MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#66676 Re: Re: Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000......

2015-11-29 17:44

#66673: - Re: Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000...... 

 Vsechno ma svuj kosmicky rad,nic neni nahoda. Proc Anglosasove se nikdy nedali zotrocit, zatimco jine narody ,vcetne slovanu potrebuji poteh nad sebou a neumi si vladnout?


Nepřihlášený uživatel

#66677 Re: Re: Re: Re:

2015-11-29 17:47

#66668: - Re: Re: Re:  

 Bylo poslední co jsi slyšel, než tě zavřeli do opolštářované místnosti.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-29 17:57


Hrdý Čech

#66679 Re: Re:

2015-11-29 17:58

#66671: - Re:  

 

Polovina občanů USA bere sociální dávky

 


Nepřihlášený uživatel

#66680 Re: Re: Re:

2015-11-29 18:02

#66679: Hrdý Čech - Re: Re:  

 Hrdy Cechu,tak vem roha do USA, a budes je brat taky.


Nepřihlášený uživatel

#66681 Re: Re: Re:

2015-11-29 18:10

#66679: Hrdý Čech - Re: Re:  

 Nestrachuj se o obcany USA .Zajimej se o svoji budoucnost.

   http://www.numbeo.com/quality-of-life/rankings_by_country.jsp

Ruce vzhůru, havloidi!

#66682

2015-11-29 18:19

Nic naplat soudruzi, neuznávající demokratické volby, ještě vám schází většina z potřebných 2 717 405 podpisů k odvolání čímdál populárnějšího pana prezidenta. :)))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#66683 Re: Re: Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000......

2015-11-29 19:49

#66673: - Re: Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000...... 

To jako, že Zemanovi vychází nějaká čísla znamená, že není idiot? Jak jste k takové blbosti mohl dospět? 


Nepřihlášený uživatel

#66684 Re: Demokratické volby jsou tehdy pokud se dodržují jejich pravidla a jsou podle ústavy....

2015-11-29 19:53

#66682: Ruce vzhůru, havloidi! -  

 .....v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv. 

Miloš Zeman masivni porušil všechna tři pravidla Zákona o volbě prezidenta republiky - lhal nejen o politických oponentech a dokonce se za lži omlouval, podváděl při financování kampaně a se zakládáním volebního účtu, který s financováním kampaně nedílně souvisí stejně jako s délkou kampaně. 

Miloš Zeman tedy dle mého názoru měl být z voleb vyřazen a jeho masivní porušování ústavy dnes mi dává za pravdu. Bohuže to také znamená, že selhali demokratické instituce, především Nejvyšší správní soud, neboť ten měl Zemana z voleb vyřadit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#66685 Re: Re: Re: Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000......

2015-11-29 19:56

#66676: - Re: Re: Re: Obvyklý počet lidí přicházející každoročně je 500 000...... 

 Že by to bylo tím, že ruská pakáž je až nebezpečně blízko a nebezpečně dobře je schopna porozumě libovolné slovanské řeči a slované tak špatně rozumí západním jazykům? 

V každém případě ubohost Ruska a jeho věčné lavírování na hraně bankrotu a jeho "řešení" tohoto stavu rozpoutáváním válek je bohužel stav, který se dnes jeví jako cyklicky se opakující katastrofa Evropy a v případě II. světové války dokonce celého světa. 


Nepřihlášený uživatel

#66686 Re: Re: Re: A to tu pořád komunistická pakáž vykřikuje cosi o asociálnosti USA

2015-11-29 19:58


Nepřihlášený uživatel

#66687 Re: To je zajímavé, že se vy komunisté tak okamžitě aktivizujete.....

2015-11-29 20:00

#66675: -  

 .....jestli vy nejste klony Jeleny Vičanové :-)


Nepřihlášený uživatel

#66688 Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-11-29 20:02

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se mi že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista (obecně extrémista) Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

Co se líbí vám zemanoti a co se vám nelíbí? Neváhejte napište to. Je možné, že extrémista Miloš Zeman se pokusí o komunisticko - nacistický převrat a okupaci ČR Rusy, pak už nebudete moci psát nic. 


