MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#76126 Obchazeni zakona

2016-03-15 22:52

Capi Hnizdo dostalo dotaci diky obchazeni zakona. To je trestny cin.

I kdyby se pri vysetrovani diky anonymnim akciim zjistilo, ze Babis neporusil nase nekvalitni zakony, musi z cele podvodne kauzy vyvodit politickou konsekvenci a odstoupit.

Pamatuji si jak pracujici duchodci pred 1-2 roky se odhlasovali k 1.1. z pobirani duchodu, aby se 2.1. zase prihlasili a mohli vyuzit ulevu na dani. Ministerstvo financi vsem duchodcum kteri timto chteli obejit zakon hrozilo vysokou pokutou. Tak ted at MF opepri Babise.


Nepřihlášený uživatel

#76127 Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho....

2016-03-15 22:58

#76125: - Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho.... 

 At si dabel FSB vezme Zemana, Klause, Babise, Haska a ostatni rusofobni kaspary nekam hodne daleko a zakrouti jim krkem.


Nepřihlášený uživatel

#76128 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho....

2016-03-15 23:10

#76127: - Re: Re: Re: Re: Re: To přijde soudruha Bureše alias Babiše velmi draho.... 

 To je sice přání možná pro mnohé skvělé, ale nerealizovatelné, oni jim nechtějí zakroutit krkem, oni chtějí, aby pro ně tady pracovali, což parta kolem Zemana dosud dělá, ale blíží se střet této party jejich osobních ambicí právě s ambicemi rusáků. 

Zeman je v takové situaci nepředvídatelný idiot a to přesto, že jej hlídá celá banda KGBáků a že je Zeman schopen v podstatě zahodit vše, jen aby někomumu konkrétnimu uškodil, to je realita jeho patologické osobnosti. 

Nejsem přítelem konspiračních teorií, ale vzhledem k tomu, že si s Čapím hnízdem dosud ruská trollí propaganda nijak neporadila, je z toho zřejmé, že se v tom ztratili a tedy, že věc je skutečně velmi vážná. Ke všemu, co se tu děje, se ruská trollí propaganda nějak vyjadřuje, toto zůstalo bez jakéhokoliv komentáře a to přesto, že je více než jasné, že Bureš je na partu na Hradě přímo napojený. 

Tedy FSB a GRU je v situace analyzování stavu, nejsou schopni vydat pokyny a nejsou schopni to "zatím" a snad vůbec řešit. 

Jakmile se pohnout voliči Bureše, pohne se i situace na Hradě a může dojít i soudu pro velezradu, neboť Zeman velezrádně jedná, což je zřejmé především ruským zpravodajským službám a to, že to naše zpravodajské služby vědí, je jim taktéž naprosto jasné. 

Zeman akutálně vypadá, že má hlavu u někoho v řiti a tak nemůže mluvit, ale ta řiť se jej zatím snaží ovládat a myslet za něj, aniž by si uvědomila, že má v řiti patologický mozek zločince. 


Nepřihlášený uživatel

#76129 Capi Hnizdo Benesov Stredocesky kraj hejtman David Rath - dotacni podvodnici mezi sebou????

2016-03-15 23:26

Capi Hnizdo bylo v letech 2009 - 2014 kvuli dotacim uklizeno mimo Agrofert. Babis se odkazuje na hejtmana Bendla, ktery dotace schvaloval. Zadnym slovem ale nezminuje jineho dotacniho podvodnika, hejtmana Stredoceskeho kraje Davida Ratha, ktery byl hejtmanem 2008 - 2012. Vyplaceni dotace a zaverecny audit spada do doby nejvetsi slavy pana Ratha. Mozna zde bude take nejaka spojitost. Rath Babisovi a Babis Rathovi. Vypada to, ze vse souvisi se vsim.

Ted se musim podivat jak se stavel babis ke kauze odsouzeni Ratha :-)


Nepřihlášený uživatel

#76130 S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté....

