MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#94601 Re: A kteří to jsou Spolek Přátek Debila nebo Spolek Přátel Ovara? KGBák Nejedlý 46 pref. hlasů :-)

2016-10-09 15:57

#94598: - A kteří to jsou Spolek Přátek Debila nebo Spolek Přátel Ovara?  

Taky kolik by jich vlastně mohl získat, když ani nezveřejnil životopis. Těch 46 jsou opravdu skuteční kreténi bez jakýchkoliv pochybností. Je to stejné, jako kdyby dali preferční hlas otci soudruha Miloše Zemana, mohl to být agent gestapa stejně jako agent NKVD. 


Nepřihlášený uživatel

#94602

2016-10-09 16:00

Za všechno může marx-leninský komunistický nácek Zeman. Je to pičus! Nebude už na hradě protže ho sundáme červenýma kartičkama! 


Nepřihlášený uživatel

#94603 Re:

2016-10-09 16:08

#94602: -  

 Pokud sám odstoupí, bude to jedině dobře. Jinak by měla vláda,  Senát a Sněmovna požádat Ústavní soud, aby řešil neústavní jednání Miloše Zemana, neboť nedodržuje ani slib prezidenta republiky. 

Okamžitě by ovšem vláda společně se Sněmovnou, Senátem, měli převzít kontrolu nad administrativou Hradu, neboť skupina zločinců (stát - tedy my občané v zastoupení NBÚ je považuje za zločince, neboť jim odmítl vydat bezpečnostní prověrku) kolem Miloše Zemana ohrožuje bezpečnost tohoto státu, EU a nejspíše i USA. Na Hradě se pohybují agenti Ruska a Číny, což je věc naprosto absurdní a připomíná to doby, kdy byl na Hradě Gottwald a Husák. 

Velmi pravděpodobný KGBák Nejedlý dostal 46!!!!! preferenčních hlasů, velmi pravděpodobný KGBáky Mynář, byť to zdaleka není tak zřejmé, dostal 300 preferenčních hlasů. Na co si to tedy marx-leninský komunistický nácek s touto pakáží a rozhovory do Blesku a Putinových listů hraje? Na rusáckého trotla? Tím přece je. 


Nepřihlášený uživatel

#94604 Re:

2016-10-09 16:16

#94595: Multikulturní obohacení -  

 Jak je to dlouho co jela masírka "nespojujme terorismus s uprchlíky" ? Nějak se nám to spojilo :-) Sobotka jich chce do dvou let přitáhnout 6000. Kolik takových asi mezi nimi bude? To brzo zjistíme...

Ať žije Zeman!
Nepřihlášený uživatel

#94605 Re:

2016-10-09 16:21

#94602: -  

 Červenou kartičku z ambasády hnUSA si můžeš akorát tak strčit do prdele, buzíku.


Nepřihlášený uživatel

#94606 Re: Re:

2016-10-09 16:21

#94604: - Re:  

 Co se ti spojilo? Někdo snad řekl, že mezi 800 000 lidmi se nenajdou zločinci, navíc když migraci organizují školitelé teroristů z GRU a FSB?  Podívej se ty kolem sebe v tvé společnosti přátel ovara či společnosti přátel debila, kolik tam máte kriminálníků. 


Nepřihlášený uživatel

#94607 Re: Re:

2016-10-09 16:26

#94605: - Re:  

 Ideálně by mohl žít po řádném soudu soudruh Zeman v kriminále. Bylo i jen za prodej rusáckého dluhu, který byl více než 100 mld. korun asi to nejsprávnější místo po zbytek jeho prolhaného, prochlastané a prohuleného života. Byl by mezi svými, lháři a podvodníky, ne že by dnes mezi nimi na Hradě nebyl. 


Nepřihlášený uživatel

#94608

2016-10-09 16:42

Společnost přátel ovara a společnost přátel debila může za všechno i za můj zkurvený feťácký život. Kouknu se pod postel a vidím tam ruského agenta! Kouknu se na strop, vidím tam Putlera! Kouknu na podlahu, vidím tam Zemana trotla z rusákova! Otevřu penál - vidím tam ruského agenta! Otevřu skříň - ó běda, agent FSB! .... Ááááá, pane primáři Chocholoušku, nechte mě to dopsat, nebo ruští agenti obsadí naši zem, jdou po mně i po vás, jdou po nás všech..... Chropt! Gragh! Blek! Mek! .... Pomóóóoć, ruští agentíííííí, pane primářííííííííí, uspávací iněkci nechcí!!!!!!!!! Ruští agentíííí-í-í-í! Nahořééé! Doléééé! Vedléééé! Všudéééé! - éé-ééé-ééé! Néé-ééé-ééé! É-é-é! Jaúúú! - ú-ú-ú! .... Ágrgh.... Škyt! ... Grg! Prd! .... Chrrrrrrrrrrr! Chrrrrrrrrrr!!!! Prd! Chrrrrrr.... Prd! Grg! Pšouk! Chrrrrrrrr! Chrrrrrr!!!!!! ...


