Zrušení výchovného ústavu v Králíkách

anonymus

/ #85

2014-04-02 18:43

...a je někdo z místních firem přihlášený na tom elektronickém tržišti? Není. Ze zákona se výběrového řízení můžou přihlásit jen firmy zaregistrované! Já jen že tu možnost zaregistrovat se má každý, aby to nedopadlo tak, jako střecha na velké budově....při čištění okapů a žlabů jsme viděli, jak vypadala práce místní firmy - propálené díry a pod. Je vidět, jak jste znalí a chytří...klobouk dolů....škoda, že ústav nebyl zrušen už za Zerzána. Ten věděl, proč se nenechal zviklat a nechal propadnout peníze na opravu baráku jinému děcáku. Špína, pomluvy, trapnost nade vše. Měl vizi a koukal se dopředu... Tady se zastavil čas, každý by jenom bral,pokud možno nic u toho nedělal, každý by jen kritizoval, pomlouval, házel špínu, ale sám neudělá pro město nic, stačí se podívat kolem sebe... Holt to jsou Králíky! Bývalé Sudety, žádný Patriot. Pro pasťák - aby byl tady jsem pro, každý den mít na očích, kam se lze dostat, kam se můžou dostat mé děti, když je nechám poflakovat se po nocích, po hospodách, vyvolávat rvačky, když nebudu mít přehled o tom, co dělají. Člověk aby se bál večer projít kolem kina nebo parku...JE MI Z NÁS NA BLITÍ!