Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#7826 Odhalenie Česko Sloveského hudobného priemyslu HD [720p] by SDK Picture

2016-03-25 12:57


Nepřihlášený uživatel

#7827 NWO Putin v roce 2007 varuje před Novým světovým řádem

2016-03-25 13:00


Nepřihlášený uživatel

#7828 NWO V ČR POMOCI UPRCHLIKU

2016-03-25 13:04

NWO KROKY VLASTIZRÁDCŮ!!!!!ANO,ČSSD,TOP09,KDU-ČSL,ATD!!!!!

Screeny č. 2 až 8 : V příloze k emailu č. 2 byla následující prezentace. V závěru Herzmann nabádá k manipulaci veřejného mínění pomocí dojemných uprchlických příběhů, ubrečených dětí apod. Screen č. 9 :Vše co loutkový Sobotka řekne a co udělá je předem připravené od jeho poradců a expertů Screeny č. 11 - 15 : Dokument v příloze - Ke strategii migrační politiky. Č. 13 = Odmítání kvót vládou bylo pouze účelové, aby si mohli hrát na obránce před imigracíScreeny č. 17 - 19 : Prezentace společnosti Millward Brown pro ČSSD - chtějí využít prostředků neurovědy a sociální psychologie, aby zjistili jak nejlépe oblbnout voliče Screeny č. 23 - 24 : Tým zodpovědný za tvorbu dlouhodobého programu ČSSD - většina členů jsou pro-imigrační neomarxisté. Následuje příloha MDA - dlouhodobý program Screeny č. 25 - 31 : V dlouhodobém programu ( nyní už zveřejněném) plánuje ČSSD boj za nový světový řád, globální vládnutí, zničení samostatných národů a multikulturní socialismus Screeny č. 35 : MDA = Masarykova demokratická akademie. Pod nevinným názvem se skrývá parta protinárodních, neomarxistických ideologů a aktivistů. Z MDA plánují udělat klíčový orgán strany Screen č. 36 : Doručené emaily 2013 Screeny č. 37, 38 : migrační večerníček v lepší kvalitě Screeny č. 39 - 41 : starší emaily ve složce Odesláno

VICE-Oto Novotný - 4. balík Emailů

 Návrh "migračního večerníčku" přesně vystihuje způsob myšlení a charakter těchto xenofilních multikulti prasat - lhát, manipulovat, demagogicky oblbovat, útočit na emoce. Takové je jejich řešení migrační krize. Z uvedených informací vyplývá, že už i MV ( Ministerstvo Vnitra) tuto plánovanou multi-kulturní propagandu podporuje.

 VICE-Třetí dokument je o Prorůstání neomarxismu do struktur ČSSD 

RIFD OTROČENÍ VLASTENCŮ-Permanentní ohrožení obyvatel, strach a terorismus

NWO nelze realizovat bez posílení policie a špehování obyvatel. Aby však toto posílení bylo možné realizovat a provést bez odporu obyvatelstva, bylo třeba v občanech vyvolat nejprve strach. Útoky z 11. září 2001, válka v Afghánistánu, v Iráku, zbraně hromadného ničení, Arabské jaro, ukrajinský Majdan, anexe Krymu, Islámský stát, Uprchlická krize v EU… to všechno jsou nástroje NWO, jak vyvolat v občanech strach a ve druhé fázi, aby občané sami volali po navýšení stavů policie, ochrany, více kamer na ulicích, více GPS modulů v telefonech, ve spotřebičích a ledničkách, internet věcí, GSM a GPS moduly povinně v nových vyrobených autech v EU, otisky prstů v cestovních pasech, RFID čipy v bezkontaktních platebních kartách, mobilní telefony s napevno zabudovanou baterií, kdy telefon nikdy nelze bezpečně vypnout, aby byl opravdu vypnutý.

VICE OHLEDNE RFID-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!


Nepřihlášený uživatel

#7829 V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní poli

2016-03-25 13:27

V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní policií. A bez soudního rozhodnutí! Fašismus v přímém přenosu!

