MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60501 Re:

2015-10-07 12:38

#60497: Bacha na havloidy -  

 Ty to mas v mozku doplandany jako Ovar.  Taky chlastas, nebo je to vrozena debilita ?

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-07 12:41


Občané ČR
Nepřihlášený uživatel

#60503 Re: Re:

2015-10-07 12:41

#60501: - Re:  

Pan Zeman je náš tatíček prezident.


Nepřihlášený uživatel

#60504 Re: Re: Re:

2015-10-07 12:43

#60455: - Re: Re:  

 To je celej Kchárl.

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk
Nepřihlášený uživatel

#60505

2015-10-07 12:45

Pan Zeman je nejlepší president co jsme kdy měli! O level víc než Masakryk. Jsem hrdý na svého, demokraticky zvoleného pana presidenta! Zaplať pánbůh, že tam není skopčácký pronacistický a proimigrantský restituční podvodník Hajaja! Češi mají ROZUM!


Nepřihlášený uživatel

#60506 BudRe:

2015-10-07 12:46

#60498: -  

 Budeme se moci opet svobodne nadechnout  POD TAKTOVKOU  SSSR . Pardon, Ruska.


Nepřihlášený uživatel

#60507 Re: Re: Re:

2015-10-07 12:48

#60503: Říha, Dolní Němčí - Re: Re:  

 No, s takovým "tatíčkem" bych se nikde nechlubil....


Nepřihlášený uživatel

#60508 Re:

2015-10-07 12:49

#60505: -  

 Někteří důchodci, jako například ty, by měli mít zapovězen přístup na internet.


Nepřihlášený uživatel

#60509 Re: Re: Re: Re:

2015-10-07 12:50

#60507: - Re: Re: Re:  

 Tak se s tím opičákem nechlub.


Nepřihlášený uživatel

#60510 Re: Re: Re:

2015-10-07 12:51

#60503: - Re: Re:  

 Velmi pochybuji, že Čunek kdy řekl, přestože to otiskli snad všechny noviny.  Trestní oznámení od Romů nepadlo, jak bylo vyhrožováno, neboť nejspíš nic takového Čunek nikdy neřekl. 

Vsetín je jedno z mála měst, kde občané masivně spolupracují s radnicí a kde řešení problematických lokalit bylo řešeno vůbec jako jedno z mála ve spolupráci s terenními pracovníky, kterým Romové nejen důvěřovali, ale také byli ochotni s nimi spolupracovat. 

Ony buňky, které Vsetín udělal, bylo skutečně nouzové řešení, neboť vyčleněnou lokalitou byl dům uprostřed Vsetína, což je min. opticky větší problém, než když se takový dům nachází na okraji bez sousedů. 

Rychlých a levných řešení na takovou věc není mnoho, buňky jsou řešením dobrým, neboť se dají zrušit, když nejsou potřeba a dají se provozovat roky, pokud jsou potřeba. Bydlení to rozhodně nebylo ohyzdné a bylo nesrovnatelné lepší než to, které původně obývali noví nájemci buněk. 


Nepřihlášený uživatel

#60511 Re: Re: Re:

2015-10-07 12:53

#60503: Říha, Dolní Němčí - Re: Re:  

 Proč měníte ty vaše bláboly. 

Zeman je pytel ruských exkrementů, to je bohužel asi nejpřesnější charakteristika. 


Nepřihlášený uživatel

#60512 Re: Re: Re:

2015-10-07 12:54

#60503: Říha, Dolní Němčí - Re: Re:  

Ja mit takovyho fotra, tak se obesim na prvni svestce.


Nepřihlášený uživatel

#60513

2015-10-07 12:56

Přínos uprchlíků se rovná nule. Velmi přitvrdíme. Převratné vyjádření ministryně vnitra Velké Británie k uprchlíkům, strhl se po něm povyk


 

Nepřihlášený uživatel

#60514 Re:

2015-10-07 12:57

#60498: -  

 

 Proč sem kopírujete ty děsivé bláboly z ruských trollích serverů? Jste snad idiot, který není schopen odlišit pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného či správné od špatného? 

Stačí zadat část textu do googlu a je naprosto jasné, že je to standardní debilita ruské trollí propagandy. Ten "člověk" co je pod tím "podepsán" nejspíše vůbec neexistuje. 