Nepřihlášený uživatel

#66689 Obvyklý počet lidí přicházející každoročně do EU je 500 000.....

2015-11-29 20:03

 ....tedy trojnásobek je hodně (pokud si neonacisticko-komunistické Parlamentní listy nevýšlí nesmysly jako obvykle :-), přesto to s Evropou nemůže nic udělat vzhledem k více jak 500 mil. populaci. 

Řekl bych ale ruský trolle, že byste se měl především starat o vaše vymírající a masivní emigrací postižené 140-ti mil. Rusko, neboť dnes je situace takové, že jen letos odešlo a jen legálně a jen do USA více jak 240 000 lidí!!! (je to cca 660 lidí každý den!!!!!! ) 500 000 lidí z Ruska se jen letos účastní loterie o Zelenou kartu!!! Tedy je velmi pravděpodobné, že Rusko již vlastně nemá žádné vzdělané lidi, kteří by byli schopni dodávat již nasmlouvané technologické celky (např. jaderné elektrárny pro Turecko a Maďarsko) alespoň v takové kvalitě, že by to na první pohled nevypadalo, že to nikdy fungovat nebude, neboť takto masivní emigrace již trvá mnoho let.  

Proto zjevně Rusko "uvaluje sankce", válčí, okupuje Krym, rozpoutává válku na východě Ukrajiny, krade uhlí a ministr ruské vlády mluví o tom, že je to za cosi "odvedeta" čímž jehom potvrzuje, že Rusko bylo hybatelem války na východě Ukrajiny a že není schopno spravovat Krym. 

Putin dovedl Rusko na pokraj krachu a to je opravdu velmi nebezpečné.

USA navíc předevčírem začaly létat do kosmu za desetinu ceny před před včerejší. Technologie výroby uhlíkových paliv (recyklace) je již k dispozici v Evropě i Americe. Poptávka po ropě je velmi nízko a cena je pro rusko na hranici rentability těžby. 

Rusko bohužel světu evidentně může nabídnout jen válčení, jak trefně stále dokola opakuje soudruh KGBák Putin a myslí si, že Svět  se nechá vydírat, kde je dnes BRIC a kde je dnes vše mezinárodní o co se Rusko kdy pokusilo, bez západních bankovních a karetních systémů by se v Rusku ani nezaplatili a nevybrali peníze z bankomatu natož, aby si bez západních technologií zatelefonovali a postavili počítačové sítě.  

Dnes je již bohužel také dosti pravděpodobné, že organizátorem migrace je právě Rusko, které žije v představě, že tím paralizuje EU. Problémem pro něj je obecně to, že první, kteří se odhodlají k emigraci jsou ti nejschopnější, tedy Evropa vlastně jako každé státy, které přijímají imigranty na příchodu těchto lidí vydělá. 


Nepřihlášený uživatel

#66690 KGBák Putin je v krůčcích pečlivě vyškolen a nebylo by to poprvé, kdy by Rusko rozpoutalo...

2015-11-29 20:05

 

....celosvětový konflikt. 

Svět se malými krůčky blíží ke třetí světové válce, píše se v Rusku

Rusko se dostává do velmi svízelné situace. Poptávka po ropných produktech bude postupně klesat, obdobně jako se to stalo s uhlím. Rusko ovšem nikdy nebylo schopno na světových trzích nabídnout nic kromě ropných produktů a to ještě v surové podobě. 

Spojené státy včera začaly létat do vesmíru za desetinu předvčerejší ceny díky úspěšnému návratu nosné rakety. 

Putin přesně ví, že Rusko se 140 mil. nejen technologicky zaostalé populace je na samém okraji světového obchodu a z tzv. státního pokladu z prodeje ropných produktů  určeného na důchody nezbylo po "zachraňování" měny  a "podníkáním" s těmito penězy KGBáky kolem Putina už vlastně vůbec nic, pokud tam vůbec kdy něco bylo. Populace navíc masivně vymírá a masivně emigruje. Jen tento rok odešlo jen do USA a jen legálně víc jak 240 000 lidí, 500 000 lidí se účastní loterie o Zelenou kartu! 

