Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Nepřihlášený uživatel |
#2301 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro studenty a jejich příznivce2012-12-16 23:24#2281: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro studenty a jejich příznivce Jo, přesně tak. Pakoval jsem se na lepší univerzitu. A neprohloupil jsem. |
Smutná zpráva: |
#2302 Česko v roce 2013? Nízké mzdy, lidé bez práce, stagnace2012-12-16 23:29 |
Nepřihlášený uživatel #2301 |
#2303 Jo, přesně tak. Pakoval jsem se na lepší univerzitu. A neprohloupil jsem.2012-12-16 23:40 |
ari |
#2304 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-12-16 23:49#2292: rotnak - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Víte, je mi srdečně jedno, s kým debatujete "rád" a s kým "nerad". Ztrapňujte se, kdy, jak a s kým je vám libo. Ale prezentujete své názory na veřejném fóru - a pokud prosíte, aby na vaše názory nebylo reagováno, pokud si oponenty vybíráte, jenom ukazujete totalitní základ svého myšlení. Schválně, rotňáku, zkusím si tipnout - podle vašeho stylu: že vy jste bývalý komunista, nerjspíš funkcionář, který 18. listopadu 1989 ráno zjistil, že byl vlastně vždycky antikomunista, zahodil legitimaci, převlékl kabát a nyní se zoufale drží svých dvacet let starých názorů - zatímco se úspěšně živí jako "podnikatel", totiž překupník čínského zboží? Trefil jsem se?
|
chajda |
#2305 NEZAPOMEŇTE!2012-12-17 00:17Moji milí, přes všechno to hašteření tady, nezapomeňte - v úterý je den krátkých kalhot. Vzpomeňme na Václava Havla, když už se k tomu nedostal Václav K. ve své nedělní debatě na PRIMĚ, ve které hovořil především jen o sobě. |
Nepřihlášený uživatel |
#2306 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro studenty a jejich příznivce2012-12-17 01:22 |
Nepřihlášený uživatel |
#2307 Jednodenní...2012-12-17 09:30Jednodenní "hladovka"? Hlavně na sebe, milí studenti, dejte pozor, ať si při tom výkonu neublížíte. Je s vámi větší sranda než s Felixem Holzmannem v televizi. Jaké bude příští číslo? |
třeboňský student |
#2308 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím2012-12-17 10:01#1832: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím Když paní Baborová by měla být morálně souzena co potom a kdy by měli být souzeni : Havel,Klaus, Gross,Řebíček,Janoušek,Barták,Kalousek,Němec P.,Dalík, Vondra,míší tlama atd. atd. ? |
Peman |
#2309 Pluji lodi do Děčína2012-12-17 10:18 |
elefteria=svoboda |
#2310 Podpora studentů v Jihočeském kraji2012-12-17 10:26Je pro mne velice příjemné vědět, že mladí lidé nezapomněli a dobře se zajímají o to, co komunisté doopravdy byli, jsou a vždy budou, proto je podporuji v této akci. A připomínám, že to samé již ČSSD udělala v roce 1948 a jen díky tomu, že se tehdy nečekaně spojili s KSČ mohl být puč a radikální obrat naší země od demokracie. Mnozí levičáci chabě argumentují tím, že mladí komunismus nezažili a že oni jsou již KSČM a ne KSČ. Nenechte se těmito prázdnými a demagogickými slovy umlčet neb oni jsou mistři demagogie. Napoleona jsme taky nezažili a víme velice dobře co byl zač a změna písmenka v názvu nezmění fakt, že jsou stále vrazi a zloději. Nehledě na to, že za těch 40. let máme všichni svého komunistu v rodině a všichni je proto velice dobře známe. |
MONIKA |