Nepřihlášený uživatel

#60515 Re: Re: Re: Re:

2015-10-07 13:01

#60512: - Re: Re: Re:  

 Už visíš, nebo jsi pověsil fotra?


Nepřihlášený uživatel

#60516

2015-10-07 13:03

Proč muselo Rusko vstoupit do války

 

Zatímco americký prezident Barack Obama ve svém projevu u příležitosti 70. výročí vzniku OSN sypal jednu otřepanou frázi za druhou, okořeněné o několik dokola opakovaných účelových lží o tom, jak zlý „diktátor“ Bašár Asad začal válku ve své zemi tím, že na „mírové“ protesty lidu reagoval zabíjením a represemi (přičemž tentýž lid Asada ve skutečnosti stále volí ve volbách) ....


... nebo že používá zakázané zbraně proti nevinným dětem a civilistům, i když se dávno ví, že se syrský prezident pouze brání teroristickým skupinám z celého světa v čele s Islámským státem, jenž disponuje tunami amerických zbraní a dolarů, a že se USA od začátku snaží svrhnout syrský režim, ruský prezident Vladimir Putin nechodil kolem horké kaše, pojmenoval jasně pravé příčiny této nesmyslné války a tvrdě se pustil do Američanů a jejich spojenců.

  •  
Chtěl bych se zeptat těch, kdo tuto situaci zapříčinili: Uvědomujete si aspoň, co jste vlastně způsobili? Obávám se ovšem, že tato otázka zůstane nezodpovězena, protože oni svoji politiku, která je založena na aroganci, přesvědčení o své výjimečnosti a beztrestnosti, stejně nezmění,“ 
uvedl Putin, který při této příležitosti připomněl i napadení Iráku pod falešnou záminkou nebo násilné svržení a zabití Kaddáfího v Libyi. 

„Mnozí bojovníci tzv. Islámského státu pochází z Iráku, kam byla provedena invaze západních spojenců v roce 2003. Další přišli z Libye, jejíž státní zřízení bylo zničeno před čtyřmi lety v důsledku hrubého porušení rezoluce Rady bezpečnosti OSN z roku 1973. Další bojovníci ISIS zase pocházejí z radikálních syrských uskupení, jež jsou podporována coby údajná demokratická opozice Západem.“

Ruský prezident popsal otevřeně i to, o čem tvrdohlavě odmítají psát mainstreamová média po celém světě, ač jde o zjevný fakt – a sice že takzvané teroristické organizace jako al-Káida či ISIS vytvořil Západ (konkrétně USA) a teď se tváří, že proti nim bojuje, zatímco je stále podporuje.
„Moc ISIS se stále rozšiřuje a situace je skutečně nebezpečná. Za těchto okolností je velmi pokrytecké a nezodpovědné na jedné straně hovořit o hrozbách terorismu a zároveň zavírat oči nad činností těch, kteří jej financují prostřednictvím obchodování s drogami, zbraněmi a nelegálního obchodování s ropou. Stejně tak je nezodpovědné využít extremistické skupiny k dosažení svých politických cílů v naději, že bude později možné se jich nějakým způsobem zbavit, či jejich vliv aspoň výrazně eliminovat,“ 
kritizoval ruský prezident a těm, kteří situaci způsobili, vzkázal:
„Pánové, máte co dělat s lidmi, kteří jsou krutí, ale rozhodně nejsou hloupí. Jsou stejně chytří jako vy. Takže je třeba se zeptat, kdo si s kým vlastně zahrává? Nedávný incident, kdy údajně nejumírněnější opoziční skupina předala zbraně teroristům, je toho zářným příkladem.“

V této souvislosti zmínil také migrační invazi do Evropy:
„Jediným způsobem, jak tento problém vyřešit, je pomoci obnovit vládní instituce, jež byly v těchto zemích zničeny nebo vážně oslabeny. Konkrétně je nutné obnovit vládní instituce v Libyi, stabilizovat iráckou vládu a poskytovat komplexní pomoc syrské vládě,“ uvedl Vladimir Putin k tématu globálního boje proti terorismu.

V další pasáži svého projevu se dostal i ke kritice NATO a těch, kteří údajně stále uvažují v duchu pravidel studené války.
„Varšavská smlouva přestala existovat, Sovětský svaz se rozpadl, ale NATO se stále rozšiřuje na východ. Dříve nebo později něco takového způsobí velkou geopolitickou krizi. A to se přesně stalo na Ukrajině,“ 
řekl Putin. Jenže na Ukrajině, kde USA zorganizovaly násilný státní převrat, se podařilo Putinovi „neprohrát“, a tak se hlavní bojiště pomalu, ale jistě přesunulo do Sýrie. 

