Zrušení výchovného ústavu v Králíkách

češtinářka

#76 Re: Re: Re: :-)

2014-03-31 11:32

#74: :-) - Re: Re: :-)

...prd, zeberou, tykání....anonymita internetu poskytuje prostor k čemukoli. Prosm , zachovejte si úroveň i při rozdílných názorech.

anonymus

#77 Re: Re: Re: Re: :-)

2014-03-31 15:22

#75: - Re: Re: Re: :-)

ředitelka musela dodatečně vyřizovat povolení ke kácení....a stromy které se měly pokácet káceli hasiči!!! Zavolej jim, potvrdí to.... Zdravé stromy , na které nikdo nedal povolení ke kácení se pokácely asi samy.....

Petr K.

#78 Re: Re: :-)

2014-03-31 15:26

#54: - Re: :-)

Veškeré zakázky jsou na příkaz MŠMT zadávány do Tendr marketu. Probíhá výběr z přihlášených účastníků -dle ceny a kvalitní materiál, rychlost odvedené práce a její kvalita.Ptal jsem se, tak abyste to věděl.

Nepřihlášený uživatel

#79 Re: Re: Re: :-)

2014-03-31 16:14

#78: Petr K. - Re: Re: :-)

To jsme si nerozumněli- já se neptám, kde je zakázka vyvěšena, ale kolik místních firem bylo přímo osloveno k podání nabídky.Počet dodavatelů, které musí zadavatel  oslovit, ukládá zákon o VZ podle její hodnoty neboli ceny.Jednoduše mě zajímá, jestli je to zařízení přínosem např. pro živnostníky apod.Nezpochybňuji vypsání zakázky nebo něco takového, jde mi o tu vazbu na region. Tak se prosím případně zeptejte ještě na tohle.

Nepřihlášený uživatel

#80 Re: Re: Re: :-)

2014-04-01 01:38

kolik  bylo uchazečů o zakázku a kdo byl ve výběrové komisy???? Je pravda že byla firma až z Kunovic ????

Nepřihlášený uživatel

#81 Re: Re: Re: :-)

2014-04-01 19:31

Tak to jsou  divný kecy - jak se dá vysvětlit, že střechu na budově co je dílna na zahradě dělala firma z rodiště ředitelky  z Kunovic .    Čuměli  bychom kolik to stálo .

Co bychom chtěli po bývalé  kuchařce.

Petr

#82 Re: Re: Re: Re: :-)

2014-04-02 08:23

#81: - Re: Re: Re: :-)

Fakt z rodiště ředitelky, fakt kuchařka ? Je super Petře že máte tak přesné informace, ale pozor na pomluvu :-)

Nepřihlášený uživatel

#83 Re: Re: Re: Re: :-)

2014-04-02 08:58

www.tendermarket.cz/dodavatel/verejne/zverejneneVysledkyVz.seam?cid=199611...

#79: - Re: Re: Re: :-)

Zakázka byla veřejná, podívejte se na"tendermarket" to proč místní firmy neměly zájem, nebo se nezúčastnily není známo. Doba poněkud pokročila a ten kdo není zaregistrován na el. tržišti tak má hold smůlu. Ale mám pocit že Vám jde hlavně o to proč nedělá zakázku nějaká firma z Králík ( zřejmě nejsou registrováni na E.T., nebo cena zakázky byla pro ně nízká, nemají internet, nebo neznají zákon o veřejných zakázkách .... atd. )

Nepřihlášený uživatel

#84 Re: Re: Re: Re: Re: :-)

2014-04-02 14:39

#83: - Re: Re: Re: Re: :-)

Samozřejmě, že mi jde o to, jestli jsou tam příležitosti pro firmy z Králík nebo okolí. Tady se totiž diskutuje o tom, zda pasťák v Králíkách ano či ne a tohle je pro živnostníky argument. Takže jestli čtu dobře mezi Vašimi vyhýbavými odpověďmi (původně otázka zněla, jestli byli místní firmy přímo osloveny k podání nabídky), zájem ze strany ústavu o region nic moc. To že je zakázka veřejná už mi znovu nepište, to je snad samozřejmost. Ale stejně díky, pomohlo mi to k rozhodnutí, že jsem pro ZRUŠENÍ.

anonymus

2014-04-02 18:43

...a je někdo z místních firem přihlášený na tom elektronickém tržišti? Není. Ze zákona se výběrového řízení můžou přihlásit jen firmy zaregistrované! Já jen že tu možnost zaregistrovat se má každý, aby to nedopadlo tak, jako střecha na velké budově....při čištění okapů a žlabů jsme viděli, jak vypadala práce místní firmy - propálené díry a pod. Je vidět, jak jste znalí a chytří...klobouk dolů....škoda, že ústav nebyl zrušen už za Zerzána. Ten věděl, proč se nenechal zviklat a nechal propadnout peníze na opravu baráku jinému děcáku. Špína, pomluvy, trapnost nade vše. Měl vizi a koukal se dopředu... Tady se zastavil čas, každý by jenom bral,pokud možno nic u toho nedělal, každý by jen kritizoval, pomlouval, házel špínu, ale sám neudělá pro město nic, stačí se podívat kolem sebe... Holt to jsou Králíky! Bývalé Sudety, žádný Patriot. Pro pasťák - aby byl tady jsem pro, každý den mít na očích, kam se lze dostat, kam se můžou dostat mé děti, když je nechám poflakovat se po nocích, po hospodách, vyvolávat rvačky, když nebudu mít přehled o tom, co dělají. Člověk aby se bál večer projít kolem kina nebo parku...JE MI Z NÁS NA BLITÍ!
karel mácha

#86 dejme chovancům lepší šanci

2014-04-12 15:54

V králíkách nic dobrýho neokoukaj. Zrušit ať tam nemusí na vycházky. To je jak hodit štěně do vlčí nory a čekat že vyleze vodící pes.
novotný

#87 navi kob

2014-04-20 11:30

kdo je ten navi kob? Ví někdo?

