Petice za podporu Martina Půty

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Martina Půty

Nepřihlášený uživatel

2014-11-21 21:15

Napíši jedno pravdivé rčení: "Když chceš psa bít, hůl si vždy najdeš!" Panu Půtovi věřím!!!

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Martin Půta

2014-11-21 23:55

#23: Jan Votruba *195@2 - Martin Půta 

Děkuji. Naprosto s Vámi souhlasím/mohu prosím dostat Váš kontakt? ivana.hujerova@kraj-lbc.cz.

Ivana Hujerová, radní Libereckého kraje, regionální rozvoj a evropské projekty, rozvoj venkova

Mgr. Bc. Karel Heller - Česká Lípa TOP 09

2014-11-22 07:23

Držím palce. Martine, prosím neuhnout. Věřím.

Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Re: Zlatokopové vytáhli do boje za záchranu koryt

2014-11-22 08:07

Nepřihlášený uživatel

2014-11-22 12:06

Je to hnusný, co dokáže boj o politickou moc vytvořit za kauzy!Nevěřím tomu. Martine DRŽ SE!

Nepřihlášený uživatel

2014-11-22 12:40

Nevěřím,že by pan hejtman Puta vzal úplatek..nemá to zapotřebí

Nepřihlášený uživatel

#32 Re: Re: Re: Zlatokopové vytáhli do boje za záchranu koryt

2014-11-22 13:41

#22: Jana Richterová,Hrádek nad Nisou - Re: Re: Zlatokopové vytáhli do boje za záchranu koryt 

proto ho ve zprávě označili za "nejvyššího" aby ovce měly čemu věřit ;)

Nepřihlášený uživatel

2014-11-22 14:55

Verím Vám pane Puto

Nepřihlášený uživatel

2014-11-22 16:52

Tento politik, dlouhé roky komunální, je pro mne nadějí na slušnou politiku. Viděla jsem výsledky jeho práce. Nevěřím, že by se zpronevěřil svému poslání.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-22 17:19

Znám pana Půtu jako velice kompenetního, ale také velice slušného člověka. Naprosto nevěřím v jeho vinu !

Eva Hájková

Pavel

2014-11-22 18:29

A co když opravdu kradl?

Leoš Mayer

#37 Re:

2014-11-22 19:15

#36: Pavel -  

A co když ne? Je tak snadné někoho označit za zločince. Divím se , že se v některých názorech občanů skoro vůbec nectí něco jako presumce neviny.

Sledujte dále a možná vám dojde,jakou má Martin Půta pověst a kolik lidí mu fandí a co dokázal.Já osobně jsem přesvědčen,že to neudělal !

Eva Rosenbergová

#38 pan Půta

2014-11-22 19:58

Zbytečné a trapné vykonstruované osočení ... 

Špatná černá komedie. PROČ???

Myslím, že by se tímto neměla odvádět pozornost od divné situace

na Magistrátu - viz. poslední volby a jejich výsledky,

potažmo hlavně chování pana Tibora B.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-22 22:48

Pana hejtmana Martina Půtu, známe osobně. Nevěříme tomu, že by vzal takový úplatek, jak media uvádějí, ani žádný jiný. Je to pouze komplot od někoho, komu nevyhovuje jeho postavení, jak je běžné v naší malé, ale zkorumpované republice.
Marcela a Jiří Zárybnický

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 08:27

NEKOMU SE NEHODI

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 11:04

Panu Martinovy Půtovy věřím a doufám že se to brzy vyřeší :) ,a ta osoba co mu tímhle ublížila bude potrestaná !!!!!

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 12:20

Znám politiky i podnikatele. Mám osobní zkušenosti s udáními a justicí, co jde raději kratší cestou a ne tou klikatou za hledáním pravdy. Martina znám dlouho a někomu asi jeho poctivost překáží. Na někoho plivnout je opravdu jednoduché. Něco vybudovat a uklidit přes odpor těch, co z toho do teď na náš úkor žili, to chce odvahu. Tu Martin má a já mu věřím!

Ing. Jiří Zdražil

Nepřihlášený uživatel

2014-11-23 18:49

Panu Půtovi věřím.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-24 05:51

Po dlouholeté zkušenosti s panem Martinem Půtou, jde určitě o intriky lidí, kterým svým poctivým, slušným a nekompromisním jednáním je nepohodlný. Tímto způsobem se ho snaží odstranit z veřejné politiky.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-24 11:08

Je to normální,že aniž bylo ukončeno nějaké vyšetřování je hejtman Půta předhozen veřejnosti?To i hromadný vrah má větší ochranu.V médiích jsou jen hyeny a touží po senzaci. Hledejte hlavně toho,kdo má zájem se hejtmana zbavit,komu tak překáží!!!!

Nepřihlášený uživatel

2014-11-24 16:37

Martina znám osobně několik desítek roků a za dobu své starostovské funkce v Hrádku nad Nisou nikdy nezpronevěřil a nevzal úplatek a to co on dokázal prosadit a vybudovat pro město a okolí z toho by jsi ta sebranka ze Syneru a Metrostavu potažmo parlamentu měla ostudou tlouct hlavou o zem. Banda prospěchářů a uplácečů...ostuda je že,ČT vše bere jako jasnou věc...myslel jsem že,noviny Blesk by mě nepřekvapily ale ČT a MF Dnes tak to už jsme hluboko klesly.....jen čekat zase na ty pány v zelených bundách v žiguliku

Nepřihlášený uživatel

#47 Re:

2014-11-24 23:05

#46: -  To máte všichni takový strach se podepsat a být anonymní? Totalita je už 25 let out:)

Nepřihlášený uživatel

2014-11-25 20:31

Obvinění je naprosto nepodložené, podezřele načasované a neúměrně zveličované.

Nepřihlášený uživatel

#49 Přeji hodně sil..

2014-11-25 20:36

Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem. Bohužel, někteří se nelíbí (nehodí) více než jiní. Není nic horšího, než když dojde obvinění slušného člověka takovýmto způsobem, je odstartována mediální štvanice a kdejaký politický přcmrndálek si na takové kauze přihřeje svou polívčičku. Je snadné házet kamením, těžší kameny odrážet. Doufejme, že pravda bude dobrým štítem.

Pane hejtmane, držím Vám palce a věřím, že Vaše jméno bude očištěno. Do té doby přeji hodně sil Vám i Vaší krásné rodině. Je mnoho lidí, kteří za Vámi stojí, jste jeden z mála slušných politiků v současném morálním bahně. 

Mluvím z vlastní zkušenosti, protože pana Martina Půtu znám jako dobrého člověka :-).

Nepřihlášený uživatel

2014-11-26 10:21

Martina Půtu znám osobně
ještě jako opozočního občana Hrádku nad Nisou, který se zasazoval o zprůhlednění veškerého dění na radnici. Této zásady se držel jako starosta Hrádku a stejné principy prosazoval na postu hejtmana Libereckého kraje. Možná se to někomu nemuselo líbit a uchýlil se k něčemu, co v našich končinách není neobvyklé... Kdybych neměl věřit Martinovi Půtovi, pak už asi nikomu z politiků.    Josef Růžička - Praha/Hrádek nad Nisou