MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#86401 Re: Re: Re: Re:

2016-06-30 17:04

#86394: - Re: Re: Re:  

 Ale ty jsi také přičmoudlý.


Nepřihlášený uživatel

#86402 Re:

2016-06-30 17:06

#86378: -  

 Ať si žijí v rusákově a vezmou k sobě i Ovara s jeho Ovćákem.


Nepřihlášený uživatel

#86403 Re: Rusky měly křusky

2016-06-30 17:06

#86400: - Rusky měly křusky 

 Zlatozubé :-), to je symbol ruského bohatství zlabé zuby, čím více tím lépe, super jsou ty přední :-). 


Nepřihlášený uživatel

#86404 Re:

2016-06-30 17:07

#86383: -  

 Útočníci byli z Ruské federace.


Nepřihlášený uživatel

#86405 Řekl bych, že kladným výsledkem referenda v GB bude pečlivá......

2016-06-30 17:09

....analýza, jak bylo možné, že občané země s demokratickou tradicí byli schopni uvěřit naprostým lžím, které přiznivci brexitu masivně šířili.  Bude s tím evidentně analyzovaná ruská propaganda zpochybňování demokracií a EU v angličtině a stejně tak budou zpravodajskými službami analyzovány vazby pro-brexit "politik" jako je Boris na tyto propagandistické servery. 

https://petition.parliament.uk/petitions/131215


Nepřihlášený uživatel

#86406 Copak všem hrabe? Kde vidí onu "nesvobodu" EU....

2016-06-30 17:15

Papež František v souvislosti s britským referendem varoval před "balkanizací" Evropy. "Je něco, co v tomto objemném svazku nefunguje, ale nesmíme vyhazovat dítě i s vaničkou. Zkusme věci nastartovat, znovu vytvořit," řekl novinářům v letadle během návratu z Arménie.

Podle něj může Unie obnovit svou sílu tím, že bude otevřena "tvořivosti a zdravé nejednotě". "To znamená dát zemím v Evropské unii více nezávislosti, více svobody."

....každá věc, která se v rámci EU odehraje, je projednána v Evropaské rada, Radách ministrů, přímo voleném parlamentu EP a "zůřadována" v EK. Kde je tam nesvoboda, každý premiér ovlivňuje podobu toho co bude, stejně tak oboroví ministři národních států. Následně se k tomu vyjadřují přímo volení poslanci, ale najednou jsme si nechali vnutit ruskou propagandu, že jsme si vytvořili něco nesvobodného. 

Legislativní proces EU - dvojí čtení provádějí Rady ministrů (ministři národních vláda)  každého zákony, který má být schválen v EP a následně v národních parlamentech. Není to zas takový problém si to přečíst nebo prohlédnout na obrázku. 

Větší svobodu a větší prosperitu přitom nikdy občané Evropy nezažili. Myslíme v horizontu celoživotního míru v Evropě a horizontu dožití více než devadesáti let. Jsme přesvědčeni, že naše dati, které se narodily dospějí, přežijí nás a nebudou naši pomoc v podspělosti nikdy potřebovat, máme v tom skoro 100 % jistotu, přestože mnohé rodiny mají jen jedno či dvě děti. 

Je absurdn si o takovém stavu nechat namluvit ruskou propagandou, že je to nesvoboda a že to "kdosi řídí". 

 

OSVČ

#86407

2016-06-30 17:18

Lidé si za svoji chudobu mohou sami!


Nepřihlášený uživatel

#86408 Zbourali si altán, protože "chtěli něco budovat", ale neví co, tak teď stojí v dešti......

2016-06-30 17:19

Někdy se ale rozhořčení některých Britů nelze divit. Například pětadvacetiletá Balla hlasovala pro Brexit. A proč? "Ani vlastně nevím. Doufám, že teď přijde změna, i když vlastně nevím, co by se mělo změnit," říká. "Je to teď všechno trochu naruby, ale to se snad uklidní."

