MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60476 Re:

2015-10-07 07:40

#60472: 100 Havlových hoven -  

 Az zdechne ozraly Ovar a jeho particka tupych poradcu, to se teprve podivis, jak stoupne inteligence .


Nepřihlášený uživatel

#60477

2015-10-07 08:01


Nepřihlášený uživatel

#60478 Re: Re: Re:

2015-10-07 08:07

#60475: - Re: Re:  

 Nase rodina nikdy bolsevikum do prdele nelezla.

A jak to bylo u vas ?  Ty a tvoji rodice jste nechodili jasat do prvomajovych pruvodu a oslav VRSR ?

Asi ne. Vy jste nechodili do pruvodu. Vy jste kynuli z tribuny.


Nepřihlášený uživatel

#60479

2015-10-07 08:15

Kámoši. Brzy i v našich ulicích. 

Ferdinand Peroutka 23. března 1938:

#60480 Hitler je gentleman

2015-10-07 08:21

Cenzura mi zabránila v publikaci článku, v němž jsem ocenil vynikající schopnosti říšského kancléře!


Nepřihlášený uživatel

#60481

2015-10-07 08:28

Rusové zase zachraňují Evropu a opět se jim místo vděku dostává obvinění a lží!

Korunu všem těmto lžím nasadili Američané, kteří křičeli o civilních obětech ruských náletů na teroristy dříve, než vůbec byly shozeny bomby, které měli tyto civilisty zabít!

Rusové samozřejmě dobře vědí, jaké nebezpečí hrozí, když se z nějakého důvodu podporují, nebo tolerují extremistické organizace, protože si někdo myslí, že je může nejdříve využít ke zničení toho, kdo je mu nepohodlný, stejně jako tomu bylo před druhou světovou válkou.

Občané Ruské federace si také dobře pamatují, jak západní velmoci před válkou, opakovaně odmítajíce návrhy J. V. Stalina na vytvoření protihitlerovské koalice doslova darovali nacistům Československo a jak Poláci, místo, aby pomohli, společně s nacisty roztrhali československé pohraničí na malé kousky, chovajíce se jako hyena nad zdechlinou. Polsko mělo ostatně smlouvu o neútočení s nacistickým Německem uzavřenou už od ledna 1934 a pouze to, že Poláci nakonec na poslední chvilku „vsadili“ na Anglii, z nich udělalo nepřátele Hitlera!

Později, když Anglie místo slibované skutečné pomoci pouze formálně vyhlásila Německu válku, toho Poláci hořce litovali, stejně jako toho, že nemohli očekávat pomoc od Sovětského svazu, protože Polsko okupovalo od první poloviny dvacátých let část jeho území, což nakonec uznal i Hitler, který ještě nechtěl v té době se Sověty začít válku a tak zastavil svou armádu přesně na hranici území, které patřilo před polskou okupací carskému Rusku a posléze tedy nástupnickému SSSR.

V této situaci, ve snaze zabránit válce s tehdy již silným nacistickým Německem, na kterou nebyl Sovětský svaz bez spojenců ještě tak úplně připraven, podepsali ministři Sovětského svazu a Německa smlouvu o neútočení. Poté, co tuto smlouvu nacisté porušili, osvobodila nakonec po krutých bojích sovětská Rudá armáda většinu Evropy a vztyčila svou vítěznou vlajku v samotném Berlíně.

Jenže s nacisty, nebo s bojovníky Islámského státu se takhle „v rukavičkách“ jednat nesmí! Rusové se z vlastních chyb na rozdíl od západních velmocí poučili a tentokrát již nehodlají čekat, až se tato novodobá, opět uměle vyšlechtěná hydra v podobě bojovníků IS dostane do Evropy, nebo zahubí jejich syrské spojence!

Z tohoto důvodu se Ruská federace rozhodla tvrdě zasáhnout proti IS bez pomoci podivné, Američany vedené koalice, která již přes rok údajně bojuje s těmito extremisty bez jakýchkoli valných výsledků!

Po několika málo hodinách od okamžiku, co vydal prezident Ruské federace Vladimír Putin povel k útoku na islámské teroristy v Sýrii, mohl celý svět vidět viditelné výsledky a porovnat, jak to vypadá, když se bojuje doopravdy a jak, když se bojuje jen na oko, jak to předvádí Američané a jejich spojenci!

