MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94744 Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:07

#94742: - Re:  

 

 Asad je diktátor - tedy ono "mohli žít" je otázka, co si pod tím představuješ. Prakticky žijí lidé i v Severní Koreii a dokonce žili lidi i Kambodži v době Pol Pota a Rudých Khmérů. Stajně tak žijí již skoro sto let Rusáci v Rusákově a komunistické totalitě, byť si povraždili v gulagu v milionech prakticky kompletně celou inteligenci země. 

Možné je skoro vše ovšem za zničení Sýrie nemohou občané Sýrie, ale Asad, který proti občanům Sýrie použil hned na počátku armádu, zbraně, vraždění a státní zločinnost.  Občané Sýrie původně žádné zbraně neměli, na tom se jistě v klidu shodneme. 

P.S. Dokonce i v komunistické dikatuře ČSSR mohli žít křesťané, ale už ne křesťanští řeholníci např. stejně tak se tu nemohli žít aktivní demokraté, podobně tu nemohli žít aktivní nekomunističtí herci atd. Křesťané byli sice velmi omezené míře připoštění na školy střední a ještě v menší míře na školy vysoké, kdy byly roky v ČSSR nebyly na vysoké školy připouštěny vůbec to nikoliv z důvodu nedostatku nadání, ale čistě jen proto, že chodili v neděli do kostela.

Dodnes se školství potýká s tím, že absolventi pedagogických fakult před rokem 1995 jsou v lepším případě jen dětičky komunistů, v horším případě jsou to dodnes aktivně komunisticky myslící lidé. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94746 Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:11:27

#94744: - Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 A co je potom saudskoarabská vládnoucí rodina,  ty pokrytecký islámobanderovský prolhaný prase?