PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

#2351 petici a KVR: Ano

2015-03-25 12:25

#2350: AndyO -  

Andy sundejte si uz z oci a z usi ty klapky, vy nevidite ,vy  neslysite porad melete dokolecka dokla tu svou lez ktere verite jen vy sama

ale dekuji vam ze tady vedete ten svuj monolog, lidi aspon zacinaji videt  jak tezke to Klarka mela, delate totiz patercatum "medvedi sluzbu"

OMYL!  Klarka totiz nic nerozpoutala

Klarka uprimne od srdce odpovedela na dotazy pani redaktorky z I dnes ,

byla to jen reakce na akci Kinove/Kroscena kteri Klarku na medialnich webech  verejne hanobili,

jako obvineni z kradeze, nadavavi do hyen atd..

me zase nejvice vadi,

ze Klarce zamestnavatel poslal vytykaci dopis ktery byl dan nejdrive mediim

PROC do toho byla vtazena media?

Klarka od pocatku pomahala patercatum

Vlastne i ted Klarka pomaha patercatum uhajit jejich penize na TU ,

penize ktere patri patercatum, penize na ktere maji patercata 100% narok

TU nelze zneuzit jak jste i sama priznala

penize na TU nepatri Kinove, Kroscenovi nebo Samkove za pravni sluzby 

Nepřihlášený uživatel

#2352 Re:

2015-03-25 12:47

#2350: AndyO -  

tato vase odpoved svedci presne o tom, ze jde o strasnou nenavist z vase strany 

uz delsi dobu jsem presvedcena ze AndyO = princezna Alexandra Sašenka Kiňová (nebo nekdo velmi blizky)

vase vyjadreni .....  se mi z duše hnusí...a chci, aby si to konečně uvědomila........ vyjadruje mnoho....

zamyslete se uz konecne, jestli jste toho schopna, vite takova nenavist vuci jine osobe se casem muze obratit prave vuci vam samotne

Nepřihlášený uživatel

2015-03-25 15:55

Andy !Jak může někdo nenávidět někoho s kým se nikdy nesetkal a nehovořil s ním. Člověka ,který mu nic neudělal.To je jako bych napsala že nenávidím  paterčata , za to že se narodila.

Nepřihlášený uživatel

#2354 Re: Re:

2015-03-25 16:44

#2352: - Re:  

Když jsem viděla prvně dokument, tak jsem si myslela, že Klára patří k širší rodině, vůbec mě nanapadlo, že je to nějaká úřednice. Ona to s rodinou myslela dobře a bylo jasně vidět jak chytře pro ně ,jim radí a co všechno dokáže zařídit. Nevím kdo jiný by jim s takovým nasazením a vervou  pomáhal. Vlastně ona řešila všechny jejich kiksy a vše omlouvalaJen ona sama ví nejlépe co všechno nebylo košér a nikde to neroztrubovala, jen a jen omlouvala jejich neschopnost a lenost. Nevím jestli věděla jak se chovají k pečovatelkám, ale určitě mezi rodinou a pečovatelkama nebyl dobrý vztak, jinak by se to tam tak nestřídalo.Málo komu by se líbilo aby jej proháněla ženská, která asi nic moc neumí a nezná a dělala ze sebe hvězdu. Nikde nebylo řečeno proč chtěli peníze z TU , o všem se jen mlží a ono by nám do toho nikomu nic nebylo, jen kdyby se rodina nezachovala takovým sprostým způsobem jako se zachovala.

Nepřihlášený uživatel

2015-03-26 09:47

2354 Napsáno naprosto pravdivě. Jenom bych dodala,že osoby typu ,,Andy '' této rodině škodí jako mol v šatníku. Napadáním diskutujících,obhajováním neobhajovatelného a špiněním paní Růlíkové nic nezmění. Jenom to ještě víc rodině uškodí. Je to vidět na TU. Před Klárou smekám . To co pro rodinu udělala,je pozoruhodné. Dávám pro ni palec nahoru.

Nepřihlášený uživatel

#2356 Re: Re:

2015-03-26 10:18

#2352: - Re:  

vyhrožuješ?

Nepřihlášený uživatel

#2357 Re: Re: Re:

2015-03-26 11:22

#2356: - Re: Re:  

vyhrožuješ? - oblibené sluvko princezny Sasenky, v dokumentu sme meli moznost sliset ho nekolikrat, že jo ? 

