Zachraňte kulturu 2013
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zachraňte kulturu 2013
kulisak ze zabradli |
#501 Re: Re: děkuji za tuto petici2013-03-06 15:18#429: - Re: děkuji za tuto petici pisete mi z duse, s prostymi lidmi vsichni "vip" z hlubi duse (pokud nekjakou maji) opovrhuji... zadni umelci, ale bavici a pekne trapni. na jednoho bavice maji pet roztleskavacu nebo potlesk dotoceny... to jsou ti moralni devianti za svedomi naroda se vydavajici... |
kulisak ze zabradli |
#502 Re: Kája je vyhodí. A po revoluci si už ani omylem neškrtnou....2013-03-06 15:27#458: Eva - Kája je vyhodí. A po revoluci si už ani omylem neškrtnou.... zavidim vam, jak par vetami vyjadrite meritum veci... |
kulisak ze zabradli |
#503 Re: Rekviem za celospolečenskou funkci grantových sosačů2013-03-06 15:46#472: člověk - Rekviem za celospolečenskou funkci grantových sosačů je mi lito, ze to tak perfektne (myslim stav te nasi boehmische kultur) nedokazu popsat jako treba vy ve svem prispevku. vidim v ct tu ultrapravicackou antilidovou sebranku, ktera servilne s modrou penou u praseci tlamy podporuje vse, co je proti prostym lidem , lidem, kteri pracuji za mzdu at uz jako delnici, urednici, ucitele, lekari, konstrukteri, ti kteri vytvareji narodni bohatstvi a na kterych ta modra sebranka spolecne s top o9 parazituje a ktere decimuje. tlupa komediantu jim pri tom dela poslusneho poskoka. viz. verbalni prostituti hrebejk, schraubstock, sommerova, drtinova,tkac, rychly... vzdyt tu chatru dobre znate. |
kostnicky krestan |
#504 Re: vlezdoprdelističti komedianti ať vám zaplatí huhlající pankáč2013-03-06 16:46jaka skoda, ze ten nas milovany knize pan neni presidentem... on jediny z kandidatu, prestoze byl ve sve volebni kampani finanncne podporovan nejvetsimi privatizacnimi lupici jako je pan bakala, hovoril jako jan zlatousty o tom, ze on bude presidentem tech nejslabsich, obycejnych lidi prace... skoda, ze to jaksi nemel na pameti pri prosazovani vladnich opatreni, zamerených prave proti tem nejslabsim...skoda, ze mu moralni deviant a pedofil kardinal duka nesdelil to biblicke: "poznate je podle skutku jejich..." |
Nepřihlášený uživatel |
#5052013-03-06 21:21Prave spadla klec. Duka a Konklave kardinalu obvineni z krytí, napomahani a sexualniho zneuzivani deti katolickou cirkvi. |
suplent ze trebone |
#506 Re: Re: Kníže s čírem, o bláznovství čirém, umělci milují Knížete2013-03-08 00:22doufam, ze mistra jana nepovazujete za lotra...toho za lotra vcetne tech, kteri se pozdeji nazyvali husity, povazuje do roztrhani svoji cerne duse kardinal vlk a pedofil duka, to je totiz jejich parketa - nenavist k prostym a slusnym lidem. |
Nepřihlášený uživatel |
#5072013-03-19 19:19K fyzické potravě patří potrava duchovní, kterou vytváří bezesporu umění, které kultivuje lidskou bytost a já si nedovedu představit,že bych nemohla malovat obrazy, poslouchat povznášející hudbu, nebo krásné mluvené slovo v poezii, nebo v próze. Pokud ztratíme vztah k těmto hodnotám, ztratíme cit a lidství. PaedDr. Květoslava Snášelová |
Nepřihlášený uživatel |
#508 SVAŘÁKU, MÁM TĚ PLNÝ ZUBY2013-03-28 14:02V životě se už nepodívám na ty tvoje nesmysly. Pochopils, že jako malý učitýlek moc krupice nenaděláš. Tak ses vetřel do zábavy. A pak do filmu. Tantiemy. Vysílací čas zpívánek. Vysílací časy filmů, Zimermanna, atd...Máš prachy v milionech ?? nebo v miliardách ??? Ty nikdy nebudeš padat na hubu, že nemáš na doktory, žrádlo, nájem, topení, léky, nemocnici.NEDÁŠ NIKOMU ANI KORUNU. Tys už od daňových poplatníků nahrabal. Tak nyní děláš obludnou propagandu hlupákům a hloupým dětičkám. Styď se , ubožáku |
Georg |
#509 Nedal bych jim ani korunu2013-05-11 17:28Když se nejsou schopni uživit tím, čemu říkají umění, tak ať jdou dělat něco jiného - užitečného. Jsou to paraziti - pijavice přisátí na státní rozpočet. Kdo jim chce přidávat a podepisuje tuto hloupou petici, má možnost jim dát ze svého a ne požadovat, aby jim přispívali ze svých daní lidé, kterým to jejich rádoby umění nic neříká a ignorují ho. |
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-08-22 12:09- Date of removal: 2013-08-22
