MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60976

2015-10-09 15:03

Čile se obchoduje s lidmi, s dětmi, s orgány. Exposlankyně Čurdová po osmi letech v Radě Evropy odkrývá šokující informace, které souvisí s migrací


 

Nepřihlášený uživatel

#60977 Re: Re:

2015-10-09 15:09

#60740: - Re:  

  Karel Schwarzenberg podpořil rozhodnutí prezidenta Zemana, nepozvat na oslavu státního svátku 28. října norskou velvyslankyni

 

A teď mudruj, hovne. :))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#60978 Soudruh Miloš Zeman se při prodeji 46 % (jaká to shoda náhod :-) MUS

2015-10-09 15:10

....nejspíše nějakými posudky ani nezdržoval. Přestože firma měla na hotovosti 14 mld. a žádné dluhy, neváhal vyčíslit těchto 46 % na 650 mil. korun. Tedy Miloš Zeman s jeho "vládou" zde způsobil občanům škodu jen v hotovstní rovině v objemu 14 mld., které má nyní Švýcarská vláda jako příjem státní pokladny, neboť tyto peníze zadrželi ostatním pachatelům této zlodějiny. 

Zde někteří ne příliš moudří voliči z jednoho z pachatelů udělali osobu s absolutní beztrestností. 

Úředníci u soudu s OKD: Privatizaci domlouvali ministři, naše chyba to není


Nepřihlášený uživatel

#60979

2015-10-09 15:12

 

 

Nepochybně v té vlně migrantů přichází spousta hodných lidí, malých dětí, lidí, se kterými je logický soucit. Ale problém je to, že mezi nimi je spousta teroristů. To je podstata problému a kvóty na tom nic nezměnily. I kdyby to byl jen jeden ze sta, je to pro Evropu obrovský problém. Když všechno směřuje k tomu, že pokud těch přistěhovalců bude milion, jedno procento z milionu je deset tisíc. Vůbec bych nechtěl vypouštět žádné džiny z lahve, ale jsem si naprosto jist, že v tom milionu přistěhovalců jsou přinejmenším tisíce teroristů. A tisíce teroristů je počet, s kterým by si české ozbrojené síly – a myslím kompletně všechny, policii i armádu – nedovedly poradit.

 

Ano, ty tisíce teroristů nemíří do České republiky; ale to je ten uklidňující argument, že mají zájem o někoho jiného, že mají vztek na někoho jiného než na nás – a ani tady nechtějí být  – ale myslím, že by nás to nemělo moc uklidňovat. U toho všeho je třeba říci: zatím. Avšak je jasné, že většina Evropy prokazuje šílenou službu celé Evropě, že ve jménu budoucnosti Evropy tu budoucnost likviduje, protože není vlastně nic vyřešeno. A nemění na tom nic ani ten argument, o kterém mluví náš předseda vlády, že lidé, kteří tu budou umístěni, tu nebudou chtít být. On tak trochu spoléhá na to, že to nebude fungovat, což je kuriózní, protože on je například jeden z těch, kteří prosazovali Lisabonskou smlouvu. Je celkem pochopitelné, že teď mlží, protože nechce za to nést zodpovědnost. A s ním jsou zodpovědní další, protože těch politiků, kteří národu tvrdili, že Lisabonská smlouva je další stupeň blaha pro Českou republiku, byla většina. A nyní se prostě ukázalo, že to není další stupeň blaha. Že když většina, ať už se řítí, kam chce, o něčem rozhodne , tak my tady v Česku zasalutujeme a budeme plnit rozhodnutí té většiny. To je neradostný proces. A když někdo odmítne splnit tento diktát, začnou proti němu kroky. Já si dokonce umím představit, že dříve nebo později, když ten konflikt bude v Evropské unii narůstat, začnou se v některých státech objevovat hlasy, jestli menšina má setrvat v té většině, která jí diktuje nesmysly. 


Nepřihlášený uživatel

#60980 Re: Jak jinak v parlamentních listech :-) za jejichž lži se dokonce omluvil....

