Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Nepřihlášený uživatel

#4101 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-03 13:02

#4053: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

to sem neodpovídal já, to odpovídal někdo jiný

Nepřihlášený uživatel

#4102 Re: Re: Re: Re: Re: Stojí za přečtení

2015-10-03 13:06

#4089: - Re: Re: Re: Re: Stojí za přečtení 

Slib jak prdel ... zkrátka na hovno ! Už teď tam mají muslimů jak much a do 2017 ještě 2 roky !!!

... nechci mít podřezanou hlavu

#4103 Raději anonymní ...

2015-10-03 13:16

Jsem římskokatolický kněz a modlím se a obětuji ne jednu mši svatou za z....í islámu (aby se z muslimů stali křesťané) a aby se islám nešířil (nerozpínal) po světě a Evropě !

Kdo se ke mně přidá !? (Jo, a taky jsem podepsal petici KLausovu proti imigraci a tuto o vyhlášení referenda o setrvání, či ODCHODU ČR Z EU i v papírové podobě)

A  JE  TO  VŠECHNO  LUMPÁRNA !!!  NEVĚŘTE,  ŽE  VŠICHNI  KATOLÍCI  CHTĚJÍ  TAK  OCHOTNĚ  PŘIJÍMAT VŠECHNY  BĚŽENCE !!!  A  DEJME  SI  POZOR  NA  MEDIÁLNÍ  MASÁŽE  A  MORALISTICKÉ  VYDÍRÁNÍ  A  ÚTOKY  NA NAŠE  CITY  A  KŘESŤANSKÉ  MILOSRDENSTVÍ !!!  JE  TO  JEN  PLÁŠTÍK  K  ZAKRYTÍ  PRAVÉ  ISLAMIZACE  EVROPY !!!

Nepřihlášený uživatel

2015-10-03 14:17

souhlasím !

Nepřihlášený uživatel

#4105 Migranti přivážejí ve velkém dětské nevěsty

2015-10-03 14:41

Týden 01.10.2015 19:01

Sexuální otrokyně

Poslanci v šoku. Migranti přivážejí ve velkém dětské nevěsty

Aktuální čísla k dětským nevěstám nejsou dostupná. Ineke van Windenová z Centra proti obchodu s dětmi a obchodu s lidmi (CKM) nicméně uvádí, že počet dětských nevěst přicházejících do Nizozemí se oproti roku 2014 nejméně ztrojnásobil.

Podle Windenové jde přibližně o tři dívky týdně, všechny z oblasti Blízkého východu. Nejde ale jen o jejich "dovoz". Kolem azylových center se prý poměrně běžně potloukají muži, až na výjimky muslimové, kteří si mezi nezletilými migrantkami snaží najít možnou partnerku.

Někteří však hledají další oběť pro dětskou prostituci. V takovém případě se to týká i chlapců.

Nepřihlášený uživatel

#4106 Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 14:57

#4103: ... nechci mít podřezanou hlavu - Raději anonymní ... 

TAK ASPON NELZETE VERICIM CO VAM CHODEJ DO KOSTELU J A UCTE JE CO MATE UCIT NE CO VAM NAKAZE VATIKAN CI VLADA KRISTOVU NAUKU JE UCTE A CTENI SOBOTY NE NEDELE!!!BUH STVORIL ZEM V SOBTU!!!NE V NEDELI JAK TO MATE NAKAZANE TAK LHAT LIDEM

Nepřihlášený uživatel

2015-10-03 15:08

Nepřihlášený uživatel

2015-10-03 15:11

Nepřihlášený uživatel

#4109 Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 15:22

#4103: ... nechci mít podřezanou hlavu - Raději anonymní ... 

