Výzva zastupitelstvu Městské části Praha 13

Nepřihlášený uživatel

2013-09-20 06:26

Nesouhlasím s výstavbou uvedených výškových polyfunkčních domů.Jedná se o velmi malý prostor
pro výstavbu takto velkých kopmlexů.Domnívám se , že v Praze 13 je dostatek volného prostoru k nové výstavbě .Již nyní oprava nákupního centra
ohrožuje pohyb osob , zvl.dětí v uvedené oblasti a nedokáži si přettavit ještě větší stavební a hlukové zatížení a prostorové omezení.Bydlím v bezprostřední blízkosti této stavby a považuji
ideu výstavby za naprosto nesmyslnou jak z estetického,tak i funkčního hlediska .POKUD BUDE TATO STAVBA SCHVÁLENA , BUDU JEN UTVRZENA
O NADVLÁDĚ FINANCÍ A KORUPCI V TOMTO STÁTĚ OPROTI
PRÁVU OBČANŮ.

Nepřihlášený uživatel

2013-09-20 07:23

Nesouhlasím s výstavbou obytných domů u OC Lužiny. Okolí je předimenzované, nejsou zajištěna parkovací místa .... Proč nejsou podmínky pro život stavajících obyvatel zlepšovány a zkvalitňovány?? Proč je jen zájem je zhoršovat??
Jsem velmi nespokojena s plánovaným záměrem provést v této lokalitě výstavbu dalších bytů. NESOUHLASÍM S TÍMTO ZÁMĚREM. Kudr.
ODS

#103 A mladí lidé s dětmi mají bydlet kde ?

2013-09-21 05:07

Kdyby byli všichni chytří jako vy, tak byste bydleli v norách, vy inženýři, co dokáží akorát kecat a stěžovat si ! Lidé jako vy by neměli být informováni vůbec o ničem, jinak by jsme spali na větvích ...

Nepřihlášený uživatel

2013-09-21 19:52

Jsem proti tomu!!! Je fajn, že konečně zrekonstruují OC, ale ty domy jsou hnus..

Nepřihlášený uživatel

#105 Re: mě se to líbí

2013-09-22 09:58

#22: jarouš nezávistivý - mě se to líbí

tak by bylo dobré přehodnotit tyto STARÉ plány... a trochu přemýšlet zdravým rozumem

Nepřihlášený uživatel

2013-09-22 11:32

Rozhodně nesouhlasíme s výstavbou těchto panelových domů v místě OC Lužiny. V místě je mnoho domů a měli bychom být rádi za udržovanou zeleň, hřiště pro děti a místní nákupní centrum, školy a školky a nezastavovat další místa dalšími domy, které by zasahovaly do výhledu místním lidem.

Nepřihlášený uživatel

2013-09-22 15:50

Rozhodně jsem proti!!

Nepřihlášený uživatel

2013-09-22 20:37

na uvedeném místě dojde do přehuštění zástavby a pochopitelně do likvidace městské zeleně, které je i tak málo!

Nepřihlášený uživatel

2013-09-23 08:40

Lži a nenávist v naší společnosti jen bují

Nepřihlášený uživatel

2013-09-23 09:43

V Tokiu jsou i budovy tiskáren na malé ploše a rotačky na noviny se stavějí na výšku, místo podélně na podlaze, jak je tomu jinde ve světě.
Nechci se tohoto dožít i u nás na Lužinách...

Nepřihlášený uživatel

2013-09-23 09:51

Domy nejsou navrženy urbanisticky moc dobře, lépe by posloužily funkční a veřejná stání pro vozy. tato stavba zahltí místní a okolní komunikace provozem a sníží soukromí kolembydlících. Svým převýšením okolních domu navíc bude vypadat nehezky a naruší okolí. Rekonstrukci potřebuje centrum prahy a veřejné komunikace celé Prahy a okolí.

Nepřihlášený uživatel

#112 Re: A mladí lidé s dětmi mají bydlet kde ?

2013-09-23 09:54

#103: ODS - A mladí lidé s dětmi mají bydlet kde ?

Každý krok by měl být veřejně projednán s lidmi, kterých se to přímo týká, resp. jejich zvolenými zástupci, kteří zajistí další komunikaci. Bydlet je kde, jsou jiné a důležité problémy, které tímto akorát posílí. Zkuste přemýšlet a ne bezhlavě tlachat. Až tu budete bydlet a nebudete moct děti dát do školy,školky nebo jít s něma někam se projít nebo je nevozit, protože pojedete dlouho a pak už zaparkujete od kilometr dál od bydliště to byste chtěl(a)?

Nepřihlášený uživatel

2013-09-23 10:39

Paneláky jsou již tak těsně u sebe, bydlí tu tisíce lidí na malém prostoru a ještě k tomu tohle?

