Zachovejte Disco Nisa

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zachovejte Disco Nisa

Praha už volá

#26 Re:

2012-11-21 00:52

#11: ToLa -

Co tam na tom severu berete proboha za dogy ??? :-)

Kláruše

#27 Re: Re:

2012-11-21 21:07

#4: Martin Vít - Re:  

Naprosto souhlasím ... Ves je aspoň čistý podnikání a ne z prachů bůh ví z čeho ;) ... v edenu bych si nic z těch levnejch pití nedala, možná ani to, co je za normal ceny ... byla jsem tam jednou a stačilo a řikaj to všichni známý kolem mě...natáhnou na ty akce akorát socky a podle toho to pak i vypadá... Timhle tempem akorát většina z nich umře na otravu... Lidi jsou pak akorát agresivní, tohle vypadá jako "zábava", na kterou maj chodit normální slušný lidi? neřekla bych ...

Hop

#28 Něco málo

2012-11-21 22:27

Disco Nisa by se neměla rušit z mnoha důvodů. Už kuli tomu, že okolo pořádná párty pro disco lidi není a mohli by tak ještě víc narušovat svojí účastí kluby, které jim nepřísluší.
Zůza

#29 Re: Předmět

2012-11-22 18:32

Polmis

2012-11-22 22:29

Ves je to 1 z nejlepsich discotek.. proste je to 1. nesmi se zrusit....
Broďák

2012-11-22 23:55

Kontrolní otázka: Kdo uhodne období, kdy se zachovávaly za každou cenu podniky, aniž by byly konkurenceschopné? Tím, že petici podepíše milion lidí, aniž by se zvýšila návštěvnost určitě dosáhnete Nobelovy ceny.. Jestliže Nisa nemá lidem co nabídnout a stačí jeden konkurenční podnik, aby návštěvnost rapidně opadla, tak to mohl být v minulosti sice obrovský fenomén, ale chodit na diskotéku jen proto, že to kdysi byl fenomén pro většinu lidí opravdu rozhodující faktor při výběru podniku, kde strávit večer nebude.. Nisa byla po dlouhou dobu monopol, kam lidé chodili jen proto, že nic jiného v okolí nebylo, to se teď změnilo a hold Nisa tuto konkurenci ustojí, přijde s nabídkou, která lidi přitáhne, nebo neustojí a budem na ní vzpomínat in memoriam. Osobně můžu petici podepsat, nicméně stejnak tam chodit nebudu, stejně tak, jako celá řada dalších lidí...Takže lidé, kteří tak touží zachovat disco Nisa, by měli místo podpisů začít na Nisu chodit i přesto, že je to vyjde dráž nebo se smířit s tim, že doba spěje kupředu a podniky, které nemají lidem co nabídnou zanikají...
HK

#32 Díky konkurenčním bojům jedině ušetříme...

2012-11-24 03:06

S pořádáním akcí tady v Jablonci a okolí mám zkušenosti a fakt to není žádná prd*l. Velká investice, hodně starostí, malá návratnost, obrovská nejistota. Podle mě to musí být také z velké části koníček. Hodně lidí, kteří investovali hodně peněz za účelem rychlého zisku na tom prodělalo kalhoty... A díky těmto konkurenčním bojům jedině ušetříme...

Nepřihlášený uživatel

#33 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-24 03:10

#9: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Když majitel na Vsi nějaký ten pátek vydělával bez velkých investic (určitě to nebylo málo), tak ať ji taky nějaký ten pátek podrží... Třeba to nebude na dlouho...

Lena

#34 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-11-26 23:01

#7: ToLa - Re: Re: Re: Re:

Chodím na Ves už dlouhá léta a nikdy jsem tam nešla proto,že by nebylo kam jít. Možností je v kraji spousta a zrovna Nisa není pro mě taky nejbližší varianta, ale vždy když tam člověk šel, potkal plno známých, byla skvělá muzika, skvělé akce. Ikdyž ještě studuji, tak bych teda nevyměnila super zábavu jen za pár ušetřených korun. Můžu říct, že v jiných městech jsou ceny daleko,daleko vyšší, kde nějakýho toho panáka člověk koupí za 40Kč. Na Vsi za to samé pití dám za 20 Kč. Ale opravdu bych nesrovnávala ceny... Alespoň pro mě není prioritou se levně opít, ale bavit se :)

Hana Langrová

#35 Vyjádření provozovatele Vsi!

2012-11-30 16:34

Nepřihlášený uživatel

#36 Zachování obou podniků

2013-03-26 21:27

Pokud je někdo příznivce Edenu je to fajn. Pokud je někdo příznivce vsi je to taky dobře. Návšťevnost by měla být 50:50. Jako ekonom vím, že pro Vás jako zákazníky/návštěvníky je ve vašem zájmu aby jela Ves a další diskotéky kolem.

Pokud nastane situace, že Eden zruší všechny okolní podniky tak pak v celku nebudete mít na výběr kam půjdete. Tudíš jedinná možnost je Eden. Tudíš v edenu vás můžou natáhnout. Nebudou mít žádnou konkurenci a můžou si diktovat ceny jaké chtějí. Tudíš to bude předražené, ale vy tam stejně půjdete abysme si mohli jít zatrsat atd... Pokud má eden konkurenci, tak zákazníci na tom jedině vydělají. Tudíš je dobře že má eden konkurenci a naopak.

Reakce na můj příspěvek je zbytečná stejně jsem na to tu narazil jenom náhodou tak chci abyste pochopily výhody konkurence pro konečné zákazníky.