Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Realista

/ #5301 Re: Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove

2015-11-06 22:06

#5285: - Re: Prezident na protimigracni demonstraci - 17.11. od 14 na Albertove 

Nevolil jsem ani Miloše, ani Karla. Oba pro mě byli parta nepřijatelných dinosaurů. Zeman se mi však stále více zamlouvá a jsem rád, že vyhrál právě on. Nechci domýšlet, co by následovalo, zvolili-li bychom šišlu. Naštěstí prezident nemá tolik pravomocí, aby tady ten aristokratický břídil nadělal paseku, ale i tak by škodil, kudy by chodil.

"Teď je jisté, že se projdeme i na Alberov, abychom panu prezidentovi ukázali, že není možné se spojovat s extremisty," Aha a proč se toho tedy pan Hein nedrží a spojuje se s muslimy, jejichž ideologie je v přímém rozporu s evropskými hodnotami a listinou práv a svobod? Sere si do hbuby, magor vylízaný.

"Jejich cílem prý bude, aby byli vidět a slyšet, ne však vyvolávat konflikty." Ne vůbec, jen budou narušovat poklidný chod cizích demonstrací, záměrně je přehlušovat píšťalkama a provokovat, ubožáci. Možná mezi nás nasadí svoje provokatéry, aby celou akci zdiskreditovali. Kdo je holt břídil a nic nedokáže, tak musí alespoň záškodničit a ničit dílo ostatních. Jsou toho ukázkovým příkladem.