Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

Nepřihlášený uživatel

#1726 Ať žije Zeman!

2015-12-03 21:55

I mistr všech mistrů Yoda vyjadřuje podporu panu prezidentovi.

Nepřihlášený uživatel

2015-12-03 21:58

Tu vládu PRASAT VYTLOUCT NE ODSTOUPIT,VYMLÁTIT.

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 03:10

Je to prezident lidu a bohužel jako jediný se snaží hájit zájmy našeho národa.

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 09:32

Pana prezidenta Zemana jsem volila a za svou volbou si stojím.

Nepřihlášený uživatel

#1730 Zeman ohrožuje monopol havlistů na řízení státu, nevšimli si však, že vláda jedné strany už skončila

2015-12-04 12:10

Všichni proti Zemanovi. Jedině tak je možné charakterizovat další v podstatě komicky zběsilou kampaň, kterou proti hlavě našeho státu poznovu rozjela mediálně-politická falanga, pochopitelně v čele s Českou televizí a tiskovým impériem Zdeňka Bakaly, což je jedno a totéž. Ostatně obojí si platíme z našich daní. ČT dáváme povinně každoroční daň sedm miliard, u Bakaly jsme si to – za asistence Bohuslava Sobotky – předplatili při „privatizaci“ OKD a hornických bytů mnohonásobně.

Je dobře toto pozadí stále vnímat. Mohl by totiž vzniknout dojem, že opravdu jde o nějaký „ideový střet“. Takové však u nás už dávno neexistují. Havlisté na všech úrovních jsou pouze stále víc frustrováni faktem, že sice ovládají kde co, ale nedosáhli na nejvyšší post ve státě - když nechali o prezidentovi hlasovat veřejnost. A zcela bez sebe jsou dnes především z toho, že ač mají v rukou většinu hlavních médií, veřejnost, která Miloše Zemana posadila na Hrad, se naopak mohutně rozrůstá o jeho další příznivce (a voliče).

V záplavě unijních krizí, které v posledních letech prožíváme a jež vrcholí migrantskou tsunami, zůstal totiž prezident republiky na straně normálně uvažující většiny veřejnosti, která se - navzdory mediálnímu bušení do hlav - o svou republiku spolu s prezidentem důvodně obává.

Nepřihlášený uživatel

#1731 Re:

2015-12-04 15:06

#1729: -  

Já ho nevolil, pro mě to byla stejná profláklá svině jako knížepán, proto jsem se ve druhém kole zdržel hlasování. Nakonec jsem ale rád, že skončil na hradě právě on. Nechci domýšlet tu katastrofu, kdyby na císařské stolici usedl huhla s čírem. Zle, matičko, zle!

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 15:36

Stojím za panem prezidentem Milošem Zemanem

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 15:40

nedáme Vás

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 16:42

VAZIM SI PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 17:15

Chci podporu pro pana prezidenta ,je to dobrý a přímý člověk

Nepřihlášený uživatel

2015-12-04 22:21

Nepotřebuji pochybovat o důvěře v presidenta kterého jsem si sám zvolil,musel bych jinak pochybovat sám o sobě.
Alena

2015-12-05 01:01

Já se Zemanem zpravidla souhlasím a jsem ráda, že nás je většina.Ti zoufalci, co se jim Karel nepovedl už jen kolem sebe kopou. A patří jim to.

Nepřihlášený uživatel

2015-12-05 06:55

Náš pan prezident, Ing. Miloš Zeman je ten nejlepší muž, který v této době mohl hájit naše zájmy. Má naši podporu za jeho skutky a vyjadřování a také fandíme jeho mluvčímu panu Ovčáčkovi. Velmi obdivujeme jejich vytrvalost a pevné nervy. V dnešní šílené situaci Evropy jsou pro nás hrdinové. LK

Nepřihlášený uživatel

2015-12-05 08:55

Tuto petici s velkou radostí PODEPISUJI a nejsem sama, kdo by rád viděl pana prezidenta Miloše Zemana v dalším období jako prezidenta této republiky. Zatím jsem se nesetkala ve svém okolí s opačným názorem.
Spíše se shodným. Například, že je to člověk se srdcem na pravém mistě. S dobrým zdravým selským rozumem a respektem k lidem této země i ústavě tohoto státu. A právě respekt k ústavě republiky a jejich občanům mnohým politikům velmi chybí.
Děkuji pane prezidente za to jaký jste a přeji Vám hodně pevné nervy a zdraví.
S pozdravem. Korejsová Hana.

