Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post

dlouhý

#1058

2016-03-02 15:29

Pro info zdejším  hrdinným mládežníkům z mamahotelu,  kteří kdyby byla dnes nedejbože válka , tak by nevystrčili ani nos ze dveří.

Školní osnovy a učebnice dějepisu za totáče byly stejné. Průběh II.světové se učil  podrobně, včetně bitev a všech podstatných a velkých dohod. Všichni žáci tedy  věděli i o demarkační čáře, proč a kde byla dohodnuta

Pravda je, že ofigo v televizi a radiu se o tom moc nemluvilo, hlavně se slavilo osvobození Prahy. Z obecného povědomí to však nezmizelo nikdy, pamětníci žili a ještě žijí. Doma se pak žáček ještě dozvěděl, proč USA přešlapovali na čáře.  

Nikdo nezpochybňoval zásluhy Rudé armády a neměly by se zpochybňovat ani dnes, nakonec i USA přiznává, že větší podíl na porážce nacistů měl SSSR. Ale fakt je, že bez materiální pomoci USA by to nemohl dokázat, alespoň ne tak rychle. Ovšem počty obětí na životech byli  i tak přes veškerou materiální pomoc  šílené. Německo bylo připraveno a vyzbrojeno velmi dobře. 

Materiální pomoc USA poskytovali i VB, vše se pak splácelo, Rusko něco málo ještě dluží.

Takže to je celá pravda, tyhle dvě velmoci v nejtěžších chvílích dokázali spolupracovat , bez ohledu na osobní antipatie. 

Zajímavý je tajný dopis dopis amerického velvyslance v Praze Laurence A. Steinhardta státnímu tajemníkovi USA (tj. ministru zahraničí) George Marshallovi z konce dubna 1948. Kdo chce, dohledá si ho.

Přesně tam rozebírá povahu Čechů i zhodnocení, jak je možné, že Únor 48 proběhl přesně podle režie komunistů a za všeobecného jásatu davů. (tedy i vašich příbuzných, milí mládežníci) 

Ta učitelská slepice vůbec neví  která bije, nebo sleduje nějaký cíl a schválně a promyšleně lže.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1060 Re: Komunistické učebnice zatajily podstatná fakta....

2016-03-02 16:10:47

#1058: dlouhý -  

 .....pakt Molotov - Ribbentrop, okupaci Polska, podíl Rusů na stavbě koncentračních táborů na východě Polska a především posun Polska po válce o desítky kilometrů na západ na úkor Německa.  Bylo zatajeno zahájení války společně Německem a CCCP okupací Polska, byl zatajen zločin cccp v Katyňském lese, byla zatajena masivní pomoc USA CCCP v podobě nepřetržité dodávky nákladních automobilů a benzinu, bez kterých by cccp nikdy nedokázalo dopravit armádu na frontu. 

Bylo zatajeno znásilňování rudou armádou na našem území a zločiny NKVD proti občanům Československa byly vydávány jako hrdinské činy rudé armády. 

Obecně komunistický dějepis plně zkreslil vznik civilizací, naprosto zatajil vývoj monoteistických náboženství a jak tato náboženství měla vliv na politické dění ve světě. Toto má za následek, že občané ČR, kteří se nedovzdělali vlastně vůbec netuší, co se kolem nich dnes děje. Pro tento patologický jev existuje vedecký termín - kulturní deprivace, vede až k totální neschopnosti se vzdělávat a tedy i neschopnosti rozlišovat relevantní zdroje od propagandy dnes té masivní proruské. 

 


Nepřihlášený uživatel

#1062 Re:

2016-03-02 16:20:17

#1058: dlouhý -  

 Nevím kam jste chodil do školy ale v sedmdesátých letech se o úloze USA ve válce I. a válce II. mluvilo okrajově,téměř vůbec.Z dobových snímku se retušovaly studebakery,shermany,jeepy,airacobry.Ruštinářka nás vedla k nenávisti ke všemu německému a západnímu.Tato propaganda je v lidech zažraná do morku kostí.Paní učitelka z Brna reaguje správně na vzrůstající zhoubné levicové nálady ve společnosti za tiché podpory Hradu a Moskvy.Až do poslední věty jsem vás bral.Tou''slepicí'' jste se zařadil mezi právě tu netolerantní a nenávistnou část tohoto národa.