Okamžitě poté, co Rusové začali bojovat v Sýrii proti islámským teroristům, odstartovala na západě pomlouvačná informační válka proti Rusku, která má za úkol umenšit ruské úspěchy a prezentovat Rusko světu jako barbary, kteří na rozdíl od „hodných hochů z USA“ nehledí při boji na civilní ztráty a zabíjí údajně „hodnou“ po zuby ozbrojenou (prý umírněnou) syrskou opozici, která je podporována z USA (a která světe div se, klidně předává americké zbraně teroristům z IS)!

Západními médii se tedy šíří „zaručené zprávy“ o civilních obětech ruských náletů na teroristy dokonce dříve, než dopadnou bomby a pak takové ty o údajně nenaváděné ruské munici, která může letět až někam „pánubohu do oken“, místo na určené cíle.

Tato propaganda je samozřejmě lživá, Rusové používají střely a bomby naváděné družicovým systémem Glonas s přesností na dva metry z výšky 5000 metrů! Západní lživá propaganda je o to trapnější, že sami „úžasní hoši z USA“ rozbombardovali před pár dny nemocnici plnou lékařů a civilních pacientů, včetně dětí v Afghánistánu! Nevím, jak je možné přehlédnout tak velkou budovu, zanesenou v plánech a házet na ní bomby půl hodiny, ale oni nám to kluci američtí určitě nějak důvěryhodně vysvětlí (třeba tím, že tam byla hromada teroristů převlečená do bílých plášťů a svým zásahem US army vlastně zachránila spoustě lidí život), někteří lidé tomu budou možná pořád ještě věřit…

Faktem však zůstává, že Rusové v současnosti bojují proti novodobé civilizační hrozbě v podobě Islámského státu nejen za sebe a za Sýrii, ale i za Evropu a vlastně za všechny lidi na celé planetě toužící žít a vychovávat své děti v míru a beze strachu, že jim nějaký zakuklenec s černou vlajkou uřízne hlavu!

Za to by měl Rusku každopádně patřit náš dík!

 

Ladislav Kašuka.

 


Nepřihlášený uživatel

#60482 Re:

2015-10-07 10:21

#60481: -  

 Ruska pakz jeste nikdy a nic nezachranía a to ani sami sebe od gulagu.


Nepřihlášený uživatel

#60483 Re: Hitler je gentleman

2015-10-07 10:48

#60480: Ferdinand Peroutka 23. března 1938: - Hitler je gentleman 

 Vy jste zjevně velmi nepozorný člověk a nepřečtete si, co skutečně pan peroutka v březnu 1938 o své cenzuře napsal. 

Tedy byste tak měl dodatečně učinit, neb ten pytel ruských exkrementů Miloš Zeman opět lhal, ostatně nedělá vlastně nic jinoho než, že lže. 

Novinky stáhly navíc text z webu, přesto je přes odkaz dostupný. Zeman to je opravdu odporná pakáž 


Nepřihlášený uživatel

#60484 Re:

2015-10-07 10:55

#60477: -  

 To tu chcete vytvořit seznam trollích serverů? Ten lze vytvořit daleko snadněji, stačí zadat ten váš obrázek do googlu a seznam ruských trollích serverů je na světě za vteřinu, neb jiné než trollí servery takové věci přece nepublikují. 


Nepřihlášený uživatel

#60485 Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-07 10:57

....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60486 Re:

2015-10-07 11:26

#60462: -  

 Ani být nemůže, gentleman je slovo kapitalisticky- imperialistického původu a jako takové ho soudruzi rudohnědí soukmenovci nechtějí používat to by mohlo soudruha soukmenovce  emana urazit.

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#60487 Re:

2015-10-07 11:31

#60472: Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk -  

 Ubohý provokatére z hoven! Jenom já jsem ten tatíček Masakryk, který nechal střílet do poklidně demonstrujících vykořisťovaných dělníků!


Nepřihlášený uživatel

#60488 Re: Re:

2015-10-07 11:41

#60482: - Re:  

 Takového debila abys pohledal. Třeba nás zachránili od vyhlazení německými nacisty.

Vlastenec

#60489 Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY.

