MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#95176

2016-10-17 13:12

dnes už na dalajlámu přijde jen tisícovka neziskovkářů. kde jsou devadesátá léta, co ;-D


Nepřihlášený uživatel

#95177 Re:

2016-10-17 13:20

#95174: -  

 Čerpáš své názoru na serverech ruské propagandy a bulváru. 

Dalaljáma je celosvětovým symbolem potřeby svobody, kultury, víry. To, že ty to tak nevnímáš není problém nikoho jiného než tvůj, je to z důvodu tvé neznalosti a vlastní ateistické omezenosti. 

Komentář zdrojů v textu "Tůmy", který pravděpodobně vůbec neexistuje. 

workers.org nemá smysl komentovat :-), to je moc pěkný web :-)

Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-)

Tashi Tserig existuje, narodil se 1937, ale zjevně je to jiný, než kterého uvádít Tůma, tento je budhistický učitel a do kláštera vstoupil v sedmi letech, dodnes je budhistou.  

Melvyn C. Goldstein, A History of Modern Tibet 1913-1951. Berkeley: University of California Press - nepíše o otrokářství, ale o feudální theokracii - bylo vysvětlováno i v anglickém textu, který jsem dal do diskuse, tedy opět Tůma cosi podsouvá skutečnému vědci a vymýšlí si, parazituje na jeho jménu. 

AnnaLouise Strong, Tibetan Interviews - komunistka, která dokonce odjela do CCCP :-) s pak žila v komunistické Číně ve vřelém obětí s prominentními komunisty, tak to snad jako zdroj informace nejde brát vůbec vážně, to snad oba s komunisty máme zkušenost stejnou, nebo snad máte jinou Mičurine? 

Alexandra David-Neel (velmi pobaví, když Tůma o ní mluví jako o muži :-) - velmi známá osoba velmi vitální, existuje o ní dokument. Tůma si pravděpodobně přímo vymýšlí, v lepší případě "cituje" jako idiot Miloš Zeman, tedy bez kontextu, aby to mohl "zkreslit" vylhat. Na základě knih této ženy mnozí na západě naopak kouzlu Tibetu propadli a začali studovat budhismus. 

Tedy přesně, jak bylo jasné, hned po prvním přečtení Tůmova textu, je to těžká rusko trollí Xi pinpongova propagada. Slátani z různých zdrojů kdy mnohdy jsou zdroje uváděny jen proto, aby v lepším připadě šlo o citaci bez kontextu, v horším případě to přímo autorům podvrhuje, kdy v obou případech parazituje na jejich jménech. 

Ubohost Tůmova "textu" lze tedy potvrdit během 10 min. Tedy jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádání Tibetu před rokem 1950 jsem vložil do této diskuse já a je v anglickém jazyce, přesně tak, jak jsem jej zkopíroval ze zdroje. 

Existuje vůbec Milan Tůma? Na Slovensku skutečně spisovatel Milan Tůma je, ale je obtížné uvěřit, že by vytvořil takový blábol o Tibetu. O autorovi se tedy nedá dohledat vůbec nic. Text je hojně rozšířen jak na slovenských tak českých rusko trollých serverch, tedy je velmi pravděpodobné, že Milan Tůma, který by měl být autorem tohoto textu vůbec neexistuje, obdobně jako neexistují autoři textů na rusko trollím serveru v angličtině ron paul institute. 

Ale moc jsem se u pročítání zdrojů pobavil :-) a jsem velmi rád, že mi byla připomenuta Alexandra David-Neel chtěl jsem si její knihy přečíst. 


Nepřihlášený uživatel

#95178 Re:

2016-10-17 13:22

#95176: -  

V ČR pouze 15 % starších patnácti let je schopno lži Miloše Zemana vydávat za pravdu, ostatní méně či více o Zemanovi pochybují. To, že těch 15 % je těch, kteří mohou na šikovně vymyšlených setkáních Zemana ve všední den dopoledne sedět před podiem, jen dokládá, co je to za lidi a jakým je Zeman odporným zbabělcem, který se vlastně s onou drtivou většinou, která o něm pochybuje, setkat nechce. Zemanovi vyhovují blbečkové, kteří naprosto evidentní lži jsou schopni vydávat za pravdu, viz. jako prototyp takového hlupáka Ovčáček. 

V jednu hodinu odpoledne se také nemůže uvolnit každý, nevíc noviny o setkání s Dalaljámou neinformovali prakticky vůbec. 