A JESTE NECO NEUCTE JE KLEKAT SI PRED SOCHY KTERE NEMAJ DUSI A SRDCE A CITY BYL SEM V KOSTELE A MUSEL SEM ODEJIT JAK Z VERICICH DELATE HRISNE K ((MODLAM SE NEKLEKA A NEMODLI)) A Z MUSLIMA NEUDELAS KRESTANA BRZY NASTANOU DNY UTEKU

MATOUŠ 24 KAPITOLA 

Nepřihlášený uživatel

#4110 MERKELFRAU - FANOUŠEK

2015-10-03 15:37

Nejen v kanceláři, ale i při montáži na ni myslí ! A to je od něho hezké, milé !

já to říkal, politici to nechtěli slyšet

#4111 Re: Migranti přivážejí ve velkém dětské nevěsty

2015-10-03 15:43

#4105: - Migranti přivážejí ve velkém dětské nevěsty 

"Myslím,  že  to  bude  pro  poslance  ne  první  a  ne  zdaleka  poslední  šok  z: ... ... ... KULTURNÍHO  OBOHACENÍ  MULTIKULTI  VLNY  A  POLITIKY !!!"

Nepřihlášený uživatel

#4112 Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 15:53

#4103: Jsem římskokatolický kněz a modlím se a obětuji ne jednu mši svatou za z....í islámu

Vážený anonymní Otče, dovolte mi připomenout aktuální poselství hlavy římskokatolické církve k otázce migrace (tisk.cirkev.cz, sekce Ze zahraničí).

Poselství Svatého otce ke Světovému dni migrantů

1. 10. 2015, 15:49

Migranti jsou naši bratři a sestry, kteří hledají lepší život daleko od chudoby, hladu, vykořisťování a nespravedlivého rozdělování zdrojů naší planety, které jsou určeny ke spravedlivému sdílení všech. Nechceme snad my všichni lepší, více slušnější a úspěšnější život sdílet s našimi blízkými?“ ptá se papež.

To, že lidé, kteří migrují, a tím pádem i všichni, kteří je přijímají, musí změnit některé ze svých zvyklostí, je samozřejmostí, ač to může být spojeno s nepříjemnostmi. „Jak můžeme zakusit, že tyto změny tak nejsou překážky skutečného vývoje, jako spíše příležitostí pro ryzí lidský, sociální a duchovní růst; růst, který respektuje a podporuje ty hodnoty, které nás činí stále lidštějšími a pomáhají nám žít vyvážený vztah s Bohem, druhými a se stvořeními?“ ptá se František. Ve společenstvích, která přijímají uprchlíky, to může opravdu způsobovat obtíže, uznává František. Jak se tedy vyhnout nebezpečí diskriminace, rasismu, extrémnímu nacionalismu a xenofobii?

V Bibli nalézáme jasnou zprávu: vítat cizince, protože to nám otevírá dveře k samotnému Bohu, protože ve tvářích druhých vidíme tvář Krista.

Jak by mohla církev selhat, přes všechny obtíže, které aktuální krize přináší, když se bude ve svém jednání inspirovat slovy Ježíše Krista? „Odpověď evangelia je milosrdenství,“ znovu říká František.

Povinností církve je stát na straně utlačovaných a pomoci všem v nouzi.

-----------------------------------------------

Dovolím si Vás, anonymního Otce, tedy požádat, abyste měl to milosrdenství a přestal již útočit na Svatého otce - neboť nemůžete myslet vážně, že jeho poselství je, cituji Váš příspěvek:  MEDIÁLNÍ  MASÁŽ  A  MORALISTICKÉ  VYDÍRÁNÍ  A  ÚTOKY  NA NAŠE  CITY  A  KŘESŤANSKÉ  MILOSRDENSTVÍ !!!  JE  TO  JEN  PLÁŠTÍK  K  ZAKRYTÍ  PRAVÉ  ISLAMIZACE  EVROPY !!!

Pokud s námi, svými bratřími a sestrami v Kristu i mimo něj, sdílíte nadšení pro petici, je to fajn. Ale své křesťanské bláboly si ponechte pro své blábolící ovečky.