Nepřihlášený uživatel

#2358 Re: Re: Re: Re:

2015-03-26 11:56

#2357: - Re: Re: Re:  

A co mám napsat? "Já tě zabiju", jako vyřvávala Klára?

Nepřihlášený uživatel

#2359 Re: petici a KVR: Ano

2015-03-26 13:27

#2351: - petici a KVR: Ano 

"ze Klarce zamestnavatel poslal vytykaci dopis ktery byl dan nejdrive mediim"

Domnívám se, že médiím vytýkací dopis předala KVR, nebo se pletu?

Nepřihlášený uživatel

#2360 RE

2015-03-26 13:29

Růst romské populace: rok 1945 - 10 000 Romů, rok 1959 - 20 000 Romů, rok 1973 - 40 000 Romů,
rok 1987 - 80 000 Romů, rok 2001 -160 000 Romů , rok 2015 -320 000 Romů.
Každých 14 let se počet Romů zdvojnásobí

56% Romů nemá ani základní vzdělání, 32,7% Romů má základní vzdělání, 8% Romů se vyučí v oboru, 2,5% Romů má středoškolské vzdělání, 0,8% Romů má vysokoškolské vzdělání

Nepřihlášený uživatel

#2361 Re: RE

2015-03-26 13:34

#2360: - RE 

Rodiče paterčat patří k těm pracovitým a se vzděláním a jistě potřebují v této situaci nejen finanční podporu a pomoc.

Nepřihlášený uživatel

#2362 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-26 13:42

#2358: - Re: Re: Re: Re:  

vy ne jste schopna se nad svou nenavisti zamyslet, ze?

Nepřihlášený uživatel

#2363 Re: Re: RE

2015-03-26 13:46

#2361: - Re: RE 

prominte ale ja si procovité a svedomite lidi predstavuji jinak, nez se prezentuje rodina patercat

lide se vzdelanim se chovaji jinak a nelezi doma na sedacce a cekaji na davky, hlavne kdyz maji zodpovednost za 6 deti 

Nepřihlášený uživatel

#2364 Re: Re: Re: RE

2015-03-26 13:54

#2363: - Re: Re: RE 

Svědomití, zodpovědní, pracovití to tedy rozhodně ne. Slovo, které je vystihuje je máme málo, přidejte, snižte/ nájemné/co dávají v televizi, 

Nepřihlášený uživatel

#2365 petici ANO

2015-03-26 14:01

#2358: - Re: Re: Re: Re:  

re: A co mám napsat? "Já tě zabiju", jako vyřvávala Klára? 

proc tady tak lzete?

Klarka nic takoveho nevyrvavala

my nevime jak to bylo v byte, meli bychom ale  pozadat TV aby nam zabery z hadky

Olgy Kinove a Klarky pustila

jak nam TV ukazala  velmi rozrusena Klarka vybehla z domu a rekla Tondovi...tvoji tchyni zabiju....

pak se jeste Klarka cestou na Otvirak verejne omluvila ...vam dvema se omlouvam...

Tondy reakce?...me se omlouvat nemusis....

na Otvirak sli Klarka po te  hadce Tondou i Sasenou, kde rodice ppatercat prevzali dar 5000 korun

v tomhle pred Klarkou smekam, u mne uz by meli dvere zavrene

podekovani Klarce by bylo na miste, ne ji takto ublizovat a hanobit

ne se stale vracet k puvodni hadce kterou vyvolala agresivni Olga,

ne obhajovat zmlaceni pecovatelky a tvrdit ze si to ta nana zaslouzila...

videla jste plakat maleho Antonina na tom balkone? Videla jste tu bolest maleho Antonina?

krucis co je to za mamu

ze vyrvava jak lesy pred barakem zatimco ji jeji male dite vola a  place?

Nepřihlášený uživatel

#2366 petici a KVR: Ano

2015-03-26 14:07

#2359: - Re: petici a KVR: Ano 

Ano plete se

o tom ze Klarce bude zaslan vytykaci dopis vedela media jeste drive nez Klarka

Patronka prvních českých paterčat Klára Vítková Rulíková by si měla dávat větší pozor na pusu. Za její negativní vyjádření o bývalých klientech jí hrozí vyhazov z práce. Podle zjištění serveru Lidovky.cz jí ministryně Michaela Marksová Tominová chce v pondělí zaslat vytýkací dopis.

