MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#184526

2022-10-16 19:14

Si Ťin-pching je "sekáč".


Nepřihlášený uživatel

#184527 Re:

2022-10-16 20:02

#184526: -  

 Ze sekáče.

flastencova prdel pozná středověk

#184528 Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 28.10.

2022-10-16 20:04

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 1 litru korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a kilo březové kůry v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykajtě sa vztekom flastenecký prasata a prasnice !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!! A třeba se nechte u toho prcat do zadku od vráblo-havlenské dvojstvůry vy flastenecký hovada !!!


Nepřihlášený uživatel

#184529 Re:

2022-10-16 20:05

#184526: -  

 zrůdopanda brzy chcípne na jadernou debilitu


Nepřihlášený uživatel

#184530

2022-10-16 20:07

nestvůrně obtloustlá ďáblova advokátka zwerimex-hampejzová bude uškrcena garrotou a její smradlavé body bude vyhozeno do odpadního kanálu.


Nepřihlášený uživatel

#184531 smrt skřetovi putlerovi, zrůdopandě pingpong a hnusodědkovi zbičolláhovi !!

2022-10-16 20:17

russáští skřeti prchají z okupovaných vesnic a panikaří na krymu, propaganda na ria novosti jede na plný plyn, putlerovské fúrie brečí a vztekají se, některé nazibáryšni vylétávají do povětří, sám liliputin prská vzteky, div že nepukne. Ukrajina má plán jak strategicky smradlavé russácké skřety postupně porazit a vyhnat zpátky za hranice do jejich chlastoslovanského žebrákostánu. Hysterická kremelská pakáž se třese hrůzou a prská vzteklé sliny. Je třeba zničit krymský most, nastavit totální blokádu Kaliningradu, podnítit povstání neruských národů a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Moskvy, srovnat kreml se zemí a úplně vypálit do základů to hnízdo zmijí.

maoističtí kriplové se vztekají a prskají jedovaté sliny. Vrchní nestvůrná panda pingpong sere a bleje vzteky v čungnanchaji na dračí rudé koberce a do porcelánových mís. Demokratický svět podporuje nadále demokratickou skutečnou Čínu na Tchajwanu. Je třeba přiškrtit tento odporný maoistický režim, uvalit drtivé sankce, provádět blokádu pobřeží, utvořit silný svaz pacificko-indických sil, podnítit povstání okupovaných národů v ČLR a nakonec uskutečnit kobercové totální bombardování Pekingu a vypálit čungnanchaj, to hnízdo hnusných maoistických sviní.

plesnivý islámští dědci v upocených turbanech chčijí strachy a posírají se na šíítské mešitové koberce, když slyší mohutné hlasy statečných perských žen a cítí pach spálených hidžábů. Svět podporuje spravedlivý boj íránců za svobodu bez náboženské fanatické diktatury. Je třeba uvalit další drtivé sankce na všechny turbanové dědky a jejich fanatické poskoky, vybombardovat všechna vojenská zařízení a základny islámských revolučních gard, podnítit povstání utlačovaných menšin.


Nepřihlášený uživatel

#184532 Co to bublá v hrncích kremlu a čungnanchaje ?? A co žerou turbandědci ??

2022-10-16 20:33

zacharobáryšňa se cpe sultánským šíleným medem, liliputler žere sibiřská medvědí hovna s kokainem a prostý nevolnický russácký mužik si ucpává žaludek plesnivinou zvanou vkusnotočka. Tyto vyšinuté zdrogované hladové houfy skřetů pak drancují, kam vlezou. Zato v dračí rudé říši se břichatá panda pingpong a její chanští otroci naustále cpou smaženými koronanetopýry, kuřecími pařátky, opičími mozky a vlaštovčími hnízdy. To jim degeneruje žlutej mozeček a tak šilhají z debility po sousedních japonských a indických pochoutkách. A co že to žerou plesnivý dědci v turbanech ?? Vlastní smrduté sperma smíchané s písečným jogurtem a s kousky kůže zbičovaných žen.


Nepřihlášený uživatel

#184533 Peking si v Česku zřizuje policejní stanice

2022-10-16 21:02

ČLR v zahraničí provozuje bez vědomí místních úřadů policejní stanice. Dvě se nacházejí i v Praze.

