Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7886 BRZY SKONCI STRASENI EVROPY RUSKOU AGRESI EVROPANE TO NEŽEROU VEDI KDE LEŽI PRAVDA

2016-03-26 10:38

AGRESE RUSKA LEŽ A POHATEČKA PRO DEMENTNI LIDI DO TED SEM NEVIDEL ŽADNOU AGRESI RUSKA NA EVROPSKE STATY!!!A NA UKRAJINE OPERUJE USA A PRAVY SEKTOR VEDEN USA A HAVLOJDI KTERI SE PODILELI NA KYJEVU A MAJDANECH INFO OD REDAKTORA ČT

Je nutné přestat rozšiřovat strašáky o tom, že Moskva chce poslat tanky do Pobaltí, Bulharska nebo Maďarska, řekl v rozhovoru pro kanál Deutsche Welle zástupce ministra obrany Ruska Anatolij Antonov.

„Je nezbytné přestat rozšiřovat strašení, že se Rusko chystá poslat své tanky do zemí Pobaltí, do Sofie nebo do Budapešti. K tomu se nikdo nechystá. Takové plány neexistují. Rusko nechce válku. Je prostě směšné myslet si, že Rusko se chystá válčit," řekl Antonov.

Současně označil podobná prohlášení ze strany Pobaltí za „starý trik".

„Zakřičet v pobaltských zemích „Rusové jdou, zachraň se, kdo můžeš," to je hodně starý trik. Funguje. Opět dokázal svoji efektivitu k tomu, dostat od vlády velké množství prostředků na obranu, a také získat finanční podporu od zemí Evropy, od takových jako Německo, Francie, Itálie a Španělsko," řekl zástupce hlavy Ministerstva obrany Ruska. Antonov dodal, že by neházel všechny evropské země do jednoho pytle.

Více: BRZY BUDE KONEC S UNAVNIM STRAŠENIM EVROPY AGRESI RUSKA ZAPAD LŽE A NIKDO MU NEVĚŘÍ