MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#82976 Soudruh Mládek se opravdu povedl, nejdřív komunista, pak asi StBák z prognosťáku....

2016-05-26 12:23

.....pak ODSák kvůli kterému Nomura spustila arbitráž a dnes socan s ruskými milenkami je přece "ministrem" na prolamování těžebních limitů - tedy dokončování zlodějiny MUS.  Je to taky hlavní ekonomický "expert" socanů :-). 

 

Mládek nesplnil, co slíbil. Vysokorychlostní internet se odkládá


Nepřihlášený uživatel

#82977 KGBáci Klaus a Zeman vymysleli kraje jako gubernie k rozkradení.....

2016-05-26 12:29

NKÚ nebude mít právo prověřovat hospodaření s veřejnými prostředky. Rozšíření jeho pravomocí neprošlo Senátem

....hned od počátku byla znemožněna veřejná kontrolu plnění rozpočtů krajů a je tomu tak i přes zákon o veřejném přístupu k informacím dodnes a evidentně tomu bude i nadále. 

Ve své podstatě to platí i pro obce, není problém zjistit rozpočet obce, mnohdy i velmi přehledně v xls na dvou či třech stránkách, ale obrovský či přímo gigantickým problémem je zjistit plnění rozpočtu a změny v rozpočtových položkách. To je prakticky nemožné lze to jedině tak, že občan požádá obec na základě veřejného přístupu k informacím, dostane se mu odpovědi, že je složité to zjistit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#82978 Re: KGBáci Klaus a Zeman vymysleli kraje jako gubernie k rozkradení.....

2016-05-26 12:45


Nepřihlášený uživatel

#82979 Re: KGBáci Klaus a Zeman vymysleli kraje jako gubernie k rozkradení.....

2016-05-26 12:51

#82977: - KGBáci Klaus a Zeman vymysleli kraje jako gubernie k rozkradení..... 

Takto hlasovali.... 

www.senat.cz/xqw/xervlet/pssenat/hlasy?G=16018&O=10

Máte smůlu bolševická howada!!!
Nepřihlášený uživatel

#82980 Máte smůlu bolševická howada!!!

2016-05-26 12:53

#82904: - Re: Re: Re: Re:Táhněte se zločineckým NATO do prdele, vy svině kolaborantský!!! 

 Podle Vás , soudruhu, by bylo lepší zůstat v sovětském područí a být dál součástí Varšavské smlouvy, že ?!  Máte smolíka, běžte oprášit na půdu milicionářský mundur, se kterým se tajně mazlíváte, zatlačte slzu a život jde dál...


Nepřihlášený uživatel

#82981 Rusákové kradou území chtějí o tom "diskutovat"....

2016-05-26 13:06

Putinův mluvčí: Rusko je ochotné s Porošenkem diskutovat o navrácení Donbasu, ale ne Krymu

....co je to Putin za odporného zločince. Ochcáček Putina snad nezná trojstrannou dohodu o Ukrajině? 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf je i v ruštine, kdyby měl problém s angličtinou. 


Nepřihlášený uživatel

#82982 Soudce idiot jak Miloš Zeman? Tak to je o strach.....

2016-05-26 13:14

Soudce měl psát dehonestující texty o uprchlících, hrozí mu trest

Satira? Ten člověk ze sebe před soudem dělá ještě většího idiot, než je Miloš Zeman, kterému vždy u soudu a výslechu selže jeho "fenemální komunistická fotografická paměť" a zázračně se mu navrací, když "cituje" např. pana Peroutku. 

"„Umřít musí (bezvěrci) a do pekla přijdou, ale snaž se jim smrt nějak zpříjemnit, aby odcházeli lehce. Ty sladké hochy z Gay Pride organizací naraž na kůl, ať si před smrtí prožijí pořádný orgasmus. Feministky normálně ukamenuj, ale ne abys do nich tupě bušil šutrama, jak do znásilněné pakistánské školačky! Házej to genderově vyváženě. KÁMEN – CIHLA – KÁMEN – CIHLA,“ píše se dále v článku." 


Nepřihlášený uživatel

#82983 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj!

2016-05-26 13:23

#82940: Rusové nás osvobodili od Němců! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj! 

 

 Shodneme se na tom, že nahrazení jedné totality totalitou jinou navíc nejen stejně zrůdnou ale dokonce společně s nacistkickou ničící Evropu nelze považovat za osvobození. 