2016-03-15 23:40

Bez zdánlivě důvěryhodného StBáka Bureše není důvěra v KGBáka Zemana. To je naprosto jasné, neboť to byl Zeman, kdo zajistil vstup StBáka Bureše do vlády. 

Tedy dnes není Čapí hnízdo problémem jen pro vládu, ale je to především problém rusáckých agentů na Hradě. 

Ruská trollí propaganda na věc nedokázala nijak zareagovat, tedy je naprosto zřejmé, že se v tom naprosto ztratili a zatím z toho hledají cestu ven. Že ale rusácká kampaň přijde je naprosto zřejmé. 

Celou věc dokládá podivná "zdrženlivost" komunistů, kteří jsou jinak připraveni jakoukoliv zlodějinu kdykoliv kritizovat, teď jsou zaskočeni, neví co s tím, nedostali tedy také žádné instrukce z rusákova a to je ve své podstatě super dobrá zpráva, neboť to znamená, že se věci začínají měnit. 


Nepřihlášený uživatel

#76131 Re: S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté....

2016-03-15 23:45

#76130: - S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté.... 

 chtel jsem napsat uplne to same :-)

Rusky trolove jsou dnes bez vyplaty. V Moskve i na ambasade v Praze kolecka se toci a nikdo nevi co s tim.

Zeman i Bures budou mit zitra rybi oci, nebudou celou noc spat.

Vlastenci do boje!
Nepřihlášený uživatel

#76132

2016-03-16 01:09

#76122: - Re: Re: Re: Re: 

 Pleteš si Němce s Rusy, kriple. Nebo jsi nacistický zločinec, jako Goebbles. Dnes těmto nacistickým, sudeťáckým a banderovským zrůdám říkáme havloidi. Brzy však skončí na smetišti dějin, kde na ně čekají jejich soukmenovci.


Nepřihlášený uživatel

#76133 Re: Problém je bohužel v tom, že se vůbec nepletu....

2016-03-16 06:26

#76132: Vlastenci do boje! -  

 ....navic sem ruská pakáž přitáhla komunistickou tottalitu a v roce 1968 opět okupovala ČSR, což také "velkoryse" pomíjíte :-). 

Tzv. osvobození rusáky nebylo nic jiného, než jiný způsob okupace, stejně vražednou totalitou, která té komunistické předcházela.  

Vláda musí jednoznačně řešit počet ruské pakáže na ruské ambasádě, neboť je naprosto zřejmé, že se jedná o krytí výzvědné činnosti proti ČR a EU. 

Kriplem si nazývejte toho komunisticko - nacistickeho blba s prostatou panice a matkou velmi podivnou komunistkou mlátící děti základní školy vařečkou, kterou si za tím účelem nosila z domova, neboť takový člověk skutečně kriplem je a to nejen fyzickým ale především duševním. 


Nepřihlášený uživatel

#76134 Re: Re: S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté....

2016-03-16 07:04

#76131: - Re: S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté.... 

 Je to vlastně jedna z nejskvělejších zpráv od velmi špatné zprávy zvolení marx-lenininského komunisty a nacionálního socialisty Miloše Zemana. 

ČR snad jako jediná země EU nemá zákon na rozdělování dotací EU, ale činí tak na základě "rozhodnutí vlád" a tzv. dalších právních prředpisů, které se musí řídit metodikou EU. EK schvaluje jednotlivým "rozdělovačům" jejich základní dokumenty, které mají různé názvy, ale ve své podstatě se jedná o totéž, dopředu stanovují způsob rozdělování dotací, kam dotace půjdou, jak se bude kontrolovat jejich přidělování, jak se budou vybírat projekty, v jakém informačním systému se bude celá věc spravovat atd. 

Babiš v této věci i v současném programovacím období prováděl velmi podivné věci, najdříve poslal kontrolu na ministerstvo Ministerstvo pro místní rozvoj na dodavatele informačního systému, který měl být zaplacen z peněz EU, tedy z peněz, které jsou určeny na to, aby vůbec mohly být miliardy z EU rozdělovány. Následně vláda rozhodla, že vzhledem k tomu, že by s proplacením více jak 2 mld. korun na vývoj a správu tohoto "informačního systému" z EU měla obrovský problém, rozhodla se, že to zaplatí z našich daní a soudruh Babiš byl pro. 