- Důvod odstranění:
Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)
2013-08-22 12:09- Date of removal: 2013-08-22
- Důvod odstranění:
Danca |
#512 Re: Kníže a kultura2013-08-22 12:44Vám to podepíšu, ale petici - NE! |
Černý Berka |
#513 Kníže a kultura2013-09-02 13:46Musím přiznati, že dojmul Já Sebe. Ja. Když zpíval PEN-klub s Vaculíkoj "Kníže má k lidu blíže..." a dojal se. Ale že "kultfronta mi pr... líže" je sprostej protimluv. Apod. Já su vodjakživa takříkajíc taky tak lidovej, Já... Sál jsem mlíko českej kojnej. Hospodskej, lesník, ba i zloděj su. Ja. To musím lidově přiznati. Ale jen troschičku. Ja, i korupčník Já Ich bin. Jen trochu alébrž. Ale když mě česká pokojský, ja služebnictvo, nedrbej tolik, prase!, umeje, su zas čistý jak slovo Bóží! Tedy čistej. Ja. Jaja! Jojo! I čerstvý vajíčka vod českejch leghornek toskanskejch mam Já! Ja! Podepíšu se Dance i Robertoj... |
Nepřihlášený uživatel |
#5142016-02-07 16:46VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!Redakce AE News přináší zásadní video ze sobotní demonstrace Antify v Praze, což byla truc-demonstrace proti demonstracím na odpor vůči islámu. Průvod ultralevicových anarchistů s transparenty „Uprchlíci, vítejte!“ se střetl s bizarní a koordinovanou skupinkou „nácků“, které koordinoval muž v hnědé bundě a současně ten samý muž v podstatě koordinoval i uniformované policisty na druhé straně pomyslné barikády. Zajímavé bylo i místo, kde se maskovaní náckové nacházeli a z jaké budovy vycházeli. Z budovy v majetku ministerstva vnitra. Zapálení sociálního centra v Praze tak dozajista nemají na svědomí občané, ale právě někdo z těchto provokatérů. Důstojník koordinoval nácky, kteří vylézali z budovy v majetku ministerstva vnitra!V sobotu se po celé Evropě konaly demonstrace, namířené proti islamizaci Evropy. Je nutné zdůraznit, že na podporu premiéra Sobotky se před Úřadem vlády sešlo kolem 60 lidí, zatímco napříč republikou demonstrovaly tisíce lidí jak proti islamizaci Evropy, tak i proti politice našeho premiéra. Je evidentní, že premiér Sobotka čím dál tím více ztrácí veřejnou podporu. VICE-VIDEO: Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním! |
|
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
48333 Vytvořeno: 2022-12-27
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1035 Vytvořeno: 2024-10-20
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
921 Vytvořeno: 2024-09-23
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2818 Vytvořeno: 2024-12-16
Voda pro zubry a divoké koně
19173 Vytvořeno: 2023-06-06
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1178 Vytvořeno: 2024-12-12
Petice proti uzavření ulice Pod Novým lesem Praha 6
180 Vytvořeno: 2024-12-09
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17901 Vytvořeno: 2023-10-23
Petice za přísnější tresty za týrání zvířat a zavedení sociální služby a kontroly stavů zvířat s názvem „psociálka“!
20 Vytvořeno: 2025-01-05
ZACHRAŇME ŠKOLNÍ SPORT
1704 Vytvořeno: 2024-11-29
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2165 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice za zachování a opravu kulturní památky železničního mostu pod Vyšehradem
24885 Vytvořeno: 2022-12-13
Úprava vyhlášky města Mníšek pod Brdy -Zákaz odpalu zábavní pyrotechniky a ohňostrojů i v období od 30.12.-2.1 v intravilánu města Mníšek pod Brdy
80 Vytvořeno: 2024-12-31
ŽÁDOST O AUDIENCI U JEHO EMINENCE ROBERTA KARDINÁLA SARAHA Předmět: Ochrana práv Apoštolského stolce
5088 Vytvořeno: 2024-11-14
Petice za obnovu samosprávy Moravy a Slezska
51 Vytvořeno: 2024-06-25
Otevření pizzerie a restaurant
198 Vytvořeno: 2025-01-01
Zachraňme Jelení louky!
1329 Vytvořeno: 2024-11-26
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2844 Vytvořeno: 2024-05-06
Pro práva zvířat zejména psů v Rumunsku, za změnu přístupu vlády a vládních činitelů v Rumunsku a pro podporu našich českých politiků v rámci EU tuto problematiku oslovit
161 Vytvořeno: 2023-12-21
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15671 Vytvořeno: 2023-10-30