Jak typické, chtějí "něco" budovat, ale ve své podstatěn vůbec netuší "co", tak proště šli a zbourali si altán na zahradě, zdál se jim starý a opotřebovaný, teď se ovšem nemají kde v teplém dni schovat na zahradě před deštěm a dát si tak oblíbený čaj. Tuto zkušenost ma každý vlastník domu, co zbytečně pokácel strom či neuváženě zboural právě altán či cokoliv dalšího v "eforii" že tam "něco postaví". Miloš Zeman je v tomto typu konání dokonce naprostým přeborníkem., ostatně je to pro komunisty typický způsob konání. Část britů podlehla ruské propagandě zpochybňování demokracie a teď chtějí "něco" budovat.   

"Vím, že jsou teď ti lidé naštvaní, ale za nějakou dobu se ten hněv i ekonomická situace uklidní a budeme moct začít zase něco budovat," vidí situaci zpět v Londýně o něco klidněji asi padesátiletá Irene, která hlasovala pro odchod.


Nepřihlášený uživatel

#86409

2016-06-30 17:21

Je jasné že za OKD může Bohouš, pokud by tenkrát existoval Úsvit, tak by za to mohl nejspíše také.Pěšky jako za vozem.


Nepřihlášený uživatel

#86410 Skotové a severní Irové budou platit eurem dříve, než GB (Anglie s Walesem) vystoupí z EU .....

2016-06-30 17:22

Velká Británie toto referendum těžko může ustát v hranicích jak jí známe dnes.....

http://www.bbc.com/news/politics/eu_referendum/results

.....je velmi pravděpoobné, že to ani neustojí libra, spíše než rozpad EU dojde k rozpadu Velké Británie. 

Skotsko naprosto jednoznačně pro setrvávní v EU  a to ne o procento či dvě, ale o 12 % !!!!!!! 

Severní Irsko o 5,8 % pro setrvání v EU. 

Gibraltar o 95,9 % více chtějí zůstat v EU!!!!!!!

Londýn city - 8,5 mil. obyvatel - o 25,3 % chtějí zůstat v EU.....

Skotsko i Severní Irsko si již prošly zkušeností z referend o osamostatnění. Jedná se o oblasti s obrovskou atonomií. Mají politiky, kteří o samostatnosti na GB usilují, mají program, oblasti spravují a dnes ráno zjistili. že mají voliče.  Již zítra budou žádat referenda a budou mít pro obrovskou podporu, neboť i mezi těmi, kdo hlaosvali pro vystoupení z EU bude obrovské rozčarování - UKIP "nabízí" "roky oddělování od EU" :-). Tedy UKIP je dnes již mrtvá strana, neboť již dnes ráno je voličům vystoupení zřejmé, že byli obelháni. 

Pro Severní Irsko je to nejen lákavá cesta jak sjednotit zemi, ale je to také snadná cesta k pasu člena EU. 

Tedy to co zjistila Anglie je, že už žádná Velká Británie neexistuje, to je nejjasnější závěr referenda o vystoupení z EU. 

Tedy dříve, nže Velká Británie skutečně vystoupí z EU, bude samostantné Skotsko do EU přijato a to včetně zavedení eura a za 10 let bude Anglie žádat o přijetí do EU, dokonce je možné, že se to odehraje daleko dříve. 

Rusko velmi dobře ví, že nedokáže napadnout Evropu, pokud Velká Británie bude Velkou Británií, ta dnes ale už neexistuje a Evropa si tedy musí dát obrovský pozor právě na Rusko. 


Nepřihlášený uživatel

#86411

2016-06-30 17:26

Odcházející guvernér ĆNB Miroslav Singer tvrdí, že regulace kurzu koruny bude trvat i nadále.Já mu věřím.


Nepřihlášený uživatel

#86412 V kampani pro brexit se masivně lhalo o počtu miliard, kterými Británie přispívá do rozpočtu EU.....

2016-06-30 17:28

Mimochodem Británie skuteně odesílá 19 mld. liber do rozpočtu EU (dnes je hodnota o 10 % menší), ale 12.1 mld. liber se jí vrací zpět, dnes o 10 % více, neboť se jim to přepočte zpět z eur na libru, tedy jen tímto přepočtem Británíne dnes získává z EU o 10 % více a o 10 % méně odvádí. 

