MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94614

2016-10-09 17:15


"Pokud jde o nezávislost veřejnoprávních médií, zeptal bych se, na kom a na čem. Mám obavu, že naše veřejnoprávní televize přestává být závislou na svých divácích, a to je samozřejmě špatné, protože z toho vyplývá, že se stává závislou na některých politických subjektech, a často na velmi úzkých skupinkách, například TOP 09 nebo Bakalových imperiálních médiích atd. To považuji za chybu. Pro mě je nezávislá televize ta, která je závislá na svých divácích, a to je skutečná definice nezávislosti," má jasno Miloš Zeman.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94619 Re: Nezávislost spočívá v tom, že neupravují zprávy podle podle politiků....

2016-10-09 17:29:23

#94614: -  

 ....."pouze" informují. Pokud se jedná o komentář, musí být jasně oddělený od informace a komentovat by měla mít možnost i protistrana, pokud k danému tématu existuje. Nic složítého. 

Zemam publikuje v Putinových listech a Blesku, tam se logicky nic takového neděje, bulvár se právě vyznačuje mícháním reálných informací z bláboly (u Zemana je typické v projevech) a zároveň to ještě míchají s komentováním, tedy vzniká z toho naprostý nesmyslný mišmaš, který má dále zmatek vytvářet. Platí o bulváru v ČR který je z velké části nástrojem ruské propagandy. 

Západní bulvár, pokud to tedy není ruská propaganda, tak hrozný není. Bulvárně přináši zprávy, ale komentáře odděluje a bulvarizace zpráv neznamená, že zprávy jsou vyloženě vymyšlené či dokonce propagandistické, jsou jen podány bulvárně, tedy obsah je pravdivý, ale některé aspekty jsou zveličeny. 

Zeman je tedy idiot a jeho definice nedává smysl. Je to stejné, jako by řekl, nezávislá alkoholická iniciativat.