MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Klárka

#55201

2015-09-01 03:07

Když spatřím v TV strejdu Miloše, chce se mi blinkat.


Nepřihlášený uživatel

#55202

2015-09-01 03:14

Virválem o „paktu Ribbentrop-Molotov“ se vylhává mnichovanské darebáctví

Obracet na uši roli, kterou sehrála sovětsko-německá smlouva o neútočení z poslední srpnové dekády roku 1939, musí všechny červené lucerny. „Presstituci“, z níž se zvedá kufr, dal tentokrát za uši i Matthias Krauss v Junge Welt.

Fušovat historikům do řemesla se rozhodl i Evropský parlament. Datum, kdy byla zmíněná smlouva podepsána, pasoval roku 2008 na „Památný den obětí stalinismu a nacionálního socialismu“. Byla to hlavně úlitba „tlaku politiků z Balkánu, Pobaltí, Čech a Polska“. U řady z nich to nepostrádalo ani docela frapantní kontext. V případě Litvy se totiž – a to právě v proskribovaném „tajném dodatku“ ke zmíněné smlouvě – uvádí: „Zájem Litvy na území kolem Vilna uznávají obě strany.“ Dnešní „litevské hlavní město tehdy totiž ještě patřilo Polsku“.

„Památný den“, zavedený Evropským parlamentem, „bije na pranýř hlavně Rusko“. V tom navazuje na „Pražskou deklaraci“ z 3. června 2008, již „vedle Joachima Gaucka podepsali čelní čeští politici včetně Václava Havla“. Česká republika ji podpořila i z právě zastávané pozice předsedajícího Radě EU.

Československo přitom „v roce 1938 nezradil a nevydal Hitlerovi Sovětský svaz, ale francouzský spojenec“. Podepsal se na tom „ruku v ruce s Velkou Británií a fašistickou Itálií“. Ze smlouvy o vzájemné pomoci s ČSR iSSSR, tak zůstal jen cár papíru.  

„Polsko a Rumunsko odmítaly průchod sovětských vojsk přes svá území.“ A „Stalin tak Čechům přijít na pomoc ani nemohl“. Ve snaze demonstrovat „připravenost Sovětů k boji poslal pár dní před mnichovským diktátem do Prahyvojenskou letku“. „Protesty, kalící politickou atmosféru,“ však vyvolalo už to.       

„Když Mnichov ukázal, že s Hitlerem se na úkor Čechů paktuje Západ, varovala Moskva i jejich polské amaďarské sousedy, že bude výpad proti území ČSR považovat za akt nepřátelský i vůči sobě. Oba tyto státy se marše svých vojsk na československé území nezdržely a – na Hitlerovo pozvání – si na jeho úkor polepšily. Polsko využilo agónie sousedního státu k přivlastnění části jeho teritoria. Stalin vůči Polsku – přinejmenším ve státoprávním smyslu - o rok později neučinil nic jiného.“

„Stalinově evropské politice nebylo co vyčítat. Proti Hitlerově okupaci demilitarizovaného Porýní protestoval jako jediný.“ Jako „jediný se stavěl proti opětovnému vyzbrojování Německa“ – a „podporoval španělskou republiku proti Frankovi“. A „když Hitler obsadil i ´zbytek Česka´, prohlásil Stalin, že Sovětský svaz ´protektorát Čechy a Morava´ nikdy neuzná“.

„Dohodu o vzájemné pomoci nabídl Stalin už roku 1937 i Polsku. Polska odpověď je názornou ilustrací, jakou degradací tehdy evropská diplomacie procházela. Stalinovu nabídku odmítla se zdůvodněním, že polská armáda bude v případě války vytížena zajištěním vlastních hranic, a nebude tak moci chránit i Sovětský svaz…“

Cílem „politiky Západu tak bylo držet Rusko od Evropy na distanc. Také tehdy, podobně jako dnes, se od něj žádaly všemožné záruky, na ruské zájmy a podmínky se však zřetel nebral. V Mnichově to byl Západ, kdo jednal s Hitlerem jako se svým spojencem a ke Stalinovi se stavěl jako k nepříteli.“

Ten se však stále „snažil udržet obě želízka v ohni“. Že smlouva mezi Moskvou, Paříží a Londýnem je stále reálnou variantou, telegrafoval německý velvyslanec von Schulenburg do Berlína i pouhý týden předtím, než Moskva zjistila, že liberální metropole o obranný pakt ve skutečnosti nestojí, a pozvala Ribbentropa.   