Na rozdíl od Obamy, který pomáhá teroristům – jež nazývá opozicí –, aby svrhli Asada a s ním zničili další stát Blízkého východu, místo aby pomohl právě Asadovi proti těmto militantním skupinám, Vladimir Putin připomněl, že
„prezident Asad a kurdské milice jsou jediné síly, jež jsou úspěšně schopny a ochotny se proti teroristům v Sýrii postavit“, a proto je třeba jim pomoct.
A proto Rusko podle něj podporuje Irák, Sýrii i další země, například dodávkami zbraní. V Sýrii Rusko dokonce čerstvě zahájilo nálety Islámského státu a potvrdilo zde vlastní vojenskou přítomnost. 
„Nejde o žádné naše ambice. Jde o to, že už prostě nemůžeme nečinně přihlížet tomu, co se ve světě v současné chvíli děje.“

Jinými slovy – nebýt destruktivní zahraniční politiky USA, které se snaží zoufale a za každou cenu udržet svoje pozice, nemusela zuřit v Sýrii, Libyi, Iráku, na Ukrajině ani jinde válka a Německo by nečelilo bezprecedentní uprchlické invazi, se kterou si neví rady. 

Je na místě si konečně také položit otázku, kdo proti komu vlastně bojuje v Sýrii. I když to nikdo nemůže říct oficiálně, v Sýrii nebojuje pouze Bašár Asad, který by se bez pomoci Rusů nemohl proti přesile udržet, proti teroristům, kteří by bez peněz, zbraní a výcviku USA a dalších nikdy nemohli vést takovouto válku, ale především USA proti Rusku. Podobně jako na Ukrajině. 

O tom, že studená válka dávno přerostla ve válku opravdovou a světovou, ale radši nemluvte nahlas. Mohlo by to vyděsit lidi, kteří si to stále odmítají připustit. A raději si přejte, ať konečně někdo zastaví šílence, kteří jen za posledních 15 let rozvrátili půlku světa a zjevně s tím nehodlají přestat. A ať se tak stane dřív, než vypukne kromě Ukrajiny a Sýrie chaos třeba v Německu. 

Nepřihlášený uživatel

#60517

2015-10-07 13:06

Vladimir Putin: Není důležité, co o vás lidé říkají, ale to, co doopravdy děláte

 

 

V rozhovoru pro americké televize CBS a PBS ruský prezident popsal klíčovou roli USA ve státním převratu na Ukrajině a odsoudil jejich barevné revoluce, kterými svrhávají režimy po celém světě. Šifra z něj vybrala to nejzajímavější.

 

Ministr zahraničí John Kerry řekl, že vítá vaši podporu v boji s ISIL. Jiní ale mají za to, že se bitevní letouny a systémy přenosných protiletadlových raketových komplexů používají proti obyčejné armádě, nikoli proti extremistům.

Je tam pouze jediná obyčejná legitimní armáda. A to je armáda syrského prezidenta Bašára Asada. Proti němu stojí podle interpretace některých našich mezinárodních partnerů opozice. Avšak ve skutečnosti bojuje Asadova armáda s teroristickými organizacemi. Mnohem lépe než já přece víte o jednání, které právě proběhlo v Senátě Spojených států, jestli se nemýlím, na kterém armádní činitelé, zástupci Pentagonu, podávali senátorům zprávu o tom, co udělaly Spojené státy v přípravě bojové části opozičních sil. Byl vytyčen cíl zpočátku vycvičit 5 až 6 tisíc bojovníků, potom 12 tisíc. A nakonec vyšlo najevo, že vycvičeno bylo pouhých šedesát a se zbraní v ruce bojují pouze čtyři nebo pět z nich a všichni ostatní prostě přeběhli s americkými zbraněmi k ISIL. To za prvé.

A za druhé podle mne neodpovídá poskytování vojenské podpory nelegitimním strukturám zásadám soudobého mezinárodního práva a Chartě Organizace spojených národů. My podporujeme výhradně legální vládní struktury.