Nepřihlášený uživatel

2015-10-03 16:45

S peticí souhlasím bez připomínek.

Nepřihlášený uživatel

#4114 Re:

2015-10-03 17:18

#25: -  

Skutečně ? ... a vidíte, já si to nemyslím (a to je demokracie) Aź budeme unisono mluvit, že nevystoupíme, a jiný názor nepřipustíme, to bude totalita !

(A připouští EU, že Česko, Slovensko, Maďarsko mají jiný názor !? ... není to snad totalita uvnitř EU ? Ale jestliže máte pravdu i Vy, a totalita je vystoupit a totalita je i zůstat tam, pak je to úplně jedno, a v tom případě klidně vystoupit !?!))

ale mě si nekoupili

#4115 KOUPILI SI NÁS

2015-10-03 17:31

Slyšel jsem názor: ... "U nás se opravil kostel z Evropských peněz, tak proč vystupovat z EU?" ... a jistě takových kostelů by se našlo pár v ČR!?

Možná tamější věřící nebudou motivováni k podpisu této petice, a to je smutné! ... (Kéž bychom se všichni pletli v obavách z islamizace, a bylo to jednou úplně v pohodě cool, multikulti! ... Jenže, bohužel příklady z Německa, Švédska, Itálie, Velké Británie, Holandska, Francie, Belgie, ... atd. jsou často spíše velmi negativně katastrofální a šokující!) ... A já mám takovej blbej pocit, skoro tušení, že po pár letech islamizace by nakonec ten kostel, i tamten, i další: ... skončil zbouraný, nebo jako mešita, a křesťané v lepším případě na dlažbě, v horším pod kudlou.

A tak by si EU vzala i s úroky, co dala, ... jen nějak mi to smrdí těmi pověstnými 30 Jidášskými groši, kterými si nás koupili !?!

EU něco dá, a mnohem více Ti (nám) vezme! Na kolik si ceníme demokracie, víry, svobody, národa, vlasti, budoucnosti, pravdy?

EU má zatím ještě připraveno dostatek sad (kolekčí) 30-ti stříbrných, aby si nás koupila!

Nepřihlášený uživatel

#4116 Re: Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 17:36

já, který mu odpovídám na nařčení

#4117 a, potrefená husa kejhá ... Re: Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 17:38

#4112: - Re: Raději anonymní ... 

jak jste nabyl dojmu, že se jedná o svatého otce !?

Není snad dost mediální masáže z TV a médií, tisku a pod!? To je opravdu zvláštní, tyhle Vaše myšlenkové pochody !!!

Nepřihlášený uživatel

2015-10-03 17:53

SMRT ISLÁMU

Nepřihlášený uživatel

#4119 Re: a, potrefená husa kejhá ... Re: Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 18:12

#4117: já, který mu odpovídám na nařčení - a, potrefená husa kejhá ... Re: Re: Raději anonymní ... 

Myslim, ze je v tom prispevku nejaky cirkevni zdroj, zkuste se podivat tam?

Jinak papez je notoricky znamy vitac - vyguglujte si papez a imigranti. Akorat do Vatikanu si pry vezme jenom dve peclive vybrane krestanske rodiny. Muslimy at si rozebere zbytek Evropy. Muzem jim treba nasbirat vicka k pet lahvim :-)

ten římskokatolický kněz, který odpovídá na osočování

#4120 Re: Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 18:17

#4112: - Re: Raději anonymní ... 

Tak Vážený pane, paní:

1. Svatý otec, jakkoliv si ho vážím a považuji za svého nadřízeného, nemůže něco takového nařídit. Jeho výzva je jeho osobní iniciativa, apel na pomoc potřebným! S tím je třeba naprosto souhlasit! Chápu, že Církev by měla a má pomáhat chudým, pronásledovaným a pod. Zdůraznil bych povinnost křesťana, vyplývající ne ze slov papeže (on na to nemá pravomoc), ale z evangelia: projevovat milosrdenství POTŘEBNÝM!