Oněch 19 mld. představuje 1 % rozpočtu Británie, stejně tak ostatní státy EU posílají do rozpočtu EU 1 % rozpočtu. Čístá platba británie je ovšem 7,1 mld. liber, tedy cca 0,27 % rozpočtu Británie. Ale tohle logicky voliči brexitu netušili. To jim nikdo neřekl a určitě ne rudým autobusem. 

To nebyla zdaleka jediná lež v kampaní, celá kampaň byla jedna velká rusácká lež zpochybňování demokracie. Klad celé věci je, že dnes je to naprosto zřejmé a bude to velmi pečlivě analyzováno. 

Pomohla brexitu lživá kampaň? Farage přiznal „omyl“

Šéf Strany nezávislosti Spojeného království (UKIP) přiznal, že klíčový argument kampaně za odchod Británie z EU byl omyl. Kampaň Vote Leave (Hlasujte pro odchod) vyzývala, aby se 350 miliónů liber odváděných týdně do rozpočtu EU, přesunulo do britského zdravotnického systému (NHS). Nigel Farage ale v pořadu britské televize ITV argumentaci označil za chybu.

Vzpomínáte jak idiot Miloš Zeman lhal o "privatizaci" MUS vládou Tošovského? Podobnost vskutku čiště náhodná? 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády:

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#86413 V ČR masivně o EU stabilně lže nejen Klaus a Zeman, ale také Zahradil a celá řada dalších.....

2016-06-30 17:30

"Davida Camerona dnes tvrdě zkritizoval bývalý polský ministr zahraničí Radosław Sikorski. „Ano, snažil se referendum vyhrát, ale po desetiletích nespravedlivé kritiky EU vedené jeho konzervativci. Tato desetiletí dezinformování britské veřejnosti nyní nesou ovoce,“ řekl Sikorski s tím, že Camerona nechce na příštím jednání lídrů EU."

....záměrně zpochybňují demokratičnost EU, přestože se v ní sdružují pouze demokratické státy s ústavami postavenými na Všeobecné deklaraci lidských práv. Nabízí se, že se jedná o ruské trolly, neboť právě ruská propaganda zpochybňnuje demokracii v její podstatě tím, že vytváří dojem "že je kýmsi neviditelným demokracie řízena a tudíž je nedemokratická". 

Lži Zemana a Klause se navíc zvláštně prolínají.  Vytvářejí takový "neřešitelný" mišmaš, jakési Zemanovy "podpory" a Klausových lži, kdy ona Zemanova "podpora" je vždy pečlivě vedena tak, aby to jeho hlooupí voliči viděli jako "náklad na lenivé", "jako cosi zbytečného komplikovaného nemravného".  V tomto, bych řekl, se Zeman přímo překonává. 

 


Nepřihlášený uživatel

#86414 Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-06-30 17:32

#86399: - Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku! 

 Čečenec, Uzbek a Kyrgyz, takže muslim, muslim a muslim. To je gól do vlastní brány, xenofile! :-))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#86415 Boris (jak už napovídá jeho jméno) je vlastně terorista z islámské sekty.....

2016-06-30 17:34

Borisi, ty bezpáteřní k***o. Na Johnsona se po odvolání kandidatury valí hněv

....spáchal sebevraždu při které vyhodil povětří centrální banku GB v které nenávratně shořelo několik bilionů liber hospodářství GB. 

 


Nepřihlášený uživatel

#86416 Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-06-30 17:35

#86414: - Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku! 

Od které doby národnost určuje i víru? Od té doby, jsou KGBáci a komunisté opět v Kremlu?  

Tedy Rusové. Nebo se snad Rusko už nehlásí k Čečensku, Uzbekistánu a Kyrgyzstánu? Jak moc se k těmto místům nehlásí, jako ke Krymu? 


Nepřihlášený uživatel

#86417 Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-06-30 17:39

#86416: - Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku! 

Stejně tak si nepleťme kurdy a turky, nebo číňany a tibeťany...


