho. Japonci dali číňanům taky pěkně na frak. Kdysi dávno i Tibeťané obsadili kus Číny a ovládli hlavní město chanské dynastie Tchang.


Nepřihlášený uživatel

#184507 smrt skřetovi putlerovi, zrůdopandě pingpong a hnusodědkovi v turbanu

2022-10-16 10:20

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.

flastencova prdel pozná středověk

#184508 Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 28.10.

2022-10-16 10:21

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 1 litru korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a kilo březové kůry v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykajtě sa vztekom flastenecký prasata a prasnice !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!! A třeba se nechte u toho prcat do zadku od vráblo-havlenské dvojstvůry vy flastenecký hovada !!!

Zlatý Babiš!

#184509 Za Babiše bylo líp!

2022-10-16 10:39

Strašili Babišem a přitom jsou 100x horší.

Politolog

#184510

2022-10-16 10:41

Pane Fialo, vy se s paní Černochovou a s tím řeporyským hulvátem klidně sbalte a jeďte válčit na frontu, když o tom pořád mluvíte. Ale normální lidi do tohoto laskavě netahejte. "Válečná daň", "válečný rozpočet", "jsme ve válce" a další vaše výroky jsou daleko za hranou přijatelnosti. Jen neuvěřitelně arogantní a hloupý člověk si přeje zatažení celé země do válečného konfliktu. V jedné věci máte pravdu - celá Evropa vás sleduje. Jako odstrašující případ. Protože nikdo, a to zdůrazňuji, že opravdu nikdo nedělá to, co vy. Že by cizí zájmy tak explicitním způsobem stavěl nad zájmy vlastních občanů. Vy vlastně lidmi pohrdáte, někdo z vás to i řekl, že vláda tu není pro lidi. Každá další hodina vašeho vládnutí jen navyšuje celkové škody a újmu na této zemi.

 

Nepřihlášený uživatel

#184511 Re:

2022-10-16 10:45

#184510: Politolog -  

 usraný politolog bude vypátrán a rozsekán na kusy.

Zlatý emír

#184512 Re: Re: STAN je mafie! SPD je vlastizrádná pátá kolona !!

2022-10-16 10:47

#184509: Zlatý Babiš! - Za Babiše bylo líp! 

  emír chcípne na infarkt při zápase katar : bahrajn


Nepřihlášený uživatel

#184513 perské krásky versus čechaj prasnice

2022-10-16 10:48

Ženy v Íránu zahazují na protest šátky v ulicích a mnohé jsou zatýkány, mučeny a hodně jich již v boji za svobodu zemřelo na následky bití a ponižování. Obdivujeme statečný boj těchto krásných perských žen proti odpornému islamistickému režimu plesnivých dědků v turbanech. Íránský teokratický režim ajatolláhů se navíc paktuje s nacistickým putlerostánem a maoistickou agresivní rudou říší. Držíme palce statečným íránkám a íráncům v boji za svobodu. Naopak si nevážíme vůbec nafrněných, rozmazlených a líných českých prasnic, které neustále brblají a nadávají. A ty nejhorší vepřový děvky a pelešivý můry paktující se v houfech páté kolony a cákající do kalhotek orgasmy z putlera a pingponga si zaslouží poplivat a naházet jim do jejich zvrácených ksichtů koňské koblihy.


Nepřihlášený uživatel

#184514 Re: Re: Z Václaváku rovnou do pecí krematorií !!

2022-10-16 10:50

ďáblova advokátka zwerimex-hampejzová bude uškrcena garrotou a její smradlavé body bude vyhozeno do odpadního kanálu.

smrduté, plešaté ortelovské hnidě bude useknuta hlava a pro výstrahu vyvěšena na mostecké věži.

jaderné nány z václaváku budou brzy vypátrány, dopadeny a pak rozsekány na kusy, stejně jako ostatní kvákající lůzovité trosky z řad václavácké vepřočechaj svoloče.

vráblo-havlenská dvojstvůra bude nakonec rozčtvrcena na staroměstském náměstí a ubožácká vepřová chátra bude rozstřílena z děl a utopena v krvi, bude třeba udělat konečné řešení a zlikvidovat tu škodnou a zrádnou chamraď, a tu část, která nezhebne přímo při dělostřelecké palbě, tak bude nejlépe všechnu pochytat, zplynovat a spálit na prach v pecích krematorií.

Fialova bída!

#184515

2022-10-16 11:00

Stanovení cenového stropu na ruský plyn povede k zastavení dodávek, řekl šéf ruského Gazpromu

 
Fialova bída!

#184516

2022-10-16 11:22

Havrani přiletěli hodně brzy. Buď kvůli tuhé zimě, nebo válce

 
 

Nepřihlášený uživatel

#184517

2022-10-16 11:43

     Pabouk bude vypátrán. Jeho hašišové psychodoupě shoří v ohni pekelném.


Nepřihlášený uživatel

#184518

2022-10-16 11:52

 Hotely v Moskvě a okolí dostaly nařízeno, aby "vydaly" (ať už to znamená cokoliv, veškeré hosty mužského pohlaví vojenské správě. Člověk by řekl, že, 300 tisíc se v zemi, která má 140 milionů obyvatel najde lehce. Že by Rus neříkal pravdu a mobilizoval prakticky vše, co může?


Nepřihlášený uživatel

#184519

2022-10-16 11:53

   Moskva usilovně patrá po vojenských blogerech, kteří poslední dobou kritizovali tažení a byli zdrojem informací pro statisíce lidí v Rusku, samozřejmě nejde o odvážné duše, ale blogery, kteří válku schvalují, mají však problém s neschopnosti RA.

    Bývalý vůdce Luhanských separatistů Girkin byl odchycen a poslán na frontu. UA aktivisté na něj vypsali odměnu 10k USD, pokud bude zajat živý (není to z vašich peněz, klid). Odměna se díky prispivatelům následně zvýšila na 30k, kdyby někdo měl zájem o přivýdelek.


Nepřihlášený uživatel

#184520 Re:

2022-10-16 11:58

#184516:

     I havrani už mají Ruska dost.


Nepřihlášený uživatel

#184521 Re: Re:

2022-10-16 17:06

#184520: - Re:  

 Poznají, kde bude bída.

Občané ČR

#184522 Re: Za Babiše bylo líp!

2022-10-16 17:15

#184509: Zlatý Babiš! - Za Babiše bylo líp! 

 Bureš patří do kriminálu!


Nepřihlášený uživatel

#184523 Re:

2022-10-16 17:17

#184516: Fialova bída! -  

 Havrani,to jsou ruské vlaštovky.


Nepřihlášený uživatel

#184524 Re: Re: Re: STAN je mafie! SPD je vlastizrádná pátá kolona !!

2022-10-16 17:18


Nepřihlášený uživatel

#184525 Re: Hanba vládě!

2022-10-16 17:19

#184418: DEMISI! - Hanba vládě! 

 Miloš má oči v sloup!