 Putin ukradl Krym, rozpoutal válku na východě Ukrajiny a vede další konflikty. Ukradením Krymu porušil Trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf, která Rusko dokonce zavazovazuje k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny. 

Rusko promarnilo další minimálně "dvě (spíše čtyři) komunistické pětiletky". Čína jezdí za dvacet let rychlovlaky, postavila trať do Tiberu a létají do kosmu a Rusko horko těžko udržuje v chodu pomalou transibiřskou magistrálu, které se čínské vlaky do Evropy vyhýbají obloukem a přesto dojedou dříve. Putin se jeho špatné řízení země snaží zamaskovat horečnou válečnou aktivitou navíc na dluh, což je velmi nebezpečná hra.

(V minuaturním se zde ANO StB snaží zamaskovat jejich děsivé řízení státních financích nepřetržitým poukazováním, že "Kalousek rozkradl miliardy" aniž by byli schopni prokázat i jen ukradenou tisíckorunu

Rusko je v obrovských problémech a bude si to muset přiznat a jsou v problémech nejen proto, že KGBáci kolem Putina masivně okrádají své občany dnem i nocí.

Nedávno už Putin pod tlakem začal dokonce masivně Rusko vyprodávat do 1,3 mld. Číny tedy desetkrát větší země s mnohonásbně větší produktivitou práce a HDP, neboť nikdo jíný již Rusku "nepůjčí" přesněji nikdo jiný už o podíl na Rusku nestojí, Rusko se stalo naprosto nedůvěryhodnou zemí, vlastně je div, že Rusko nakupuje US dolar jen za 66 rublů, tedy měny, která už má hodnotu jen dosud nasmlouvaných dodávek ropy a plynu. 

Při výprodeji Ruska do Číny je potřeba zminit, že Rusko ale žádný validní zahraniční dluh Číny nedrží, jako je tomu u Spojených států. Nebezpečnost výprodeje Ruska do Číny je tedy obrovská a jen bude zvyšovat napětí uvnitř samotného Ruska i v jeho okolí, neboť takto vyprodané (zadlužené) Rusko může své vyprodání řešit vojenskou agresivitou, jak už dnes Putin mnohokrát naznačil, vnitřní agresí a tvrdší totalitou, opětovným znárodňováním atd.   


Nepřihlášený uživatel

#66691 Do Turecka možná z Ruska neodjedou na dovolenou 3 mil. lidí....

2015-11-29 20:07

...v situaci, kdy kupují dolar za 66 rublů je navíc ekonomický zazrak, že se ve 140 mil. zanedbané zami najdou 3 mil. lidí, kteří utrácejí drahocené dolary v Turecku. Ztráta pro Turecko je to ale jen na první pohled, dokonce by se dalo říci, že to vypadá jako ztráta citelná, neboť kdyby tam každý z 3 mil nechal 10 000,- je to "obrat"  30 mld. korun leč zdání klame, tam kam jezdí Rusové, přestane velmi rychle jezdit západní klientela a tam kam Rusové přestanou jezdit, se západní klientela velmi rychle vrací. Bormio a Livigno byly jedny z nejděsivěji zamořených lyžarských středisek Rusy už loni se tam vrátili Italové. 

Erdogan bych řekl, si velmi oddychne, když se Rusů zbaví. Stejně jako si oddychla Praha a jiná západní města.  Závazek odebrat jaderné elektrárny je věc, která mu jistě nedala spát. Je velmi pravděpodné, že se mu díky "sankcím :-)" z Ruska otevřou možnosti normálních obchodů se slušnými neagrestivními partnery. 

Na Turecko dopadnou ruské sankce, Putin omezí dopravu i obchod

Maďarskou vládu dnes již bezpochyby také děsí objednávka jaderných elektráren z Ruska neb při rychlosti emigrace z Ruska v počtu statisící ročně je více než pravděpdobné, že vlastně Rusku už dnes chybí lidé, kteří by vůbec byli schopni zakázku realizovat, alespoň na úrovni, že na první pohled nebude jasné, že se to celé nidky neuvede do provozu. 