V očích části evropské veřejnosti tím přišla o pel nevinnosti. Sluší se ovšem zdůraznit, že „až jako poslední“. A vidět krok, k němuž sáhla až koncem srpna 1939, v celém kontextu vývoje od roku 1933.

Právě ten by musel plně zohlednit i „Evropský den“, pokud by to, že se společnou hráz proti nacistické agresi nepodařilo postavit včas, chtěl vyjádřit jako skutečně živé memento.

Otázku otázek si však nepoložil ani Junge Welt. Měla snad antihitlerovská koalice o šíři, odsuzující nacismus k debaklu, šanci dřív, než mnichovanská politika zcepeněla v bumerang? Spojil by liberální Západ s Moskvou síly, pokud by mnichovanská intrika došla až ke svému strategickému cíli? Co by to znamenalo pro zemi, předhozenou Hitlerovi jako první?

A zdaleka nejen pro ni.


Nepřihlášený uživatel

#55203 Re: Re: Re:

2015-09-01 03:59

#55190: - Re: Re:  

 Vy jste člověče naprostý blázen. Tohle si můžete vskutku výmýšlett o Miloši Zemanovi, jeho rodinná historie je neznámá, ale nelze tak činit o člověku, který vydal desítky knih, jeho rodina je zmapována až min. k dědečkům a babičkám a to dokonce z obou rodinných stran. 


Nepřihlášený uživatel

#55204 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je gigantický zloděj a lhář....

2015-09-01 04:06

#55162: - Re: Re: Re: Miloš Zeman je gigantický zloděj a lhář.... 

 Nikoliv, problém je v ono tempu a ceně peněz - Miloš Zema a jeho zdvojnásobení dluhu za 4 roky a stejně tak jeho nástupci jsou rychlostí zadlužování opravdu nepřekonáni. Cena nominálních peněz v roce 1998 kdy masivně zadlužoval Zeman a cena peněz v roce 2010 či 2006 je radikálně jiná. 

Přesto samozřejmě vidím nominální objem, ale co je podstatné, zdvojnásobení se nekonalo a to dokonce ani za situace, kdy došlo k masivníu propadu HDP v době celosvětové finanční krize. 


Nepřihlášený uživatel

#55205 Re: Re: Re:

2015-09-01 04:08

#55164: - Re: Re:  

Vy neposloucháte své soudruhy Zemana s Mynářem a Ovčáčkem? Jednalo se o elekrárnu plynovou a nebylo za ní zaplaceno 5 mld. ale toto prý marx-leninský bolševický nácek Milloš Zeman "řešil" s KGBákem Putinem. 


Nepřihlášený uživatel

#55206 Re: Re:

2015-09-01 04:11

#55168: - Re:  

 Nepochybuji, že vláda disponuje informace od zpravodajských služeb, že z Hradu unikají utajované skutečnosti státu a EU do Ruska. 

Těžko by se jinak vysvětlovalo, proč si Zeman drží na Hradě Nejedlého, Mynáře, Augustina a proč by do Ruska poslal KGBáka Remka. 


Nepřihlášený uživatel

#55207 Re:

2015-09-01 04:19

#55171: -  

 Troufám si řídi, že jste viděl tak leda velké prd. 

Byl to Janukovič, kdo složil vládu s neonacistickou stranou Svoboda a byl to parlament minulý ne současný, v kterém tato neonacistická strana měla poslance. 

Aktuálně na Ukrajině neonacistické strany nemají žádný vliv a není se čemu divit, stejně jako zde občanům velmi rychle došlo že Sládkovci a Zemanovci jsou ve své podstatě zločinné strany, stejně tak to došlo občanům na Ukrajině, neboť to byl právě Janukovič s neonacisty ve vládě, kde masivně podvedl občany smlouvou s Ruskem o které ani netušili, že se dojednává. 

Na Krymu ruští vojáci vyměnili kompletně celé politické vedení a až následně bylo "vypsáno referendum", které ale mělo dvě otázky s týmž výsledkem, tedy vždy okupací ruskem, neboť druhá otázka hovořila o tom, že se má celá ukrajina vrátit k ústavě z roku 1992. 