Jeho přednáška je vyprodaná a byla by vyprodaná v libovlně velkém sále. 


Nepřihlášený uživatel

#95179 Re: Re:

2016-10-17 13:48

#95177: - Re:  

 

Cituji od skutečného znalce Tibetu:

-----------------

Když do Tibetu v roce 1950 přišla Čínská lidová osvobozenecká armáda, nalezla tam otroctví. Jednalo se o feudální teokratický systém. Tím, kdo vyzval k obsazení Tibetu, byl Pančeláma, tj. zástupce Dalajlámy, jemuž se Dalajlámova politika nelíbila.Počet padlých při obsazování Tibetu nedosáhl ani 200 lidí. To, co říkám jsou vědecké hypotézy a nikoli nějaká výzva k politickému aktivismu. Vědec je člověk, jenž pracuje s otazníky. Každá moje odpověďje otazník a tudížvšechno, co říkám, je třeba si prověřovat,i já tak činím.Jen politici pracují s vykřičníky,já pracuji s otazníky.Když se podíváte na dnešní rozpočetTibetu,90% jde z pekingských zdrojů.Dalajláma sám říká, na rozdíl od našich divochů z Prahy, že si ani nepřeje ani nechce odtržení Tibetu od Číny, že chce vyšší stupeň autonomie. Před 5 či 6 letyprohlásil ve svém vystoupení na Sorboně, že se cítí být marxistou

Zdroj:http://lukassluka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=495763


Nepřihlášený uživatel

#95180

2016-10-17 13:56

 

E-maily Clintonové a spin ČT

Víte taky, co uniklo z Clintonových e-mailů? Co se nám ČT snaží o e-mailech Clintonové neříct? To se podržte. ČT sice o e-mailech mluví ale pouze v tom kontextu, že neměla používat nevládní (nezabezpečené) e-mailové služby pro státní komunikaci, protože tím prý odkrývala přísně tajné informace. A teď už víme, co je to za informace.

Clintonová v e-mailech napsala, že musíme zatlačit na Saudskou Arábii, protože podporuje Islámský stát. Bum a je to tu. Clintonová už v roce 2014 tedy věděla, že Saudská Arábie Islámský stát podporuje, ale její politika to vůbec nerespektovala. Tohle se totiž nesmí říct. ČT sice trošku kolem tématu nejistě přešlapuje, že v Saudské arábii to se svobodou a tak není úplně ideální, a že vlastně Islámský stát a Saudská arábie jsou si vlastně dost podobné svými cíli i metodami, ale obecně je téma moc nezajímá.

Přesto se všichni děsně tváří vážně, že USA spolu se Saudskou Arábie je snad nějaká koalice v boji proti Islámskému státu! :D A že prej žádné Rusko v boji s IS nepotřebujou.

Ale je teda fakt, že když se na televizi díváte pravidelně, a sledujete ty správné programy, tak ono to fakt působí seriozně. Občas jim sice host odběhne mimo program, a tak ho musí trochu usměrnit, a poznamenat si, koho si už tam nezvat, ale jinak jim to jde dobře.

Vtipný bylo, jak řekl ten moderátor ČT, že "Clintonová bude muset v debatě urovnat otázku úniku e-mailů". Tak to jo. Urovnat to. Zahladit. Vždyť je to mega-aféra, která ji naprosto diskredituje.

 


Nepřihlášený uživatel

#95181

2016-10-17 13:58

Neomarxisty v Česku nechceme!


Nepřihlášený uživatel

#95182

2016-10-17 14:01

nač podpora samostatnosti Tibetu? Vždyť to, jak prohlásil, dalajláma nechce. A vlajku mu schválil sám velký Mao!


Nepřihlášený uživatel

#95183 Re:

2016-10-17 14:09

#95175: -  

 Tvoje lidská práva jsou v EU nějak krácena? Tak to neváhej a odstěhuj se do rusákova, přivítají tě s otevřenou náručí a zaručenými "lidskými právy" gulagu. 


Nepřihlášený uživatel

#95184 Re:

2016-10-17 14:13

#95180: -  

 Ty si blázen nebo ruský propagandista? 

Ty usuzuješ z fragmentu navíc prakticky neověřitelného, že se Clintonová snad věděla o tom, Saudská Arabie podporuje IS a obzvláště na státní úrovni a se Saudskou Arábií o tom nejednala? 