Věc je velmi vážná i vzhledem k tomu, že vlastní informační systém nebude pravděpododobně v takové situaci dostatečně transparentní pro EK, neboť s velkou pravděpodobností není schopen evidovat veškeré úkony, které jsou pro správu fondů nutné a které zajišťují transparentnost celého procesu rozdělování dotací, tedy platí to, co tu už jednou bylo, že se část agendy vedla vedle v xls např. na většině ROPů, což vedlo ke stavu v Severních Čechách, přičemž já si myslím, z toho jak dotaci získal např. Mynář, že problém byl všude stejný a že se na všech ROPech masivně kradlo. 

EK toto vyřešila tím, že donutila ČR k přijetí zákona o státních úřednících a s dotacemi nově nesmí manipulovat nikdo, kdo by nebyl státním úředníkem pod zákonem o státní službě. Nově tedy již tito lidé nemohou být chránění politikem a nemohou být také politikem zneužívání pod hroubou, že budou např. vyhozeni, ale velmi hrozí trestní postih, pokud budou např. přihlížet manipulaci s daty v informačním systému, tedy porušování předpisů ze základních dokumentů. 

Celá řada dotací byla přidělena na tzv. "výjimku" kdy se ti, kdož podepisují smlouvy o přidělení dotace - tvz. podmínky příjmu dotace, byli ochotni podepsat pod tuto smlouvu i tam, kde úředníci a systém takové žadatele odmítl.  Policie měla tyto "výjimky" dávno prověřit, ale evidentně se do toho nikomu nechce. 

Další věci je transparentnost vlastního informačního systému a celého procesu, kdy logicky dodavatel informačního systému nemá žádný problém kdykoliv zasahovat do dat a ta měnit, např. tak, že se negativní hodnoceí projektu nikdy neodehrálo a potom, co se najdou povolnější hodnotitelé, se projekt zhodnotí znovu. 

S příchodem socanů se věci zase velmi uvolnily a tím, že informační systém neplatí EK a tudíž vlastně na jeho vývoj nemůže nijak dohlížet má také velmi stíženou pozici v sledování jeho transaprentnosti. Celá věc může skončit i tak, že EK prostě prohlásí, že informační systém a dodavatel nejsou dostatečně transaprentní a důvěryhodní a čeprání dotací úplně zastaví. Vidím to jako velmi pravděpodobnou možnost. 

Šlechtová se naposledy velmi vřele vyjádříla o soudruhovi Zemanovi a tedy řekl bych, že tuší, že je v opravdu gigantickém průšvihu, neboť zorientovat se ve všech prioritních osách, ve všech základních dokumentech, zhodnotit, zdali jsou základní dokumenty v souladu s informacčním systém a zdali ten pokrývá vše, co základní dokumenty nutně potřebují k tomu, aby rozdělování dotací bylo transparentní, je úkol pro velký tým navíc lidí znalých a především důvěryhodných, takové lidi, bych si dovolil tvrdit, Šechtová nemá nejen proto, že sama vlastně prokázal jistou velmi vysokou míru hlouposti. 

Jak v celém procesu jede MF? MF je hlavní dohližitel (kontrolor) rozdělování dotací, má k tomu speciální systém, který je přímo napojen na systém v Bruselu a ten obsahuje subset dat projektů z jednotlivých "rozdělovačů" dotací, kdy každý projekt je veden v systému samostantně a MF systémem sleduje (může sledovat) jak schválení projektů, tak především jejich proplácení.

To je ta věc, kvůli které se v minullém programovacím období, zastavilo proplácení dotací, kdy EK řekla, že MF tento systém nevyužívala na kontrolu projektů a Kalousek oponoval, že se v subsetu dat, žádné nesrovnalosti neobjevovaly, tudíž nebylo co kontrolovat a to měl naprostou pravdu. 

