Americkou armádu na našem území nechceme!

Nepřihlášený uživatel

#2801 Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-20 20:49

#2793: USA ARMY A ZAKLADNY NE V CR - NECHCI TU TERORISTY USA 

Upozorňovat můžeš jak chceš. 

Nepřihlášený uživatel

#2802 Re:

2015-03-20 20:50

#2800: Karel -  

Karle a co ty bez udání jména?

Vlastenec

#2803 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-20 20:51

#2799: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Nechápu proč na stránkách této petice vyjadřují své i.d.i.o.t.s.k.é  a nekompetentní názory vygumovaní proameričtí rusofobisti. Z historie a dějepisu neznají nic a jenom melou nesmysly jako ten agent CIA Klvaňa, který na Parlamentních listech vyblil, že v roce 1945 nás Rudá armáda neosvobodila, ale napadla !!!

Takže pro vás Vy vygumované americké mozečky: Kdyby nebylo Rudé armády tak jste tady dnes vůbec nebyli, skončili byste v pracovních, koncentračních táborech a plynových komorách hitlerovské velkoněmecké 3. říše.

Rudá armáda bojoval s Německem = Hitlerem a jeho přisluhovači , tj. Slovenskem, Maďarskem, Rumunskem ad. od roku 1941 a nesla celou tíhu sama. Tzv. spojenci jako USA a VB se připojili až vyloděním v Normandii v červnu 1944 ( pokud nepočítám jejich průzkumné bojůvky v roce 1943 na Sicílii). Takový je historický fakt. A propó Rusko ještě nikdo neporazil ani Napoleon, ale ani Poláci, ani Hitler a já se nechci stát se svoji rodinou jenom hrstkou prachu po jaderném útoku ze strany Ruska z důvodu jaderné války vyvolané ďáblem Obamou a jeho vojenským aparátem z USA.

Nepřihlášený uživatel

#2804 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-20 21:02

Nepřihlášený uživatel

2015-03-20 21:05

Vlastence,chapu ze to mas tezke,ale nebyt USA a zapadu,tak se Stalin nikam nedostal...navic USA nesla tihu boju v Asii,kde porazela Japonsko a soucasne podporovala sovety technikou,leky I potravinami. SSSR nebyl na valku s Hitlerem vubec pripraven, Stalin si byl do posledni chvile jisty ze ho Hitler neohrozi.

Take demarkacni cara ti zjevne nic nerika....US Army nesmela bliz ke Praze a tak Prahu osvobodili soveti a urcili tim I povinne smerovani nasi vlasti ke komunismu v cele se SSSR. 

MJ Stalin mel s Hitlerem vice spolecneho nez si myslis,ty vlastence. Na uzemi SSSR se ostatne choval podobne. Jsou za nim miliony mrtvol. O historii zjevne nevis nic.

Ja osobne Dekuji vsem osvobozeneckym armadam a ty se z toho treba osypej hrdino.

Nepřihlášený uživatel

#2806 Re:

2015-03-20 21:18

#2805: -  

ale...

Vlastenec

#2807 Re:

2015-03-20 21:23

#2805: -  

Chlapečku já to vůbec nemám těžké já mám na rozdíl od tebe mozek a vněm svůj vlastní názor. Já jsem dlouholetý člen Charty 77 a nejsem ani jsem nebyl člen KSČ  atd. A dokonce nyní úspěšně podnikám. Ale nejsem ani válečný štváč a ani fašoun z Majdanu. Mě jenom těší to, že takových jako já co nechtějí v naší zemi žádná cizí vojska ani jejich vojenské základny a zvláště ne té  " vyvolené a nejdemokratičtější " země USA. Je nás takových pře 80 %.  A ještě něco Ti řeknu : kdyby došlo nedejbože k válce mezi Ruskem a NATO a já bych byl i ve svém požehnaném věku s ohledem na svoji vojenskou hodnost a zkušenost mobilisován bojovat proti Rusku tak první co udělám, že přejdu na jejich stranu a pak si to vyřídíme se všemi těmi válečnými štváči a fašouny co by tu válku vyvolali jednou provždy. A protože je nás mnohem víc tak dopředu vím jak to dopadne ... A teď si vlez k těm amíkům i se štrůdlem do té jejich hnědé p.r.d.el.e.  a já končím tuto diskusi s americkými i.d.i.o.t.y.

Nepřihlášený uživatel

#2808 Re: Re:

2015-03-20 21:29

#2807: Vlastenec - Re:  

Me je jedno co jsi,takova jsou fakta. Mj,pisu snad nekde ze jsi komunista? NE..jen prekrucujes fakta a to zcela zamerne.

ty se ale ukazujes jako bezmozek,ne ja. To jsou fakta....valka a Stalin. To byla reakce na prispevek cos sesmolil,nic vic.