Nebuď idiot, Americká administrativa se snaží jednat nepřetržitě, dokonce se najdou kritici, kteří tvrdí, že diplomaticky jednají až příliš. 

Wiki leaks jsou jen jakési fragmenty bez souvislostí, bez jasných vazeb na jednání administrativy, prostě jen vytržení z kontextu bez hodnoty. 


Nepřihlášený uživatel

#95185 Re:

2016-10-17 14:15

#95182: -  

 Tvůj příspěvek je ovšem zdatná manipulace, bez toho, abys doložil, že se něco takového kdy stalo. 


Nepřihlášený uživatel

#95186 Re:

2016-10-17 14:16

#95181: -  

 Tak s tím utíkej osobně za neomarxistou a neonacistou Milošem Zemana na Hrad, okamžitě. Pošlete jej do rusákova. 


Nepřihlášený uživatel

#95187 Re: Re: Re:

2016-10-17 14:22

#95179: - Re: Re:  

 Vždyť je to propagandistický blábol, komunista Sluka je pro tebe autoritou, která snad bude objektivně hodnotit genocidu obyvatel Tibetu? To je stejné, jako by se k tomu měla vyjádřit soudružka Marta Semelová a to uznáš i ty, že bude plácat naprosté hovadiny. 

Sluka nejspíš čerpá z textu Slováka Tůmy, pokud dokonce on sám není oním Tůmou :-). V Tibetu nebyl nikdy. 

Na základě čeho Sluku považuješ za "skutečného znalce Tibetu"? To sem napiš, to si opravdu rád přečtu. Opravdu by mne velmi zajímalo, jak určuješ, kdo je "skutečným znalcem" v podstatě čehokoliv. Zatím mi to připadá, když píše komunistické neověřitelné a nevěřené bláboly, je to u tebe "skutečný znalec". 

 


Nepřihlášený uživatel

#95188 Koketování s ANO StB je věc velmi nebezpečná....

2016-10-17 14:31

V Libereckém kraji vznikla
koalice STAN, ANO, ČSSD a ODS


Nepřihlášený uživatel

#95189 Vláda není schopna řešit to, co jí BIS jednoznačně sděluje jako bezpečnostní riziko pro stát.....

2016-10-17 14:38

Vláda schválila Zemanovu cestu na Rhodos. Někteří ministři byli proti

.....tedy Hrad a bandu KGBáků, kterou si tam přitáhl Miloš Zeman. Je to věc velmi vážná. 


Nepřihlášený uživatel

#95190 Re: Re: Re: Re:

2016-10-17 14:43

#95187: - Re: Re: Re:  

 Ty máš informace přímo Goebblese, banderovče.


Nepřihlášený uživatel

#95191

2016-10-17 14:45

 neomarxistou a neonacistou jsi ty banderovská špíno. 


Nepřihlášený uživatel

#95192

2016-10-17 14:52

Velvyslanec USA v ČR, přítel dosluhujícího prezidenta Obamy, Andrew H.Shapiro má setrvale nutkavou zálibu zasahovat do vnitřních záležitostí naší země, aniž by mu kdokoliv z našich zodpovědných politiků, včetně ministra zahraničí Lubomíra Zaorálka, řekl “své” a uvedl ho na pravou míru. 

 

Samotného Zaorálka jsem před několika měsíci musel dokonce ve sněmovně interpelovat, když se americký ambasador, společně s jihokorejským kolegou a několika dalšími zahraničními diplomaty, navzdory svému diplomatickému statusu, zapojil do šestitýdenní kampaně na sociálních sítích na podporu transparentnosti a do boje proti korupci v ČR. Nepopírám v této souvislosti, že tento negativní jev je u nás, zejména díky politice mafiánského klientelismu předchozích pravicových vlád poměrně rozšířen, ale za poslední rok se index vnímání korupce, alespoň podle podle organizace Transparency International, vylepšil ve srovnání s ostatními zeměmi o 16 míst, přičemž zmíněná Jižní Korea, velice blízký vazal USA, je v tomto srovnání dokonce ještě za námi! Ale tam takováto aktivita nebude nejspíše třeba, Jihokorejci zřejmě americké rozpínavosti neodporují!      

