PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Nepřihlášený uživatel

#2276 Re: Re: Amen

2015-03-22 10:34

#2275: - Re: Amen 

A peníze? Vždy je rodina o penězích. Co tato rodina odvedla - neodvedla státu?

A votom to celé je...... jsou potřebnější rodiny a těm nikdo nepomůže .

Nepřihlášený uživatel

#2277 Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 10:42

#2276: - Re: Re: Amen 

Jsou potřebnější rodiny, tak jim s naši podporou pomožme, a "votom" celé je ...

Stačí nepindat o důležitosti dalších rodin a aktivně se zúčastnit pomocí. Třeba jen nějakou osobní pomocí, popřípadě finanční částkou.

Nic není lehčí, než si vyhledat na webu, úplně stejně, jako tuto stánku. A vsadím se, že nebudeme skoumat, kolik rodina státu odvedla. Anebo ano, a pak se budeme rozhodovat o potřebnosti pomoci?

Nepřihlášený uživatel

#2278 Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 11:57

#2277: - Re: Re: Re: Amen 

to opravdu pro mě problém není ,přispívali jsme dvojčatum a dvojčatům  chlapečkovy co mu museli amputovat nožičku. Když porovnám rodiny = nebe a dudy.... napadát zbytečně diskutující a víte prd. Jinak ty jsou pro hodně lidí prospěšnější a než rodina MÁME MÁLO,STÁT NÁM NIC NEDÁVÁ...

Nepřihlášený uživatel

2015-03-22 12:06

JSOU TAM MAMINKY KTERÉ POSÍLAJÍ ZŮSTATEK MATEŘSKÉ 133,-KORUN .MOHLY BY SI JE UTRATIT A POŠLOU JE VOJTÍŠKOVY - KLOBOUK DOLE PŘED TĚMITO MAMINKAMI. Poskytují honoráže postižení:KLAPETO JIM DALO VÝTĚŽEK Z KONCERTŮ A VY POŘÁD DOKOLA RODINA PATERČAT.... Nemá cenu se ptát jestli se rodina pochlapila a pomohla Vojtíškovy???Tak jako se lidičky složili na jejich TU !!!

Nepřihlášený uživatel

#2280 Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 12:24

#2277: - Re: Re: Re: Amen 

co to tu melete, neskoumat co rodina dostala, nestarat se, at si delaj a berou kolik chteji a pod. 

co kdyz se stejne jak tahle povedena rodinka zacneme chovat vsichni

nikdo nebude nic odvadet, vsichni budou jen brat a neni treba se tim zaobirat

jak to s touhle spolocnosti dopadne, kdyz se takhle budou chovat vsichní? nebo mate na mysli jen nektere vyvolené?

Nepřihlášený uživatel

#2281 Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 12:54

#2278: - Re: Re: Re: Re: Amen 

Váš příspěvek je příkladný a přispívali jste nezištně a emociálně chlapečkovi, jehož rodiče podporu potřebovali.

Jak porovnáváte rodiny? Jedna je pro hodně lidí prospěšnější (chlapečkovi museli amputovat nožičku), než rodina máme málo... Nelze porovnávat neporovnatelné. Jaké je vaše kritérium srovnání?

Víte, zbytečně "napadát" diskutující a vědět o nich prd, vám ani trochu nepřináleží!

Nepřihlášený uživatel

#2282 Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 13:12

#2280: - Re: Re: Re: Re: Amen 

Mno, evidentně reagujete na své horší já. Po opětovném přečtení příspěvku možná pochopíte, že je  v lidských silách pomáhat dalším lidem. A nechovejte se sobecky. 

Nepřihlášený uživatel

#2283 Re:

2015-03-22 13:28

#2279: -  

Hluboká poklona všem maminkám a dalším přispívatelům.

Nepřihlášený uživatel

#2284 Re:

2015-03-22 14:03

#2279: -  

Jednou tu padla otázka jak matka naložila s nepotřebným oblečením a ostatníma věcma po paterčatech, odpověď byla dost mlhavá. Kam dala pleny , které už vzledem k věku dětí nepotřebuje když sponzor je poskytuje do 2 let. No prostě jak oni pomáhají ostatním potřebným, sami mají zkušenost jak pomoc i sebemenší zahřeje na duši. 

Nepřihlášený uživatel

#2285 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 14:05

#2282: - Re: Re: Re: Re: Re: Amen 

sobecka a egoisticka jste spis vy,

ja jsem zastancem toho ze pro kazdeho plati stejne povinosti a prava i pro rodinu patercat, tahle rodinka nema byt zadna vyjimka 

co se tyka pomoci jinym me svedomi je ciste, prispivam kolik muzu a tem kde je opravdu potreba, jmenovane rodince uz ani halir, nezaslouzi si protoze podvadeji a lzou, byli také usvedcen

Nepřihlášený uživatel

#2286 Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 14:09

#2280: - Re: Re: Re: Re: Amen 

Ano, ať si vydělávají kolik chtějí, kupují co chtějí, to je jejich věc, jen by mne zajímalo co uvedou pro FU a pro nárok na soc. dávky . jasně pokud nikdo nebude platit daně tak jsme v pr........a DPH za rohlíky to neutáhne.

Nepřihlášený uživatel

#2287 Re: Re:

2015-03-22 14:16

#2284: - Re:  

No, já jen ohledně plen. Měla jsem dítě čuňátko, které i ve dvou letech prdělo do plen a co jsem mohla dělat? Až po narození druhého, když prvnímu bylo 2,5 se mi zadařilo u prvního pleny postupně odbourat.

A snad další věci po dětech dávají na charitu přes Milovice.

Nepřihlášený uživatel

#2288 petici ANO!

