Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7964

2016-03-27 13:33

Režim neunesl projev Adama B. Bartoše v Praze a za pomoci těžkooděnců rozehnal pokojnou demonstraci Národní demokracie. Fašizace ČR pokračuje!


Režimní loutková vláda Bohuslava Sobotky provedla další brutální zákrok proti lidu a občanům s vlasteneckým cítěním a odporem vůči migraci. Policie a těžkooděnci rozpustili ohlášenou demonstraci Národní demokracie na Václavském náměstí v Praze dnes odpoledne [1]. Adam B. Bartoš tvrdě zaútočil na servilní a vlastizrádnou politiku české vlády, která si jezdí do Bruselu a do Berlína pro instrukce, jak vládnout. Fašizace společnosti pokračuje zběsilým tempem. Poté, co bezpečnostní výbor parlamentu ČR tento čtvrtek kvitoval vládní návrh na posílení pravomocí policie, aby ta mohla vnikat do bytů a domů bez soudního příkazu a zabavovat legálně držené zbraně, se dnes odpoledne v Praze nezdráhala zasáhnout proti klidné a pokojné demonstraci Národní demokracie.


VICE-Režim neunesl projev Adama B. Bartoše v Praze a za pomoci těžkooděnců rozehnal pokojnou demonstraci Národní demokracie. Fašizace ČR pokračuje!