 

Neakceptovatelné vměšování se do vnitřních věcí ČR se projevilo i tlakem a mediální konfrontací s prezidentem republiky Zemanem. A ministr zahraničí, kromě pár otřepaných frází, opět nic, americký občan, “ministr bez práce”, jak jej tituluje například TOP 09, Jiří Diensbier také nepomůže, a o aktivním a pravidelném cestovateli mezi oběma zeměmi, místopředsedovi vlády Bělobrádkovi, již ani nemluvě! Ten se v poslední době, alespoň podle mého názoru, věnuje spíše podpoře Landsmanschaftu, než obhajobě oprávněných zájmů naší země, za kterou je mimochodem i “královsky placen”.     

 

Zatímco ve Spojených státech, například předloni v Missouri, loni v Marylandu či letos v Milwaukee, začíná být normalitou zákaz nočního vycházení, nejčastěji z důvodu množících se rasistických střetů mezi policií a občany, Shapiro nemá u nás nic lepšího na práci, než jít “kázat” do pořadu Jana Krause, nebo se například předvádět na nedávném exhibičním pochodu “Prague Pride” leseb, gayů, bisexuálů a transsexuálů.     

 

V jeho domovské zemi se po sobě střílí, rabují se obchody, zapalují domy a auta, vyhlašuje mimořádný stav, a to již posledních několik let. Přesto asi podle názoru americké exekutivy potřebuje “pomoci” spíše Česká republika, kam je nutno ten “americký kukaččí způsob demokracie” i bez místního svolení obyvatelstva “řádně zasít”!   

 

Shapirovými “nediplomatickými” aktivitami se ale k utužení partnerství mezi oběma zeměmi, což by mělo být tím nejdůležitějším zájmem, rozhodně nepřispěje.      

 

Nabízí se spíše otázka, zde se transatlantický spojenec nesnaží naopak přispívat k pozvolné, avšak prokazatelně nastupující, transformaci naší společnosti na kodifikovaný diktát menšin a tak i k procesu pozitivní diskriminace, tedy k tomu, na co se za oceánem doplácí několik posledních desítek let, a co se skutečnou spravedlností a demokracií má pramálo společného. Každému přemýšlející člověku musí být jasné, že tímto způsobem lze kteroukoliv zemi erodovat zevnitř, poměrně snadno a s minimálními prostředky! A snahy o destabilizaci evropského prostředí, kterého jsme i my součástí, podbarvené politicky, ale i hospodářsky, přece registrujeme v posledních měsících i externě. Stačí se jen podívat na proces řízené migrace, u jehož kořenů stojí opět velmocenská, dobyvačně válečnická politika USA!

 


Nepřihlášený uživatel

#95193 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-17 15:08

#95190: - Re: Re: Re: Re:  

 To se skutečně na víc nezmůžeš? Autor se jako komunista sám prezentuje. 


Nepřihlášený uživatel

#95194 Re:

2016-10-17 15:10

#95192: -  

 Muselo by to být ve steno-záznamech ve Sněmovně. Moc to na to nevypadá, že by něco takového se kdy ve Sněmovně odehrálo. 

www.psp.cz

 


Nepřihlášený uživatel

#95195 Re:

2016-10-17 15:11

#95191: -  

 To z mých příspěvku rozhodně vyčíst nelze, ale logicky si to můžeš vymyslet. Ruská propganda si vlastně všechno vymýšlí, realita tam není žádná. 


Nepřihlášený uživatel

#95196 Re: Re:

2016-10-17 15:14

#95183: - Re:  

 V jakém roce žiješ senilní geronte? :DDDD


Nepřihlášený uživatel

#95197 Re: Re:

2016-10-17 15:16

#95195: - Re:  

 Strč si ty svoje dementní kecy do prdele, retarde.


Nepřihlášený uživatel

#95198 Re: Re:

2016-10-17 15:31


Nepřihlášený uživatel

#95199 Re: Re: Re: Re:

2016-10-17 15:33

#95187: - Re: Re: Re:  

Dalajlama: Jsem marxista

K víře v učení německého myslitele Karla Marxe, jehož teorie daly základ socialismu a komunismu, se přiznal tibetský duchovní vůdce dalajlama. Napsala to v pátek agentura AFP.


Nepřihlášený uživatel

#95200

2016-10-17 15:39

Neuspesni a zapomenuti politici Bursik s Jacque (snad uz nastudovala biomasu). Plus hudebni doprovod te pani co neni schopna rict souvisle tri vety bez napovedy, to je vazne ucta k takove osobnosti Tibetu. Kdyby aspon pozvali spasitele a vseznalka Horacka.