MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#95076 Re: Re:

2016-10-16 10:07

#95075: JUSTIN BIEBER - Re:  

 Ty si odpovídáš na své vlastní příspěvky, tedy si spíše jen ubožákem. 

Jak vlastně ty tvoje výlevy souvisí se zločinností Miloše Zemana a jeho bandy KGBáků kterou si dotáhl na Hrad? Tato diskuse je totiž právě o tomto. 


Nepřihlášený uživatel

#95077 Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat mravné..

2016-10-16 10:09

....kulturní, s profesními znalostmi tedy lidi konzistentní, vzdělané, neboť nedílnou součástí vzdělání je kromě znalostí také kultura a morálka a všechny tyto tři složky osobnosti by měly být ideálně v souladu. Takové lidi snad všichni očekáváme ve veřejném prostoru a to bez ohledu na naše politické cítění, levicovost ani pravicovost v tomto konkrétním očekávání nehraje žádnou roli. 

....Miloš Zeman se celoživotně obklopuje lidmi nevzdělanými, amorálními, nekululturními, které dokonce stát (tedy my občané) považujeme za natolik nebezpečné, že jim odmítáme (zastupuje nás NBÚ) dát bezpečnostní prověrku státu.

Proč se tedy najdou lidí, kteří Zemanovi ty jeho hlouposti věří, proč ho volí, když pak nedůvěřují lidem kolem něj, které si sám vybírá? Co je to za podivnou schizofrenii? On si je snad Miloš Zeman nevybral, "někdo" mu ty zločince na Hrad přidělil? Byl to snad Vláďa Iljič Putin? 

Xaver se tváří jako "velký znalec", ale je to nejspíše ruský trotl, neboť se snaží odporně manipulovat s veřejným míněním.  

Zvláštní, jak si Xaver udělá názor z jednoho fragmentu odposlechu. Skoro by se dalo říci.....

Samozřejmě Nagyová na Nečase. Protože on jí byl zcela oddán, kdežto Dalík a Topolánek byli parťáci. Představte si, že to řídila ta ženská. Doslova a do písmene. Jenom jak s Nečasem jednala! Představa, že předseda vlády zodpovídá za chod státu, výkonnou moc, ministry, a taková prapodivná existence mu do telefonu říká tak hrozné věci, že je neschopný a kdo ví, co ještě... Umíte si představit, že by tohle někdo řekl Paroubkovi? Nebo Zemanovi a Klausovi? V duchu si to představuju: na druhé straně telefonu je Paroubek - já myslím, že kdyby na něj nějaká ženská takhle spustila, tak se zastaví až v České Třebové!

.....že je to prostě odporný manipulátor, tedy ruský trotl. 

 I Xaver (asi volič Miloše Zemana) žije v představě, resp. záměrně vytváří manipulaci, že to ne Zeman, ten opravdu nikdy nic neukradl, to všechno ti lidé "pod ním".  :-), hned se vyjasňuje proč Nejedlý dostal 46 preferenčních hlasů, Mynář 333, ale i Xaver poněkud zapoměl, že si tyto zločince na Hrad dotáhl právě marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman, a stejně tak si do Strakovky dotáhl StBáka Šloufa, Grosse dokonce na min. vnitra, který tam evidentně na jeho příkaz, přitáhl staré StBáky. 

Xaver je evidentně odporný manipulátor a jeho "dílo" bude spíše dílem FSB a GRU než cokoliv jiného.

"Jestli to tak bylo, pak je to hrůza. Ale myslím si, že je to vždycky aktivita těch lidí pod těmi politiky.", nehledě na to, že Zemana dělá idiota, který si neumí vybrat lidi, přitom odpovědností a právo politika je, lidi si vybrat a právě podle toho, jaké lidi má kolem sebe, podle toho má být hodnocen.

Hodnocení Zemana jeho vlastními voliči je vlastně absurdní, neboť lidi, které si Zeman vybral jeho vlastní voliči nesnášejí či je dokonce v drtivé většině považují dokonce za zločince (Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Augustin, Hlinovský), přesto Zemana v klidu volí. Je to důsledek naprosté neznalosti základních demokratických principů u voličů Miloše Zemana.  Mnozí se možná bláhově dokonce domnívají, že Zeman jejich zlodějiny neschvaluje, či jim dokonce "nějak brání" přestože si nedovedou představit, jak by to mohl dělat.  


Nepřihlášený uživatel

#95078 Úplný marx-leninský komunita, jako Miloš Zeman :-)

2016-10-16 11:15

Nic jsem si nenakradl, budu si hledat práci, říká poražený Škromach. Babiše stvořila ČSSD


Nepřihlášený uživatel

#95079 Je to opravdu vážné, obzvláště se zločincem Milošem Zemanem, který doslova ukradl ústavní pozici....