A v tom je právě ta potíž, že ne všichni, kteří přicházejí, jsou ti potřební! A OBZVLÁŠŤ BYCH OPĚT ZDůRAZNIL PĚHLÍŽENÉ SLOVO: P O T Ř E B N Ý M (AUTOMATICKY SE BERE, ŽE VŠICHNI JSOU STEJNĚ POTŘEBNÍ, A TO JE TA MASÁŽ A MORÁLNÍ VYDÍRÁNÍ)!

Kdo je tedy ten, komu se má na základě křesťanského milostrdenství pomáhat?

1. láska k bližnímu (i nepřátelům): ... bližní je každý člověk, i nepřítel, a láska v tomto případě se vyjádří modlitbou za něho, odpuštěním, rezignováním na pomstu, (relativně) pomocí, když je ohrožen na životě.

2. láska k bližnímu (ne nepřátelům, čili všem ostatním). ... toto všechno, co bylo již řečeno, a ještě jiné formy pomoci materiální, hmotné, duchovní, zdravotní, a jiné, ... atd.

3. nabízené pomoci a milosrdenství však si člověk musí aspoň trochu vážit! Pokud ji nepřijímá s vděčností, neváží si ji, pohrdá jí, arogantně ji vyžaduje, ... pak si ji nezaslouží a nepatří do kategorie potřebných, kterým vych měl pomáhat ve jménu křesťanského milosrdenství a lásky, ... na úkor ještě potřebnějších a ještě chudších!

4. potřebnými jsou jistě v prvé řadě pronásledovaní křesťané, kterým jde v Sýrii a jinde o život!!!

5. pokud se jedná o např. muslimy, neumím si představit, že by chtěli bydlet na katolické faře, a být integrováni do křesťanského prostředí, například, že by chodili vzývat alláha do katolického kostela!? ... I kdybychom chtěli my se kamarádit s nimi, obávám se, že oni s námi ne!

6. Myslíte, že by se i čistě ekonomickým imigrantům mělo štědře pomáhat na základě křesťanského milosrdenství!? ... a jaké byste jim navrhoval(a) příspěvky!? ... 600EUro/osobu? ... Nezapomeňte, že i naši někteří důchodci mají mnohem méně, než se poskytuje (ne, těm potřebným, s tím není problém) ale čistě ekonomickým migrantům!? Oni by chtěli za lepším, a myslíte, že na Slovensku, či jinde není dost chudáků, kteří by také chtěli za lepším, a jsou na tom mnohem hůře?

Celkem tedy vzato, buď si nerozumíme v kategoriích, anebo plácáte své nesmysly a chrlíte je na mě jako obviňování. ... Vidíte snad do mého srdce, nakolik, a komu jsem ochoten pomáhat?

A KROMĚ TOHO, VÁŽENÝ PANE, PANÍ, TAK DOTČENÝ, DOTČENÁ: ... POMÁHÁ SE I JINÝM ZPůSOBEM, NE JEN JAK VY SI PŘEDSTAVUJETE! ... JÁ NAPŘÍKLAD SE ZA UTEČENCE MODLÍM, A ZA TY VŠECHNY NEŠŤASTNÍKY, KTEŘÍ ZAHYNULI CESTOU SEM - JSEM MĚL NĚKOLIK, (A JEŠTĚ BUDU MÍT): MŠI SVATÝCH!

ALE TO PODLE VÁS ASI NIC NEZNAMENÁ!? ... VY cosi citujete od papeže Františka, cosi mluvíte o církvi a její povinnosti se postarat a pomáhat, takže asi jste věřící? ... ale pak byste neměl podceňovat hodnotu těch mší svatých, kterých jsem já již celou řadu obětoval za všelijaké lidi potřebné!

Jistě jedinou mší svatou člověk udělá více dobrého, než pustým žvaněním.

