Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7843 JAK PROAMERICKAMEDIA A NEZISKOVKY V ČR LŽOU ŽE USA POMAHALO OSVOBODIT PALMYRU!!!!

2016-03-25 18:08

JAK PROAMERICKAMEDIA A NEZISKOVKY V ČR LŽOU ŽE USA POMAHALO OSVOBODIT PALMYRU!!!!

FAKTA

Televize promítla první záběry starého syrského města Palmýry, osvobozené od ozbrojenců teroristické fronty Islámský stát (IS, zakázaná v RF).

Natáčení se konalo ze vzduchu. Na snímku televize Rossija-24 jsou vidět trosky, zničené budovy, architektonické památky.

Jak sdělil zpravodaj RIA Novosti, zahájili vojáci syrské vládní armády a domobranci Sokolové pouště v pátek ráno útok na pevnost Palmýry. Syrská armáda a oddíly domobranců dobyly prakticky všechny strategické kóty v okolí města, v rukou teroristů zůstala zatím jen samotná pevnost a komunikační věž.

Více: Televize promítla první záběry starého syrského města Palmýry, osvobozené od ozbrojenců teroristické fronty

Ozbrojené síly Syrské Arabské republiky spolu s oddíly lidové domobrany obnovily kontrolu nad zámkem Fakhr ad-Din al-Maani v Palmýře.

 

Vojenský zdroj, který se účastní operace pro osvobození Palmýry od ozbrojenců Daiš, sdělil agentuře Sputnik, že vojáci syrské armády převzali pod kontrolu strategicky závažný bod, zámek Fakhr-ad-Din, známý rovněž jako Zámek Palmýry.

VICE-Ozbrojené síly Syrské Arabské republiky spolu s oddíly lidové domobrany obnovily kontrolu nad zámkem Fakhr ad-Din al-Maani v Palmýře.