2016-10-16 11:18

Česká politika kulturního zoufalství

Jakub Janda

#95080 Vítejte uprchlíci!

2016-10-16 11:33

Chci do mýho análu černýho čůráka!

hn us

#95081 smrt usa

2016-10-16 11:47

 

Na území Česka měli Američané 15 cílů pro jaderné rakety. Chtěli zlikvidovat letiště

 


V Československu se stala terčem číslo jedna Praha společně s okolními městy jako Beroun, Kladno, Slaný či Kralupy nad Vltavou, jejichž hromadné zničení by znamenalo obrovské ztráty na životech. „Nevím, co si o těchto plánovaných útocích, které nemají příliš spojitost s vojenskými cíli, myslet,“ řekl serveru Lidovky.cz historik z Vojenského historického ústavu Prokop Tomek. Záměrné a přímé útoky na civilisty byly už tehdy v rozporu s platnými normami mezinárodního práva, což loni při zveřejnění dokumentu poznamenal i Národní bezpečnostní archiv.


Nepřihlášený uživatel

#95082

2016-10-16 11:49

Úplně nejhorší jsou eurohujeři, havloidi a jiná sebestředná pakáž, stejně jako za minulého režimu bolševici. Ti také nikdy nepřiznali, že problémy, ve kterých se socialistické země nacházely, způsobili oni sami. Stejně to dělají i eurobolševici. Nikdy nepřiznají, že Evropskou unii vedou nesmyslným směrem, že všechny problémy způsobili oni svojí hloupou politikou a teď poslední vítačskou politikou. Oni to budou svádět na Putinovy agenty. Předtím to byli imperialističní agenti a v tomto slova smyslu se nic nezměnilo. Nastupuje zpět totalita, byť je to možná soft totalita, ale projevuje se obdobnými symptomy jako totalita bolševická.


Nepřihlášený uživatel

#95083 Re: smrt usa

2016-10-16 11:51

#95081: hn us - smrt usa 

 KEŽBY TO LETIŠTĚ BYLO LETIŠTĚ VACLAVA HAVLA CO BUDE ZNIČENE


Nepřihlášený uživatel

#95084

2016-10-16 13:17

USA a jeho satelity roznášejí zlo po celém světě


Nepřihlášený uživatel

#95085 Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat mrav

2016-10-16 13:52

#95077: - Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat mravné.. 

 Ty jsi tu za zloděje a vlastizrádce z TOP 0,9%? Kolik ti platí, když to nikdo nečte? :DDD


Nepřihlášený uživatel

#95086 Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat

2016-10-16 14:08

#95085: - Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat mrav 

 Jak si přišel na to, že ty příspěvky nikdo nečte? 

Ty znáš někoho v TOP, kdo krade či kradl i jen z tisiciny tak jako Miloš Zeman? Je dobré tedy připomenout zašantročených více jak 100 mld. ruského dluhu kdesi v bývalém rusákově Milošem Zemanem a také spolukradení 14 mld. z MUS. 

Tedy pokud někoho takového v TOP znáš, neváhej a řeš to se státními zástupci. 


Nepřihlášený uživatel

#95087 Rusák Rusnok se před tím fičákem schová do řitě soudruha Zemana.....

2016-10-16 14:15

ČNB bude po ukončení intervencí čelit spekulantům, varuje Niedermayer

....to je naprostá jistota, stejně jako to, že intervence průběžná devalvace měny skončí dřív, než odtáhne Zeman z Hradu. 


Nepřihlášený uživatel

#95088 Re: Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vyb

2016-10-16 14:17

#95086: - Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat  

 Takže jsem se trefil. :DDD Kolik lidí si to podle tebe přečetlo? :DDD


Nepřihlášený uživatel

#95089 Re: Re: Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si

2016-10-16 14:30

#95088: - Re: Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vyb 

Jediné co jsi jako obvykle "trefil" tvůj vlastní výmysl, to je tak vše, jako obvykle. Vy z ruské propagandy si přece dokážete vymyslet prakticky jakoukoliv hloupost, hlavně ty, které nejste schopni nijak doložit. 


Nepřihlášený uživatel

#95090 Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 14:31

Jogínka kradla děti a krmila je LSD, vychovávala z nich rasu vůdců

 


Nepřihlášený uživatel

#95091

2016-10-16 14:46

Největší hnus současnosti je Kim-ir-senizace Václava Havla. Ti eurobolševici oprášili dokonce už i starý slovník, všude vidí agenty.


Nepřihlášený uživatel

#95092 Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 14:48

#95090: - Nějak tak u Zemanů doma?  

 ty se krmis hovnama, ty dementni zlodejsky topacky prase.


