Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7906 Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny

2016-03-26 13:18

Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny

Zbraň v rukách jednotlivce je garantem svobody rodiny, která se nemusí bát útlaku a bezpráví ze strany státu, pokud se vláda země přikloní na stranu tyranie. Zbraň je nejvyšším principem demokracie, pilířem jedince bránit zbraní majetek a životy své rodiny, proti všem, kteří by chtěli zasáhnout do nezadatelného práva občana na ochranu života a majetku sebe a své rodiny.

Když vám uprchlíci při cestě z kina večer zahradí cestu a v přesile budou chtít uplatnit arabskou sexuální hru Taharrush gamea na vaší ženě [2], máte možnost volby. Buď zavolat policii telefonem, pokud vám migranti ovšem dovolí zavolat o pomoc, anebo použijete zbraň na obranu života sebe a své manželky. V době, kdy Evropa a politické elity nejsou schopné ochránit životy svých občanů, je ozbrojení obyvatelstva jedinou cestou přežití ve zdivočelé Evropě. A každý politik, který odsouhlasí, aby policie svévolně vnikala do bytů a svévolně, bez soudu, zabavovala legálně držené zbraně, je vlastizrádce a uzurpovatel na základních občanských právech. Takhle se demokratická země ke svým občanům nechová. Nikdy a nikde!

 

VICE-V Bruselu vybuchují migranti, ale čeští poslanci schválili návrh na zabavování legálních zbraní policií. A bez soudního rozhodnutí! Fašismus v přímém přenosu!