Je to zajímavý psychologický fenomén. Když se představitelé režimu bojí teroru, začnou omezovat obyčejné občany. Orwell toto popsal jako reakci bestie zahnané do boudy, která dostala na kožich, a tak se v boudě začne mstít na štěňatech. Když jsem včera psal článek o ovcích a o tom, jaké asi přijdou reakce poslanců ČR na události v Bruselu, tak jsem netušil, jak rychle se má slova naplní. Neuvěřitelné se stalo skutečností. Poslanci výboru pro bezpečnost v parlamentu ČR odhlasovali a doporučili sněmovně vládní návrh novely zákona o zbraních [1], aby policie mohla nově bez soudního příkazu vstupovat do bytů a domů, a tam aby mohla zabavovat legálně drženou zbraň. Ano, čtete správně, není to překlep. Zopakuji to ještě jednou, policie bude moci bez soudního rozhodnutí svévolně vstoupit do cizí nemovitosti a tam zabavit zbraně, i když jsou majitelem legálně držené.

Policie s pravomocemi jako v totalitním státu

Kdo bude rozhodovat o tom, kdy je vhodná chvíle vstoupit někomu do bytu? Kdo bude rozhodovat, který legální majitel zbraně představuje nebezpečí pro režim, a proto je dobré mu zabavit zbraň? Už to nebude soud, ale nějaký řadový policista. Třeba takový policista, jako byli chlapci z Berdychova gangu. Samí slušní policisté. Poslanci ČR tak dali policii justiční pravomoc. Jsem přesvědčen, že toto je v rozporu s ústavou ČR o sekluzi justiční a výkonné moci. Rozhodnutí je v rozporu s chartou lidských práv, protože exekutivní orgán nemůže narušit domovní svobodu bez souhlasu státního zástupce nebo soudu, ať už z titulu domovní prohlídky nebo vniknutí do bytu v případě bezprostředního ohrožení života nebo majetku.

VICE-V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní policií. A bez soudního rozhodnutí! Fašismus v přímém přenosu!

 


Nepřihlášený uživatel

#7830 Do Česka přijede čínský prezident. „Američané musí přenechat první místo Číně“

2016-03-25 13:31

Do Česka přijede čínský prezident. „Američané musí přenechat první místo Číně“

Čínský prezident Si Ťin-pching přiletí v pondělí do Česka nebo Československa vůbec poprvé. Protokoláři se proto při plánování přijímacích ceremonií i průběhu samotné návštěvy nemohli inspirovat v minulosti. Čínský prezident bude v úterý uvítán na třetím hradním nádvoří. Dosud byli hosté obvykle vítáni na prvním nádvoří.

Čínský prezident bude na Hradě přivítán v úterý dopoledne. Ceremoniál bude podle Forejta specifický i vypálením čestných 21 salv. Tato zvyklost podle něj vznikla v námořnictvu. Když se válečná loď blížila do cizího přístavu, vypálila salvu ze všech svých děl, aby dala najevo, že jsou prázdné. Protože lodě mívaly na každé straně deset děl, společně se signálním dělem jich bylo 21. Zvyk se začal časem používat pro přivítání významných návštěv.

VICE-Do Česka přijede čínský prezident. „Američané musí přenechat první místo Číně“

VICE-Politický proces v praxi: ND rozsudek odmítá

VICE-Tak to bychom měli! Díky, Václave Havle! Plivat na Zemana je v pořádku, ale Peroutky se nikdo dotknout nesmí!

Vlastenec Patriot

#7831 Dokument s dodacími listy o prodeji neočištěné ropy v barelech z vrtu 215, pole Kabiba. Cena 13 dola

2016-03-25 13:33

Dokument s dodacími listy o prodeji neočištěné ropy v barelech z vrtu 215, pole Kabiba. Cena 13 dolarů za barel, vytěženo 383 barelů, celkem 4979.00 dolarů. 23. ledna 2016.


Nepřihlášený uživatel

#7832 Ze Sýrie do Turecka — ropa

2016-03-25 13:42

Ze Sýrie do Turecka — ropa FAKTA

Zajatý Turek-islamista řekl, že vytěženou ropu IS prodává do Turecka — přičemž v takových objemech, že to nemůže nevědět turecká vláda.

„Probíhá obchod s ropou, tím jsem si jistý… Kromě toho oni (Turci — red.) pomáhají IS s potravinami a dalšími nezbytnými výrobky. Na IS se vztahuje embargo, nemají jak dostat potraviny. Dále jim pomáhají s penězi, zbraněmi, náboji. Takovouto pomocí. A to vše se dělá otevřeně," ujišťuje turecký ozbrojenec.