Vlastenec

#2809 Re: Re: Re:

2015-03-20 21:44

#2808: - Re: Re:  

Já nepřekrucuji fakta. Já jsem samozřejmě psal o podílu Rudé armády na osvobození EVROPY !!! A při něm padlo téměř 150.000 vojáků Rudé armády. A cca 6 000 vojáků spojenců USA, VB Kanady ad. A to že USA bojovaly v Asii a v Tichomoří s Japonskem po napadení Perlové zátoky a zároveň zcela zbytečně shodilo po skončení druhé světové války v Evropě na japonská města  Hirošimu a Nagasaki atomové bomby bylo za mé doby učivo ZDŠ. Takže já nic nepřekrucuji taková jsou fakta. Kam šlápla bota US ARMY tam 100 let tráva neroste a to bych jaksi nechtěl aby bylo u nás v ČR. A PROTO US ARMY GO HOME !!!! A teď už opravdu musím spát, protože si musím odpočinout, abych si připravil na US hošany nějaké to přivítáníčko. Tak do svidania amerikanisti.

Nepřihlášený uživatel

2015-03-20 21:55

Vsechno co ses naucil pred 50 lety ve skole,nebylo az tak pravdive. Tak Mazej spat bojovniku, pac v tvem veku je spanek dulezity.

Kudrna

2015-03-20 22:09

Voliči V.Klause, Zemana a KSČM mají svátek, konečně se mají kolem čeho sjednotit. Kupodivu většina z nich jaksi opomíjí , že RF má ročně více vražd a zabití než stačil nasčítat celý Islámský stát , a to nemluvíme o dalších věcech.

Pokud tedy porovnáme ruské statistiky o ruském blahobytu, pak podpisovači podobných papírů touží po tom, být nesvéprávnými mužiky. Nic jim nebrání odjet na širé pláně a založit své Ekdorádo.

Kil

#2812 Re: Re: Re: Re:

2015-03-20 22:11

#2809: Vlastenec - Re: Re: Re:  

Doporučuji  mrknout na počty znásilněných žen sovětskými vojáky v roce 1945 , vč. občanek Československa. Rudá armáda se od IS neliší, ony stačí záběry na zničené Čečensko či Donbas.

Maxim

#2813 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-20 22:13

#2803: Vlastenec - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Báječná ruská gramatika v hávu českých slov. I ta mentalita textu svědčí o pisateli a jeho původu odněkud ze Sverdlovska.

Nepřihlášený uživatel

2015-03-20 22:23

Dost bylo USA, největších štváčů, kteří šíří po světě jen zmar, utrpení a podporují islámský terorismus! Dost bylo našich baziliščích "spojenců" Já je v naší zemi nechcu!!!

Nepřihlášený uživatel

#2815 Výzva

2015-03-20 22:35

My, politické strany i občanské spolky, kterým není osud naší země a jeho občanů lhostejný, nemůžeme mlčet k událostem a tendencím, jichž jsme v poslední době svědky. Nemůžeme přehlížet sílící tlak, kterému jsou vystaveni státní představitelé řádně zvolení ve volbách, jakož i organizace, jež se tomuto tlaku snaží čelit či alespoň na něj upozorňovat.

V poslední době jsme svědky čím otevřenějšího vměšování Spojených států amerických do svrchovaných českých záležitostí. Z hlediska mezinárodně-politického bohužel nejde o nic nového. Avšak v souvislosti s geopolitickým bojem Západu v čele s Washingtonem proti Rusku a jeho spojencům se hegemonismus a intervencionismus americké strany čím dál citelněji dotýká i České republiky. Protože se americké plány na ovládnutí Ukrajiny zkomplikovaly, v důsledku čehož dochází napříč evropskými zeměmi k posilování sil odmítajících západní politiku, zvyšuje se tlak USA na ty státy a jejich zástupce, kteří nechtějí bezvýhradně sloužit cizím zájmům.

Právě proto cítíme obavy z nátlakových akcí, jejichž cílem bude odstranění nepohodlných, neposlušných osob. První výraznější akci tohoto typu spatřujeme v protestech 17. listopadu 2014, který byl zcela evidentně režírován skrze americkou ambasádu v Praze. Ani náhodou nešlo o spontánní protest a autentický projev nespokojenosti českých občanů s hlavou státu, resp. realistickou politikou vůči Rusku. Jednalo se naopak o počátek procesu, jehož cíl je jasný: Potlačení proruských nálad v České republice a poslušné plnění amerických geopolitických zájmů.

My říkáme zcela otevřeně NE! Nesmíříme se s poklonkováním Západu, budeme se ze všech sil snažit oponovat americkým zájmům v naší zemi, protože z podstaty věci odporují našim vlastním národním zájmům, na nichž nám velice záleží. Západ nás zklamal, a proto nechceme, aby se nám kvůli němu zavřely dveře na východ. I to říkáme zcela otevřeně.

Vyzýváme tímto všechny politické strany, občanské spolky i jednotlivce, aby se k nám přidali a dali jasně najevo, že si svou zemi vzít nenecháme.