2015-03-22 14:18

#2275: - Re: Amen 

Amen bude po ukončení petice.

Tak ji postavme na hranici a stačí škrtnout

Chladíme si žáhu na jediné, zviditelněné romské rodině.

proc nam porad podstrkujete tu rasovou nenavist vuci patercarum?

emoce a hra na city to vam jde dobre

tu zahu si tady chladite nejvice vy sama 

vy chcete ,  ukoncit petici, ukoncit sbirku, predat penize z TU Kinove a dal se nestarat

neptat se , nezajimat se

jenze!

kdo se postara o  pet malickych deti kdyz jsou rodice NEZODPOVEDNI?

otec exekuce, matka labilni, babka agresivni

penize z TU jim zajisti pecovatelky, plne brisko  a strechu nad hlavou

takze!

ty penize by mely zustat na TU aby k nim Kinova nemela pristup a mela by tam byt kontrola

jak ty penize budou pouzity

Nepřihlášený uživatel

#2289 Re: Re: Re:

2015-03-22 14:31

#2287: - Re: Re:  

Já myslela, že do bazaru.

Nepřihlášený uživatel

#2290 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 14:37

#2285: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen 

Máte pocit, že vaše odpověď je košer?

Já se o rodině paterčat ani náhodou nezmíňuji, tak nevím co meldujete.

Pomáhejte, přizpívejte kolik můžete a kde je opravdu potřeba. Vaše svědomí bude absolutně čisté.

Nepřihlášený uživatel

#2291 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 14:40

#2281: - Re: Re: Re: Re: Re: Amen 

nikoho nenapadám.... a potřbnější je rodina dvojčat ( Vojtíšek) a jejich surozenec .....

Nepřihlášený uživatel

#2292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 14:50

#2291: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen 

Fajn, ale přečtěte si laskavě svůj atakující příspěvek a nedělejte ze sebe ...

Nepřihlášený uživatel

#2293 Re: Re: Re: Re:

2015-03-22 15:09

#2289: - Re: Re: Re:  

Já to mám z něčeho přečteného, ale znělo to pravdivě. Snad nějaký chat.

Nepřihlášený uživatel

#2294 Šesterčata

2015-03-22 15:27

Kdo máte kanál TLC, 16.50 začíná další z dílů šesterčat McGhees. Také někdy též rodiče Jon+Kate, rodiče dvojčat a šesterčarčat.

Nepřihlášený uživatel

#2295 Re: petici ANO!

2015-03-22 16:16

#2288: - petici ANO! 

mamka 4 dětí: Dobrý den, mám několi otázek 1.není Vám hloupé neustále lhát ohledně peněz - že máte pouze rodičák, když to není pravda? 2. Myslíte si, že potom všem, co pro Vás paní Klára udělala, jste se k ní zachovali pěkně? 3.Proč jste si nevybrala k péči o děti rómské pečovatelky? 4. Proč neustále tvrdíte, že Vám stát vůbec nepomáhá- víte kolik musel stát jenom porod a pak péče o nedonošence. Děkuji za odpověď.

Alexandra Kiňová: Dobrý den, 1. Mám rodičák a příspěvek na bydlení a Tondy plat. Na transparentním účtě máme peníze od lidí, co nám pomáhají. Tyhle peníze máme pro děti, až půjdou do školy. Nevim, jak bychom to jinak zvládli. 2. Kláře děkuju. Od začátku nám pomáhala, ale holt se na všem neshodnem 3. Vybrala jsem si ji, ale odešla sama. Nezvládla to, protože to není prča. 4. Víte na všchna vícerčata stát kašle!

Nepřihlášený uživatel

#2296 Re: PETICI NE

2015-03-22 16:27

Takže chytrolínko: 1. kde je mé podstrkování rasové nenávisti vůči paterčatům? Nenávist čiší z vašich                               příspěvků už delší dobu, že teda nejste přihlášena, příspěvky jsou stále stejně                                 poznatelné,                            

2 .máte potřebu vyjádřovat se? dobře, emoce v našich zeměpisních šířkách jsou běžné a normální,

3. vy si hlavně vemte sodu na žáhu=rada zadarmo,

4. co já chci, vám není známo, ani nebude,

5. vaše šílenost nezná mezí,

6. má vaše labilní a agresní povaha svého psychiatra? máte štěstí, že vaše rodina prozatím neřeší vaše výpady nasměrované k domovině, a ne na svou rodinu,

7. vaše agresivita nezná mezí a prohlašujete rodiče paterčat za nezodpovědné?, to už je opravdu vhodné  na hospitalizaci,

8. máte vypatlaný mozek.

Nepřihlášený uživatel

#2297 Re: PETICI NE

2015-03-22 17:52

Jste ubohá osina v pr.... 

Nepřihlášený uživatel

#2298 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen

2015-03-22 21:32

#2290: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amen 

jo je koser, to jen vy mlzite

Nepřihlášený uživatel

#2299 Re: Re: petici ANO!

2015-03-22 21:37

#2295: - Re: petici ANO! 

Souhlas. Stát kašle na spoustu věcí, a jsme tam, kde jsme a to v prd...

Nepřihlášený uživatel

#2300 Re: Re: PETICI NE

2015-03-22 21:38

#2296: - Re: PETICI NE 

ja si nemyslim ze je nekdo rasista jen proto, ze zada dodrzovani zakonu a pravidel pro vse stejne

proc kdyz nekdo vytkne tehlete rodince ze podvadi a lze (matka byla MU Milovice i usvedcena) je hned oznacen za rasistu 

nechapu, zakony prece palti pro vsechny stejne bez rozdilu barvy pleti a nedelejte ze mne rasistu, to nejsem!!!!!!!!!