V této souvislosti navrhujeme spolupráci i zemím tohoto regionu, snažíme se vytvořit jakousi koordinační strukturu. Osobně jsem o tom informoval tureckého prezidenta, jordánského krále i Saúdskou Arábii. Informovali jsme o tom i Spojené státy americké, a pan Kerry, o kterém jste se zmínil, o tom velice podrobně hovořil s naším ministrem zahraničních věcí, panem Lavrovem. Budeme velice rádi, když se nám podaří najít společnou platformu pro společné akce proti teroristům.

 

Jste připraveni připojit se k USA v boji proti ISIL, a právě proto se nacházíte v Sýrii? Je cílem přítomnosti Ruska v Sýrii udržet u moci Bašára Asada?

Správně, tak tomu skutečně je. Ba co víc, podle mého hlubokého přesvědčení je možné vytvořit jednáním směřujícím k likvidaci legitimních mocenských struktur situaci, kterou dnes pozorujeme v jiných regionech světa.

 

Jak jistě víte, někteří z partnerů koalice chtějí, aby se Asad zřekl moci, a teprve potom budou připraveni podpořit vládu.

Chtěl bych jim doporučit, aby adresovali toto přání syrskému lidu. Pouze syrský lid je oprávněn rozhodovat, kdo a jak by měl řídit jejich zemi.

 

Podporujete prezidenta Asada. Podporujete tedy to, co dělá v Sýrii, a to, co se děje s miliony uprchlíků a statisíci lidí, kteří zahynuli, přičemž mnohé z nich zabili jeho lidé?

Chovají se podle vás správně lidé, kteří podporují ozbrojenou opozici a převážně teroristické organizace jedině proto, aby svrhli Asada? Neustále tvrdohlavě hovoříte o tom, že syrská armáda bojuje se svým lidem. Podívejte se ale, kdo kontroluje 60 % území Sýrie – je to buď ISIL, nebo jiné teroristické organizace.

 

Jste připraven poslat ruská vojska do Sýrie, jestliže se v rámci boje s ISIL objeví taková nutnost?

Rusko se nebude účastnit žádných vojenských operací na území Sýrie nebo v jiných státech.

 

Mnozí mají za to, že to, co dělá Asad, hraje do ruky ISIL, že hrozný vztah k syrskému lidu je vlastně jakousi pomocí poskytovanou ISIL. Takže když Asad odejde, nastane v zemi přechodné období, které bude napomáhat boji s ISIL.

Řečeno profesionálním jazykem tajných služeb bych mohl říct, že podobné hodnocení je protisyrskou propagandou.

Na území Sýrie se nacházejí přes dva tisíce bojovníků pocházejících z bývalého Sovětského svazu. A existuje nebezpečí, že se k nám vrátí. Než abychom tedy čekali na jejich návrat, bude přece jen lepší, když budeme pomáhat Asadovi bojovat s nimi tam, na území Sýrie.

 

Jste hrdý na Rusko a chcete, aby Rusko hrálo významnější úlohu na celém světě?

Pro nás to není samoúčel. Jsem hrdý na Rusko. Máme na co být hrdí. Snaha o to, aby bylo Rusko supervelmocí na světové scéně, pro nás není žádným fetišem.

 

Rusko je ale jedním z předních států, protože vlastní jaderné zbraně. Jste síla, na kterou je třeba brát ohled.

V to moc doufám, k čemu by nám jinak byly tyhle zbraně?

Ukrajina je samostatný velký problém, mimo jiné i pro nás. Je to zem, která je nám nejbližší. Její lid je pro Rusy nejbližším národem: jazyk je podobný, i kultura, máme společné dějiny, společné náboženství.

Za naprosto nepřijatelné pokládám řešení otázek, mimo jiné i vnitropolitických, v republikách bývalého SSSR prostřednictvím „barevných“ revolucí, prostřednictvím převratů a neústavních způsobů odstraňování legální moci. Naši partneři v USA se netají tím, že podporují ty, kdo vystupovali proti prezidentu Janukovyčovi.
Podle vás jsou tedy USA nějak spojeny se svržením Janukovyče?

Vím to naprosto jistě. Od lidí, kteří žijí na Ukrajině a se kterými máme tisíce všemožných společných kontaktů a styků, víme, kdo, kde a kdy se setkával a pracoval s těmi lidmi, kteří svrhávali Janukovyče, jak je podporovali, kolik jim platili, jak je připravovali. Všechno víme. A naši američtí partneři se s tím už vlastně ani netají.

