Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7842 PETICE PROTI REGULACI SOUKROMÝCH ZBRANÍ A SEBEOBRANNÝCH PROSTŘEDKŮ

2016-03-25 17:45

PETICE PROTI REGULACI SOUKROMÝCH ZBRANÍ A SEBEOBRANNÝCH PROSTŘEDKŮ Jasně, stručně – EU se snaží plošně diktovat pravidla pro držení zbraní a sebeobranných prostředků. O problematice jsme informovali v článku „Snaha EU o omezování zbraní“. Co ze snah paní Malmstöm vyplývá? Především snaha o následovné: - zákaz dlouhých i krátkých samonabíjecích zbraní - zavést povolení i na zbraně kategorie C a D - zásobníky se stanou rovněž předmětem povolení, stejně jako příslušné zbraně - bude zavedeno omezení kapacity zásobníků, zásobníky s vyšší kapacitou budou zakázány - bude zavedeno omezení množství střeliva, vlastnictví většího množství bude zakázáno - úplný zákaz “dekoračních” a signálních zbraní - airsoftové zbraně a vzduchovky budou rovněž předmětem povolení - zakázat soukromé přechovávání zbraní a zavést centrální úložiště zbraní

 

Plán na odzbrojení EU

 

V EU tak končí možnost legálního vlastnictví zbraní. To je také jeden z cílů této eurokomisařky:

 

Odzbrojení občanů, kteří své zbraně vlastní legálně. Od toho kroku si slibuje snížení násilí páchaného zbraněmi. Tedy alespoň v to doufá, sama tomu přeci nemůže věřit, protože tak hloupá určitě není.

 

Samozřejmě to nemůže fungovat. Všichni vědí, že legální zbraně nepředstavují problém - tím jsou nelegálně držené zbraně. To ovšem paní Malmström nezajímá.

 

Paní Malmström a s ní i ostatní eurobyrokrati se tak s konečnou platností odhalili. Bezpečnost Evropy je jim ukradená, chtějí nám sebrat naše zbraně. Nic jiného.

 

Nástrojem k tomu je centrální registr všech zbraní. Bez tohoto nástroje by to totiž nešlo. Neregistrované zbraně pro úřady neexistují a nelze je tak zabavit, zdanit. Nelze je také opatřit biometrickým jištěním.

DVĚ PETICE NA PODPORU LEGALNICH ZBRANI NA SEBEOBRANU A PROSTREDKU TERORISMUS NEOMEZIS TIM ZE EVROPE ODEBERES ZBRANE BLBA EU!!!!!

VICE-Střelci, majitelé zbraní a lidé se zdravým úsudkem

 

VICE-PETICE,Jasně, stručně – EU se snaží plošně diktovat pravidla pro držení zbraní a sebeobranných prostředků.