Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Nepřihlášený uživatel

/ #3201 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-06-01 05:56

#3199: Vybrat přezdívku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jojo, Mip mě prostě "baví" . Myslím si, že nesouhlasit s někým, kdo má jiný názor se dá i slušnou formou, než jakou používá tento pán. Souhlasím s Vámi, že psycholog a psychiatr by se na něm vyřádili. Je v něm tolik nahromaděné zloby a záště, že se to jen tak nevidí. Třeba miloval v mládí nějaku ženu a pak se ukázalo, že je ve straně, možná to byl jinoch ze statku a pláče, že nemohl celý život pást krávy, ale to asi ne, komunisté mu bránili v postupu, nemohl studovat, nemohl snídat v Alpách a potom ta tragédie s těmi filmy v kině. To je prostě neodpustitelné.

"Líbí " se mi, jak nás tady napadá, že my za to můžeme. Moji rodiče jsou cca  o 20 let mladší, než MIP, ale můžou za 50.léta, já jsem mladší, než on snad o 40 let, ale můžu za to, že nemohl do Alp a nesměl jít, kam chtěl.

Víte, já bych Mipa pustila za  hranice hned po válce, sbalila bych mu oprýskaný kufřík  s hračkama, dovezla ho na hranice a bylo by to. Dneska by pěkně mluvil německy, říkal by si třeba Hans a byl by šťastný. Já lidem štěstí přeju.

Ale máte pravdu, v přívlastcích je tento pán kovaný, ty mu fakt jdou :-))).

Jeho žluč musí být úplně černá, za ty roky, co trpěl :-)))))))

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...