Nepřihlášený uživatel

#114 Re: Re: Je mi blbě také

2013-09-23 18:03

Dalia Burešová

#115 Výstavba polifunkčních domů na Lužinách

2013-09-26 09:06

Nesouhlasím s plánovanou výstavbou polyfunkčních domů u rekonstruovaného obchodního střediska Lužiny. Považují tuto stavbu za nepromýšlenou a obtěžující okolí (hluk, úbytek i tak vzácných parkovacích míst, nedostatek míst ve školkách atd.). Není to stavba pro lidi, ale pro peníze, jelikož Praha nouzi o volné byty nemá. Po pádu komunistické nadvlády nám vlády nové tvrdily, že už se nebude stavět bezmyšlenkově, paneláky se nebudou hustit jeden na druhého, bude víc prostoru pro lidi a pro zeleň. Za příklad špatného „komunistického“ přístupu dávalo sídliště na Jižním Městě. Za těch dvacet let, co bydlím na Lužinách, s úžasem pozorují, jak ubývá zeleň, a paneláky se přibližují k panelákům. Že by se zapomnělo na sliby, že by mamon zvítězil nad zdravým rozumem? Myslím si, že zastupitelé městských části po nástupu do funkce zapomenou, že byli voleni námi a pro nás, a že majetek, kterým hospodaří, není jejich soukromým písečkem, aby byl přesypáván do kyblíčku rádoby investorů. Tato stavba je hnusný pokus o podvod a obohacení na úkor nás všech, kteří tu bydlíme.
D.B

#116 Re: A mladí lidé s dětmi mají bydlet kde ?

2013-09-26 09:17

#103: ODS - A mladí lidé s dětmi mají bydlet kde ?

Jestli jste mladý a nemáte kde bydlet, tak na rohu Jeremiášové a
Archeologické ulice je už pár let dostavěný nový obytný dům. Jsou tam volné
byty. Jestli si půjčíte u banky těch dva až tři miliónů, tak už
veselé bydlíte. Jestli si ale myslíte, že stavitelé nových polyfunkčních domů
na Lužinách jsou lidumilové a každý večer před spaním nemyslí na nic jiného,
než na mladé rodiny s dětmi, tak jste hodně naivní… Plánujete-li tam bydlet,
tak už vyrazte do banky teď… pro ty dva až tři milióny.

Nepřihlášený uživatel

2013-10-01 10:34

Nelíbí se mi, že neustále obelhávájí občany. Jasně bylo něco řečeno a sjednáno,tak nevím, proč by to mělo být zase jinak. Lužiny jsou krásné tak jak jsou a tím, že zase přistaví další budovy bude z okolních ulic slyšet hluk. Viz,názorné postavení nesmyslně vysoké budovy u silnice jeremiášova(ulice Zvoncovita) - kde se od té doby rozléhá hluk do okolních rondelů, který samozřejmě předtím nebyl.

Nepřihlášený uživatel

2013-10-02 11:14

Určitě nesouhlasím s výstavbou, nejenže tam bude více lidí ( více bordelu - a to neříkám, že nyní je tam bordel, ale co není může být ) , bylo by i málo parkovacího místa

Nepřihlášený uživatel

2013-10-03 10:06

Nesouhlasím s kácením stromů a uzavření Smetanova nábřeží.

Nepřihlášený uživatel

#120 Re: ty věže Romanovi nevlastní, pozemky prodali již před rokem

2013-10-23 23:01

Inka

2013-10-23 23:02

Ale pendrek, co tu píšete za nesmysly...
Josif Visarionovič Koudelka

#122 Juska

2013-10-24 10:08

bude chleba levnější ?
Walík

#123 Re: mě se to líbí

2013-12-07 16:57

#22: jarouš nezávistivý - mě se to líbí

Souhlasím s Jaroušem nezávistivím. Vedlejší paneláky jsou děs a běs krabice. Jsem pro, aby se zastavovaly volné plochy ve městě a nezabírala se orná půda někde za městem. Vždyť děti Vašich dětí ani nebudou vědět jak vypadá volná krajina.

Jsem pro zahušťování osídlení a ne pro neustálé rozšiřování obvodu Prahy do okolí. Ještě že i pání urbanisti tak začli přemýšlem. V návrhu nového metropolitního plánu Prahy je již stop jejímu neustálému nafukování. A tak je to správně.

Nepřihlášený uživatel

2014-07-27 20:17

Nevzdávejte to! Praha 13 je již jedním staveništěm nepotřebných budov na úkor bydlení

Nepřihlášený uživatel

2015-02-12 16:15

Nechutné zahušťování prostoru, kde žijí tisíce lidí, což přinese další dopravní problémy, zvětší se problémy s parkováním a znečištěním životního prostředí.