Základní dokumenty totiž obsahují procesy pro typování "nestrovnalostí" např. pomocí kontrol na místě, které takové nestrovnalosti mohou zjistit, ale i za pomoci elektronického sledování, např. srovnávání jednotlivých podobných projektů a vyhodnocování, zdali některý z nich nevybočuje ze srovnávacích parametrů. Toto, ale velmi pravděpodobně nový systém vůbec neobsahuje. Kalousek tedy tehdy správně tvrdil, že nesrovnalosti měly řešit tedy jednotlivá ministerstva a ropy, které dotace přidělovaly. 

Domnívám se tedy, že se celá věc začně v nejbližší době opět masivně v mediích probírat a vyplavou na povrch obrovské problémy v tomto programovacím období. Pokud se tak nestane a i to je možné, bude to velmi smutná zpráva pro daňové poplatníky nejen v ČR ale i v celé EU. Bude to totiž také znamenat, že současná politická moc je připravena dotace masivně rozkrádat v lepším případě, že se nechala obelhat, že se tak nebude dít. Mimochode Hašek si vybral mezi poslancem a hejtmanem právě hejtmana, neboť možnost krást má hejtman minimálně tisícinásobně větší, než poslanec. 

 


Nepřihlášený uživatel

#76135 Toto je věc velmi vážná, neboť se tímto komunisté z Číny dostávají k našim daním....

2016-03-16 07:12

Čínský fond koupil druhou největší solární firmu v Česku

....kdy transparentnost čínské "firmy" je prakticky nulová, není zřejmé, kde naše daně končí, kdo je v konečném důsledku vlastní. 

Marx-leninský komunistický národní socialista Miloš Zeman vždy velmi kritizoval netransparentnost anonymnních akcií, ale zdá se, že u Číňanů s tím nemá ani ten nejmenší problém. 


Nepřihlášený uživatel

#76136 Pokud je dítě norským občanem, těžko si představit, že by Norsko v takové situaci....

2016-03-16 07:33

Norsko bude moci vracet děti do ČR podle přání rodičů, říká norská expertka

...předalo dítě do jakéhokoliv státu a to i v případě, že je jeden z rodičů cizí státní příslušník.  Nedávalo by to žádný smysl. 

U případu paní Michalákové neni dosud k dispozici ani to, jestli jsou děti norskými občany nebo očany ČR, resp. mám pocit, že to nikdy nebylo přesně zveřejněno. 


Nepřihlášený uživatel

#76137

2016-03-16 07:39

Bureš s majetkem   64 miliard Kč ( kdoví jakého původu ) . Ovšem obyčejné lidi  by kontroloval do haléře. 


Nepřihlášený uživatel

#76138 KGBákům v Kremlu vyhovuje, že je rusko zanedbanou nevzdělanou zemí.....

2016-03-16 07:41

Pod tíhou vodky. Ruská palírna bojuje
na sociální síti proti prohibici

....dokládá to způsob propagandy, kterou vedou nejen doma ale i jinde ve světě.  Neinzerují kvality, napadají demokracie z nedokonalosti a snaží se vytvářet dojem, že ruská totalita zná odpověď na otázky správy společnosti, přičem o vlastním Rusku vlastně neříkají vůbec nic, podvědomě tím vytvářejí dojem, že je "dokonalé", přitom je to země z více jak padesáti procent závislá na vývozu ropy a plynu, což by mělo v podstatě každého varovat už samo o sobě a obzvláště v situaci, kdy se ropa a plyn dostávají na stejnou úroveň jako uhlí a jeho spalování, tedy stávají se přítěží a bude to muset být řešeno a je to dokonce řešeno, čím dochází k poklesu zájmu o tyto komodity. 

http://www.breakthroughenergycoalition.com

 


Nepřihlášený uživatel

#76139 Re: Domnívám se, že Burešův cirkus je cirkus postavený na úvěrech....