Jirka

#2816 Re:

2015-03-20 22:37

#2811: Kudrna -  

Hlavouni TOPky a ODS zase dostávají každý týden výprask od USA protektora Shapiróóó za to, že dosud propagandisticky nepřesvědčili 80% občanů ČR o nutnosti dodávek zbraní na Ukrajinu a války s Ruskem a základnách USA v ČR. To je k pláči fašouni, že ?  Můžete spolu s Kalouskem, Švarzíkem a knihovnicí Němcovou blábolit nesmysly a překrucovat historii, ale fakta jsou fakta. Takže si nezapomeňte sbalit US torny a přidat se k cirkusové koloně jedoucí z PLR a odjet s nimi do Vilsecku a samozřejmě už se nemusíte vracet. GO home US Army!!!!

Jirka

#2817 Re: Výzva

2015-03-20 22:42

#2815: - Výzva 

Naprosto souhlasím. Dost bylo vměšování USA. Bude to chtít další samet. Ale tentokrát jim namísto sametu dáme smirek. Stačí jen kapka a hrnec přeteče a pak se budou američtí přisluhovači divit.

Nepřihlášený uživatel

#2818 Re: Re: Výzva

2015-03-20 23:11

#2817: Jirka - Re: Výzva 

Soudruzi,vubec jste se nezmenili...ale nastesti, dnes na Vas kazdy kakinka. 

Jirka

#2819 Re: Re: Re: Výzva

2015-03-20 23:32

#2818: - Re: Re: Výzva 

Amíku tu odpověď si napsal špatně. Já jsem tu výzvu nepsal jenom s ní souhlasím. Mimochodem já jsem bratr a nikdy jsem nebyl soudruh a ani tajný či jiný spolupracovník STB a dokonce ani teď mě na rozdíl od Tebe neplatí ani Shapiróó ani nějaká think tank společnost financovaná USA a dokonce ani Putin. Takže si nech ty fašounský kecy a běž se vyplakat ke Švarzíkovi anebo na velvyslanectví USA k Shapirovi, třeba Ti nějaký dolárky natiskne - budeš si mít alespoň s čím vytřít pr... až Ti do bytu vlítne nějaká ta raketka vyprovokovaná Tebou a jinými fašounskými válečnými štváči. To Tě s.e.r.e. , že je Vás válečných štváčů a kolaborantů ve prospěch USA jen necelých 20 % a zbytek více než 80 % občanů ČR tu línou vojenskou chamraď z USA ani jejich základny v ČR nechce !!!!

Nepřihlášený uživatel

2015-03-20 23:42

Ona se tu US Army chce usadit?  Zamysli se bratre nad svou vlastni nenavisti a hlouposti nez zacnes vubec nekoho kadrovat,obvinovat a poucovat. 

Obáma

#2821 Re:

2015-03-21 00:15

#2820: -  

Obcane CR vzdéte se Vam nic se néstané. Zeny a deti do Karlovích Varú. Ich bin Hussein Barack Obama, nositel Nobelovy ceny míru. Já Vam prinést se svím cirkus mír. Tak se vzdéte.

Nepřihlášený uživatel

2015-03-21 00:31

Zmer si teplotu,vezmi si lek a neotravuj.

Obama

#2823 Re:

2015-03-21 00:36

#2820: -  

Já nejsem USA okupant já jsem Vám vy h.l.o.u.p.i. češi přivezl tu naši ameryckou demokracii. Rodina už neny zaklad státu, ale zakladem je registrovane partnerstvi leseb a buz... pardon homosexualu. Vždyť ja dostal Nobelova cena miru a já dovezla mir do Afghánistan, Iraque, Síria, Libyjská dzamahýria, Egypt , ale vždyť i jiní moji predchudci americky prezidenti dovezli mir do Vietnam, kde jim napr. posilali na mytí Napalm, aby jim nebyla zima v dzungli. Já jsem zase pomohl demonstrantům v Kieve na Majdane kdy my platili (rozumej nase vláda zastoupena mis Nulou)  demonstrantům 100 USD na hodinu střílení do zkorumpovane ukrajinské policie. Nase největsi demokracie do Vasi spojenecky stat posílá na pozvání Vasi vlády a předsedy Sobotky naši osvobozující armádu na nasich humanitárních vozidlech Stryker. Ja zaverem muzu rict Ich bin Czechai . Vas Hussein Barack Obama

Pedro iz Vilseck

#2824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA

2015-03-21 01:05

#2813: Maxim - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NECHCI TU TERORISTY USA 

Já zdravim Tebja Maxim.  Ja iz Vilseck u Bayreuthe v SRN. Ja narodil v Mexiko a pak do US Army podepsal 10 let. Ted ja ještě rok vyvazet demokracii a pak do nove vlasti USA , kde ja moc ukoncit 10 let smlouva s army a pak bydlet v USA. Vy nemuset bat my k Vam privezt taky na konci brezna demokracii na pozvani Vasi vlády a premier Sobota. Aby vas rusi neprzepadli a taky aby vy pripravit na valka. Bye Pedro Sanchéz

Nepřihlášený uživatel

#2825 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-21 01:48

#2812: Kil - Re: Re: Re: Re:  

Ty si hlavně hlídej tvou starou!