Šéfka pražské policejní stanice a členka mnohých čínských organizací v Česku s napojením na KS Číny, paní Čchen Ťin-mej 陈金妹, o jejich činnosti pro Prague Chinese Times říká následující:

Od svého formálního otevření dne 28. 9. 2018 dosáhlo Pražské centrum služeb Čchingtchienské veřejné bezpečnosti pro zahraniční Číňany mnohých pracovních úspěchů (…). Hlavní je důsledné dodržování politických směrnic komunistické strany ohledně zákonů, předpisů a politik souvisejících se zahraničními Číňany.

 

Pakliže někteří členové komunity nejednají v souladu s tím, jak by si vláda v Pekingu představovala, jsou vydíráni a jejich rodiny jsou v Číně pronásledovány – mohou být například odpojeny od elektřiny a vody, ztratit body na sociálním kreditu nebo je dětem odepřen přístup do státních škol. Mnozí Číňané žijící v zahraničí jsou tak pod tlakem donuceni k návratu do vlasti, kde mohou čelit trestnímu stíhání ať už za skutečné, nebo domnělé porušení čínských zákonů.

Čínské policejní stanice se nacházejí i v Praze. První z nich je napojená na policii provincie Fu-ťien a činnost druhé zastřešuje policie okresu Čching-tchien, z nějž pochází přibližně čtyři z pěti Číňanů žijících v Česku. Obě policejní stanice své služby nabízejí v čínskojazyčných médiích vycházejících v ČLR i v ČR. Na nejčtenějším čínskojazyčném webu pro čínskou komunitu v České republice Prague Chinese Times najdeme nejen články představující činnost těchto stanic, ale i jména a fotografie lidí působících v jejich čele.

Na problematickou činnost čínských spolků působících pod hlavičkou jednotné fronty pravidelně upozorňují sinologové, lidskoprávní aktivisté i třeba česká BIS ve svých každoročních zprávách. Navzdory tomu však jejich činnost na českém území a v rámci čínské komunity probíhá bez výraznějších změn a regulace. V případě čínských policejních stanic v zahraničí by nicméně bylo vzhledem k jejich skutečné povaze i deklarovaným cílům namístě posoudit jejich slučitelnost s českým právním řádem i národní suverenitou.


Nepřihlášený uživatel

#184534 Re: Peking si v Česku zřizuje policejní stanice

2022-10-16 21:04

#184533: - Peking si v Česku zřizuje policejní stanice 

ČLR - NEJZRŮDNĚJŠÍ REŽIM VŠECH DOB !!!
Od roku 1949 systematické vraždění a asimilace všech nechanských národů nechtěně vtažených do systému čínské rudé komunistické říše
O roku 1949 okupace tradičních nečínských území Mongolů, Ujgurů a Kazachů, jejich systematická asimilace, vraždění až na hranici genocidy.
1950 - začátek kruté a bezprávné okupace Tibetu, ničení, vraždění, genocida, asimilace
1962 - zákeřné vojenské napadení Indie
60.-70.léta vojenské přepady a zákeřné útoky na SSSR a další sousední země
50.-60.léta v celé čínské rudé říši maoistické šílené experimenty Velký Skok a Kulturní Revoluce které mají na svědomí desítky milionů mrtvých
70.léta - podpora šíleného bestiálního maoistického režimu Pol Pota v Kambodži s miliony mrtvých
1979 - zákeřné vojenské napadení Vietnamu
1989 - masakry vlastních neozbrojených občanů většinového chanského národa
90.léta - podpora maoistických guerill a teroristů ve světě ( Jihovýchodní Asie, Peru, Nepál, Afrika atd.)
a od konce 90.let také vydírání a vyhrožování svrchovaným zemím, neokoloniální zadlužovací politika vůči rozvojovému světu, uplácení režimů v Africe i v Asii, neustálé vyhrožování Tchajwanu a drtivé glajchšaltování Hongkongu.
2018-2019 - začátek absolutně totalitního orwellovského systému kreditů a všeobecného šmírování, udávání a špiclování po celé rudé říši, opětovné zavádění převýchovných táborů pro neposlušné nechanské uzurpované národy.

2019-2021 - bezostyšné a záměrné rozšíření koronaviru po celém světě a sprosté vydělávání peněz na potížích celého světa, které tento zvrácený, zrůdný a prolhaný režim neustále způsobuje. Nadále pokračující devastace svobod v Hongkongu, napadání indických vojáků na hranicích , otřesné vyhrožování všem státům ohledně morální podpory Tchajwanu, Tibetu, Mongolska a Turkestánu.

2022- podpora zločinné putinovské agrese proti Ukrajině

XIZANG DULI, XINJIANG DULI, NEI MENGGU DULI, HONGKONG DULI, TAIWAN DULI

BO RANGCEN


Nepřihlášený uživatel

#184535 Re: Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!!