Více: ze syrie ropa do turecka mesta islamu


Nepřihlášený uživatel

#7833 Re:

2016-03-25 14:12

#7686: -  

 Tak v Belgii mají válku. Minulý týden po sobě stříleli ze samopalů, teď tam zase vybuchují bomby. Za to můžou poděkovat tammním pravdoláskařům. Ti už se z těch sraček nevyhrabou. A rozšíří se to do celé Evropy díky neziskovým organizacím a politikům.Proto je třeba neziskové organizace zničit. A to všemi prostředky!!! 


Nepřihlášený uživatel

#7834

2016-03-25 14:13

NWO ATENTATY SOU K TOMU ABY LIDEM SE ODEBIRALA SVOBODA A PRAVO!!!!PAŘIŽ,BRUSEL,TURECKO,SYRIE,UKRAJINA ODĚSA-KYJEV,

Bohužel jsem se nedávno, když jsem komentoval atentáty v Bruselu, vůbec nemýlil. Atentáty jsou jen pouhou záminkou k odebrání další občanské svobody. Zbraně nemusím. Ale když chce někdo vlastnit zbraň pro sebeobranu, ať ji má.
Orwell je červená knihovna proti tomu, co zažíváme.
A bude hůř!
Jiří Žák

Jsem to já a nikdo jiný

#7835

2016-03-25 14:29

Všechno co jsme "chtěli" po EU už máme. Teď je potřebujeme udělat radikální krok k vystoupení z EU. Nejlépe beze slov, protože těch už se navykládalo spousta.

Tu první větu berte s nadhledem.

Chtěl jsem se Vás diskutérek a diskutérů zeptat,

 

1. Proč jsem jako země nezůstala suveréním státem po listopadu 1989.

Zemědělství  společně s Polskem na špičkové úrovni, železo a ocel jedna z nejlepší v kvalitě, těžba nerostů nejen uhlí.

2. Proč lidi jako jsou naši politici dávno nesedí za krádeže, podvody, tunelování, rozkrádání majetku, zpronevěru, vlastizradu a další pokudvím trestné činy ?

 

Děkuji a pane Okamuro máte moji plnou podporu.


Nepřihlášený uživatel

#7836 Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené

2016-03-25 14:52

Vlk nikdy nevtrhne do ohrady s ovcemi, pokud jsou ovce po zuby ozbrojené. Když se ovce umí bránit, vlk odtáhne pryč. Jenže toto má takový malý háček. Občan, který není ovce a který se umí bránit, se tímto okamžikem stává schopným obrany i proti státnímu terorismu. Jsou-li občané ozbrojení, nelze s nimi už tak snadno manipulovat. Nelze už tak snadno narušovat soukromé vlastnictví občanů. Nelze už jen tak snadno vnikat do bytů občanů. A toto je právě ten důvod, proč ve Francii v roce 2009 odebrali policistům automatické zbraně, protože strach vlády z vlastního lidu a vlastní policie byl tak značný, že jim stálo za to, aby z francouzské policie udělala vláda bezzubý nástroj, který nebude mít proti teroristům vlastně žádnou šanci.

Nebuďte ovce a vezměte obranu své rodiny do vlastních rukou. Udělejte si zbrojní průkaz, choďte ozbrojeni, protože s terorismem se musíte naučit žít. Terorismus bude součástí 21. století, bude to běžná věc veřejného života a pouze ten, kdo pochopí, že být ovcí s transparentem „Pray for Paris“ není řešením, bude schopen v budoucnu přežít v divoké islamizované a multikulturní Evropě. Terorismus bude nadále součástí státních politik. Z tohoto důvodu na AE News nenajdete žádný „Pray for Paris“ banner, protože takové výrazy nemají žádný smysl ve chvíli, kdy Evropa páchá sebevraždu vítáním milionů migrantů z arabských zemí. Modlete se za svoji rodinu a za svoji zemi, protože mnohem větším nebezpečím než střelba z AK47 v restauracích jsou kroky českých a evropských politiků ve směru akceptování migrace a integrace arabského etnika do struktur evropských národů.

VICE-Zbraň v rodině je jedinou obranou proti terorismu. A nejen proti němu! Jaký je rozdíl mezi privátním a státním terorismem?

VICE-V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní policií. A bez soudního rozhodnutí! Fašismus v přímém přenosu!

