Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-03-20 23:42

Ona se tu US Army chce usadit?  Zamysli se bratre nad svou vlastni nenavisti a hlouposti nez zacnes vubec nekoho kadrovat,obvinovat a poucovat. 

Odpovědi

Obáma

#2821 Re:

2015-03-21 00:15:33

#2820: -  

Obcane CR vzdéte se Vam nic se néstané. Zeny a deti do Karlovích Varú. Ich bin Hussein Barack Obama, nositel Nobelovy ceny míru. Já Vam prinést se svím cirkus mír. Tak se vzdéte.

Obama

#2823 Re:

2015-03-21 00:36:33

#2820: -  

Já nejsem USA okupant já jsem Vám vy h.l.o.u.p.i. češi přivezl tu naši ameryckou demokracii. Rodina už neny zaklad státu, ale zakladem je registrovane partnerstvi leseb a buz... pardon homosexualu. Vždyť ja dostal Nobelova cena miru a já dovezla mir do Afghánistan, Iraque, Síria, Libyjská dzamahýria, Egypt , ale vždyť i jiní moji predchudci americky prezidenti dovezli mir do Vietnam, kde jim napr. posilali na mytí Napalm, aby jim nebyla zima v dzungli. Já jsem zase pomohl demonstrantům v Kieve na Majdane kdy my platili (rozumej nase vláda zastoupena mis Nulou)  demonstrantům 100 USD na hodinu střílení do zkorumpovane ukrajinské policie. Nase největsi demokracie do Vasi spojenecky stat posílá na pozvání Vasi vlády a předsedy Sobotky naši osvobozující armádu na nasich humanitárních vozidlech Stryker. Ja zaverem muzu rict Ich bin Czechai . Vas Hussein Barack Obama