#23112012-12-17 10:50http://dialog.ihned.cz/komentare/c1-58969240-boj-o-tvar-vaclava-havla-vecny-souboj-svetla-a-tmy Autor : Petr Fischer, analytik Hospodářských novin Od Havla sametového bojovníka za lidská práva se nedá odpárat Havel podporovatel vojenského násilí a "humanitárního bombardování". Dramatik kriticky odhalující různé konstrukce a vyprázdněnost jazyka, nezakryje politika, který systematicky a pečlivě inscenuje vlastní politickou kariéru, a tím zároveň novým a specifickým způsobem konstruuje jiný, politický jazyk. Havla trvale se obracejícího k občanské společnosti, v níž vidí záchranu politiky skrze politiku nepolitickou, nelze vnímat bez Havla elitáře, který si mezi občany hledá jen "ty své". |
rotnak |
#2312 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-12-17 11:03#2304: ari - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-) ... jste úsměvný :-) ... vedle "jak ta jedle":-)) ... co jste Vy netipuji, nepotřebuji to vědět....a víte, že mi nevadí ani naše rozdílné názory? Klidně bych se s Vámi "přel".... ale nechci....vadí mi totiž Váš tón....Vy vlastně diskutovat nechcete. Vás názor jiný, než Váš, nezajímá... Takže ano, vybírám si ... jsou tu i lidé, kteří mají zcela jiné názory naž já, ale vážím si jich, protože je prezentují slušně...a bez urážek oponují mým názorům... To je pro mne názorová diskuze... |
Nepřihlášený uživatel |
#2313 Re: NEZAPOMEŇTE!2012-12-17 11:06Na našeho pana prezidenta Havla nezapomenu ... toho druhého pána neznám ... Takže ať žije úterý = den krátkých kalhot !! |
kdemohkrad |
#2314 to MONIKA 23112012-12-17 11:12do posledniho slova souhlasim s vasim prispevkem. vecne opily vagus z hradecku, servilni poskok balkanske řeznice Olbreitove, ktery by jiste, pokud by si ho pred rokem neodnesl rohatej, farizejsky pesickou zamackl slzicku nad obetmi americkeho mladicka, který postrilel minuly tyden tolik deti v americke skole, podobne, jako to teatralne zkousel americky president obama. Jestlipak take zamacknul slzicku nad smrti tisicu vietnamskych zen a deti, ktere strileli amaricti zlati hosi z vrtulniku jako koroptve na honu??? jestlipak projevil pan obama litost nad detskymi obetmi americkych teroristu v byvale jugoslavii, iraku a nyni v afganistanu???? |
Lejno na podolku |
#23152012-12-17 11:39Soudružko Baborová, neodstupuj. Já se také držím ze všech sil! |
Nepřihlášený uživatel |
#23162012-12-17 11:58Podepsal jsem petici proto, že s komunisty a jejich vládou mám osobní zkušenost. Teď se tváří jako ochránci slabých a potřebných. To už tady bylo ve 40. letech. Pak se dostali k moci a vzali lidem naději a svobodu. Takovou zatuchlou beznaděj znovu nechci. Komunistické ohlupování také nechci. Když už je Socdem tak nedočkavá a mocichtivá, že jí jsou komunisté dost dobří, ať je alespoň natolik ohleduplná k lidem a komunisty použije na jiných postech. Je to symbolické, ale to neznamená, že to není důležité. F. Šimek |
Nepřihlášený uživatel |
#2317 Re:2012-12-17 12:11:-) ano, vypadá to tak. Materiál odpovídá. |
ari |
#2318 Re:2012-12-17 12:32#2316: - Petici jsem nepodepsal, protože mám s komunisty osobní zkušenost. Ano, zakázali mi (kvůli příbuzným v zahraničí) vykonávat profesi, kterou jsem vystudoval. Moji sourozenci nesměli studovat vůbec, moji rodiče nesměli ani na dovolenou do Bulharska. Ale přesto byl jejich režim ve srovnání s nynějším neskonale slušnější, kultivovanější, kulturnější a dokonce i demokratičtější. V roce 1989 jsem si to nemyslel. Jsem učitel a svým studentům se každý rok omlouvám za to, že jsem 17.11.1989 byl jako student na Národní třídě, že jsem i dalšími aktivitami přispíval k pádu režimu. Budoucím generacím jsme tak připravili nedůstojný život v bídě a ponižování, život ve strachu, v němž peníze mají vždy přednost před morálkou. Připravili jsme jim svět, ve kterém zase lidé umírají zimou a hladem. Stydím se za rok 1989. A omlouvám se. Byli jsme maldí a pitomí. Skoro stejně jako dnešní studenti z Třeboně.