2016-03-16 07:46

#76137: -  

 ....a vysávání státních dotací. Tedy pokud by se zastavili dotace státu, celý jeho cirkus by se zhroutil, neboť tam nejde o vytváření hodnot, ale ve své podstatě o dohodu bank s Burešem, jak se dostat k maximální části dotací od stát a EU za současného minimalizování nákladů na získání těchto dotací. Za to, že to Bureš spravuje, mu část dotací nechávají, neboť banky, které mu "půjčují" (ve své podstatě tedy cirkus vlastní) nejsou chopny dotace vybírat přímo, potřebují k tomu ten jeho cirkus, o které člen ANO StB Telička a poslanec EP prohlásil, že je skutečně naprosto neprůhledný a nelze zjistit jak jsou firmy navzájem provázány a jak si navzájem optimalizují daně. Alespoň jednu takovou optimalizaci naznačil Kalousek ve Sněmovně, kdy poslal Babiše do karusele. 

www.youtube.com/watch?v=WTMxs1XKouw

Obávám se, StBák Bureš alias Babiš je spíše gigantický zloděj než skutečný podnikatel, nakonec by to pro StBáka bylo daleko typičtější. Pozitivní vidění Bureše by teoreticky mohlo být, že je "jistým způsobem" "finančník", kdy vlastní výběr dotací, neplacení daní (optimalizace placení daní) atd. jsou jakousi přidruženou výrobou jeho "finančních operací". 

 


Nepřihlášený uživatel

#76140 Tak to tedy slovenský Stbák Bureš alias Babiš honí evidentně sám sebe :-)

2016-03-16 08:07

Finanční zločin v Česku nadále kvete. Stát má oproti zlodějům zpoždění

https://www.youtube.com/watch?v=WTMxs1XKouw


Nepřihlášený uživatel

#76141 Co je to za "vazbu", kdo tedy čínskou firmu vlastní? Co je to zase za děsivý bordel?

2016-03-16 08:12

Číňané s vazbami na tamní vládu koupili české solární parky

Jedněch anonymních zlodějů typu Mynáře se tato země "tak nějak" zbaví a druhé sem přitáhne komunistický nácek Miloše Zeman?  Není už skutečně vhodný čas s tím něco začít dělat? 


Nepřihlášený uživatel

#76142 Jan Novák, ten který podepisoval faktury s firmou Promopro, některé věci se jeví jako neuvěřitelné..

2016-03-16 08:15

Mynář má ve funkci kancléře skončit po návštěvě čínského prezidenta

Jan Novák se i s odstupem času jeví jako procesář zlodějin Mirka Topolánka a jeho partičky chlapců co "spolu mluvi", tedy není divu, že by se zalíbil soudruhovi Zemanovi a především ruských zpravodajským službám a to přesto, že by byl jen nastrčenou figurou a Mynář by nadále dělal to co dělá doteď. 


Nepřihlášený uživatel

#76143 Taková věc by se komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi na severském systému hódně nelíbila.....

2016-03-16 09:05

Neoddělujeme děti. Neslyšící a gymnazisté v jedné škole. Tak funguje inkluze v Norsku

Ale je pravdqa, že takové informace mu soudruzi z KGB o Norsku logicky neposkytnou :-). 

"Zavedli jsme speciální program pro učitele, kde se mohli naučit znakovou řeč a práci s neslyšícími. Rodičům jsme dali na výběr: buď pošlou dítě do speciální školy, nebo ho dají do školy v místě bydliště a my mu pokryjeme veškeré potřeby. Nebylo to hned, ale postupně rodiče děti do speciálních škol téměř přestali dávat," popisuje Kari Brustadová z ministerstva školství.

Tvrdí, že si to propočítali - poskytovat individuální pomoc dítěti na každé škole je levnější než provozovat školy speciální. I kvůli tomu, že takové školy byly často internátní a pracovalo v nich více zaměstnanců.

Důvod je i to, že lidí s postižením jsou v dospělosti daleko lépe připraveni na samostatný život. Vědí přesně, jaké služby budou potřebovat, mají představu kolik a jací lidé je mohou poskytovat a kolik taková věc je v budoucnu bude stát. To ale komunista a nacionální socialista duševní mrzák Miloš Zeman s matkou, která mlátila jeho i děti které učila vařečkou, logicky pochopit nikdy nemůže. 