VICE-Korán není náboženská kniha, ale bojový manuál! Jsme Charlie Hebdo? Jsme Brusel? Ne, jsme ovce pochodující pod vedením našich elit na porážku! V Bruselu nevybuchly bomby, ale evropská politika vítacích náručí!

Vlastenec Patriot

#7837 JE ČAS NEBÝT OVCE!!!!

2016-03-25 14:54

JE ČAS NEBÝT OVCE!!!!

Před terorismem se nedá nijak bránit systémově. Bránit se dá pouze ad-hoc. A nejlepší ad-hoc obranou je legálně držená zbraň. Stačí jedna v rodině. Když si rodina vyjde do restaurace a vtrhne do ní útočník, otec rodiny vytáhne zbraň a začne vracet palbu útočníkům. A když takových otců v restauraci bude více, včetně provozovatele restaurace, který by měl být ze zákona ozbrojený kvůli ochraně svých hostů, tak takové teroristické přepadení by nemělo dlouhého trvání pro útočníky. A toto je nejlepší obrana. Je to i nejlepší prevence. Když budou útočníci vědět, že mezi obyvateli jsou zbraně v hojném počtu, vyberou si jinou zemi a jiný, slabší cíl.


Nepřihlášený uživatel

#7838 OSTUDA NAŠI VLADY PODPORA ISLAMU

2016-03-25 14:58

zabavovani drženich legalně zbrani na sebeobranu MINISTERSTVO VNITRA ZASE UKAZALO ŽE PODPORUJE TERORISMUS


Nepřihlášený uživatel

#7839 VLADA A M.V PODPORUJI TERORISMUS NA OBČANECH ČR NA VŠECH

2016-03-25 15:12

VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

Stanovisko redakce AE News: Z celého vyšetřování vyplynula jediná věc, a to konkrétně snaha policie, aby sama sobě potvrdila alibi. Nebyly zodpovězeny zásadní otázky k činnosti a mandátu policejního koordinátora, který zcela nepochybně měl k údajným hooligans vztah, nad kterým zůstává rozum stát. Ze záběrů kamer bylo jasně vidět, že koordinátor se k maskovaným mužům nechová jako autorita, ale jako kolega. Jako autority se chovali (i když ne příliš důrazně) uniformovaní policisté v reflexních vestách. Úloha muže v hnědé bundě byla koordinační z pozice člověka, který jako kolega přišel k maskovaným mužům a začal je doslova dirigovat, plácat po zádech, chytat za ruce a rovnat do řady, aby drželi předepsaný kordon. O kauze jsme psali zde, a také tady.

Žádný občan, ani policista, by si toto k nebezpečným hooligans nikdy nedovolil. Na chytání takových lidí za ruce jsou k dispozici těžkooděnci, kteří na to mají výstroj, aby nedošli k tělesné újmě. Představa, že civil přijde k hordě neonacistů nebo hooligans a začne je chytat za ruce, zatlačovat je, chytat za ramena a oni ani nehnou brvou, je naprosto absurdní. Je třeba si od této chvíle dávat pozor na provokace policie. Ty příští už určitě budou zvládnuté mnohem profesionálněji. Redakce AE News bude situaci na demonstracích v ČR monitorovat i nadále.

Ministr vnitra Chovanec stojí za prací policie, ministr spravedlnosti nesouhlasí

Ministr vnitra Milan Chovanec předstoupil společně s policejním prezidentem Tomášem Tuhým a šéfem pražské policie Milošem Trojánkem před novináře, aby vysvětlil postup policistů na demonstracích pro a proti migraci v sobotu 6. února.

VICE-VIDEO: Tisková konference MVČR a ministra Chovance k závěrům šetření zásahu policie při demonstracích v Praze odhalila neuvěřitelnou věc. Za všechno prý mohou proruské weby!

PODPORA TERORISMU NA FOTCE MEZI POLICEINIMA NÁCKAMA-senátor Jaroslav Doubrava!!!!MY NAZAPOMÍNÁME JAKO NÁROD!!!ŽE VLÁDA PODPORUJE TERORISMUS 

 


Nepřihlášený uživatel

#7840 ZTRACENÝ ČECH MEZI 5 ČECHY

2016-03-25 15:22

ZTRACENY ČECH PODPORUJE ISLAM ZA ŽELEZEM SE SKREJVÁ USA VOZIDLO!!!!