Nepřihlášený uživatel

#94609

2016-10-09 16:57

Bill Clinton zneužíval ženy a Hillary šikanovala, napadala a zostuzovala jeho oběti.

cenzura médií

#94610

2016-10-09 16:59

Evropská komise proti rasismu a nesnášenlivosti (ECRI) doporučuje cenzuru médií, pokud jde o zprávy, kdy je pachatelem teroristického muslim. Napsala to ve své Zprávě o stavu nesnášenlivosti, xenofobie a rasismu ve Velké Británii v letech 2009 až 2016.

ECRI ve své zprávě, jak je třeba postupovat, aby ve společnosti nenarůstaly projevy nesnášenlivosti vůči muslimům.

„ECRI je toho názoru, že s ohledem na skutečnost, že se muslimové v souvislosti s posledními teroristickými činy souvisejícími s ISIS dostávají stále více do středu zájmu, tak rozněcování předsudků vůči muslimům svědčí o lehkovážném nedostatku úcty nejen k většině muslimů, ale také k otázce jejich bezpečnosti,“ uvádí evropská ECRI.

Autoři zprávy vysvětlují: „Když média zdůrazňují muslimský původ pachatelů teroristických útoků a věnují tomu značnou pozornost, roste tím více pravděpodobnost násilné odplaty proti muslimům, než v případě, kdy je motivace pachatele zlehčována nebo odmítána ve prospěch alternativních vysvětlení.“

ECRI „důrazně doporučuje“ britské vládě , „aby příslušné úřady našly způsob, jak ustanovit nezávislý [sic!] tiskový regulační orgán“, a „doporučuje přísnější školení pro novináře, a tak zajistit lepší dodržování etických standardů“.


Nepřihlášený uživatel

#94611

2016-10-09 17:01


Více než po dvou letech zveřejnila „mezinárodní vyšetřovací komise“ dne 28.9.2016 zprávu o sestřelení boeingu MH17. Ten, kdo očekával průlom do vyšetřování celého případu je oprávněně zklamán, především odborná část veřejnosti. V závěrech zprávy se v podstatě opakuje to, co nám média sdělila bezprostředně po pádu letu MH17 – tedy letoun byl sestřelen raketou 9K37 BUK odpálenou z území ovládaného proruskými separatisty, vyšetřování dále pokračuje a seznam viníků má být teprve zveřejněn.

To, co ve zprávě chybí, jsou především tzv. „tvrdá data“ – údaje ze systému objektivní dokumentace. Především se jedná o záznamy radarové informace z ukrajinského primárního radaru řízení letového provozu (ŘLP) a radarů ukrajinské armády. To jsou informace, které by umožnily objektivně a přesně vyhodnotit trajektorii rakety, která údajně sestřelila letoun. Raketa vystřelená z protiletadlového raketového kompletu (PLRK) BUK 1 letí po přímkové trajektorii, vytváří dostatečně velkou odraznou plochu a dá se snadno zjistit primárním radarem. V daném případě mohl primární radar detekovat minimálně 2 polohy rakety, což je se známým místem sestřelu dostatečná informace k vyhodnocení přímkové trajektorie směřující do pozice PLRK.

 


otazniky-okolo-letu-mh17-zustavaji .

 

 

Pokud byla vzdušná situace sledována i vojenskými třídimenzionálními radary (v den sestřelu bylo podle ruského radiotechnického průzkumu zapnuto devět třídimenzionálních radarů 9S18 KUPOL M1, patřících do PLRK 9K37 BUK M1), nebo radiolokačními výškoměry, tak byly polohy rakety BUK vyhodnoceny v 3D souřadnicích (azimut, dálka, výška). To umožňuje podstatně upřesnit místo odpálení rakety.

Základní problém spočívá v tom, že objektivní záznam z ukrajinského primárního radaru ŘLP není k dispozici. Podle dostupných informací od ukrajinské strany byl tento radar v kritické době mimo provoz z důvodu poruchy. Toto vysvětlení (dá-li se to vůbec nazvat vysvětlením) ale značně „kulhá“, protože v inkriminované době, kdy došlo k sestřelu letu MH17 bylo v provozu několik přehledových radarů ukrajinské armády (jak bylo uvedeno výše) /1/, které prováděly ostrahu vzdušného prostoru. Vzdušný prostor v okolí místa pádu letounu byl tedy dostatečně pokryt t. zv. radiolokačním polem vytvořeným překrytím prostoru několika primárními radary (minimálně dvěma). Z parametrů radiolokačního pole pro tento případ vyplývá, že pravděpodobnost zjištění cíle byla více než 90 %. To znamená, že ukrajinská strana ve skutečnosti musí nepochybně mít záznam vzdušné situace v inkriminované době. Pokud by byl k dispozici tento záznam, vyšlo by jasně najevo, čím byl let MH17 sestřelen, zda raketou země – vzduch (a odkud), nebo stíhačem.