Jste ruští trollové zločinci. 


Nepřihlášený uživatel

#55208 Re:

2015-09-01 04:21

#55202: -  

 Rusko si rozparcelovalo Evropu s Hitlerem a co horší, toto rozparcelování nejen realizovalo, realizovalo na ukradených uzemích masové vraždění a děsivé na této věci je, že si po válce tato území nechalo a dál je okupovalo. 

Celé Polsko současné je o desítky kilometrů posunuté na západ jen proto, že ruská pakáž v Katyni masově vyvraždila celou polskou vojenskou elitu. 


Nepřihlášený uživatel

#55209 Miloš Zeman je gigantický zloděj a lhář

2015-09-01 04:24

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zemi...

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#55210 Ruský troll Klaus to zkouší jako standardní populisté - komunisté, neonacisté, nacisté.....

2015-09-01 04:29

Bez národního státu není demokracie, přednášel Klaus studentům

Není problém EU kritizovat, ale Klaus si plete kritiku EU s ruskou propagandou a demagogií. 


Nepřihlášený uživatel

#55211 Se stranou Svoboda sestavil Janukovič vládu.....

2015-09-01 04:56

Bylo to jako na frontě, popisují svědci krvavý útok v Kyjevě

což si jistě každý dokáže dohledat včetně ruských trollů. Není to tedy současný prezident Ukrajiny, kdo by se paktoval s neonacisty, ale byl to Janukovič. 


Nepřihlášený uživatel

#55212 Re:

2015-09-01 07:02

#55202: -  

 Výborná ukázka rusácké propagandy, včetně stylistických a faktických chyb! Dokonalé.

 


Nepřihlášený uživatel

#55213 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-01 07:06

#55196: - Re: Re: Re: Re:  

 Da, skázal zmetek a kgbácký vrah putin!


Nepřihlášený uživatel

#55214 Re: z

2015-09-01 07:33

#55201: Klárka -  

 Klárka? Spíše pěkná kráva!

Radmila

#55215 Re:

2015-09-01 07:41

#55201: Klárka -  

 Nejste v tom sama, je nás přes 5 milionů.


Nepřihlášený uživatel

#55216 Re: Re: z

2015-09-01 07:43

#55214: - Re: z 

 Nazdar, vole. Ty už ani krávu nezajímáš.


Nepřihlášený uživatel

#55217 Re:

2015-09-01 08:10

#55201: Klárka -  

 Nikoho nezajímá, že tě šuká tvůj strejda.


Nepřihlášený uživatel

#55218 Re: Re:

2015-09-01 08:12

#55215: Radmila - Re:  

 Vás debilů? 


Nepřihlášený uživatel

#55219 Re: Se stranou Svoboda sestavil Janukovič vládu.....

2015-09-01 08:14

#55211: - Se stranou Svoboda sestavil Janukovič vládu..... 

Ano, všichni vidíme, že převrat na ukrajině spáchali ukrajinští nacističtí teroristé. A ty jsi zase nic nepochopil, mongoloide havloide. :)))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#55220 Re: Re:

2015-09-01 08:15

#55217: - Re:  

 Vidíš vole, ty už nešukáš nikoho.


Nepřihlášený uživatel

#55221 Re: Re: Se stranou Svoboda sestavil Janukovič vládu.....

2015-09-01 08:25

#55219: - Re: Se stranou Svoboda sestavil Janukovič vládu..... 

 Zapoměls dodat soudruhu že ti "ukrajinští nacističtí teroristé" byli putinovi teroristé pracující pro putinofašistu Janukoviče a po jeho útěku zbaběle utekli.


Nepřihlášený uživatel

#55222 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-01 08:38

#55199: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je borec, toho můžeme slovákům jen závidět.


Nepřihlášený uživatel

#55223 Re: Re: Re:

2015-09-01 08:47

#55220: - Re: Re:  

 Asi sis mě spletl s tvým fotrem. To si musíš stěžovat u něj.


Nepřihlášený uživatel

#55224 Re: Se stranou Svoboda sestavil Janukovič vládu.....

2015-09-01 08:48


Nepřihlášený uživatel

#55225 Re: Re: z

2015-09-01 08:50

#55214: - Re: z 

 Incestní čubka to je.