Nepřihlášený uživatel

#95093 Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 14:54

#95092: - Re: Nějak tak u Zemanů doma?  

 Miloš Zeman si dle jeho vlastních slov živě vzpomíná, jak jej jeho vlastní matka mlátila a považuje to dokonce za prospěšné a zavedl by to opět do škol, neboť jeho matka mlátila i jí svěřené děti ve škole. 

To jsou jeho slova, co si tedy o domácnosti soudružky Zemanové, "vychovávající" Zemana mlácením a bez otce má tedy občan myslet? Že se jednalo o patologickou domácnost? Ano, byla to patologická domácnost. Zemana dovedla k alkoholismu, chorobnému lhaní, pocitu vylhané výjimečnosti a lidské ubohosti. 


Nepřihlášený uživatel

#95094 Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 15:08


Nepřihlášený uživatel

#95095 Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 15:26

#95094: - Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?  

 Zeman to snad ličil jinak u nich doma a ve škole? Vyhrožuj si Milošovi, mne z vašeho divadla vynech. 

Raději se také zamysli, jestli bylo vhodné Zemana volit, když nemáš jediný argument, proč si tak učinil. Dnes dokonce evidentně už vůbec netušíš, proč si k volbám šel natož to, proč si volil Miloše Zemana. 

Měl by ses velmi zamyslet nad jeho porušováním volebního zákona, nad jeho lhaním v době voleb, i následně kdy se dostal k ústavní pozici. 

Je to velmi vážné, neboť jeho lhaní pokračuje, úřad Hradu je v naprostém rozkladu, úředníci přicházejí o bezpečnostní prověrky, protože jsou vystavování stytku s lidmi, které si na Hrad přivedl Zeman a kteří nemají šanci získat prověrku a jsou tedy pro stát nedůvěryhodní - pohybující se na hranici kriminality - Nejedlý, Mynář či Hlinovský.  Hrad je již zmiňován v každé zprávě BIS jako bezpečnostní riziko pro stát i EU. To skutečně není možné přecházet, zavírat před tím oči a tvářit se, že se "nic neděje". 

Jak jsem psal jinde, bez ohledu na naše politické preferenc očekáváme, že se ve veřejném životě budou nacházet lidé mravní, kulturní s profesními znalostmi, kdy také předpokládáme, že tito lidé budou konzistentní, tedy jejich mravnost, kulturnost a profesní znalosti se budou navzájem doplňovat a tito lidé tedy budou obecným přínosem. 

Miloš Zeman není konzistentní osobou a to už z důvodu jeho patologického lhaní, na tom se jistě shodnu dokonce i s jeho voličem. 


Nepřihlášený uživatel

#95096 Re: Je absurdní, že není obžalován Miloš Zeman....

2016-10-16 15:42


Nepřihlášený uživatel

#95097 Re: Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vyb

2016-10-16 15:45

#95086: - Re: Re: Odpovědností a právem (povinností) politika je, vybrat si spolupracovníky, měl by si vybrat  

 digitální demence... je závislost na jedné či dvou činnostech (například psaní do pitomých on-line diskusí) po celý aktivní den...


Nepřihlášený uživatel

#95098 Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 15:45


Nepřihlášený uživatel

#95099 Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 15:50

#95093: - Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?  

 

tvoje matka je spinava kurva, ty spinavy prase.


Nepřihlášený uživatel

#95100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-16 16:03

#95098: - Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?  

 Kdo my? Zemanovci?  

Není to snad na Hradě, tak jak to píši. Neličíl svůj domov a školu tak, jak jsem to napsal? 

Jsi si jist, že tvoje vyhrožování nemá i druhou stranu? 

Jistě se shodneme na tom, že chceme i my dva ve veřejném prostoru lidi mravné, kulturní s dobrými profesními znalostmi.

Jistě se  také shodneme na tom, že makroekonomické údaje ČSÚ poskytují dostatek informací, že v letech 1998-2002 nebyla země vládou spravována odborně zdatně, neboť došlo k masivnímu zadlužení země (100 % nárůstu dluhu) a zároveň došlo k nárustu nezaměstnanosti. 

Jistě se také shodneme, že Miloš Zeman lhal nejen o privatizaci MUS v době volební kampaně, ale i jeho politických oponentech, protože se za část lží dokonce omluvil a přiznal, že to byli lži a další NSS ve svých rozsudcích jako lži určuje. 

Je skutečně velmi vážné, pokud BIS opakovaně Hrad uvádí jako bezpečnostní riziko státu a po Hradě se pohybují lidé bez bezpečnostních prověrek státu. I na tom se jistě shodneme, nic takového bys nechtěl, kdyby byl na Hradě např. místo Zemana Jan Sokol nebo paní Roithová.