Povinná výuka jazyka okupanta na všech stupních školství a to dokonce až do úrovně tehdejšího csc - dne PHD je toho dokladem. Nebylo možné získal titul csc (dnes PHD) bez toho, aby měl uchazeč o titul "aktivní" zkoušky z marxismu leninismu a z jazyka okupanta (platnost vysokoškolských zkoušek z marxismus leninismu a okupantského jazyka po určitých letech cca pěti od složení, propadala!!!!!), byla to nutná, nikoliv postačující podmínka pro získání komunistického titulu, který umožňoval pokračovat ve vědecké kariéře. 

Německo prošlo denacifikací, rusákov neprošel debolševizací a výsledek je okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny a obecně ruská hybridní propaganda (vžitý název trollí propaganda) prakticky po celém světe, kdy pokusným územím je nejspíše ČR díky počtu velmi podivných serverů v čeština a existenci ruského politického bulváru v češtině parlamentním listům.  


Nepřihlášený uživatel

#82984 Re: Re: Re: Re: To jsme u toho, jestli komunistické Rusko rozpoutalo společně II. světovou válku s H

2016-05-26 13:24

#82931: - Re: Re: Re: To jsme u toho, jestli komunistické Rusko rozpoutalo společně II. světovou válku s Hitle 

 

Netvařte se, že vy komunisté jste lepší než nacisté, to pravda skutečně není. Komunistická a nacistická totalita je jedno a totéž, proto je to také součástí právních řádů demokratických zemí v Evropě, neboť zkušenost s vámi komunisty je stejně děsivá jako s nacisty.  

Janukovč uzavřel koalice s neonacisty ze strany Svoboda, kdy existují obrovské pochybnosti, jak se jim podařilo dostat do parlamentu ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#82985 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj!

2016-05-26 13:25

#82947: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Němci fůůůůůůůůůůůůůj! 

 

 Nedá se srovnávat komunistá totalita, miliony zavražděných v gulagu, rozpoutání II. světové války společně s nacisty, s nacistickou totalitou? Vy jste idiot Rudý Khmére. 

Komunistická totalita je po světe v různých podobách dodnes na úrovní státní moci a dodnes tato odporná sekta masovně vraždí, viz Severní Korea a Čína. 

Co je vůbec nejděsivější, že komunistické totality v osmdesátých letech masově školily teroristy z arabského světa, důsledky jsou děsivé viz. IS, kdy já jsme přesvědčen, že díky tomu, že v Kremlu sedí KGBáci, kteří školení těchto teroristů vymysleli, je napojení dnešního IS na Kreml a tamní KGBáky evidentní. 

RSDr. Kořínek

#82986 Re:

2016-05-26 14:07

#82970: Tatíček Mesaryk! -  

 Ano, 70. a 80. léta byla nejlepší dobou naší historie! Tolik skutečné svobody jsem v jiné době nezažil!


Nepřihlášený uživatel

#82987 Zeman je opravdu idiot. Co by pak bylo jeho ukradení 14 mld. z MUS?

2016-05-26 14:09

Co by pak bylo masivní zadlužování státu Zemanem za současného prudkého zvýšení nezaměstnanosti? Tunelování státu? 

V souvislosti se situací v OKD zopakoval svou výzvu k trestnímu stíhání podnikatele Zdeňka Bakaly. "Pokud se prokáže, a já předpokládám, že se to prokáže, že se dopustil takzvaného tunelování, součástí rozsudku může být nejen odnětí svobody, ale trestní řád už léta zná jako velmi účinný trest i propadnutí majetku," řekl. Podle něj by to byla pro stát finanční injekce, protože podle jeho zdrojů se celkový objem vytunelovaných prostředků pohybuje mezi 100 a 150 miliardami korun.

Je ale možné, že idiotovi Milošovi Zemanovi už selhává jeho "fenomenální" "fotografická paměť", že už si o sobě vysnil, že je geniální ekonomi, právník, soudce, StBák, KGBák, prostě komunistický superman. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819 (volby před oposmluvním kupčením pro ty zapomnětlivé byli v roce 1998 :-))

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

14 mld. hotovosti MUS má nyní švýcarská vláda :-/, tak kradl Miloš Zeman. Proč vlastně soudruh Miloš Zeman o privatizaci MUS lhal během volební kampaně? 


Nepřihlášený uživatel

#82988 Re: Re: To říkáte vy, co píšete komunistické bláboly, tedy propagujete komunistickou ideologii....

2016-05-26 14:19

#82986: RSDr. Kořínek - Re:  

 ....popíráte komunistické genocidium a nikdo vás za tento odporný čin nepohání před soud? Jste snad idiot jak Miloš Zeman? 