Nepřihlášený uživatel

#88 Re: navi kob

2014-04-23 05:34

Nepřihlášený uživatel

#89 Re: Re: navi kob

2014-04-24 11:25

#88: - Re: navi kob 

přečti si to pozpátku

Kateřina

#90 Zrušení nic neřeší

2014-04-29 13:56

Zrušíte ústav, ale ty problémové děti nikam nezmizí. Maximálně se přesunou jinam. Tohle je přesně ten typ problémů, které vyžadují systémové řešení. Nepořádek nevyřeším tím, že ho vymetu za dveře svého domu.

Nepřihlášený uživatel

2014-04-30 18:18

jj ale tojo to co setady stalo ale aspoň javim jake toje hej noale mi zato nemezem vite lae to je prd zato muzou ti kluci
Kokyna

#92 Re:

2014-05-09 12:25

#91: -

Ščuko Robine, když už někam píšeš, tak to napiš tak, aby to bylo k přečtení a dávalo to smysl. Už máš umět napsat větu.

Nepřihlášený uživatel

2014-08-29 22:13

Tak se to bývalé ředitelce povedlo. K 31. 12. 2014 se ruší ústav v Králíkách. Ředitelka byla odvolána za nekompetentní řízení a zneužití pravomocí. Ale doplatí na to zaměstnanci.

Nepřihlášený uživatel

2014-11-02 10:54

Všichni co byli pro zrušení pasťáku v Králikách - tak je mi z Vás na blití a nevíte nic o práci v takovém zařízení.

Myška

#95 Re:

2015-01-31 19:14

#93: -  

Ředitelka byla odvolána, protože toho hodně věděla a poukázala na hospodaření nejen MŠMT. Vyhrála několik projektů pro pasťák za několik milionů korun a MŠMT zakázalo účast v každém jednotlivém projektu...Už tehdy měli na MŠMT jasno, že se barák bude rušit....Zprávy z kontrol je možné dohledat na internetu, pořád se cituje 1.zpráva ČŠI, která proběhla po 12 letech a to v době, kdy byla 3 měsíce ve funkci a měla být hájená. Bordel tam byl po Zerzánovi a Klímovi. A jaké zneužití pravomocí? Máte na mysli to, že podepsala odstupné VŠEM zaměstnancům ve výši SEDMINÁSOBKU platu?

pracovník

#96 Re: Re: Rušení ústavu? Nesmysl.

2015-02-02 08:37

#33: NAVI KOB - Re: Rušení ústavu? Nesmysl. 

Kvalitní lidi? Z Králík? Bože chraň! Lidi, kteří za průměrných 25 000,-kč nechtěli pracovat, mnozí chlastali, řídili auto ožralí, neplatili nájem, ubližovali, bili, ponižovali a dělali spoustu jiných věcí, než dělat měli a mysleli si, že tak jak to fungovalo léta za starého vedení  to bude fungovat dál...a protože se přepočítali, tak dělali na ředitelku podpásovky.... 30 let pracovali v zařízení za nemalé peníze, a protože se dělaly změny, tak se psaly na ministerstvo anonymy, stížnosti...Trapárna...jak jinak...Králíky jsou přesně jako ve filmu ,,DÍRA U HANUŠOVIC" . Je jen škoda, že nás normálních je tady málo... a NAVI KOB? Přiznej se, proč tě vyhodili z dalšího děcáku v Čermné! A že jsi odešel s odstupným? Prý to bylo na návrh tvého právníka a aby se tě zbavili a měli od tebe pokoj, tak jsi byl propuštěn. Ano, s odstupným, takový byla kádr naše ředitelka. Pořád brala na králičáky ohledy a snažila se zachránit barák. Věděla od samého začátku, že do dvou let končí. To nakonec věděla i starostka, která byla na konkurzu.  TY SMĚŠNÝ HRDINO! a ,,ZAŘÍDIL" JSI POKÁCENÍ ZDRAVÝCH STROMŮ, POŠKOZENÉ A NAHNILÉ KÁCELI HASIČI!

Petr

#97 Re: Re: Re: Re: :-)

2015-02-02 15:45

#80: - Re: Re: Re: :-) 

Není. Firma, která vyhrála zakázku byla z Olomouce. Kralické firmy se měly přihlásit na Tendr marketu, protože kdyby se oslovily osobně, bylo by to porušení zákona! Navíc místní firma, která dělala střechu na hlavní budově a okapy svou práci odflinkla. Oprava, která se dělala následně taky vyšl a na pár tisíc.