2015-10-09 15:14

#60976: -  

 ....i Miloš Zeman ač ten se jinak převe nikdy neomlouvá, jen prohlásí, že to ten idiot nemůže najít a jeho "fotorafická paměť" "neselhává" :-)

Proč paní Čurdová poskytováním rozhovoru takovému mediu vytváří dojem, že to jsou standardní noviny? 


Nepřihlášený uživatel

#60981 Re: Soudruh Miloš Zeman se při prodeji 46 % (jaká to shoda náhod :-) MUS

2015-10-09 15:19

#60978: - Soudruh Miloš Zeman se při prodeji 46 % (jaká to shoda náhod :-) MUS 

 Havel o divoké privatizaci věděl a jel v tom s nimi,jak by mu jinak vrátili majetek jeho nacistické rodiny. Byl to Havel kdo zlikvidoval náš zbrojní průmysl na pokyn SSA a Havlův kancléř knížepán díky Havlovi zprivatizoval za hubičku Mattoni a Becherovku a obratem to s neuvěřitelným ziskem prodal. Havel to věděl a profitoval z toho. Proč myslíte že Bakala už za života ty zrůdy financoval jeho knihovnu, něco za něco.


Nepřihlášený uživatel

#60982 Re: Re: Re: Re: Re: Ztohoven způsobili na Hradě škodu 90 tisíc, případ míří k soudu

2015-10-09 15:22


Nepřihlášený uživatel

#60983 Re: Právo na azyl existuje na základě Všeobecné deklarace lidských práv....

2015-10-09 15:23

#60979: -  

 .....ale to, kdo skutečně má právo na azyl, určuje přijímající stát. Tedy pokus jsou mezi těmito lidmi zamíchání teroristé, je to i možné, tedy je potřeba, aby zpravodajské služby tyto lidi podchytily. 

Není to až tak těžký jak se na provní pohled jeví. Žadatel musí velmi věrohodně doložit, že je v původním místě skutečně v ohrožení. Pokud tak neučíní, je vracen zpět. 

Zároveň je nutno řící, že do Evropy přichází statisíce lidí, kterým jejich zaměstnavatelé v EU vyřídí pracovní povolení a povolení k pobytu. Pro teroristu, je toto daleko snažší cesta, neboť se ve své podstatě s úřady setká až na území EU a to dokonce až po několika málo týdnech pobytu na území EU, kdy se musí přihlásit na úřadech EU. 


Nepřihlášený uživatel

#60984 Re: Re: Jak jinak v parlamentních listech :-) za jejichž lži se dokonce omluvil....

2015-10-09 15:27

#60980: - Re: Jak jinak v parlamentních listech :-) za jejichž lži se dokonce omluvil.... 

 Protože to jsou standardní noviny, které otiskují názory všech stran. Ne jako prolhaný proimigrantský a proukronacistický mainstream, vlastněný oligarchy a mafiány, zalezlý v americké prdeli, kde se nic oligarchům a mafiánům nemůže nic stát. Jestli tedy víš, co to cizí slovo znamená. :D


Nepřihlášený uživatel

#60985 Re: Re: Soudruh Miloš Zeman se při prodeji 46 % (jaká to shoda náhod :-) MUS

2015-10-09 15:28

#60981: - Re: Soudruh Miloš Zeman se při prodeji 46 % (jaká to shoda náhod :-) MUS 

 Václav Havel? A jak si představujete, že "o tom věděl" a "jel v tom s nimi"? To mu jako KGBáci Zeman s Klusem donesli papír a řekl, tak Václave, my teď ukradenem 14 mld. z MUS a ty v tom s náma pojedeš a hotovo nebo jak si to představujete? 

Jste blázen, Václav Havel se pečlivě staral o to, aby do země přijížděli lidé z celého světa a pečlivě se staral o to, aby jim prezentoval Českou republiku v tom nejlepším světle. 