Nepřihlášený uživatel

2015-12-05 22:26

Koukám, že po projevu na Albertově nastala opět hysterická zemaniáda. Zajímavé, že pdobná kampaň nenastala, když po něm házeli kavárenští náckové vajíčka nebo když Ztohoven zneuctili státní symbol – standardu a nahradili je jejich posranýma trenkama. Aspoň čloěk vidí, co za hovada jsou ti havloidi zač. ostatně když se zastávají Pussy riot, které masturbují mraženým kuřetem či znesvěcují pravoslavné chrámy tak se není ani čeu divit. Čím víc obscénní, čím víc perverzní, čím víc pobuřující, čím víc nechutné a překračující ranice slušnosti a morálky, tím více to kavárenským deviantům konvenuje. A tahle perverzní svoloč se nechá nazývat elitou?

Volič pana Zemana

2015-12-06 12:47

Pan president Zeman se snaží masám ukázat, že mají možnost se před zotročováním ze strany elity ubránit. V tom jí pomáhá demokracie. Proto elita využívá proti presidentovi každý nesmysl.

Nepřihlášený uživatel

#1742 MILOSH RULEZZZZZ !!

2015-12-08 12:22

Milda je nejlepšííííí ííííííí !!!

Nepřihlášený uživatel

#1743 Re:

2015-12-10 09:29

#1724: -  

Moje řeč. Je to fanatická fašitická banda, která touží po ovládnutí tohoto státu a nastolení své zvrhlé multikultifašistické totality, kdy každého s odlišným názorem chtějí zavírat jako nebezpečného radikála – že mně to něco připomíná, nebylo to tu už někdy? Zeman je na Albertově pojmenoval dobře. Tyhle hordy fanatických islámofilů jsou nechtěným produktem demokracie.

Nepřihlášený uživatel

#1744 Chvála panu Zemanovi

2015-12-10 09:41

Jsem rád, že máme takového pana prezidenta jakého máme. Ano, má svoje mínusy, není zrovna dvakrát reprezentativní typ, ale narozdíl od zbytku politické "elity" hájí práva naší země a pokud jde o zahraniční politiku, není toho příliš mnoho, co bych mu mohl vytknout.

Nepřihlášený uživatel

2015-12-11 13:53

Já i celá má rodina si váží našeho pana prezidenta Miloše Zemana. Díky bohu, že nevyhrála ta aristokratická svině

Nepřihlášený uživatel

2015-12-20 20:42

Zeman je v dnešní době v souvislosti s uprchlíky ta nejlepší volba.

Nepřihlášený uživatel

#1747 Re:

2015-12-23 20:06

Nepřihlášený uživatel

2015-12-24 13:50

miloš zeman neni nejlepši prezident ale děla vše pro dobro lidu on jediny bojuje s vlastizradci a proto ho budu vždy podporovat jediny s vlady si uvědomuje nebezpeči s islámu

Mirek

#1749 Zeman ukazuje, že je dobrým prezidentem

2015-12-26 23:58

Poslouchal jsem jeho vánoční poselství a i když bych mu pár věcí vytknul, třeba jeho sympatie ke skandinávskému systému nesdílím (švédská sebevražedná imigrační politika, norský barnevernet a juvenilní justice, snížení kriminality mezi domácími obyvateli ano, ale rozhodně ne v ghettech), tak hodnotím jeho proslov kladně a jsem moc rád, že tam místo něj nesedí ten aristokratický šišlající spáč!

Nepřihlášený uživatel

#1750 PF 2016

2016-01-01 13:23

Přeji panu prezidentovi vše nejlepší do nového roku, hodně štěstí, pevné zdraví a silnou vůli čelit útokům zmijí z pražských kaváren, pokoušejících se o český majdan! Miloši, národ stojí při Tobě!