 

Respektujete suverenitu Ukrajiny?

Samozřejmě. Chtěli bychom ale, aby i ostatní země respektovaly suverenitu jiných zemí, mimo jiné i Ukrajiny.

 

Jak vlastně probíhá odstraňování legitimní moci. Jaká je úloha Ruska v obnovování moci na Ukrajině?

Rusko se nikdy nezapojovalo a ani se nehodlá zapojovat do akcí, které jsou zaměřeny na svržení legitimní moci.

 

Mnozí hovoří o vojenské přítomnosti Ruska na hranicích Ukrajiny.

Vy máte vojenskou přítomnost v Evropě?

 

Ano.

V Evropě se nacházejí taktické jaderné zbraně USA. A to znamená, že vy jste okupovali Německo, nebo jste pouze přeměnili okupační vojska ve vojska NATO? A když my udržujeme naše vojska na našem území na hranici s nějakým státem, pak je to podle vás zločin?

 

Jednou mi jeden z pracovníků CIA řekl, že jste obdařen velice důležitými návyky. Dokážete okouzlovat lidi a moc dobře se vám to daří. Je to vlastně jakýsi druh svádění…

No, když vám tohle řekli v CIA, pak to tak asi opravdu bude.

 

Vašemu ratingu popularity v Rusku by mohl závidět jakýkoli jiný politik na světě. Čím jste si získal takovou oblibu?

Existuje něco, co mne spojuje s ostatními občany Ruska, a to je láska k vlasti.

 

V době oslav 70. výročí konce druhé světové války, kdy všichni vzpomínali na oběti, kterými za vítězství zaplatilo Rusko, nás všechny velice dojal obrázek: Stál jste se slzami v očích a v rukou držel fotografii svého otce.

Ano, moje rodina utrpěla velké ztráty za druhé světové války. To je pravda. Rusko bylo vůbec velice silně postiženo. Nemůžeme na to samozřejmě zapomenout a ani zapomínat nesmíme, aby se v budoucnu nemohlo nic podobného opakovat.

 

Řekl jste také, že nejhroznější tragédií minulého století byl rozpad Sovětského svazu. Někteří lidé si myslí, že byste chtěl obnovit sféru vlivu, které je Rusko hodno kvůli vztahům existujícím po všechna ta léta.

Neustále nás podezírají z jakýchsi ambicí. Skutečně jsem řekl, že pokládám rozpad SSSR za obrovskou tragédii 20. století. Především proto, že prakticky okamžitě se za hranicemi Ruské federace ocitlo 25 milionů ruských lidí. Rusové se tak stali v současnosti nejrozdělenějším národem na světě.

 

Zajímá vás Amerika větší měrou než jakýkoli jiný stát, se kterým máte co do činění?

To, co se děje v USA, nás samozřejmě zajímá. Amerika má obrovský vliv na celkovou situaci ve světě.

 

Dovolte mi, abych se vás zeptal, co si myslíte o prezidentu Obamovi?

Nepokládám se za oprávněného k tomu, abych hodnotil prezidenta USA. To je věc amerického lidu.

 

Co si myslíte vy, pokládá on Rusko, potažmo vás, za rovnoprávného partnera?

Na to se ho zeptejte sám, je to přece váš prezident. Jak mohu vědět já, co si on myslí?

 

Bojí se vás lidé v Rusku?

Myslím si, že ne. Vycházím z toho, že většina lidí mi důvěřuje, když pro mě hlasují ve volbách. A to je nejdůležitější.

 

Někteří lidé o vás mluví jako o carovi. Tahle definice se k vám hodí?

Vůbec ne. Není důležité to, co o vás lidé říkají. Důležité je, co si sám myslíte o tom, co musíte dělat v zájmu své země, která vám svěřila takové místo, takovou funkci, jako je hlava ruského státu.


Nepřihlášený uživatel

#60518 Re: Re: Re:

2015-10-07 13:08

#60488: - Re: Re:  

 Ruská pakáž? Vy jste snad idiot? 

USA Rusku celou válku!!!!! dodávali tisíce aut denně!!! aby se vůbec ruská pakáž mohla dostat na frontu. Dokonce jim do těch aut dodávali pohonné hmoty, tak na tom soudruzi v cccp byli úžasně a to přitom celá část území, kde je nerostné bohatství okupováno nebylo. 