2015-10-07 11:51


Nepřihlášený uživatel

#60490

2015-10-07 11:54

• VŠICHNI jsou VRAZI jenom Američani dělají EUTANZII. AGRESOR je každý,kdo přepadne jinou zemi dříve než AMERIČANI.


Nepřihlášený uživatel

#60491 muslimští teroristé kosovští albánci jsou kámoši vrahů havloidů!

2015-10-07 12:10

V Hamburku se do sebe pustilo asi šedesát Albánců a Syřanů. Podle policie vyvolala rozmíšku skutečnost, že Albánci chtěli od ostatních běženců vybírat peníze za přístup do sprch v uprchlickém zařízení. Skupiny uprchlíků ozbrojených železnými tyčemi od sebe rozdělila policie, která následně prohledala celé zařízení, protože podle některých svědků měl jeden z Albánců pistoli. Policisté ale žádnou střelnou zbraň v komplexu neobjevili.

USA sponzorují islámské teroristy a zaplavují EU uprchlíky
Nepřihlášený uživatel

#60492 USA sponzorují islámské teroristy a zaplavují EU uprchlíky

2015-10-07 12:13

McCain: Co si to Rusko dovoluje? V Sýrii bombarduje naše teroristy


Americký senátor John McCain, předseda Vojenského výboru, ostře kritizoval Rusko, protože "rebelové" bombardovaní v Sýrii patří CIA a jejich úkolem je  svrhnout prezidenta Asada.

 
 
4.říjen 2015 - 20:02

"Je to zajímavé, že jejich první útoky byly namířeny proti jednotlivcům a skupinám, které byly financovány a vyškoleni naším CIA," řekl McCain pro CNN. Dodal, že může potvrdit cíle Rusů, protože mluvil s lidmi ze zasažených míst. McCain tak otevřeně přiznal, že CIA si udržuje teroristy v Sýrii a má dokonce s nimi kontakt.

Rusko potvrdilo, že bojuje nejen proti Islámskému státu, ale že má "seznam" dalších teroristických skupin. "Tyto organizace jsou nám dobře známy a cíle jsou vybrány v koordinaci sse syrskou armádou," uvedl mluvčí prezidenta Putina Dmitrij Peskov.

Je pravda, že Rusko bojuje nejen proti IS v Sýrii, ale prakticky proti každé militantní skupině. Každopádně  se  snaží rozlišovat mezi umírněnými a radikálními domnělými teroristy.

Americká armáda je ohromena rychlostí ruských akcí v Sýrii. Ministr obrany Ashton Carter řekl, že ruské akce jsou jako přilévání "benzinu do ohně."

Pentagon je naštvaný, protože Rusové teď efektivněji  bojují proti terorismu. Takže kromě teroristů z Islámského státu zasáhli i naše vlastní teroristy, stěžoval si McCain.

Americká válka proti teroru je vlastně zbraň jak svrhnout nepříjemné vlády a destabilizovat celé země a zničit je.

Výsledkem této "demokratizace" a "změny režimu", jsou miliony válečných uprchlíků, kteří zaplavují Evropu.

Ale toto spojení ze strany západních médií a politiků? Myslíte si, že to je naše válka, které produkuje válečné uprchlíky? Určitě ne, protože "my", jsme opravdu dobří a Rusové, Číňané a Íránci jsou v zásadě ti zlí!

Nepřihlášený uživatel

#60493

2015-10-07 12:19

 

Obama uznal proruského prezidenta Ukrajiny

 ZE SVĚTA / EVROPA |12. ÚNOR 2010 |

Poté, co OBSE volby uznala za férové a bez zásadních chyb, poblahopřál vítězi a předákovi Strany regionů k vítězství i Barack Obama s tím, že volby byly projevem rozvoje demokracie na Ukrajině. Janukovyč vyjádřil naději, že se vztahy s USA budou vyvíjet na základě důvěry a vzájemné úcty.

Důkazem, že USA nástup šéfa proruské strany do čela Ukrajiny akceptují, byl už dřívější blahopřejný telefonát gruzínského prezidenta Michaila Saakašviliho. Pak Janukovyčovi volali také prezidenti Francie a Polska Nicolas Sarkozy a Lech Kaczynski a další.