Nepřihlášený uživatel

#7841 CHARLIE HEBDO PODVOD JAK BRUSEL!!!!

2016-03-25 15:27

CHARLIE HEBDO PODVOD JAK BRUSEL!!!!


VICE FR-Teroristický podvrh vo Francúzsku CHARLIE HEBDO


Nepřihlášený uživatel

#7842 PETICE PROTI REGULACI SOUKROMÝCH ZBRANÍ A SEBEOBRANNÝCH PROSTŘEDKŮ

2016-03-25 17:45

PETICE PROTI REGULACI SOUKROMÝCH ZBRANÍ A SEBEOBRANNÝCH PROSTŘEDKŮ Jasně, stručně – EU se snaží plošně diktovat pravidla pro držení zbraní a sebeobranných prostředků. O problematice jsme informovali v článku „Snaha EU o omezování zbraní“. Co ze snah paní Malmstöm vyplývá? Především snaha o následovné: - zákaz dlouhých i krátkých samonabíjecích zbraní - zavést povolení i na zbraně kategorie C a D - zásobníky se stanou rovněž předmětem povolení, stejně jako příslušné zbraně - bude zavedeno omezení kapacity zásobníků, zásobníky s vyšší kapacitou budou zakázány - bude zavedeno omezení množství střeliva, vlastnictví většího množství bude zakázáno - úplný zákaz “dekoračních” a signálních zbraní - airsoftové zbraně a vzduchovky budou rovněž předmětem povolení - zakázat soukromé přechovávání zbraní a zavést centrální úložiště zbraní

 

Plán na odzbrojení EU

 

V EU tak končí možnost legálního vlastnictví zbraní. To je také jeden z cílů této eurokomisařky:

 

Odzbrojení občanů, kteří své zbraně vlastní legálně. Od toho kroku si slibuje snížení násilí páchaného zbraněmi. Tedy alespoň v to doufá, sama tomu přeci nemůže věřit, protože tak hloupá určitě není.

 

Samozřejmě to nemůže fungovat. Všichni vědí, že legální zbraně nepředstavují problém - tím jsou nelegálně držené zbraně. To ovšem paní Malmström nezajímá.

 

Paní Malmström a s ní i ostatní eurobyrokrati se tak s konečnou platností odhalili. Bezpečnost Evropy je jim ukradená, chtějí nám sebrat naše zbraně. Nic jiného.

 

Nástrojem k tomu je centrální registr všech zbraní. Bez tohoto nástroje by to totiž nešlo. Neregistrované zbraně pro úřady neexistují a nelze je tak zabavit, zdanit. Nelze je také opatřit biometrickým jištěním.

DVĚ PETICE NA PODPORU LEGALNICH ZBRANI NA SEBEOBRANU A PROSTREDKU TERORISMUS NEOMEZIS TIM ZE EVROPE ODEBERES ZBRANE BLBA EU!!!!!

VICE-Střelci, majitelé zbraní a lidé se zdravým úsudkem

 

VICE-PETICE,Jasně, stručně – EU se snaží plošně diktovat pravidla pro držení zbraní a sebeobranných prostředků.


Nepřihlášený uživatel

#7843 JAK PROAMERICKAMEDIA A NEZISKOVKY V ČR LŽOU ŽE USA POMAHALO OSVOBODIT PALMYRU!!!!

2016-03-25 18:08

JAK PROAMERICKAMEDIA A NEZISKOVKY V ČR LŽOU ŽE USA POMAHALO OSVOBODIT PALMYRU!!!!

FAKTA

Televize promítla první záběry starého syrského města Palmýry, osvobozené od ozbrojenců teroristické fronty Islámský stát (IS, zakázaná v RF).

Natáčení se konalo ze vzduchu. Na snímku televize Rossija-24 jsou vidět trosky, zničené budovy, architektonické památky.

Jak sdělil zpravodaj RIA Novosti, zahájili vojáci syrské vládní armády a domobranci Sokolové pouště v pátek ráno útok na pevnost Palmýry. Syrská armáda a oddíly domobranců dobyly prakticky všechny strategické kóty v okolí města, v rukou teroristů zůstala zatím jen samotná pevnost a komunikační věž.