Ruská strana předložila vyšetřovací komisi záznam z primárního radaru rostovské oblasti, ze kterého vyplývá, že v oblasti pádu letu MH17 nad územím proruských separatistů se nenacházel žádný objekt, který by mohl být příčinou sestřelení letadla. To lze zároveň považovat za výzvu, aby ukrajinská strana předložila svůj záznam radarové informace.

Není známo, jak mezinárodní komise s ruským záznamem vzdušné situace naloží. Zatím to vypadá tak, že vlastně žádné radarové záznamy „ nepotřebuje“ a absence těchto údajů ji nevadí.

Není známo, zda byl k dispozici záznam komunikace s ŘLP - kdo přikázal změnu trasy letu MH17 !

Proč vyšetřovací komise razantně nepožadovala od ukrajinské strany objektivní dokumentaci včetně záznamů primárních radarů? Bylo by to logické, ale očekávat se to nedá v situaci, kdy ukrajinská strana je paradoxně členem vyšetřovací komise a měla by vyšetřovat sama sebe.

Není známo, že by byly zveřejněny snímky vzdušné situace v inkriminované době ze satelitu USA, které by pomohly vnést světlo do celého případu.

Bez závěrů zpracovaných na základě objektivní dokumentace včetně záznamů z primárních radarů bude zpráva mezinárodní komise pouhým zpolitizovaným mediálním příběhem. Závěry komise budou nepřesvědčivé a právně slabé. O nezávislosti komise se dá s úspěchem pochybovat. U odborné části veřejnosti mohou závěry mezinárodní komise vzbuzovat pouze útrpný úsměv, ke smíchu ale důvod není – jedná se o smrt bezmála 300 lidí a o právo pozůstalých znát jména pachatelů.

Otazníky okolo letu MH17 zůstávají.


Nepřihlášený uživatel

#94612 Re: Re:

2016-10-09 17:04

#94604: - Re:  

 Němci si přiváží, živí a vychovávají vlastní teroristy. Kdy je to přestane bavit ?


Nepřihlášený uživatel

#94613 Re: Re:

2016-10-09 17:09

#94604: - Re:  

Multikulturní obohacování pokračuje a co dodat k Němcům...?

Za blbost se platí...:-)


Nepřihlášený uživatel

#94614

2016-10-09 17:15


"Pokud jde o nezávislost veřejnoprávních médií, zeptal bych se, na kom a na čem. Mám obavu, že naše veřejnoprávní televize přestává být závislou na svých divácích, a to je samozřejmě špatné, protože z toho vyplývá, že se stává závislou na některých politických subjektech, a často na velmi úzkých skupinkách, například TOP 09 nebo Bakalových imperiálních médiích atd. To považuji za chybu. Pro mě je nezávislá televize ta, která je závislá na svých divácích, a to je skutečná definice nezávislosti," má jasno Miloš Zeman.

 


Nepřihlášený uživatel

#94615 Re:

2016-10-09 17:21

#94608: -  

 Společnost přátel debila si vytvořil Zeman sám a může si tedy za jeho život alkoholového dementa opravdu sám. S mým životem naštěstí jeho debilita má splečného jen to, že já z pozice občana mám povinnost debila v ústavní pozici identifikovat a otevřeně kritizovat.  To je jedno z práv i povinností občana demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#94616

2016-10-09 17:23

o cem se v mediich na zapade nepise: Zniceni bunkru v Syrii odkud USA a Izrael ridily boj teroristu proti syrske armade. Nasledoval hystericky utok USA na Rusko v Rade bezpecnosti OSN. Dale mimo oznameni o pozastaveni likvidace polonia zaslalo Rusko USA ultimatum, ze politicka jednani skoncila a ze se bude jednat pouze na urovni vojenske obrany, pokud nebudou zruseny zakladny NATO kolem ruskych hranic a neprestane rusofobni propaganda atd. Rusko instaluje dalsi system 300 v Syrii protoze ocekava utok USA na syrskou armadu.
USA kongres schvalil dodavky smrticich zbrani na Ukrajinu, prvni transporty tanku, del, na vlacich uz odjely na Ukrajinu.
Vrchni velitel armady USA pronesl nenavistnou rec plnou vyhruzek znicenim tech, kteri se nepodrobi USA. Zacina to byt nebezpecne a media, vsude rizena USA , o vsem mlci!!!