Nepřihlášený uživatel

#86418 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podle čeho vlastně usuzujete na to, že to byli muslimové?

2016-06-30 17:40

#86395: - Re: Re: Re: Re: Re: Podle čeho vlastně usuzujete na to, že to byli muslimové? 

 lžeš muslimové žadne desatero nemaji ale maji 5 piliřu islámu 1 šaháda vyznání viry. 2 salát rituální modlitba. 3 zakát almužna dan. 4 saum pust v měsíci ramadánu. 5 hadždž pout do mekky. neviš o islámu nic pošuku 


Nepřihlášený uživatel

#86419 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podle čeho vlastně usuzujete na to, že to byli muslimové?

2016-06-30 17:52

#86418: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podle čeho vlastně usuzujete na to, že to byli muslimové? 

 To se velmi pletete, základem islámu, stejně jako křesťanství a židovství je Starý zákon, v tom jsou všechna monoteistická náboženství společná a Starý zákon dokonce přímo stojí na desateru. 

To, že vy to nevíte nebo to neví Konvička či nechce vědět, ještě neznamená, že to není realita. 


Nepřihlášený uživatel

#86420 Pokud Zeman z článků pana Peroutku usuzuje na to, co prezentoval, tak zešílel......

2016-06-30 17:55

Na mítinku čekaly na Zemana i červené karty, svého kritika označil prezident za vola

Sedm lidí ve čtvrtek mezi několika stovkami účastníků setkání s prezidentem Milošem Zemanem v Martínkově na Třebíčsku vyjádřilo svůj nesouhlas se Zemanem červenými kartami. Do Martínkova, který letos získal titul Vesnice roku, přijel prezident v průběhu své třídenní návštěvy Vysočiny. Při diskuzi se Zeman s jedním z protestujících dostal do slovního konfliktu. Prezidentův kritik označil Zemanovy stoupence za stádo, na což Zeman opáčil, že v takovém případě je tedy onen oponent vůl


Nepřihlášený uživatel

#86421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku!

2016-06-30 17:58

#86417: - Re: Re: Re: Re: Re: Musíme se přimknout ke slovanskému Rusku! 

 Především je dobré si neplést zločince (např. komunisty, nacisty, Miloše Zemana, Václava Klause a ony tři sebevrahy z letiště v Turecku např.) s obecně myslícími lidmi. 


Nepřihlášený uživatel

#86422 Pokud se tedy ruští stachanovci sešli na osm hodin, trvalo jim schválit jeden zákon přesně 3 minuty

2016-06-30 18:01

160 projednaných zákonů za jediný den. Ruští senátoři doháněli resty před volnem

.....to je sktutečně možné dnes jen v Severní Korei a v Rusku. 


Nepřihlášený uživatel

#86423

2016-06-30 18:05

„Pražská kavárna se fašizuje. Už se neštítí zneuctění státních symbolů a Hradu českých králů, československých a českých prezidentů.“


Nepřihlášený uživatel

#86424 Re: Pokud někdo zneuctil symboly českého státu, tak to byl přece totálně ožralý Miloš Zeman....

2016-06-30 18:10

#86423: -  

 ...u korunovačních klenotů, které měl bez jakýchkoliv pochybností na hlavě Karel IV. Děsivé je i to, že jen chvilku předtím recitoval v ruštině odporný ruský text, symbol okupace rusy po roce 1968 a následně se právě tam s Rusy ožral. 

Pokud někdo zneuctil české symboly tak Miloš Zeman, když si na inauguraci vzal kravatu s pořadím barev ruské trikolory a vedle hradní stráže pak vypadal jak zbloudilý ruský aparátčík. 

Pokud někdo zneužil symboly české státnosti a hesla "Pravda vítězí" tak přece opět Miloš Zeman, jeho nestoudným lhaním a oplzlostmi prakticky o všem o čem promluví.


Nepřihlášený uživatel

#86425 Re:

2016-06-30 18:13

#86423: -  

 Jaképak zneuctění, standardu obdržel roztříhanou lid český....to, že Ovar ve své "viróze skoro boblil "korunovační klenoty ti nevadí, zemandrtálský senile?