Více: Televize promítla první záběry starého syrského města Palmýry, osvobozené od ozbrojenců teroristické fronty

Ozbrojené síly Syrské Arabské republiky spolu s oddíly lidové domobrany obnovily kontrolu nad zámkem Fakhr ad-Din al-Maani v Palmýře.

 

Vojenský zdroj, který se účastní operace pro osvobození Palmýry od ozbrojenců Daiš, sdělil agentuře Sputnik, že vojáci syrské armády převzali pod kontrolu strategicky závažný bod, zámek Fakhr-ad-Din, známý rovněž jako Zámek Palmýry.

VICE-Ozbrojené síly Syrské Arabské republiky spolu s oddíly lidové domobrany obnovily kontrolu nad zámkem Fakhr ad-Din al-Maani v Palmýře.


Nepřihlášený uživatel

#7844 To vy jste vytvořili Islámský stát!USA

2016-03-25 18:49

V závěru společné konference šéfa italské diplomacie Paolo Gentiloniho a ministra zahraničí USA Johna Kerryho došlo k menšímu incidentu: jedna novinářka sedící v první řadě začala křičet na už odcházející ministry, které obvinila z toho, že vytvořili teroristickou skupinu Islámský stát (Daiš, v Rusku zakázaná).

Kerry a Gentiloni uspořádali v úterý v Římě poradu v rámci tak zvané malé skupiny mezinárodní koalice pro boj s Daiš. Schůzky se zúčastnili zástupci 23 zemí a EU. Schůzku ukončila společná tisková konference italského a amerického diplomata. Po tom, co beseda s tiskem skončila, zamířili oba ministři k východu. V tom okamžiku vstala novinářka sedící v první řadě a vykřikla: „To vy jste vytvořili Islámský stát!"

Ženu okamžitě obklopili karabiníci. Podle slov přítomných v sále měla italská novinářka na hlavě šátek.

Více: To vy jste vytvořili Islámský stát!



Nepřihlášený uživatel

#7845 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-25 19:10

#7820: pro xenofilniho buzička - Re: Re: Re: Re: Re:  

 jestli se ti nelíbí vazelína, zkus vyjetý olej z auta. seženeš ho zadarmo socko. a můžete si to s rozdávat na spartě s dalšíma buzikama, jak dlouho budeš chtít


Nepřihlášený uživatel

#7846 TOP09 nás prodává islámským vrahům

2016-03-25 19:11

TOP09 nás prodává islámským vrahům

Brusel terčem teroristů - Sněmovna držela minutu ticha - Vraždění v Bruselu: Víme, kdo za tím stojí. Česká televize nám to bude chtít opět utajit. - TOP09 nás prodává islámským vrahům, ale vadí ji Čína - Radnice Prahy 1 oslavila vznik islámského státu - Šokující dokument o Saúdské Arábii. Takto brutálně se chová údajně nejbližší spojenec Západu

VICE-Víme, kdo za tím stojí. Česká televize nám to bude chtít opět utajit. - TOP09 nás prodává islámským vrahům


Nepřihlášený uživatel

#7847 Re: Odhalenie Česko Sloveského hudobného priemyslu HD [720p] by SDK Picture

2016-03-25 19:11

#7826: - Odhalenie Česko Sloveského hudobného priemyslu HD [720p] by SDK Picture 

 průmysl se píše s tvrdým y, homosexuální vlastenče


Nepřihlášený uživatel

#7848

2016-03-25 19:12

Zeman nemá koule, stejně jako Hitler. tihle dva si jsou dost podobní


Nepřihlášený uživatel

#7849 Re: Re: Re: Re: GENESIS

2016-03-25 19:12

#7615: spiknuti proti bohu a církvím - Re: Re: Re: GENESIS 

 Ano, podsouvají nám záměrně GMO potraviny, který způsopbujou neplodnost a oni tak sníží naši populaci na přijatelnou, lehce ovladatelnou mez - nemyslící tlupu poslušnejch otroků. Dnes člověk neví, co si kupuje v obchodech, raději si pěstujte co můžete, zeleninu, brambory a tak sami na zahrádce, kde máte jistotu, že nežerete GMO sračky s reziduama pesticidů...

No a co ?

#7850 Nevíte si rady ?

2016-03-25 19:15

"Abdeslam přestal po útocích v Bruselu spolupracovat" ... !!!??? ... MUČIT !!! ... MUČIT !!! ... MUČIT !!! ... a začne spolupracovat, zmetek jeden !!!