Nepřihlášený uživatel

#66692 Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-29 20:10

 

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 

Pussycat

#66693

2015-11-29 21:38

Zemandrtálci spolu peleší!


Nepřihlášený uživatel

#66694 Re:

2015-11-29 21:40

#66682: Ruce vzhůru, havloidi! -  

 Co to plácáš za slátaniny kemo?


Nepřihlášený uživatel

#66695 Re: Re: Re:

2015-11-29 21:42

#66679: Hrdý Čech - Re: Re:  

 Předpokládám že ty jsi,pro změnu, na své dávce "koksu".


Nepřihlášený uživatel

#66696 Re: Re: Re:

2015-11-30 05:44

#66679: Hrdý Čech - Re: Re:  

 "Prdlý Čech"?


Nepřihlášený uživatel

#66697 Re: Demokratické volby jsou tehdy pokud se dodržují jejich pravidla a jsou podle ústavy....

2015-11-30 06:44

#66682: Ruce vzhůru, havloidi! -  

 

 .....v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv. 

Miloš Zeman masivni porušil všechna tři pravidla Zákona o volbě prezidenta republiky - lhal nejen o politických oponentech a dokonce se za lži omlouval, podváděl při financování kampaně a se zakládáním volebního účtu, který s financováním kampaně nedílně souvisí stejně jako s délkou kampaně. 

Miloš Zeman tedy dle mého názoru měl být z voleb vyřazen a jeho masivní porušování ústavy dnes mi dává za pravdu. Bohuže to také znamená, že selhali demokratické instituce, především Nejvyšší správní soud, neboť ten měl Zemana z voleb vyřadit. 


Nepřihlášený uživatel

#66698 Jakou hodnotu má Zlatý slavík.....

2015-11-30 06:49

....když se umístil Ortel?  Asi takovou, jako Ovčáček a Halo noviny, tedy žádnou, přesto těch několik tisíc hlasů pro Ortel znamená, že ostatní se zatím nechtějí touto věcí zabývat, byť ve více jak 100 000 jiné anketě by raději volili prakticky kohokoliv jiného, jen ne Miloš Zemana, tedy Ortel v politice. Kdy Miloš Zeman není skutečně nic jiného než Ortel v politice. 

Zvláštní shoda je, že Ortel dostal přibližně stejný počet hlasů, jako Miloš Zeman v anketě na Idnes, tedy nominálně Ortel 27 000, Miloš Zeman dostal nominálně 22 000. Je naštěstí velmi pravděpodobné, že jsou to titíž, je to stejná skupina lidí, kteří se účastnili obou anket a je tedy skvělé, že anketa na IDnes prokázala, že je tu min. dalších 77 000 lidí, kteří by Zemana a tedy ani Ortel nevoliii ani náhodou. 


Nepřihlášený uživatel

#66699 Jako vždy u ruských trollů Miloš Zemana spatlal hlouposti s věcmi u kterých nejde dopředu určit jak

2015-11-30 07:10

....budou s věcmi i uvěřitelnými. Prostě standardní ruský troll.

Zeman zkritizoval Turecko za sestřel suchoje, počítá se vznikem Kurdistánu


Nepřihlášený uživatel

#66700 ANO StB připadá, že je celkové zdanění občanů malé? Pokud chtějí zavést novou přímou daň.....

2015-11-30 07:18

....musí jednoznačně snížit daňovou zátěž v jiné oblasti. Bureš pseudonymem Babiš se dostal do Sněmovny na lži o tom, že se tu masivně rozkrádají desítky či stovky miliard ročně. Nic z toho nedokázal potvrdit ani audity za stovky milionů korun a kontrolou 64 000 faktur státní správy. 

Do státního rozpočtu tedy nedokázal přinést libovolným nedaňovým zásahem ani jediné ubohé promile tedy cca 1 mld. korun, např. zvýšením produktivity práce. Za dva roky dokonce ani nedokázal realizovat centrální nákupa a prokazatelně uspořit alespoň 100 mil. korun. Nic nula, jen a jen další podivné poplatky, daně atd. 

Vláda plánuje rozšíření silniční daně. Nově by platili všichni majitelé aut