Sedmesátá a osmdesátá léta byla stejně odporná, jako léta padesátá, jen se změnil způsob vaší komunistické represe.  Okupace 500 000 rusáky, (pro srovnání IS má sotva 50 000 bojovníků a to se k islámu hlásí 1,6 mld. lidí a kdy vy podsouváte, že všichni kdo se hlásí k islámu jsou teroristé), je něco tak odporného, že se to ani nedá slovy vyjádřit. 


Nepřihlášený uživatel

#82989 Tedy i Gorbačov přiznává, že Krym byl Ukrajině ukraden.

2016-05-26 14:24

„Jsem vždy pro svobodný projev vůle lidu a na Krymu chtěla většina znovusjednocení s Ruskem,“ řekl Gorbačov v rozhovoru. „Být na místě Vladimira Putina, postupoval bych stejně,“ dodal.

Z rusácké federace dokonce nemůže vystoupit ani celý stát a to i kdyby tamní občané tisíkrát hlasovali, že už nechtějí být v rusácké federaci. Hlasování okresu a navíc zmanipulované okupací a manipulativními otázkami "referenda"  je pro rusáky důvodem k ukradení tohoto okresu rusáckou federací.

Vidí si ta ruská pakáž ještě do huby? Uvědomují sí, že se sami usvědčují z válečných zločinů? Oni se tak sami sebe ujišťují jací jsou úžasní a navzájem loajální, až jim z toho evidentně už hrabe jak Zemanovi. Gorbi si někde za veřejné vyjádření vybere 100 000 skutečných amerických dolarů a zase bude mít chvilku na chleba. 


Nepřihlášený uživatel

#82990 A to ruská pakáž na této diskusi tvrdí, že existuje rovnítko mezi islámem a terorismem......

2016-05-26 14:53

Hlava kyperské církve si pochvaluje zvolení neonacistů do parlamentu

.....přitom se pravoslavná církev v rusákově tak kamarádí s KGBákem Putinem a roztahují všude, kde se objeví i jen jediný rusák. 


Nepřihlášený uživatel

#82991 Re: Re: Re: Re: Re:Táhněte se zločineckým NATO do prdele, vy svině kolaborantský!!!

2016-05-26 17:10


Nepřihlášený uživatel

#82992 Re: Re: Re: Re: Re: Re:Táhněte se zločineckým NATO do prdele, vy svině kolaborantský!!!

2016-05-26 17:25

#82991: - Re: Re: Re: Re: Re:Táhněte se zločineckým NATO do prdele, vy svině kolaborantský!!! 

 Ono je dokonce i nepravda, že by průzkumy naznačovaly nesouhlas občanů se vstupem do NATO. V kazdém připadě to byla otázka skoro desetileté diskuse a politické strany jasně deklarovaly jak o vstupu smýšlejí, proti byli jen komunisté. 

Tady např. projednávání ve Sněmovně

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-05-26 17:36



Nepřihlášený uživatel

#82994 Re: Re:

2016-05-26 18:48

#82986: RSDr. Kořínek - Re:  

Schází ti asi VUML. Přečti si Leninovy sebrané spisy a uleví se ti.


Nepřihlášený uživatel

#82995 Re: Re: Re: Netvařte se, že jste ještě větším idiotem než je Miloš Zeman....

2016-05-26 18:53

sluničkaři a jejich homoklady

#82996 Re: Re: Re: Re: Netvařte se, že jste ještě větším idiotem než je Miloš Zeman....

2016-05-26 19:00

#82995: - Re: Re: Re: Netvařte se, že jste ještě větším idiotem než je Miloš Zeman.... 

 to je dobre že to řikaš zrovna ty co take potporuješ jakuba jandu a jeho evropske hodnoty homo porno časopisy 

Jelena

#82997 Další multikulturní obohacení!

2016-05-26 20:32

Sedmnáctiletý azylant skončil v Německu ve vazbě, je podezřelý ze znásilnění dítěte


Nepřihlášený uživatel

#82998

2016-05-26 23:05

Korporace v čele s finančním sektorem si podrobily naši takzvanou demokracii, a zavedly ji do slepé uličky,


Nepřihlášený uživatel

#82999 Re: Re: Re: Re: Netvařte se, že jste ještě větším idiotem než je Miloš Zeman....

2016-05-26 23:09


Nepřihlášený uživatel

#83000 Re: Re: Re: Re: Re: Re:Táhněte se zločineckým NATO do prdele, vy svině kolaborantský!!!

2016-05-26 23:11