A v ČEM JE TA MEDIÁLNÍ MASÁŽ, JAK PÍŠU, A KTERÉŽ SLOVO MI VYČÍTÁTE? ... ŽE SE NEROZLIŠUJE MEZI POTŘEBNÝMI A EKONOMICKÝMI MIGRANTY, A PŘITOM DOMÁCÍ LIDÉ JSOU NĚKTEŘÍ NA TOM MNOHEM HůŘE A SBÍRAJÍ SE NA NĚ VRŠKY PET-LAQHVÍ, ANEBO DOKONCE PÁCHAJÍ Z DůVODů ZOUFALSTVÍ SEBEVRAŽDY!

A MOHU SE VÁS ZEPTAT, CO JSE PRO POTŘEBNÉ UDĚLAL ZATÍM VY!?

HLAVNĚ, ŽE MĚ MůŽETE SOUDIT !!!??? a to asi ve jménu Vaší představy o křesťanském milosrdentví

Nepřihlášený uživatel

#4121 eRe: Re: Re: Raději anonymní ...

2015-10-03 19:20

#4120: ten římskokatolický kněz, který odpovídá na osočování - Re: Re: Raději anonymní ... 

No to mate blby, kdyz po vas chce sef neco, co se vam nelibi. To jste si to asi mel radsi s tim svecenim a slibem poslusnosti rozmyslet. Ted budete vic na rane - zvlast kdyby nejakej muslim chtel ekumenicky vzyvat allaha tam, kde vy vzyvate krista. A nedej pambu, aby tam v tu chvili vlez jeste zid nebo hinduista, budhista nebo marxista ci jiny neverici pes. To byste to pak moh od toho muslima nekrestansky sliznout.

Jo a to papezovo poselstvi je fakt husty - mimochodem to vyvesili vasi nadrizeni z biskupske konference, maji to na tisk.cirkev.cz v menu Ze zahranici. Pripadne reklamace smerujte tam. Maj tam i hezkej obrazek trpicich migrantu.

Na potrebne a nepotrebne papez migranty nedeli. V tom se teda rozchazite. Migrant je potrebnej, tvrdi sef. Dyt si to prectete sam.

Na konci clanku mate navod, jak to delat - nabizet migrantum nejen dum, ale i sit lidskych vztahu. Se sefem a jezisem za zadkem - v dialogu s civilnimi urady - se nemate ceho bat! V nejhorsim skoncite vsichni spolecne v nebi - jezis, allah, jahve, krisna, budha, marx, ba i ten neverici pes. Staci mensi bombicka nebo jeden kalasnikov - a jste vsichni bratrsky v Otcovo objeti:

V neposlední řadě Svatý otec upozorňuje také na nebezpečí šíření neodůvodněných obav a různých spekulací ohledně migrantů, jichž je nutné se vyvarovat.

Poselství papež František uzavírá slovy: „Přijímání druhých znamená přijmout samotného Boha osobně!

Předseda Papežské rady pro pastoraci migrantů a lidí bez domova, kardinál Antonio Maria Vegliò dnes (1. září 2015) na tiskové konferenci k představení dokumentu zdůraznil záměrné propojení Světového den migrantů a uprchlíků s kontextem Mimořádného jubilea milosrdenství a upřesnil, že letos má být tento den slaven na národní i diecézní úrovni jako Jubilejní den migrantů a uprchlíků: „Migrace se týká především místních církví, neboť ony jsou migrantům a uprchlíkům nejbližším prostředím. Tam se setkáme s lidmi, tváří v tvář.“