Správu státního majetku má v gesci vláda a prezident s tím neudělá vůbec nic. To, že tehdy stát ovládali dva KGBáci Klaus a Zeman, to je bohužel smutná realita tehdejší doby, proto např. tato pakáž nebyla schopna přijmou zákon o státní správě, tedy vymezit pravidla pro úředníky a to mimo jiné proto, aby s nimi mohli manipulovat a používat je na zlodějiny. Proto dnes soudí úředníky, nikoliv Sobotku s Grossem, kde je důvod bohužel už i věcně fatální. 

 


Nepřihlášený uživatel

#60986 Re: Re: LSD made in ČSSR

2015-10-09 15:28

#60958: - Re: LSD made in ČSSR 

 Nelži, prolhané havlovo hovno! Tu cigaretu nemá zapálenou, takže v té době ještě nekouřil, pouze se na to připravoval!


Nepřihlášený uživatel

#60987 Re: Re: Re: Jak jinak v parlamentních listech :-) za jejichž lži se dokonce omluvil....

2015-10-09 15:29

#60984: - Re: Re: Jak jinak v parlamentních listech :-) za jejichž lži se dokonce omluvil.... 

 Pak je záhada proč se Miloš Zeman zrovna za lži z těchto "novin" omlouval. To pak jeden žasne, jak se to tak úžasnému plátku mohlo stát. Je také záhada, proč se tyto "noviny" vyhýbají odpovědnosti novin tím, že se označují za "názorový server" a tedy za nic co je tam napsáno vlastně nikdo nenese odpovědnost. 

A nejednalo se jen tak o nějaké lži, jednalo se o neonacisticko-bolševické lži. 


Nepřihlášený uživatel

#60988 Re:

2015-10-09 15:34

#60979: -  

 

Uprchlíci porušují zákon, prohlásil po jednání prezidentů V4 Zeman

 

Nepřihlášený uživatel

#60989 Re: Re: Re: LSD made in ČSSR

2015-10-09 15:39

#60986: - Re: Re: LSD made in ČSSR 

 Klídek, nikoho tady neurážejte.  Běžte si na tu vaší komunistickou petici, za záchranu Opilce Ovara a nám tady dejte svátek.

PS : Ovar to LSD určitě nepožil, vsadím se, že to někde vylil do květináče,  když se nikdo nedíval, to je mu podobné. Na to je velký posera otestovat na sobě drogu, on zůstane jen u svých startek a becherovky.


Nepřihlášený uživatel

#60990 To už všem hrabe?

2015-10-09 15:39

Dieselgate se rozrůstá: vysoké emise odhalily testy u dalších čtyř značek

Je přece naprosto jasné, že emise spalovacího motoru jsou silně závislé na tom, jak se s ním jezdí a logicky taky na tom, jak je nastaven systém měření. 

Pokud má motor při 3000 otáčkách bez zátěže cosi produkovat a produkuje to, aniž by zabínal nějaký "zajímavý režim" jako lidového auta, tak je to v pořádku - pod 3000 otáčkami bude produkovat jiné znečištění stejně jako nad 3000 otáček. 

Pokud byl stanoven proces jak "průměrovat" tak také není co řešit je potom jasné, že při divočejším ježdění, bude auto produkovat více a také více spotřebovávat (u benzínových motorů dokonce mnohdy v násobcích průměrné spotřeby) a pří jízdě opatrné méně. 

Důležítý je podvod lidového auta a to, že je to podvod, je naprosto jasné. 


Nepřihlášený uživatel

#60991 Re: Re: A to mu zapšoukal do střev soudruh Putin?

2015-10-09 15:42

#60988: - Re:  

 On se v té Putinově řiti už Zeman asi přidusil, když vypouští z pusy to, co obvykle odchází řitním otvorem. 

Je to asi taková "pravda", když "přesně ale opravdu přesně" cituje pana Peroutku.  Je to stejná pravda, jako když tvrdil, že MUS privatizovala vláda pana Tošovského, je to stejná pravda, jako když tvrdil, že měl virózu, je to stejné pravda, jako když mu "pes shrunul koberec" nebo je to také stejná pravda s tím, že má prostatu panice. 