|
Gogo |
#23192012-12-17 12:542 000 000 komoušů, co bylo v čssr,, kdepak asi jsou ti všichni stébáci, jejich donašeči, různí tajemnící z onv, předsedové jzd, různí ředitelé a jiný nomenklaturní duševní odpad, kde to všechno je? Máme to hezky doma, různí hodní tatínkové, babičky, tetičky, sousedi, co rádi zalejou o dovolené kytičky...Co teď s tím? Víte, co si asi tak dělají z takovéto petice?!?! Na ně platí jediný způsob-a sice ten, který zvolili bratři Mašínové a spol. |
kdemohkrad |
#2320 Re: to gogo 23192012-12-17 13:15kdyz mluvi kdemohkrad, humanista havlovskeho typu a osviceny krestan vlkovsko-dukovskeho typu, kazde srdicko pravicoveho moralniho devianta a lupice pookreje... tak jako to rikaval u alkoholovych seanci na hradecku vaclav havel: je treba likvidovat bolseviky, ale humanne /jsme preci humaniste/, ne aby si nekdo pri te likvidaci rozcuchal pesinku ci si umazal svatecni odev... |
kdemohkrad |
#2321 Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji2012-12-17 14:09#2310: elefteria=svoboda - Podpora studentů v Jihočeském kraji za vecnou ve vasem stupidnim blabolu povazuji pouze posledni vetu, ktera ma alespon trochu "scheitel und ferze" (pro mene vzdelane jedince: hlavu a patu). s prihlednutim ke skutecnosti, jake nazory zde presentujete by bylo zrejme nejlepsi, kdyby vas tenkrat po poceti s vasim komunistou maminka vycurala koze do piti... |
komuchtělkrad |
#2322 Re: Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji2012-12-17 15:17#2321: kdemohkrad - Re: Podpora studentů v Jihočeském kraji Jste opravdu rozkošný. Chtěla bych vás mít v kredenci místo pepřenky. |
Nepřihlášený uživatel |
#2323 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím2012-12-17 16:32#2308: třeboňský student - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rád odpovím Pokud by se Ti zachtělo soudit uvedenou řadu politiků,tak prvého ,kterého zmiňuješ,Václava Havla,soudit můžeš,ale pouze za to,že dnes žiješ ve svobodné společnosti a nemusíš pouze přežívat pod vládou komunistů.A svobody by sis měl vážit nadevše. |
Nepřihlášený uživatel |
#2324 Re: Re:2012-12-17 17:02Mluv za sebe, bolševický zmetku - kdo je to ti "my" ("....Byli jsme maldí a pitomí...."). Ty teď jsi sice starý, ale pitomý o to více. A nestyď se za svou rodnou Stranu, jen se k ní přihlaš. Ty vaše blbé bolševické plky podle stranou schválené šablony ( "...nikdy jsem komunistou nebyl, nikdy jsem komunisty nevolil, ale dnešní režim ....atd,atd..") jsou nejen neskonale blbé, ale už i poněkud okoukané a také prokouknutelné. Ať ti straničtí ideologové vymyslí zase něco nového. P.S. Nezapomeň si v bolševickém rozhořčení přiložit do kamen, abys nám neumřel zimou. Mohla by za to ovšem stejně vláda, režim a ODS! |
jita |
#2325 Souhlasím s peticí2012-12-17 17:29Myslím, že strana, která vraždila a zabíjela, by něměla mít možnost nikdy, ale nikdy ujmout se jakékoli moci. Copak jste lidé zapoměli? |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2185 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
18512 Vytvořeno: 2023-06-06
Břehy bez omezení!
1523 Vytvořeno: 2024-01-24
Zachraňme Jelení louky!
1159 Vytvořeno: 2024-11-26
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1666 Vytvořeno: 2024-11-29
Zachraňte oslíky v Krtkově světě
121 Vytvořeno: 2024-12-20
Petice na podporu paní ředitelky Mateřské školy Hostinné
112 Vytvořeno: 2024-12-20
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
785 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1704 Vytvořeno: 2024-11-12
ZÁKAZ RADARŮ NA DÁLNICÍCH
689 Vytvořeno: 2024-12-07
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
43091 Vytvořeno: 2022-12-27
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23032 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice proti zrušení lůžkového onkologického oddělení Trutnovské nemocnice
273 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice za statní občanství bez diskriminace
4434 Vytvořeno: 2024-09-11
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
146 Vytvořeno: 2024-12-09
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1681 Vytvořeno: 2024-12-08
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2021 Vytvořeno: 2024-07-23
ZACHRAŇME (A)VOID! 2.0.
1369 Vytvořeno: 2024-11-26
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2249 Vytvořeno: 2024-08-23
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5049 Vytvořeno: 2024-11-14