Janukovyč ve volbách 7. února získal podle oficiálních údajů 48,95 procenta hlasů, jeho soupeřka Julia Tymošenková 45,47 procenta. V této souvislosti se objevily názory, podle nichž by měl Janukovyč ponechat Tymošenkovou v úřadu premiérky. Překonal by tak její nynější umanutost a navíc by tím prý přispěl i ke sjednocení země rozdělené a dva zhruba stejně silné bloky, přičemž západní část Ukrajiny je tradičně prozápadní, zatímco průmyslové srdce země na východě inklinuje k Rusku.

Viktor Janukovyč, byť ještě není ani zdaleka není v úřadu, už slíbil přezkoumání vztahů s Ruskem, nabídl Gazpromu i Západu podíl v ukrajinském systému transportu zemního plynu a oznámil, že vrátí ruštinu do ukrajinských škol.

100 Havlových hoven

#60494 Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY.

2015-10-07 12:23

#60485: - Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY.... 

Jsi jenom jedno z těch prolhaných havloidních banderovských islámistických hoven!


Nepřihlášený uživatel

#60495 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zablouděn

2015-10-07 12:26

#60286: - Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zabloudění" o 

 Podle typu použitého letounu C-130 to byla vědomá hromadná vražda. Tento letoun (v dělové úpravě) opisuje v náklonu kružnici nad cílem, takže stále (řízení letounu udržuje palubní počítač) střílí do stejného místa - ze všech stran. Jedná se o jeden z nejděsivějších vzdušných systémů, původně připravený pro masakrování vietnamských občanů. Letoun je vybaven optoelektronickým zaměřováním, má veškerá čidla pro určení a rozpoznání cíle. Na palubě má i desítky tun munice pro rychlopalné kanony. Může používat i střelivo s ochuzeným uranem. - Tolik o mírotvorcích z USA!!


Nepřihlášený uživatel

#60496 Re: Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v

2015-10-07 12:29

#60494: 100 Havlových hoven - Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY. 

 Kde jste v kterémkoliv z mých příspěvků našel lež? 

Lhářem je v této zemi především onen pytel ruských exkrementů co se obklopil podivnou bandou ruských a čínských agentů a tváří se, že je "prezidentem". 

Marx-leninskému komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi "zafungovala" jeho "fotografická paměť"..

2015-10-07 05:44

 

....Co řekl pytel exkrementů KGBáka Putina - Miloš Zeman:

„Možná jsme našli stopu. Ta stopa je datována 23. březnem roku 1938, je to článek Ferdinanda Peroutky publikovaný v Přítomnosti, kde říká, cituji: ,Cenzura mi zabránila v publikaci článku, v němž jsem ocenil, cituji doslova, vynikající schopnosti říšského kancléře’,“ řekl v úterý ČTK Zeman.

Co je skutečně napsáno v Přítomnosti 23.3.1938 panem Peroutkou: 

Varování před Hitlerem

Skutečný Peroutkův citát, nalezený v elektronickém archivu z 23. 3. 1938, zní takto: „Censura znemožnila mi posledně, abych upozornil na pozoruhodné politické schopnosti německého kancléře a abych varoval před jeho podceňováním.“

 Pan Peroutka pokračuje:

„…Jde o to, abychom si všichni uvědomili, že tento odpůrce zasluhuje protihráčů stejně obratných a odhodlaných, jako jest sám, a že jest směšno vystrkovati proti němu do pole nějaké politiky druhého nebo třetího řádu…,“ napsal Peroutka.

„…Nyní více než kdy jindy budoucí osudy naše, právě tak či celé Evropy, budou záležeti na mužích, kteří nám budou státi v čele, na jedincích, opravdu na jedincích, což je třeba říci k hanbě tohoto století, které se tvářilo kolektivisticky,“ uvedl Peroutka v Přítomnosti.

Možná že pytel exkrementnů KGBáka Putina Miloš Zeman si myslí, že i toto vyjádření pane Peroutky bylo cenzurováno :-). Tak to leda :-)

Bacha na havloidy

#60497

2015-10-07 12:30

Kcharl von Billderberg třeba prohlásil, že když Čunek neodstoupí, odejde z vlády on. Čunek neodstoupil a Kchárla tu máme dodneška.  :))))))))

Ladislav Kašuka
Nepřihlášený uživatel

#60498

2015-10-07 12:33

Svobodu a nezávislost si musíme zasloužit!

