Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7947 KYJEV FAŠISTICKEJ ŘVE A LŽE JAK POMINUTEJ ZAMOTAVAJ SE DO VLASTNICH SR.....

2016-03-27 10:25

Prohlášení kyjevské vlády o Donbasu nemají logiku, soudí bývalý premiér Ukrajiny Nikolaj Azarov.

Ukrajinští politici aktivně přesvědčují obyvatelstvo, že Donbas vytahoval peníze z jiných oblastí Ukrajiny. Premiér Jaceňuk a ministr financí Jaresková vysvětlují příčiny zhoršení života na Ukrajině tím, že Rusko, které „zabralo" Donbas, nechalo Ukrajinu bez příjmů, píše bývalý premiér.

Více: UKRAJINSKY FAŠISTÉ KŘIČI OHLEDNE DONBASU A LŽOU JAK POMINUTE LOUTKY

Prezident Ukrajiny Petro Porošenko udělil šéfovi SBU Vasiliji Hrycakovi hodnost armádního generála, oznámila v pátek tisková služba ukrajinského prezidenta.

„Prezident Petro Porošenko udělil předsedovi Služby bezpečnosti Ukrajiny Vasiliji Hrycakovi vojenskou hodnost armádního generála. Patřičný výnos podepsal hlava státu dnes", stojí ve zprávě.

Více: PRASEČENKO ZASE LŽE ŽE RUSKO MA PODIL NA BRUSELU VIME KDO TO BYL TURECKO AJ JORDANSKY KRAL POTVRDIL

TU VIDITE JAK NEJVICE SE UKAZUJI FAŠISTÉ A TY JEDINY ŘVOU NA KAŽDOU STRANU A HLAVNĚ FURT LŽOU O TOM BY MOHLI VĚDĚT NAŠI HAVLOJDI TY SE PODILELI NA ZABIJENI NA UKRAJINE 

 

JAK ŘEKL REDAKTOR S ČT HAVLOJDI SOU VRAHOVÉ

 

Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?

 

Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

 

Počítám, že oba víme, kdo ji řídí.

 

Ano, ta kampaň pochází přímo od amerických mediálních poradců ministerstva zahraničí Spojených států amerických a od jejich detašovaných pracovišť na ambasádách, od lidí, kteří řídili rozvrat v Kyjevě na konci minulého roku. Jsou to stejní lidé, kteří dnes řídí prefabrikaci průzkumů veřejného mínění v České Republice, kteří financují tyto průzkumy a pomáhají logisticky zajišťovat hlavní eventy v ulicích.