Nepřihlášený uživatel

#94617 Re:

2016-10-09 17:23

#94610: cenzura médií -  

 Vždyť je to nesmysl z rusáckých servrerů. Podle tvého textu ti google udělá seznam rusácké propagandy z které to kopíruješ :-)

Tato diskuse je ale skutečně i o ruské progandě neboť Miloš Zeman je bez nejmenších pochyb ruský trotl. 

Fuck tank evropské nahoty

#94618 Re: Re:

2016-10-09 17:26

#94617: - Re:  

  Jakub Janda o tom natočí svůj další homoporno film.


Nepřihlášený uživatel

#94619 Re: Nezávislost spočívá v tom, že neupravují zprávy podle podle politiků....

2016-10-09 17:29

#94614: -  

 ....."pouze" informují. Pokud se jedná o komentář, musí být jasně oddělený od informace a komentovat by měla mít možnost i protistrana, pokud k danému tématu existuje. Nic složítého. 

Zemam publikuje v Putinových listech a Blesku, tam se logicky nic takového neděje, bulvár se právě vyznačuje mícháním reálných informací z bláboly (u Zemana je typické v projevech) a zároveň to ještě míchají s komentováním, tedy vzniká z toho naprostý nesmyslný mišmaš, který má dále zmatek vytvářet. Platí o bulváru v ČR který je z velké části nástrojem ruské propagandy. 

Západní bulvár, pokud to tedy není ruská propaganda, tak hrozný není. Bulvárně přináši zprávy, ale komentáře odděluje a bulvarizace zpráv neznamená, že zprávy jsou vyloženě vymyšlené či dokonce propagandistické, jsou jen podány bulvárně, tedy obsah je pravdivý, ale některé aspekty jsou zveličeny. 

Zeman je tedy idiot a jeho definice nedává smysl. Je to stejné, jako by řekl, nezávislá alkoholická iniciativat. 


Nepřihlášený uživatel

#94620 Re: Re: Re:

2016-10-09 17:30

#94618:  tank evropské nahoty - Re: Re:  

 Rusácká propaganda je přece sama o sobě pornografií, není potřeba tam nic přidávat. Propaganda je vždy pornografie. 


Nepřihlášený uživatel

#94621 Re:

2016-10-09 17:32

#94609: -  

 To prohlásil ruský trotl Trump? 


Nepřihlášený uživatel

#94622 Ještě že tak, Jermanová je opravdu šílená k..............., jiná charakteristika se hledá obtížně...

2016-10-09 17:33

K situaci ve středních Čechách, kde se začíná rodit koalice ANO, STAN a TOP 09 se vyjdářil šéf třetí jmenované strany Miroslav Kalousek, který se profiluje ostrou rétorikou směrem k hnutí ANO. "My jsme demokratická strana a necháme samozřejmě jednat své krajské zastupitele. Samozřejmě platí, že já bych velmi nerad viděl, kdybychom se ocitli v jakékoliv koalici, kde hejtman by byl za ANO, ale je to můj názor," komentoval pro ČTK situaci ve středních Čechách Kalousek.

Problém má ANO StB ve Středočeském kraji především z důvodu, že tam poslal polodementní Jirmanovou, která ve Sněmovně předvádí opravdové hrůzy. 


Nepřihlášený uživatel

#94623 Re: Re: Re:

2016-10-09 17:34

#94613: - Re: Re:  

 VŽDYT NĚMČOUŘI MAJI RADI TOTALITNI REŽIMY AD UŽ JDE O NACIZMUS NEBO ISLÁM NEBO JAKEJ ROZDIL JE MEZI ANGELOU MERKEL A ADOLFEM HITLEREM NĚMCI VYPROVOKOVALI  2 SVĚTOVÉ VÁLKY A TED SE SNAŽIJOU O 3 SVĚTOVOU VÁLKU Z ISLÁMSKYMY NEGRAMA

Fuck tank evropské nahoty

#94624 Re: Re: Re: Re:

2016-10-09 17:59

#94620: - Re: Re: Re:  

  Jakub Janda o tobě natočí svůj další homoporno film.


Nepřihlášený uživatel

#94625 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-09 18:02

#94624: tank evropské nahoty - Re: Re: Re: Re:  

 Proč by Jakub Janda točil nějaké další pornografické filmy? Je snad idiot jako Miloš Zeman, který degeneruje? Zatím to na to nevypadá.  

Tvoje oplzlé příspěvky voliče Miloše Zemana na takové věci také nic nemění, na tom se oplzlý idote "demokrate" jistě shodneme a to i přesto, že jsi idiotem. 

Nebo jsem se snad netrefil? Ty jsi jen polodement? 

Mimochodem, jistě se také shodneme, že analýza Zemanových "výroků", on by je nazval ejakulací, byla naprosto v pořádku - Zeman je bez nejmenších pochybností ruským trotlem a nic na tom nemění ani jeho pornografická dcerunka Kateřina.