2022-10-16 21:28

#184466: - Je třeba vymést tu žlutou chanskou špínu z čistých himálajských ledovců !!!! 

Komunistická Čína vlastně nemůže v OSN hlasovat ani pro ani proti současné ruské agresi. Je ve zcela patové a schizofrenní pozici. Kdyby hlasovala pro russká pseudoreferenda, tak by vlastně spustila lavinu žádostí o podobná referenda v rámci ČLR samotné v Tibetu, Ujgursku a Mongolsku. Proti ruské agresi taky hlasovat nemůže, protože si nárokuje Tchajwan a indická území v Himálajích a to i silou pomocí invaze. A Indie má také svoje máslo na hlavě. Spustila by se taktéž spousta otázek, jak Indie spravuje Kašmír, komu vlastně Kašmír náleží nebo jak si Indie nezákonně přisvojila portugalské území Goa či nezávislý stát Sikkim.


Anonymous

#184536 Dost bylo buzerantských rejdů!

2022-10-17 10:03

Dospělí buzeranti nemají právo na dítě. Dítě má právo na mámu a tátu.

Hanba Ukrajině!

#184537 Hanba ukrajinSSkým naciSStům!

2022-10-17 11:40

Úřady Mukačeva v Zakarpatí (v minulosti Podkarpatská Rus, součást Československa) se rozhodly odstranit ze sloupu na místním hradě Palanok sochu turula, maďarského mytologického loveckého sokola. Má být nahrazen ukrajinským banderovským nacistickým trojzubcem.

 

Nepřihlášený uživatel

#184538 Re: Hanba ukrajinSSkým naciSStům!

2022-10-17 11:47

#184537: Hanba Ukrajině! - Hanba ukrajinSSkým naciSStům!  

 

Rozhodnuto o tom bylo ve čtvrtek zastupiteli a hned ten den byl turul ze sloupu stojícího v areálu hradu odstraněn. Historické muzeum Mukačeva totiž příkaz k vykonání demontáže dostalo okamžitě. Maďarský symbol bude nahrazen malým státním znakem Ukrajiny, tzv. Trojzubcem. Ukrajinská strana odůvodňuje své kroky negativním pohledem Ukrajinců na symboliku turula.

Turul je bájný pták, který měl zavést Maďary na místo dnešního Maďarska. Pro Maďary je to důležitý národní symbol. Mukačevo leží v tzv. Zakarpatí, kde žije původní maďarská menšina, dnes tvořící asi 10 procent obyvatelstva. Rozhodnutí mukačevských úřadů již kritizoval János Árpád Potápi, státní tajemník v kanceláři maďarského premiéra.

„Rozhodnutí výkonného výboru zastupitelstva města Mukačevo odstranit symbol města ze zámku, který byl v roce 2008 restaurován do původní podoby, je hluboce šokující a pobuřující,“ uvedl Potápi. Dodal, že o to více šokující bylo, že plastika byla „odstraněna v rekordním čase, hned odpoledne“.

Potápi také upozornil, že „v zemi s evropskými hodnotami má zásadní význam vzájemný respekt a ochrana památek a památníků“, a to i ve vztahu k národnostním menšinám. Podle představitele maďarské vlády jsou kroky ukrajinské strany "extrémně nepromyšlené” zejména v kontextu probíhající války.

Maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó si potom v pátek předvolal ukrajinského chargé d'affaires a akci označil za „zbytečnou provokaci“. Dodal, že nezáleží na tom, kdo „provokaci“ s odstraněním turula zinscenoval, protože úkolem Maďarska je nyní „postavit se za Zakarpatské Maďary“.

Dodejme, že ukrajinské úřady léta provádějí politiku, která je pro Zakarpatské Maďary zpravidla nepříznivá. Od roku 2017 proto Maďarsko blokuje integraci Ukrajiny do NATO, konkrétně v souvislosti s ukrajinskými zákony o vzdělávání a státním jazyku, zaměřenými proti národnostním menšinám. Vláda Viktora Orbána navzdory tlaku USA zdůraznila, že neodstoupí, dokud ukrajinské úřady nezmění diskriminační zákony.

Je v této souvislosti připomenout, že moderní ukrajinský nacionalismus stojí také u kořenů dnešního konfliktu na Ukrajině, když po převratu v roce 2014, začala být ruské menšině a ruskojazyčnému obyvatelstvu upírána základní práva. Struktury Evropské unie a NATO takovým ukrajinským excesům jen přihlíželo.