Vlastimil Tlustý

#60992 Re:

2015-10-09 15:42

#60979: -  

  Většina Evropy vede Evropu do záhuby a menšina tomu nedokáže zabránit. „Velké evropské státy se chtěly zbavit části přistěhovalců a někam je poslat. Oni chtěli pro sebe výhodu – zbavit se části svého problému. A my musíme začít přemýšlet, jestli je pro nás výhodné v takovém spolku setrvávat, jestli výhody stále převažují nad nevýhodami,“


Nepřihlášený uživatel

#60993 Re: Re: Co se nabízí při nesetrvání :-)?

2015-10-09 15:47

#60992: Vlastimil Tlustý - Re:  

 Občanská válka jako na Ukrajině? Soudruh Putin jako správný pionýr a KGBák je "vždy připraven". Navíc těžko říci, jestli jsou kvóty vůbec nějakou "nevýhodou". 


Nepřihlášený uživatel

#60994 ******* Idylka **********

2015-10-09 15:51


Nepřihlášený uživatel

#60995 Výběr z příspěvků....

2015-10-09 15:51

Je možné, že Rusko vypadá stabilně jen z povrchního pohledu....

2015-10-08 21:24

 

....a stejně tak podpora Putina.  Putin je KGBák a komunista, tedy celoživotní zločinec.  Je otázka, jestli to Rusové a především další národy v rámci "federace" jsou schopni (schopny) vnímat a vyhodnotit. 

V každém případě je velmi pravděpodobné, že vstup Ruska do konfliktu min. na čas přeruší jakékoliv politické rozhovory uvnitř Syrie. 

Názor pana Šíra může být účelový a zároveň může být psán s naprosto odborně a vědecky mravně. 

V každém případě se nepotrvrdil názor komentátora Indipendent, který před čtyřmi dny odhadoval, že Rusko bude útočit hlavně na Palmíru, jako centrum IS, to se nestalo ani dnes. Ve svém textu poněkud zpochybňoval existenci umírněné sekulární opozice.   Zatím to vypadá tak, že Rusko cosi bombarduje a moc se neví co. Ví to snad  Asad a pokud by to tak bylo, tak by to skutečně byla jeho opozice.   

S Ruským bombardováním je to prostě podivné, IS rozhodně nebombardují. 

ŠÍR: Putinův syrský vabank, Rusko směřuje k rozložení ekonomiky a rozpadu státu

Pokud se Rusko skutečně začne rozpadat, je potřeba na to být připraven. Rusko je obrovská země a má bohužel 150 mil. z převážné většiny líných a neschopných občanů, kteří trpí těžkou kulturní deprivací vygenerovanou nepřetržítým bolševickým lhaním, nejsou schopni se sami rozhodovat a nejsou schopni spravovat veřejný prostor. V takové situaci je naprosto jasné, že jim jejich věřejný prostor bude zase někým ukraden a je logické, že to budou extrémisté, kteří jim budou jejich veřejný prostor krást. 

Navíc ze země Putin vyhání elity ve statisících ročně. Tito lidé se do Ruska a tím spíše do rozvracejícího Ruska vracet nebudou, tedy tyto elity budou velmi chybět. Pokud se exodus ruských elit ještě zvýší, je naprosto jasné, že dojde ke zničení státu. 

 

VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR - zašlete svému poslanci a senátorovi....

2015-10-08 21:25

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 

 

Skoro jako by to pan Peroutka psal o Putinovi a částečně Zemanovi - smutné...

2015-10-08 21:40

 

Hitler je génius, ne gentleman. Archiváři zveřejnili Peroutkův článek

" Nepočínejme si jako onen šachista, který opovrhoval svým odpůrcem proto, že NEHRAJE PODLE PRAVIDEL,  pak jím byl poražen. I když Hitlerovo (Putinovo, Zemanovo) nadání je pro nás zlověstné, varujme se toho, abychom je neuznali. "

Hitler, Lenin, Stalin, Gottwald,  Zeman ani Putin nehráli (nehrají) podle pravidel to je naprosto zřejmé. Je tedy potřeba, aby byli vnímání jako odpůrci. 