Tedy buďte naprosto v klidu, problémy řeší demokracie ne totality. Pochází to z principu věci, neboť v totalitách je veřejný prostor občanům ukraden zločinnou pakáží např. Stalinem a jeho zločineckou komunistickou bandou a pak logicky občané nemohou nic řešit a proto je také Stalin nechal v podstatě masově vraždit na bojištích, občané sami by vraždit nenechali i z toho důvodu svobodní občané USA rozhodli, že se Rusku budou dodávat automobily, aby nedošlo k tomu, že by situaci museli řešit Američané. 

Stalin pak masové vraždění jím samotným vlastních obyvatel (jiného válčení nebyl schopen) využíval jako argument, že má "nárok" na kde co, např. přestěhovat Polsko na západ a ponechat si území, které Polsku ukradl, když začal II. světovou válku společně s Hitlerem. 

Tedy skutečně buďte v naprostém klidu, nejsou to diktátoři, kteří "někoho zachraňují" jsou to občané svobodných demokratických zemí a to bohužel mnohdy nejen zprostředkovaně ale bohužel i fyzicky za cenu lidských obětí.

To je realita světa a měl byste být velm rád, že demokratické země kde si občané svobodně rozhodují o svých životech stále ještě existují, neboť jinak byste ty vaše bláboly rozhodně neměl na čem psát a kam psát. 


Nepřihlášený uživatel

#60519

2015-10-07 13:08

Odhalené dokumenty na Wikileaks dokazují, že západní politici jsou řízeni Washingtonem


Nepřihlášený uživatel

#60520 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-07 13:10

#60515: - Re: Re: Re: Re:  

 Nepotrebuji se veset, ani tatu ne.  U nas v rodine neziji kreatury typu soudruh Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#60521 Re: Proč muselo Rusko vstoupit do války

2015-10-07 13:11

#60516: -  

 Protože je Putin Hitlerem současnosti a snaží se zachránit zločince Asada, který v tisících vraždil obyvatele Syrie. Nic složitého na tom není. 


Nepřihlášený uživatel

#60522 Re: Vladimir Putin: Není důležité, co o vás lidé říkají, ale to, co doopravdy děláte

2015-10-07 13:15

#60517: -  

 Tak to každopádně. Putin rozhodl o Ukradení Krymu, Putin uzavíral velmi podivnou smlouvu s Janukovičem a neonacisty ze strany Svoboda, Putin rozpoutal vraždění na východě Ukrajiny. 

Přitom trojstranná dohoda hovoří naprosto jasně - Rusko bylo garantem neměnnosti hranic Ukrajiny a dokonce se zavázalo, že nebude Ukrajinu vydírat dodávakami (přesněji - nedodávkami) strategických surovin, mimo jiné proto, že do Ukrajiny vedl jediný plynovod. 

Tedy Putin je zločincem. Nic složítého na tom není. Stačí si přečíst trojstrannou dohodu o vzniku Ukrajiny. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf 


Nepřihlášený uživatel

#60523 Re: Nic takového "odhalené dokumenty" dokazovat nemohou...

2015-10-07 13:18

#60519: -  

 .....mimo jiné proto, že neposkytují celý obraz, ale jen výsek z celku. 

Tedy buďte naprosto v klidu, nic takového se neděje a neděje se tak bez vědomí občanů. Ti vědí a mají v ústavách svých států, že demokratické státy spolu spolupracují (není na tom nic nepřirozeného, slušní mravní občané také spolu spolupracují, jsou hrdi na to, že jsou slušní, že nekradou, mnozí třeba i na to, že ctí desatero), což neznamená, že jsou západní politici někým "ovládáni", byť si to tak logicky jako bolševik vykládáte, neboť cccp skutečně bolševické politiky ovládalo a ovládá viz. soudruh Miloš Zeman a jeho banda ruských a čínských agentů na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#60524

2015-10-07 13:19

Ten hovnotlouk Zeman,ten idiot spoceny,ta krava kremelska,ten pablb z Vysociny,ta kurva kriva  s jeho komornickem Ovcackem SE SNAZI POSPINIT. pana Peroutku. Proto tady verejne  prohlasuji ze Hitler maloval pekne obrazky a byl Gentleman. No a co ty kundo Zemane s tim udelas?


Nepřihlášený uživatel

#60525

2015-10-07 13:22