Mons. Joseph Kalathiparambil, sekretář Papežské rady pro pastoraci migrantů a lidí bez domova, posléze na tomto setkání s médii připomněl výzvu z 6. září, kdy papež vyzval církevní struktury k přijetí uprchlíků a dodal, že kromě nabídky domu je potřeba nabídnout i „síť lidských vztahů“. „Uzdravující přijetí“ mohou nabídnout rodiny. „Jsme si vědomi těžkostí, které mohou vzniknout, avšak je důležité, aby bylo přijetí bratrské a přetvářelo tak, jak říká papež v poselství, ´ty, kdo přijímají, v Otcovo objetí´.“ A dále pokračoval: „Chci také připomenout ústřední roli státu jakožto toho, kdo je primárně zodpovědný za přijetí uprchlíků a byl maximálním garantem jejich bezpečí. Církev jej nechce nahradit, nýbrž chce mu být oporou. Vše se musí uskutečňovat v dialogu s civilními autoritami.“ (...) „Církevní přijetí musí být dobře organizované a koordinované, neboť dobrá vůle, i když je důležitá, není dostačující.

Nepřihlášený uživatel

#4122 Re: Re: ČERNÝ HUMOR a ne NABÁDÁNÍ K NÁSILÍ

2015-10-03 20:24

#4015: - Re: ČERNÝ HUMOR a ne NABÁDÁNÍ K NÁSILÍ 

Uhodil jsi hřebíček na hlavičku, bingo!

Nepřihlášený uživatel

2015-10-03 21:17

Stále se hovoří o tom ,že se ve skutečnosti nejedná o uprchlíky před válkou,ale o invazní armádu Islámského státu,která využila naivitu kandcléřky Merkelové.Jou to z více jak 80-ti procent mladí chlapi a pokud je Evropa přijme,se zlou se potáže.Politici jen žvaní že se radí,výsledky žádné a valí se sem statisíce dalších ,často s nakažlivými nemocemi.To ovšem hlavouny z vedení EU nezajímá,protože se bojí přestat si hrát na humanisty. Kdo to všechno zaplatí,to je rovněž nezajímá.Že jsou to vesměs lidé bez vzdělání a jakékoliv kvalifikace,to je rovněž panům z Bruselu jedno. Tak o co tady vlastně jde ? Toto má být přínosem pro EU ? Je to spíš podplacený pous o likvidaci evropského obyvatelstva a přestěhování arabů do Evropy,protože USA se chce SNADNĚJI zmocnit arabských nalezišť ropy a nerostného bohatství. Ostudné chování západních politiků ,přivede EU do zkázy a obávám se i do občanské války. Tady už nejde jen o rozpad EU ,ALE O LIKVIDACI KŘESŤANSKÉHO OBYVATELSTVA A EVROPSKÉ KULTURY..

Petr

#4124 Re:

2015-10-04 07:40

#1: -  

Chci suverenitu pro ČR, NE diktát 2-3 států v EU !

Nepřihlášený uživatel

#4125 Ruský generální štáb varuje Evropu: „Radikálové IS se v panice vzdávají, dezertují a míří do Evropy“

2015-10-04 07:41

DULEŽITÉÉÉÉÉÉ

Ruský generální štáb varuje Evropu: „Radikálové IS se v panice vzdávají, dezertují a míří do Evropy“

„V Sýrii provedlo ruské letectvo více než 60 misí a zničilo více než 50 objektů teroristických infrastruktur Islámského státu,“- řekl zástupce generálního štábu ruských ozbrojených sil, generálníh Andrei Kartapolov.

Dle Kartapolova se za tři dny podařilo zničit materiální základny teroristů a výrazně snížit jejich akceschopnost.  Poznamenal, že podle zpravodajských zpráv, radikálové opouštějí území pod ruskou kontrolou a utíkají ze Sýrie.

„V řadách IS začala po ruském bombardování panika a dezerce. Asi 600 žoldnéřů opustilo své pozice a snaží se dostat do Evropy,.“ – řekl náčelník hlavního operačního ředitelství generálního štábu ruských ozbrojených sil, generál Andrej Kartapolov, s odvoláním na zpravodajské informace. zdroj zde,

VICE-Ruský generální štáb varuje Evropu: „Radikálové IS se v panice vzdávají, dezertují a míří do Evropy“