"Dívejme se na věci tak, jak jsou: máme odpůrce v jehož charakteru je několik zřejmých rysů politické geniality."

Zeman je supedebil, ale nikoliv co se týče politiky, tam je komunisticko - nacistický "supergenius". 

"Ani toho se ovšem ještě nelekejme: žádnému ani úplnému ani částečnému geniovi se nepodařilo vyvrátit svět z jeho přirozené základny, kterou je v našem případě touha národů až lidí po svobodě a po důstojnosti. Hra, kterou nyní všichni hrajeme, může tím, že se na druhé straně vyskytl muž s velkým politickým nadáním, býti jen zkomplikována a znesnadněna, ale ne rozhodnuta."

O tom náckové, komunisté, Rudí Khmérové, Janukovič, atd už vědí své. 

"I skutečně velcí muži, kteří se postavili proti přirozenosti svět, byli na konec poraženi mnohem menšími."

Miloš Zeman je vskutku velký jen výškou, tloušťkou, ubohostí, oplzlostí, komunisticko - nacistickým myšlením. 

Jestli byla celá věc kolem pana Peroutky ze strany Zemana způsob, jak upozornit na zločinnost Putina i svojí vlastní, tak má u mne obrovskou poklonu a odpouštím mu všechny jeho zlodějiny, zločiny a sprosťárny, hulvátsví, bolševismu, nacismus, udavačství a oplzlosti atd. co všechno ve svém prolhaném životě napáchal. Text pana Peroutky je skutečně textem naprosto zásadním a Miloš Zeman by získal můj obdiv, kdyby zítra abdikoval s vysvělením, že všechny jeho zločiny páchal jen proto, aby nás občany České republiky mohl upozornit na to, že svět je bohužel opět v ohrožení zločinci jako je on sám a Putin. 

Proti tehdejší době, jsem ovšem ve výhodě, my (tady si dovolím mluvit "za nás") už máme zkušenost s Hitlerem, Klausem, Zemanem i Putinem. Text pana Peroutky nám "jen" připomíná, abychom neztratili obezřetnost, neboť výše uvedení jsou opravdovými zločinci a jsou schopni páchat naprosto stejné zločiny jako Hitler, pokud získají nekontrolovanou moc o kterou samozřejmě usilují. 

 

 

Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY..

2015-10-08 21:41

 

 ....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   

MUDr. Chocholoušek

#60996 Re: Re: LSD made in ČSSR

2015-10-09 15:53

#60945: - Re: LSD made in ČSSR 

 Na tobě se také pěkně podepsali, fašisto!

Vlastenec

#60997

2015-10-09 15:54

HAVLISTI A SLUNÍČKÁŘI JSOU DEBILOVÉ!!!

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk
Nepřihlášený uživatel

#60998 Re: Klikni na odkaz níže!

2015-10-09 15:56

#60993: - Re: Re: Klikni na odkaz níže!  

 Občanskou válku na Ukrajině vyvolala ukrajinská nacistická junta, která svrhla demokraticky zvoleného prezidenta a zakázala ruštinu, jako úřední jazyk. Poté tato nacistická junta, obdivující masové vrahy Banderu a Hitlera, začala vyvražďovat ruskojazyčné obyvatelstvo na východní Ukrajině, jak má ve zvyku.


Nepřihlášený uživatel

#60999 Re:

2015-10-09 15:57

#60997: Vlastenec -  

 +10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000


Nepřihlášený uživatel

#61000 Re: Re: Re: Re: Co se nabízí při nesetrvání :-)?

2015-10-09 15:58

#60998: Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk - Re: Re: Re: Co se nabízí při nesetrvání :-)? 

 

Ukrainska swolocz. Jestem Polakiem i nigdy im tej zbrodni nie zapomnimy! Slowianskie narody przetrwaja!