„Paní Rulíková je v dlouhodobé pracovní neschopnosti. Její výroky pro média jsem proto zatím řešila jen s její nadřízenou náměstkyní. Není možné, aby jako zaměstnankyně ministerstva porušila zásadu mlčenlivosti o svých klientech,“ řekla pro server Lidovky.cz

Podle serveru již také pro Kláru Vítkovou Rulíkovou ministerstvo práce a sociálních věcí vyvodilo za její pochybení důsledky. Ministryně Rulíkové v pondělí zašle vytýkací dopis, který již napsala.

„Pracovali na něm právníci. Kdyby nebyla na nemocenské, už je vyhozená,“ potvrdil Lidovkám zdroj, který se na ministerstvu případem patronky paterčat zabýval. Podle něj je dopis v podstatě předstupeň výpovědi.

Nepřihlášený uživatel

#2367 Milovičtí vědí

2015-03-26 14:47

My z Milovis víme, jak se Saša chová, jak všude veřejně pomlouvá KVR i terénní pracovnice, které už nechtěla platit z TU, jak všem kdo ji nejsou po chuti vyhrožuje, že je zničí. Jak je možné, že najednou terénní pracovnice potřebuje a nemůže je sehnat? Je snad v Milovicích a okolí tolik pracovních příležitostí?

Možná kdyby se obhajovatelé paterčat zamysleli a získali informace, třeba zveřejněné na webu a FB, kde je Saša pořád, rozsvítilo by se jim.

AndyO je stejně plna nenávisti jako Saša. Ale kdo seje vítr,

Nepřihlášený uživatel

#2368 Re: petici a KVR: Ano

2015-03-26 15:00

#2366: - petici a KVR: Ano 

Vymyšlený článek.

Nepřihlášený uživatel

#2369 Re: Re: petici a KVR: Ano

2015-03-26 15:22

#2368: - Re: petici a KVR: Ano 

V tom případě je všechno vymyšlené. KVR  ujela a kdo by neujej, co tam ta Kiňová řeklo by bylo asi dost zajímavé a paní Rulíková o tom mlčí, nic nevynáší a možná bychom se divili o co vlastně jde.Vždyť nikdy nic neprozradila o příjmech rodinky a ještě jim pomáhala vše vyřizovat. Milovičtí jasně vidí jak se chovají a co vše si mohou dovolit. Těžko tam najdou někoho kdo bude ochoten jim sloužit a nachat se komandovatpologramotnou babkou. 

Nepřihlášený uživatel

#2370 Re: Milovičtí vědí

2015-03-26 16:37

#2367: - Milovičtí vědí 

Uveďte kde najdeme slečnu na webu a FB

Nepřihlášený uživatel

#2371 Re: Re: Milovičtí vědí

2015-03-26 17:05

#2370: - Re: Milovičtí vědí 

proc si to nenajdete sama ? kdo hleda najde

Nepřihlášený uživatel

#2372 Re: Re: Re:

2015-03-26 17:34

#2356: - Re: Re:  

ne vubec nevyhrozuju, jen upozornuji, ze to spatne co prejete jinim se muze nakonec stat vam samotne nebo vasim nejblizsim 

clovek by nikdy nemel prat tomu druhemu nic spatne ani nenavist, bozi mlyny melou pomalu ale .......

Nepřihlášený uživatel

#2373 Re: Re: Re: Milovičtí vědí

2015-03-26 17:35

#2371: - Re: Re: Milovičtí vědí 

Hledala jsem, nenašla jsem, proto jsem se zeptala-

Nepřihlášený uživatel

#2374 Re: Re: Re: Milovičtí vědí

2015-03-26 17:40

#2371: - Re: Re: Milovičtí vědí 

Roztomile úpřimná odpověď ochotného burana.

Nepřihlášený uživatel

#2375 Re: Milovičtí vědí

2015-03-26 17:43

#2367: - Milovičtí vědí 

ja si uz davno myslím ze plati rovnice AndyO = princezna Sasenka

jeji prispevky mi prijdou moc zasvecene .............