Nepřihlášený uživatel

#76144 Re: Tak to tedy slovenský Stbák Bureš alias Babiš honí evidentně sám sebe :-)

2016-03-16 09:14

#76140: - Tak to tedy slovenský Stbák Bureš alias Babiš honí evidentně sám sebe :-) 

 Podle finančního časopisu Forbes  činilo jeho jmění v březnu 2013 dvě miliardy dolarů (736. nejbohatší člověk světa).

Jak vidět jedná se o " poctivě vydělané peníze ".

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-16 09:16



Nepřihlášený uživatel

#76146 Re: Re: Tak to tedy slovenský Stbák Bureš alias Babiš honí evidentně sám sebe :-)

2016-03-16 09:25

#76144: - Re: Tak to tedy slovenský Stbák Bureš alias Babiš honí evidentně sám sebe :-) 

 Mám obrovské pochybnosti o tom, jak je takový žebříček spravován a jak je jmění zjišťováno. Stále se domnívám, že Babiš vlastní zadlužený cirkus firem, který využívá k tomu, aby vysával dotace. Jsem dokonce přesvěčen, že aktuálně management jeho firem pracuje aktivně především na tom, aby se Babiše zbavil a celý ten jeho cirkus si rozkradli mezi sebe,, neboť Babiše nepotřebují a je velmi pravděpodobné, že se stane dokonce obrovskou přítěží, neboť se finanční správa musí zaměit na kontrolu tohoto cirkusu. Babiš má velmi průhledný model na vysávání dotací státu a tento model musí být rozkrytý a především musí dojít k zastavení tohoto vysáváaní státního rozpočtu jedním obrovským subjektem, neboť dotace v principu nejsou určeny na dotování miliardářů, jak o sobě Babiš s oblibou tvrdí.

Dotace mají skutečně smysl, není to něco úplně absurdního. Např. zkulturnění - údržba horské krajiny je věc, kterou si skutečně musíme zaplatit, abych uvedl jen jeden příklad, ale dotace v žádném případě nemohou sloužit k tomu, aby přijemci optimalizovali své výkazy v holdingu typu Agrofert, to je věc samozřejmě naprosto absurdní. 

Tedy Babiš je formálně vlastníkem jakéhosi majetku v miliardách, ale reálně je vlastníctví tam, odkud pocházejí úvěry na provozování tohoto cirkusu. Je to stejné, jako u "vlastníků" domů s hypotékou, vlasníkem je sice příjmce hypotéky, ale reálným vlasníkem je banka a ta v konečném důsledku rozhoduje a to přesto, že se o svůj majetek vlastně stará jen do té míry, aby byla placena hypotéka. 

Považuji totiž za velmi málo pravděpodobné, aby v provozech s velmi malou přidanou hodnotou šlo vygenerovat 2 mld. dolarů hotovostního majetku, velmi se obávám, že v tomto žebříčku dochází jen k sečtení odhadu ceny firem, který daná osoba vlastní a nedochází k odečtení úvěrů, který daná osoba - její firmy mají.  Je na každém čtenáři takového "žebříčku" jak takovou věc posoudí, ale pravdu mít nemusím, může to být skutečně méně populistické, než se to jeví. 


Nepřihlášený uživatel

#76147

2016-03-16 09:38


Nepřihlášený uživatel

#76148 Re: Obchazeni zakona

2016-03-16 09:44

#76126: - Obchazeni zakona 

 Ten trestný čin spáchal Kalousek, který tu dotaci firmě s anonymními vlastníky přiklepl.


Nepřihlášený uživatel

#76149 Re:

2016-03-16 09:46

#76147: -  

 Už máš siderické kyvadélko?


Nepřihlášený uživatel

#76150 Re: Tedy už v roce 2012 bylo zřejmé, že je ANO partou ANO StB.

2016-03-16 09:47

#76147: -  

 ....jap orkázala členka této party v diskusi v televizi.