Nepřihlášený uživatel

#184539 Re: Re:

2022-10-17 12:39

#184538: - Re:   

 

Raroh velký(altajský), falco cherrug, se dostal do maďarských legend takto:

    Před velmi velmi dlouhou dobou(cca 3. stol.), když maďarské kmeny sídlily ještě daleko na východě, měla jejich princezna Emese sen, ve kterém se k ní do lože snesl ohromný dravec Turul a zmocnil se jí jako ženy. Ráno se Emese probudila a vyprávěla tento sen svému otci. O devět měsíců později se jí narodil syn, kterému dala jméno Álmos (z maď. álom - sen, álmos - chlapec pocházející ze sna). Bylo předpovězeno, že Álmos přivede svůj lid do nové vlasti, ale on sám ji prý nikdy nespatří. Jednoho dne Álmos uviděl na obloze svého otce Turula, letícího na západ. Zburcoval svůj lid a společně Turula následovali, až došli na úpatí Karpat, za kterými se rozkládala předpovězená nová vlast Maďarů. Na svazích Karpat Álmos umírá a vedení přebírá jeho syn Arpád, který své bojovníky i jejich ženy bezpečně převede na druhou stranu hor.


Nepřihlášený uživatel

#184540 Re: Re: Re:

2022-10-17 13:21


Nepřihlášený uživatel

#184541 Re: Re: Hanba uherskejm sviním!

2022-10-17 13:30

#184538: - Re: Hanba ukrajinSSkým naciSStům!  

 kolaborantskej uherskej dobytek vypráskat zpět do asijských stepí


Nepřihlášený uživatel

#184542 Re: Dost bylo flasteneckých rejdů!

2022-10-17 13:32

#184536: - Dost bylo buzerantských rejdů! 

Ó ty prašivé čechaj nebožátko, lízej pěkně smradlavé prdele rusským skřetům, maoistickým kriplům a plesnivým turbandědkům a nezapomeň se u toho třikrát udělat, ty hovado jedno flastenecký !!!


Nepřihlášený uživatel

#184543

2022-10-17 13:32

nestvůrně obtloustlá ďáblova advokátka zwerimex-hampejzová bude uškrcena garrotou a její smradlavé body bude vyhozeno do odpadního kanálu.

flastencova prdel pozná středověk

#184544 Re: Chlastenovice na zahřátí při flasteneckém kvičení 28.10.

2022-10-17 13:34

Flastencova chlastenovice : kilo skřetích tekutých hoven, mixovaný sušený pandí trus v 1 litru korona vývaru, 100 gramů uleželé smrduté mrdky turbandědků a kilo březové kůry v 1 litru nálevu vepřočechaj chcanek z hajzlů na václaváku.

Lomozte, halaste, kvičte a zalykajtě sa vztekom flastenecký prasata a prasnice !! Ožerte si vaše prasečí držky chlastenovicí a na závěr si s plešatou hnidou zapějte chghde thómów mauuuj, chghde thómów mauuuj !!! A třeba se nechte u toho prcat do zadku od vráblo-havlenské dvojstvůry vy flastenecký hovada !!!


Nepřihlášený uživatel

#184545 Re:

2022-10-17 14:14

#184543: -  

 Také mi vadí, že každý kdo má jiný názor než vládní strany, je okamžitě označkován jako dezinformátor, ruský šváb, rusofil, Putinovec ap. někteří politici dokonce chtějí blokovat FB, Twiter, nebo mazat příspěvky v diskuzích. Bohužel se do toho zapojují i ministři a vysocí funkcionáři vládních stran, jako pan Lipavský, Rakušan, Pekarová a dokonce i premiér a někteří poslanci (Bartošek) Cenzurou začíná totalita.

Občané ČR

#184546 To už dávno víme

2022-10-17 15:19

Ten ruský agent, kterého odhalila BIS je Eman?


Nepřihlášený uživatel

#184547 Re:

2022-10-17 16:06

#184483: -  

    Turbodebil je taky debil.


Nepřihlášený uživatel

#184548

2022-10-17 17:20

Pan ministr Rakušan je férový chlap!


Nepřihlášený uživatel

#184549 Stop mafii!

2022-10-17 19:04

Gauner Rakušan do tepláků!


Nepřihlášený uživatel

#184550 Re: Stop mafii!

2022-10-17 19:58

#184549: - Stop mafii! 

 Tam patří agent STB Bureš.