 

Lidé se mě ptají jak docílit změny!

Paradoxní je, že začátek řešení je tak snadný! Stačí zvednout při volbách zadek a jít zvolit stranu, která proklamuje, že chce opustit EU a NATO a dokonce slibuje v případě vítězství zavést přímou demokracii, trestní odpovědnost politiků a závazné lidové referendum!





Pokud díky našim hlasům tato strana v demokratických volbách vyhraje a naši probruselští političtí kolaboranti to odmítnou přesto respektovat, teprve potom bude čas začít opravdu bojovat, protože popřením vítězství ve svobodných volbách, se rázem z našich politických oponentů stanou teroristé a pučisté a my budeme mít podle ústavy a mezinárodních norem právo bránit demokraticky zvolenou vládu, třeba i se zbraní v ruce!

  •  

Proto budu příští parlamentní volby jako nestraník opět volit Okamuru a pokud to udělají všichni, kteří chtějí změnu, rozhodně se začne něco dít!

Pokud se Vám nechce čekat na změnu vzhledem k vypjaté politické situaci a imigrantské přílivové vlně hrozící zaplavit Evropu a díky povinným kvótám EU i naší malou zemi ještě dva roky, musíme vyjít do ulic a požadovat předčasné volby na základě toho, že lid naší země nedal naší současné vládě ve volbách mandát k přijímání jakýchkoli povinných kvót, které jsou v rozporu s vůlí většiny občanů České republiky!

Nevím, jestli dokážeme tímto způsobem docílit předčasných voleb, ale pokud se to nepovede, pište si a pamatujte si všechno, čím Vás občany politici zrazují! Pamatujte si, kdo Vás proti rozhodnutím Bruselu ve stylu Mnichovské dohody, aneb opět o nás bez nás hájil, kdo naopak nadšeně hýkal a lezl jim do zadku, i kdo jenom tak přihlížel, mlčel a čekal, jak to celé dopadne!

Za dva roky pak vezměte volební lístky a jděte k volbám! Každý volební lístek hozený do uren ve prospěch strany, která za nás demonstruje a křičí do světa stejné názory, jako má většina občanů České republiky, bude jako dělostřelecký náboj rozbíjející pomyslnou zeď, kterou nás bruselská diktatura obehnala, a kterou neustále zpevňuje a zvyšuje!

Pokud bude těch nábojů dost, tak rozbijí tu zeď napadrť a my se budeme po dlouhé době opět moci svobodně nadechnout a vybrat si sami, jak a s kým chceme žít ve své vlastní zemi!

Ladislav Kašuka.


Nepřihlášený uživatel

#60499 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zablo

2015-10-07 12:36

#60495: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo ruský pilot "zabloudil" na území NATO....hmm... velmi zajímavé "zablouděn 

 Důvod je prostý, všude okolo byli předpokládáni civilisté. Afgánská vláda si zásah této budovy objednala, protože se domnívala (protože to byl zlý umysl, protože to byla chyba, protože.....) že se v budově skrývají zločinci. 

Co je na zbraňovém systému ale velmi zajímavé, že Američané věnují peníze na sofistikované zbraňové systémy, které jsou schopny zničit jednu relativně malou budovu a přitom vše okolo nechat neporušené. Američané dokonce řeší ze svých daní ještě daleko přesnější systémy. Je to proto, že veřejný prostor spravují občané a ti netouží zabíjet hromadně ani v situaci, kdy skutečně musí válčit. 

Tohle ruská pakáž logicky vůbec nereší, nejen proto, že toho není schopna, ale především proto, že jí o nějaké životy nejde, jak mnohokrát ruská pakáž prokázala a to nejen v gulagu. 

Je zvláštní ruský trolle, že nejste schopen o této věci uvažovat a zamyslest se nad tím, jaká pakáž to tedy sedí v Kremlu a jací zločinci nepřetržitě ruské občany okrádají dnem i nocí. 


Nepřihlášený uživatel

#60500 Re: Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v

2015-10-07 12:37

#60489: Vlastenec - Re: Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY. 

 Vy jste volil pytel ruských sraček Miloše Zemana a nazýváte se vlastencem? Vy jste snad ještě větší idiot, než Miloš Zeman.